Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΟΙ INUITS ELDERS ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Σ΄ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ



Οι αρχηγοί των Inuit επιβεβαιώνουν τον Alex Collier και τον Τραμπ..
Οι Inuits Elders ζουν στις Αρκτικές περιοχές της Γροιλανδίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν απίστευτες ικανότητες στην πρόγνωση του καιρού, όπως και οι πρόγονοί τους. Είναι αυτοί που προειδοποίησαν τη NASA ότι οι σεισμοί και η αλλαγή του κλίματος δεν προκαλούνται από την υπερθέρμανση του πλανήτη αλλά από την μετατόπιση του άξονα της Γης.
Οι πρεσβύτεροι του λαού αυτού ισχυρίζονται ότι ο ήλιος δεν ανεβαίνει από την ίδια θέση όπως πριν. Επιπλέον, η ημέρα είναι μεγαλύτερη και ο ήλιος τοποθετείται πολύ υψηλότερα απ' ότι προηγουμένως. Επίσης, ο καιρός ζεσταίνεται πολύ γρήγορα.
Επιπλέον ισχυρίζονται ότι η θέση των αστεριών, του φεγγαριού και του ήλιου έχει αλλάξει, οδηγώντας έτσι σε αλλαγές της θερμοκρασίας. Αυτό έχει επιπτώσεις στον άνεμο, καθιστώντας έτσι δύσκολη την πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών σήμερα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Ο Alex Collier διακήρυξε επανειλημμένα ότι επίκειται μετατόπιση κατά 25 μοιρών του άξονα της Γης, αλλά αυτό θα γίνει ελεγχόμενα, αφού οι Ανδρομέδιοι φίλοι του με την υπερτεχνολογία που διαθέτουν, θα εμποδίσουν ένα πραγματικό κατακλυσμό.
Επίσης ο πρόεδρος Τραμπ εγκατέλειψε την Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή. 

Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κουστούμι

Το ξέσπασμα των νεοταξιτών εναντίον του Τραμπ επειδή εγκατέλειψε την Συμφωνία των Παρισίων, είναι ενδεικτική του πολέμου που εξακολουθεί να μαίνεται μέσα στις ΗΠΑ μεταξύ της Cabal και των "Λευκών Καπέλων".

Η Συμφωνία των Παρισίων για την κλιματική αλλαγή που επιτεύχθηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2015, αποτελεί υποτίθεται ένα σχέδιο δράσης για τη συγκράτηση της αύξησης της μέσης θερμοκρασίας του πλανήτη "αρκετά πιο κάτω" από τους 2°C. και καλύπτει την περίοδο από το 2020 και μετά.

- Στην πραγματικότητα πρόκειται για συγκαλυμμένο σχέδιο της Cabal που στρέφεται εναντίον του πλανήτη και της ανθρωπότητας, αφού για να επιτευχθεί αυτή η μείωση της θερμοκρασίας, πρέπει να μειωθεί το διοξείδιο του άνθρακος (CO2) στην ατμόσφαιρα που τώρα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο που βρισκόταν ποτέ και που αν συμβεί αυτό, θα ακολουθήσει γενική καταστροφή της χλωρίδας με άμεσες συνέπειες στην τροφική αλυσίδα και στον ίδιο τον άνθρωπο.

Μην ξεχνάτε πως ο Τραμπ είναι ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ που εξελέγη χωρίς να τον έχει επιλέξει η Cabal και η φατρία των ερπετοειδών που βρίσκεται πίσω της. Ακόμα και γεγονότα που ολοφάνερα τον ενοχοποιούν, πρέπει να σας κάνουν προσεκτικούς στον έλεγχο της είδησης, όπως πχ η πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας, την οποία εξαπέλυσε το άλλο Πεντάγωνο και όχι ο Τραμπ.

- Ο ισχυρισμός του Τραμπ ότι τα μέτρα για την μείωση της θερμοκρασίας όπως προβλέπει η Συμφωνία των Παρισίων στρέφονται κατά των αμερικανικών βιομηχανιών, αφού θα υπάρξει κόστος για την μείωση των ρύπων που διαχέονται στην ατμόσφαιρα, δηλαδή του CO2, είναι ένας πολύ εύσχημος τρόπος για να σαμποτάρει το σχέδιο της Cabal, που δήθεν θέλει να σώσει τον πλανήτη. Κι' ας χύνουν δάκρυα η Μέρκελ, ο Μακρόν, ο Ομπάμα και όλη η φατρία των ερπετοειδών που ακόμα εξακολουθούν να ασκούν εξουσία..


Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα