Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Χιλιάδες πασχαλίτσες εισβάλλουν στο Λονδίνο και προκαλούν τρόμο. Τι φοβούνται οι επιστήμονες για το είδος



Χιλιάδες πασχαλίτσες Αρλεκίνοι εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα στο Λονδίνο, προκαλώντας φόβο και ανησυχία στους κατοίκους. Οι πασχαλίτσες καταλαμβάνουν τις γωνίες και τα παράθυρα των σπιτιών, όπως και διάφορα σημεία στους κήπους.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ορισμένες από τις πασχαλίτσες «κουβαλάνε» σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, τα Laboulbeniales, που πρόκειται για μύκητες.
Ο συγκεκριμένος μύκητας δεν είναι επικίνδυνος για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά μπορεί να προκαλέσει δυσοσμία στους χώρους του σπιτιού και να αφήσει λεκέδες στα έπιπλα.
Αυτό το είδος μύκητα, το Hesperomyces virescens, που βρίσκεται στις πασχαλίτσες, μεταδίδεται κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος των εντόμων και μεταξύ των ανθρώπων, κυρίως μεταξύ το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Οι πασχαλίτσες συνηθίζουν να συγκεντρώνονται στις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών, στην αναζήτησή τους για ένα ζεστό μέρος το χειμώνα.
Οι Αρλεκίνοι υποστηρίζεται ότι εμφανίστηκαν στη Βρετανία το 2004 μέσω εισαγόμενων λαχανικών ή φρούτων που ήρθαν από την Ευρώπη. Είναι δύσκολο να απαλλαχθεί κανείς από τα έντομα, καθώς εξαπλώνονται με πολύ γρήγορο ρυθμό.
Εκατοντάδες Βρετανοί έχουν δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες και βίντεο με πασχαλίτσες. Οι αντιδράσεις τους διαφέρουν, καθώς μερικοί τις αντιμετωπίζουν με χιούμορ και άλλοι με φόβο.

Οι επιστήμονες φοβούνται ότι αυτό το είδος εντόμων, οι Αρλεκίνοι, θα μπορούσαν να εξαλείψουν τις βρετανικές πασχαλίτσες, επειδή αναπαράγονται και εξαπλώνονται με πολύ αυξημένη ταχύτητα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα