Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Πώς θα απαλλαγείς από τον φόβο και θα σταματήσεις να αμφισβητείς τον εαυτό σου



Υπάρχουν αυτές οι μικρές φωνούλες μέσα στο κεφάλι σου που ενίοτε γίνονται δυνατές στριγκλιές και σε αποσυντονίζουν. Σε γεμίζουν με φόβο, αμφιβολία και αμφισβήτηση. Το τελευταίο όμως που θέλεις είναι να επιτρέψεις σε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα να σε κάνουν να παραλύσεις. Γι’ αυτό και πρέπει να αναλάβεις δράση σήμερα κιόλας.
Απελευθέρωσε την καρδιά και το μυαλό
Πώς μπορείς να περιμένεις ένα νέο «αύριο» όταν είσαι φορτωμένος με φοβίες, άγχη, αμφιβολίες και σκέψεις του παρελθόντος; Όσο περισσότερη εμπιστοσύνη αποκτάς για τον εαυτό σου τόσο πιο πολύ θα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και θα πιστεύεις ότι είσαι ικανός να πετύχεις τα πάντα.
Άλλαξε διαδρομή
Ως πότε θα μπλέκεις στις ίδιες δυσάρεστες καταστάσεις; Ήσουν εκεί, θυμάσαι το συναίσθημα και δεν σου άρεσε. Αν δεν σου αρέσει ο δρόμος που έχεις επιλέξει, προσπάθησε να τον αλλάξεις. Σταμάτα να αναπαράγεις παλιές κακές συνήθειες, να γίνεσαι μέρος καταστάσεων που δεν σου αρέσουν και να παραπονιέσαι συνεχώς για ό,τι δεν σε ευχαριστεί.
Μην χάνεις τις ευκαιρίες
Νομίζεις ότι μπορείς να φτάσεις μόνο μέχρι ενός σημείου; Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε την υπέρβαση για να πετύχεις παραπάνω από όσα πιστεύεις ότι μπορείς. Μην περιμένεις να τα βρεις όλα μπροστά σου, θα πρέπει να αναζητήσεις τις ευκαιρίες.

Σταμάτα να εύχεσαι και ξεκίνα να πιστεύεις
Οι πετυχημένοι και με αυτοπεποίθηση άνθρωποι δεν αποθαρρύνονται από τις προκλήσεις, επειδή θυμούνται ότι τις έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν και βγήκαν σοφότεροι και δυνατότεροι. Έτσι, δεν στρέφουν την προσοχή τους στο πρόβλημα αλλά στο σκεπτικό ότι κάθε πρόβλημα έχει μία λύση.  Αντιμετώπισε τις προκλήσεις εστιάζοντας στις λύσεις, αυτό είναι που σε κάνει δυνατό. Και ακόμα και από τις πιο δύσκολες μέρες μπορείς να βγεις πιο δυνατός.  Γι’ αυτό σταμάτα να εύχεσαι να εξαφανιστεί το πρόβλημα και πίστεψε ότι μπορείς να το λύσεις.
Ένα βήμα τη φορά είναι και μία μικρή επιτυχία. Δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά μπορείς κάθε μέρα να βγαίνεις λίγο πιο έξω από την ζώνη άνεσής σου. Και όσο συμβαίνει αυτό, θα βλέπεις τον φόβο, την αμφισβήτηση και την ανασφάλεια να σε επηρεάζουν λιγότερο.
Φωτό από: hdwallpapers-desktop.com

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα