Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


 Πρέπει να γνωρίζετε και να βιώσετε ότι υπάρχουν περισσότερες από τέσσερις διαστάσεις του Σύμπαντος, οι τέσσερις είναι το μήκος, το πλάτος, το βάθος και ο χρόνος. Στην επιστήμη του Σανατάνα Χίντου Ντάρμα, υπάρχουν έντεκα διαστάσεις του Σύμπαντος, οι οποίες περιγράφονται λεπτομερώς στις αρχαίες γραφές. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πέντε διαστάσεις μονάδων οι οποίες είναι το μήκος, το πλάτος, το βάθος, ο χρόνος και ο χώρος.

Ποιες είναι οι 11 Διαστάσεις του Σύμπαντος
  • Η Διάσταση του Μήκους είναι οτιδήποτε σχετικό με την λογική.
  • Το Πλάτος σημαίνει τη διάσταση της δημιουργικότητας και του οραματισμού
  • Το Βάθος μπορεί να ονομαστεί εν συντομία ως "Ενότητα", Advaita.
  • Προσθέτοντας τον Χρόνο και τον Χώρο και συνδυάζοντας αυτές τις 5 βασικές διαστάσεις μονάδων μεταξύ τους, οδηγούμαστε στις 11 διαστάσεις του Σύμπαντος. Ακολουθούν οι διάφοροι συνδυασμοί:
  • Μήκος και Πλάτος σε συνδυασμό με τον Χρόνο.
  • Μήκος και Πλάτος σε συνδυασμό με τον Χώρο.
  • Το Πλάτος και το Βάθος σε συνδυασμό με τον Χρόνο.
  • Το Πλάτος και το Βάθος σε συνδυασμό με τον Χώρο.
  • Το Μήκος και το Βάθος σε συνδυασμό με τον Χρόνο και το Μήκος
  • Το Βάθος σε συνδυασμό με τον Χώρο
 Αυτή η αλήθεια και οι δυνάμεις που προέρχονται από αυτήν, έχουν ήδη δοκιμαστεί και αποδειχθεί από τους Μπάλασανθς, τα παιδιά στο Νιτιανάντα Γκούρουκουλ μου (σχολείο για μικρά παιδιά και εφήβους μέσα στο Άσραμ). Το Gurukul είναι το παραδοσιακό βεδικό εκπαιδευτικό σύστημα, αναβιώθηκε από μένα. Οι Balasanths εκφράζουν διαφορετικές δυνάμεις μόνο με την κατανόηση και τη γνώση αυτών των αληθειών. Και εσείς μπορείτε. Μύησα τους μαθητές μου που ήρθαν στο Sadashivoham (Πρόγραμμα ενός μήνα στο Άσραμ) σε όλες τις έντεκα διαστάσεις. Η προετοιμασία περιλάμβανε καθαρή χορτοφαγική Σατβική διατροφή, Νιτιανάντα Γιόγκα και τα προϊόντα αλχημείας τα οποία έλαβαν οι συμμετέχοντες. Μπορώ να πω, ότι η μύηση ήταν επιτυχής. Οι Balasanths και συμμετέχοντες του Sadashivoham εκφράζουν δυνάμεις διαστάσεων μήκους, πλάτους και βάθους.

Η Διάσταση του Μήκους
 Η διάσταση του Μήκους συνδέεται με τη λογική. Η δύναμη εκδηλώνεται με το να μπορεί κάποιος να απαντά σε ερωτήσεις σχετικές με το μήκος και την λογική. Οι μύστες μπορούν να εκδηλώσουν δυνάμεις επίλυσης μαθηματικών προβλημάτων όπως την εξαγωγή της ρίζας μεγάλων αριθμών σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι σε θέση να απαντήσουν σε ερωτήσεις όπως η απόσταση μεταξύ Σελήνης και Γης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Απαντούν επίσης σε ερωτήματα σχετικά με το ύψος των αγαλμάτων και των κτιρίων. Βρίσκουν τις αποστάσεις μεταξύ των τόπων και του μήκους δρόμων ή ποταμών, ακόμη και από μέρη που δεν έχουν ακούσει ποτέ.

Η Διάσταση του Πλάτους
 Η διάσταση του Πλάτους συνδέεται με τη δημιουργικότητα και τον οραματισμό. Πρόκειται για το συναίσθημα που εκδηλώνεται με ποίηση, τέχνη και μουσική. Μύησα τους Μπάλασανθς στην διάσταση του Πλάτους. Και τώρα οι Balasanths τραγουδούν τραγούδια που δεν άκουσαν ποτέ πριν. Σχεδιάζουν εικόνες γνωστής τέχνης που δεν έχουν δει ποτέ πριν. Ζωγραφίζουν ακόμα και εικόνες σκοτεινής τέχνης που δεν παρουσιάστηκαν ποτέ σε γκαλερί, απλά ακούγοντας το όνομα του καλλιτέχνη.

Η Διάσταση του Βάθους
 Μετά την διάσταση του Μήκους και του Πλάτους, τους μύησα στην διάσταση του Βάθους. Αυτή είναι η διάσταση στην οποία μπορείτε να εκδηλώσετε δυνάμεις όπως η Υλοποίηση, η Τηλεμεταφορά και η Τηλεκίνηση. Η μύηση επίσης ξυπνά την ικανότητα να διαβαστούν τα Ακασικά Αρχεία. Η διάσταση του Βάθους βιώνεται από την εμπλοκή, βιώνοντας την ενότητα.
 Για παράδειγμα, οι Balasanths εκφράζουν την Τηλεκίνηση καθιστοί και με το να συνδέονται με μια καρύδα. Απλά μέσω της δύναμης της θέλησης, είτε κοιτάζοντας την, κινώντας τα μάτια, ή κυματίζοντας τα χέρια τους πολύ άνετα, κατευθύνουν την κίνησή τους. Είναι σε θέση να την κάνουν να κυλήσει, να σηκωθεί όρθια και να την σπάσουν για να ανοίξει.

Γιατί Χρειάζετε Να Γνωρίζετε Τις Έντεκα Διαστάσεις
 Κατανοήστε, ότι ακόμη και η διανοητική κατανόηση και η γνώση αυτών των 11 διαστάσεων, καθιστούν τα περισσότερα βάσανα, περιττά. Όχι μόνο τα βάσανα που προκαλούνται από άλλους σε σας, αλλά και τα βάσανα που προκλήθηκαν από εσάς στον εαυτό σας. Μόνο η κατανόηση των έντεκα διαστάσεων του σύμπαντος οδηγεί στην εσωτερική ειρήνη.

Shaastra Pramaana
saktisandhane sarirotpatti  1- 19 

Μετάφραση:
Με το να στοχεύει και να σταθεροποιεί τον εαυτό του στην Shakti, ενωμένος στην Ενότητα με την υπέρτατη δύναμη, η ενσάρκωση του κατανοημένου και επιθυμητού εκδηλώνεται ταυτόχρονα στις διαστάσεις του μήκους, του πλάτους, του βάθους, του χρόνου και του χώρου.

- Shiva Sutras, Sutra 1.19


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα