Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πανσέληνος στον Ταύρο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018.


Πανσέληνος στον Ταύρο , με εμπλοκή Ουρανού, δεν συμβαίνει συχνά, τρέχεις μακριά από την ασφαλή σου ζώνη, να γλιτώσεις από την αδράνεια και την κατάθλιψη που προκαλεί η πλήξη, χαλαρώνεις δικλείδες ασφαλείας, ξυπνάνε μέσα σου περίεργες επιθυμίες, ή ξαφνικά, στενεύουν τα περιθώρια και πνίγεσαι ..ασφυκτιάς..
Καταλαβαίνεις.. ζεις σε έξαλλη κατάσταση!!
Ήλιος στον Σκορπιό, σκοτεινιάζεις όταν νιώθεις ότι αγαπάς να πονάς, και ας μην μοιράζεσαι τον πόνο σου.. Παίζεις κρυφτό με την τύχη σου;
Υστερόγραφο..πολλές πολλές ερωτικές συναντήσεις, σκάνδαλα και η εκδίκηση θα παίξει τον ρόλο της ..
Υστερόγραφο.. ευκαιρίες για να αγγίξετε την ευτυχία..συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από καρμικές συναντήσεις.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ταύρο, κλείνει κύκλους σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα, πιθανόν να περάσετε μια προσωρινή κρίση και γενικά δοκιμάζεται το σύστημα αξιών σας. Θέματα αυτοπεποίθησης έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα ζείτε μια κρυφή ερωτική ιστορία.    Κριός β’ δεκαημέρου,  ευοίωνες οι συνθήκες για τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχετε οργανώσει καλά το χρόνο σας και κινείστε με σχέδιο, αλλά και με την υποστήριξη δυνατών προσώπων. Ερωτικά σκιρτήματα.,  Κριός γ’ δεκαημέρου, προσπάθεια κάνετε να αγγίξετε το ..αόρατο, να έρθετε δηλαδή σε επαφή με τα εσώψυχα σας, να καταλάβετε τον εσωτερικό σας κόσμο, και εδώ στέκεται ένας άνθρωπος δίπλα σας, που σας ταρακουνά να αναγνωρίσετε με θάρρος τις επιθυμίες σας. Πιθανή ενασχόληση με ψυχανάλυση.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, ανατρέπει την καθημερινότητα σας, ξετρυπώνετε κάθε αδικία που έχει γίνει εις βάρος σας, γενικά ετοιμαστείτε για γερά ξεκαθαρίσματα και απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Ρήξεις αλλά και αιφνίδιες επανασυνδέσεις.   Ταύρος β’ δεκαήμερου, προσπαθείτε να βάλετε το νερό στο αυλάκι, να φτιάξετε τις ισορροπίες μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, έχετε βέβαια αλλάξει αρκετά, θέλετε και την ελευθερία, ωστόσο είστε σε φάση να κάνετε και νέα ξεκινήματα. Έμφαση σε επιχειρηματικά σχέδια. Βοήθεια σε νομικά.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  επιθυμείτε πλέον, να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή, έχετε ξεπεράσει τις πληγές του παρελθόντος και επιδιώκετε, μέσα από νέες, καρμικές γνωριμίες, να προχωρήσετε σε κάτι μοναδικό και που δεν έχετε ξαναζήσει. Καλές μέρες για να αλλάξει η τύχη.

Δίδυμοι                                                         

Δίδυμε α’ δεκαημέρου,  Η Πανσέληνος στον Ταύρο, είναι επεισοδιακή για τον ψυχισμό σας, ζείτε ήδη βέβαια επώδυνα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, είτε γιατί έχετε αποχωριστεί ένα δικό σας πρόσωπο, είτε γιατί αναγκαστήκατε να προσγειωθείτε σε μια πεζή ..πραγματικότητα. Προσοχή σε θέματα υγείας. Τέλος σε μια εργασιακή σχέση. Δίδυμε β’ δεκαημέρου, δυνατές συμμαχίες προκύπτουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, και έχετε τη δυνατότητα να πάρετε τη ρεβάνς , έναντι των συναδέλφων σας, να κερδίσετε δηλαδή τον ανταγωνισμό. Οικονομική ενίσχυση.  Δίδυμε γ’ δεκαημέρου, ζείτε το δικό σας παραμύθι, αυτήν την περίοδο, η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, έχετε ελαφρύνει αρκετά από αγγαρείες, υποχρεώσεις, ισχύει ότι συνεργάζεστε με άτομα που δικαιώνουν την προσωπικότητα σας.

Kαρκίνος 

Καρκίνος α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σας ευνοεί, με την έννοια ότι είστε αρκετά πιο ανοιχτοί σε νέα ξεκινήματα, σε νέες παρέες, έχετε δηλαδή αποχωριστεί τελείως το παρελθόν και θέλετε να ζήσετε νέες περιπέτειες. Βέβαια θα κινηθείτε με υπερβολική ταχύτητα, για αυτό και προσέξτε τις γκάφες και λόγια που μπορούν να σας εκθέσουν. Καρκίνος β’ δεκαημέρου,  η αποφασιστικότητα σας και η επιμονή σας να πετύχετε θα αποδώσει καρπούς αυτό το διάστημα, καθώς πρέπει να πάρετε θέση σχετικά με μια προσωπική σας σχέση ή κοντινή συνεργασία και αλλάζει δυναμικά το σκηνικό. Δυναμικά ερωτικά ξεκινήματα.  Kαρκίνος γ’ δεκαημέρου,   καρμικά γεγονότα θα ζήσετε αυτό το διάστημα, καθώς θα γνωριστείτε με το άλλο σας μισό, ή τουλάχιστον τον άνθρωπο που θα σταθεί δίπλα σας και θα σας στηρίξει, παρ΄ολες τις αντιξοότητες. Βρίσκεστε σε μια νέα γνωριμία.

Λέων

Λέοντα α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, ψηλά στο μεσουράνημα σας, ταρακουνά την εικόνα σας, συνεχώς αμφιβάλλετε για αυτά που ζείτε, για τις επιλογές σας, γενικά είστε νευρικοί και αρκετά ευέξαπτοι. Επίσης, επιρρεπής σε κάθε ερωτική πρόταση, που μπορεί και να μην σας εκφράζει, αλλά έχετε πεισμώσει. Προστατέψτε τον εαυτό σας από ατυχείς συνθήκες.  Λέοντα β’ δεκαημέρου, δυναμικά ξεκινήματα ή ολοκληρώνετε με επιτυχία ένα προσωπικό σας εγχείρημα, πραγματικά πρέπει να είστε ευχαριστημένοι από την καλή έκβαση των γεγονότων, και αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας και τα κατορθώματά σας. Εβδομάδα επιτυχιών.  Λέοντα γ’ δεκαημέρου, μένετε προσηλωμένοι κυρίως σε οικονομικά ζητήματα, πως αμείβεστε, τι έχετε κερδίσει μέχρι τώρα , από την εργασία σας, τη σχέση σας, δηλαδή κάνετε καυτές ερωτήσεις στον εαυτό σας και εκτιμάτε την πορεία σας , μέχρι τώρα. Εύνοια σε χρήματα που διαχειρίζεστε με άλλα άτομα.

Παρθένος 

Παρθένε α’ δεκαημέρου,  η Πανσέληνος στον Ταύρο, σας δίνει ή στερεί μια αίσθηση ελευθερίας, ανάλογα με το πως θα δείτε, εκτιμήσετε τις εξελίξεις της ζωής σας, είτε γιατί μπει σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, είτε γιατί ξεκινάτε μια συμβίωση με έναν νεο άνθρωπο και έχετε αρκετές υποχρεώσεις. Μπαίνετε σε νέο σταυροδρόμι. Παρθένε β’ δεκαημέρου, δυναμικές ερωτικές εξελίξεις έχετε αυτές τις μέρες, γιατί έχετε διάθεση να βγείτε έξω και να φλερτάρετε, έτσι μπορείτε και να βελτιώσετε μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία, να γίνετε πιο εξωστρεφείς και να βγείτε από το καβούκι σας. Δυναμικές προκλήσεις σας βγάζουν από τα όρια σας.   Παρθένε γ’ δεκαημέρου, αγαπάτε με πάθος τις επιλογές αυτές τις μέρες, μια προσωπική σας σχέση εξελίσσεται αρκετά ομαλά, είστε σαφώς αποφασισμένοι να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και κοιτάτε με συμπόνια όποιον/α σας έχει πονέσει. Ηρεμεί ο νους σας.

Ζυγός

Ζυγέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά ένα δάνειο, χρήματα που δανειστήκατε και πρέπει να επιστρέψετε, γενικά ότι έχει να κάνει με την διαχείρηση των χρημάτων σας, της περιουσίας σας, σίγουρα δεν είναι εύκολο για εσάς, να πρέπει να συγκρουστείτε με άτομα που αγαπάτε, απλά και μόνο για να προστατέψετε τα συμφέροντα σας. Ωστόσο, έτσι αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τους άλλους, θα γίνετε πιο καχύποπτοι.    Ζυγέ β’ δεκαημέρου, ευκολίες ξεπηδούν μέσα από νές επαγγελματικές επιλογές, είστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε αρκετές δυσκολίες και προκλήσεις. Επαγγελματική άνοδος. Ζυγέ γ’ δεκαημέρου,  ύποπτες μέρες για να αναγνωριστεί ο κόπος, η προσπάθεια σας, δυναμικοί άνθρωποι σας πλησιάζουν και προσφέρουν μια έξυπνη πρόταση, στο χέρι σας είναι να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και να βγείτε από τον φόβο ή τον λήθαργο. Αλλάζει η ζωή σας, εάν το θέλετε..και προς το καλύτερο.

Σκορπιός

Σκορπιέ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σας απελευθερώνει, πιθανόν να πονέσετε, καθώς δεν είστε συνηθισμένοι σε αιφνίδιες αλλαγές, αλλά μένει να σκεφτείτε , πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε, χωρίς να σας απασχολούν ιδέες , εικόνες χωρίς νόημα και κυρίως ψευδαισθήσεις που ζούσατε και πιθανόν να υποφέρατε. Ξεκινάει μια δυναμική περίοδος επανασύνδεσης κυρίως με τον αληθινό σας εαυτό. Σκορπιέ β’ δεκαημέρου, συμφωνίες που σας κάνουν να αισθάνεστε δικαιωμένοι, πιο δυνατοί, πιο σίγουροι για τα αποτελέσματα των προσπαθιών σας, πιθανόν και αρκετό, μπόλικο κουτσομπολιό, που όμως θα σας ξεκουράσει και γενικά είστε σε επαφή με γνωστούς , αλλά και έτοιμοι για νέες γνωριμίες. Διαδικτυακά εμβαθύνετε.  Σκορπιέ γ’ δεκαημέρου, διανύετε από τις πιο τυχερές περιόδους της ζωής σας, καθώς μπορείτε να θεραπευτείτε, από πληγές, τραύματα, ανθρώπους του παρελθόντος, περνάτε σε μια φάση πολύ πιο ξέγνοιαστη και είστε πιο εκφραστικοί. Έτοιμοι να ζήσετε ένα παραμύθι;

Τοξότης

Τοξότη α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, αφορά την καθημερινότητα σας, ένα εργασιακό περιβάλλον, αλλά και προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας και μην υπερβάλλετε, χρειάζεστε ξεκούραση. Διασπαστική είναι η Πανσέληνος, με την έννοια, ότι ίσως δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε, δεν αντέχετε να συνεργάζεστε με αντιδραστικά άτομα και σταματάτε να κάνετε υπομονή. Περνάτε σε ριζικές αλλαγές.    Τοξότη β’ δεκαημέρου, οικονομικές ανάσες , περνάτε αυτό το διάστημα, καθώς τυχόν εμπορικές κινήσεις, μπορούν να σας βγάλουν από αδιέξοδα και έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε κάποια κενά και να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας.
Επιλέγετε την οικονομική άνεση, και κάπως χάνετε την ελευθερία σας.  Τοξότη γ’ δεκαημέρου,  είναι περίοδος με ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς αναγεννιέστε μέσα από τις στάχτες σας, έρχεστε πάλι σε επαφή με την καρδιά σας, επικοινωνείτε άριστα με τους γύρω σας. Ευχάριστα συμβάντα.

Αιγόκερος

Αιγόκερε α’ δεκαημέρου, H Πανσέληνος στον Ταύρο, κλείνει κύκλους ερωτικούς, διαγράφατε ανθρώπους που σας έχουν πικράνει, ξεπερνάτε όμως και τις ενοχές σας ή τα κομπλεξ σας. Είναι μια βαθια λυτρωτική περίοδος για να δουλέψετε ουσιαστικά με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Προσοχή μόνο σε νεώτερα άτομα, ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν με τις απαιτήσεις τους.  Αιγόκερε β’ δεκαημέρου, εργάζεστε, ζείτε σε ένα καθαρά ανταγωνιστικό πεδίο, όμως πρέπει και επιβάλλετε να δείξετε την υπεροχή σας, με στόχο την εξέλιξη σας και φυσικά ευνοείστε από τον φιλικό σας κύκλο που σας στηρίζει.  Επενδύστε σε δημόσιες σχέσεις. Αιγόκερε γ’ δεκαημέρου, μια περίοδος , πολλά υποσχόμενη και σε πολλά επίπεδα, αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται, είτε από οικεία πρόσωπα, είτε μέσα από νέες γνωριμίες, και βγείτε από το καλούπι και την μιζέρια της εποχής. Εσείς , ζείτε σε έναν άλλον κόσμο.

Υδροχόος   

Υδροχόε α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια σας, θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις, λεκτικές επιθέσεις, αλλά ίσως έτσι, σας δοθεί η ευκαιρία να σπάσετε αυγά, να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στην θέση του. Θυμός, οργή. προσοχή  μην παρασύρεστε από αρνητικά συναισθήματα.  Υδροχόε β΄ δεκαημέρου, με βελτιωμένη ψυχολογία ξεκινάτε, θέλετε με κάθε τρόπο να βρείτε τις ισορροπίες σας και είναι μια εβδομάδα, όπου μπορείτε να εκφραστείτε, να πείτε τα προβλήματα σας, να έρθετε κοντά με τους δικούς σας ανθρώπους. Φιλικές σχέσεις. Υδροχόε γ’ δεκαημέρου, οικονομική ανάταση θα ζήσετε αυτήν την περίοδο, καθώς τα προβλήματα σας είχαν πνίξει τελευταία, και μπορείτε να ξεπεράσετε τις προβληματικές καταστάσεις, με μια νέα πηγή εισοδήματος, που όμως θα σας εκφράζει απόλυτα.

Ιχθύες 

Ιχθύ α’ δεκαημέρου, η Πανσέληνος στον Ταύρο, σας απελευθερώνει, από κάθε εμπόδιο ή δυσκολία που αντιμετωπίζατε στην καθημερινότητα σας, καθώς ξαφνικά θα απομακρυνθείτε από ένα δυσμενές περιβάλλον, είτε γιατί θα αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε, είτε γιατί θα αναγκαστείτε , ακόμα και να μετακομίσετε. Προσοχή μόνο σε συγγενικά, οικεία πρόσωπα.   Ιχθύ β’ δεκαημέρου,   ευχάριστες στιγμές θα περάσετε με τους φίλους σας , έχετε την συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων και ξεκινάτε με ενθουσιασμό , ένα καινούργιο εγχείρημα σας. Αγαπάτε ότι και εάν κάνετε.   Ιχθύ γ’ δεκαημέρου,   
μέρες, με μπόλικη εξιδανίκευση, φαντασία , και έντονο ερωτισμό, βέβαια , εάν τολμήσετε και κάνετε πειράματα και δεν ενδιαφέρεστε για το αποτέλεσμα. Προσωπικές στιγμές μοναδικές.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα