Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Η ομορφιά μπορεί να καταστρέψει όλα τα εμπόδια στη ζωή

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ομορφιά μπορεί να καταστρέψει όλα τα εμπόδια στη ζωή

Μια αρετή είναι μια έκφραση ομορφιάς στο αιθερικό, αστρικό και νοητικό μας πεδίο. Όντας φορείς ομορφιάς, μεταμορφώνουμε τον κόσμο.

Οι άνθρωποι μπήκαν στο σκοτάδι και δημιούργησαν όργανα καταστροφής για να εκμεταλλευτούν τους άλλους, να τους ελέγχουν και να τους χειραγωγούν - ενώ το δυνατότερο, το ισχυρότερο εργαλείο για την καταστροφή της ασχήμιας σε εμάς και στους άλλους είναι η ομορφιά.

Η ασχήμια είναι η χειραγώγηση της θειότητας για το προσωπικό συμφέρον, την ματαιοδοξία, το εγώ, την απληστία, τον φανατισμό και την χωριστικότητα. Η ασχήμια οδηγεί σε αταξία, πόνο και βάσανα σε οποιοδήποτε επίπεδο εμφανίζεται.

Κάθε είδους ασχήμια έχει μια αποδομητική, αποσυνθετική επίδραση στην ανθρώπινη μορφή, την καρδιά, το νου και τη συνειδητότητα. Η σωτηρία της ανθρωπότητας εξαρτάται από το βαθμό της ταύτισής της με την ομορφιά.



Η ομορφιά μπορεί να καταστρέψει όλα τα εμπόδια στη ζωή, ειδικά εκεί που υπάρχει θάνατος και καταστροφή, εκεί όπου υπάρχει παραβίαση της ελευθερίας και της προόδου. Αλλά οι φορείς της ομορφιάς πρέπει να παραμείνουν στην ομορφιά τους, στη δικαιοσύνη, στη συμπόνια και στην ομαδική συνείδηση.

Με την ομορφιά οικοδομούνται αυτοκρατορίες, τα έθνη μεταμορφώνονται και οι ελπίδες της ανθρωπότητας αποκτούν υπόσταση.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.3 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα