Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Διαστάσεις



Όπως έχουμε μάθει από τη Φυσική υπάρχουν άπειρες διαστάσεις και σύμπαντα όπου σε κάθε ένα από αυτά εκτυλίσσεται μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που βιώνουμε εδώ στη Γη. Παράδειγμα σε μία άλλη διάσταση μπορεί να είχαμε κάνει μία τελείως διαφορετική επιλογή επαγγελματικού προσανατολισμού και να έχουμε επηρεάσει την πορεία μας τελείως διαφορετικά σε εκείνη την διάσταση.
Ή ακόμα και μία πιο απλή , η διαφορετική επιλογή, θα μπορούσε να έχει αλλάξει τα γεγονότα προς μία τελείως διαφορετική κατεύθυνση.
Το εντυπωσιακό είναι ότι όλες αυτές οι διαστάσεις συμπορεύονται με τη δική μας, αφού στην ουσία δεν υπάρχει ο χρόνος, και όλα γίνονται στο εδώ και τώρα.
Μπορεί μία κατάσταση στη ζωή μας να μην μας αρέσει τώρα, έτσι όπως έχει εξελιχτεί.
Μία πνευματική άσκηση που θα μπορούσαμε να κάνουμε και να βοηθήσουμε να αλλάξουμε μία κατάσταση είναι να φανταστούμε ότι σε μία άλλη διάσταση έχει γίνει αυτό που πραγματικά θέλουμε να συμβεί.
Και όντως είναι πολύ πιθανό αυτό που πραγματικά ήθελες, να έχει ήδη συμβεί σε μία άλλη διάσταση.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συντονιστούμε με αυτή τη διάσταση και να προσπαθήσουμε να τη γειώσουμε/ υλοποιήσουμε στο εδώ και τώρα.
Όσο πιο έντονα σκέφτεσαι ότι αυτό που εχει δημιουργηθεί εκεί, θα μπορούσε να έχει συμβεί και εδώ, το κάνει πιο εύκολο να δημιουργηθεί και στη δική μας πραγματικότητα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε άλλη τεχνική υλοποίησης γνωρίζεις, εγώ συνήθως το κάνω με τη δύναμη της φαντασίας και της πρόθεσης.
Θα μπορούσες αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις και κρυστάλλους και να τους συντονίσεις με την σκέψη που θέλεις να υλοποιηθεί. Συνήθως βοηθούν οι κρύσταλλοι που είναι τεχνητά κατεργασμένοι σε σχήμα κύβου. και κρύσταλλοι που λένε ότι βοηθούν στην υλοποίηση είναι οι μαύρες πέτρες, όπως η μαύρη τουρμαλίνη και ο μαυρος όνυχας.
Φυσικά πάντα πρέπει να κάνουμε και τις απαραίτητες ενέργειες με το φυσικό μας σώμα εκτός από τις πνευματικές τεχνικές, απλά είναι ένα έξτρα βοήθημα για να μας βοηθήσουν στο στόχο μας. Συν Αθηνά και χείρα κίνει.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Θέληση είναι μία από τις πιο ισχυρές δυνάμεις που έχουμε και είναι ωραίο να θέλουμε, αρκεί να μην προσκολλάμε στο απότελεσμα γιατί αυτό μας φέρνει θλίψη αν δεν συμβεί. Καλό είναι να Θέλουμε, αλλά να μην έχουμε Προσδοκίες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα