Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Οραματισμός, ψυχοσωματική ενίσχυση και πραγματοποίηση των επιθυμιών μας


Από το Ζάχο Σκαφίδα

Οραματισμός, οραματίζομαι, βλέπω, είμαι το πιο τυχερό ον στο σύμπαν. Πόσοι το έχουν αντιληφθεί; Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι είστε το μάτι του σύμπαντος, ότι το σύμπαν βλέπει τον εαυτό του μέσα από εσάς. Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι η άπειρη ασαφή διακύμανση του κυματικού φωτός όταν την βλέπεις γίνεται συγκεκριμένη σωματιδιακή. Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι εσύ επιλέγεις από τις άπειρες κυματικές θέσεις ενός φωτονικού κύματος να υλοποιήσεις μόνο μια. Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι η πραγματικότητα δεν είναι εκεί έξω αλλά μέσα στο νου σας. Πόσοι έχουν αντιληφθεί ότι με την εντελώς ελεύθερη επιλογή σας στο καλό ή στο κακό δημιουργείτε τον κόσμο που είναι στο νου σας και αντιλαμβάνεστε. Πόσοι καταλαβαίνουν ότι οι κόσμοι που ο καθένας έχει στο νου του διαμορφώνουν τον κόσμο που πιστεύει ότι τον περιβάλει.
Όσοι μπορούν να τα αντιληφθούν, μπορούν μα διαμορφώσουν το δικό τους κόσμο και να συμβάλουν όσο αφορά το δικό τους μερίδιο στην μεταμόρφωση του συλλογικού κόσμου.

Τα όρια του θαύματος

Επειδή ο κόσμος που μας περιβάλει είναι ενεργειακής φύσεως και εμείς σαν μέρος του ενεργειακές γεννήτριες, ο τρόπος επίδρασης είναι ενεργειακός. Με την εστιασμένη σκέψη μας δημιουργούμε μηχανές που διευκολύνουν και καλυτερεύουν την διαβίωση μας ή χημικούς συνδυασμούς που με την ενεργειακή δομή τους επιδρούν στο δικό μας ενεργειακό σώμα για θεραπεία και βελτίωση.

Σκεφθείτε πόση εστιασμένη σκέψη από εκατομμύρια όντα αφιερώθηκε για την τιθάσευση της ηλεκτρικής ενέργειας. Το ίδιο συμβαίνει και με κάθε ανθρώπινο επίτευγμα. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τεράστια αυτή συγκέντρωση ενέργειας από εκατομμύρια ανθρώπους που την διέθεσαν για τα διάφορα επιτεύγματα. Δεν γίνεται να έχετε ένα κατεστραμμένο οστό και ένας άνθρωπος με την δική μου μόνο εστιασμένη σκέψη να το αποκαταστήσει. Δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα σε άνθρωπο που δεν έχει μάτι να γίνει θαύμα και να βγει ένα καινούργιο μάτι. Αντίθετα αν υπάρχει το μάτι και δεν έχει όραση από ψυχολογικά αίτια, μπορεί να γίνει το θαύμα. Αν κάποιες ασθένειες έχουν ατομικό ψυχολογικό αίτιο, μπορούν σε κάποιο χρονικό διάστημα να θεραπευτούν.

Υπάρχουν κάποια όρια τα οποία δεν γνωρίζουν πάρα πολλοί απογοητευμένοι από την επιστήμη και προστρέχουν σε κάθε λογής μάγους και τσαρλατάνους απλώς για να γεμίσουν το πορτοφόλι τους.


Αυτό που μπορεί να επιτευχθεί από ατομικές ή υποβοηθούμενες εστιασμένες ενέργειες σκέψης από άλλους, είναι η επίδραση στον ατομικό κόσμο του κάθε ατόμου. Δηλαδή στο ψυχολογικό του υπόβαθρο το οποίο μακροπρόθεσμα και συγκεντρωτικά, ανάλογα με την συγκέντρωση της ενέργειας, θα έχει επίδραση στον υλικό του κόσμο.

Αφού θέσαμε τα όρια του θαύματος προς αποφυγή παρεξηγήσεων, είναι ώρα να δούμε πως μπορούμε να επιδράσουμε στον κόσμο μας και κατ’ επέκταση στον συλλογικό κόσμο. 

Ενεργειακή ισορροπία του υλικού σώματος

Θα πρέπει ενεργειακά να είμαστε αν είναι δυνατόν στην κορυφή. Είμαστε ψυχοσωματικά όντα συνεπώς πρέπει να φροντίζουμε το σώμα κα την ψυχή.

Α. Σχεδόν όλοι μας γνωρίζουμε ότι μια υγιεινή ζωή επιφέρει την ενεργειακή κορύφωση που είναι απαραίτητη για την επίτευξη των επιθυμιών μας. Για την υγιεινή ζωή υπάρχουν πολλά που πρέπει να γνωρίζουμε, αναφέρουμε τα κυριότερα.

1. Σωστή διατροφή. Εδώ χρειάζεστε σχετική γνώση διατροφολογίας. 

2Τα μυϊκά μέρη του σώματος να ασκούνται συχνά ώστε να είναι σε θέση να αντιπεξέλθουν τις διάφορες ανάγκες μας. Είμαστε σύνθετο μυϊκό και ψυχικό κατασκεύασμα. Ένα απλό γρήγορα βάδισμα δεν αρκεί. Μια χειρωνακτική εργασία δεν αρκεί, διότι λείπει η επικέντρωση και γυμνάζει μόνο μερικές ομάδες μυών. Χρειάζονται  ασκήσεις για την μυϊκή ομάδα ποδιών, για την κοιλιακοραχιαία ομάδα και για την ομάδα των βραχιόνων και ωμοπλάτης. Και το βασικότερο επικέντρωση στις ασκήσεις. Μηχανικές ασκήσεις χωρίς την συμμετοχή της σκέψης, όχι μόνο δεν προσφέρουν, αλλά μπορεί και να βλάψουν.

3. Ο εγκέφαλος να ασκείτε σωστά. Ασχολούμενοι με μνημονικές, λογικές, δημιουργικές, καλλιτεχνοσυναισθηματικές εργασίες.

4. Επειδή έχουμε κατασκευασθεί να ζούμε στη φύση πρέπει να έχουμε συχνή επαφή με αυτήν. Τον ήλιο, την γη, τον αέρα, την θάλασσα(πυρ αήρ, ύδωρ, γη).

Ενεργειακή ισορροπία του ψυχικού σώματος

Β. Επειδή δεν είμαστε μόνο υλικά αλλά και ψυχικά όντα, πρέπει να φροντίζουμε και τον ψυχικό μας κόσμο. Ένας μη υγιής ψυχικός κόσμος, μακροπρόθεσμα θα έχει επίδραση στον σώμα μας, επιφέροντας διάφορες ασθένειες. Η ασθένεια, είναι η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος στο πρόβλημα των «εσωτερικών συγκρούσεων»

1. Το πιο βασικό είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Τώρα μιλάμε για απίθανα πράγματα θα πείτε. Είναι όμως θέμα οπτικής και αρκετά διαχειρίσιμο.

 Ας πάρουμε το χειρότερο ενδεχόμενο, τον θάνατο ενός προσφιλούς προσώπου. Εφόσον εμείς δεν έχουμε καμία ένδειξη μεταθανάτιας ύπαρξης, αντιλαμβανόμαστε τον χαμό σαν κάτι οριστικό και δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Όμως, υπάρχουν λίγοι με εμπειρίες μεταθανάτιας ζωής ή φιλοσοφικά πεπεισμένοι για την ύπαρξη της, αυτοί αφού νιώσουν τον πόνο τον αποβάλουν γρήγορα γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει θάνατος. Στις εκατοντάδες αναδρομές που έχω κάνει, δεν έχω πετύχει ούτε ένα άτομο να θέλει να γυρίσει στο σώμα του όταν έφυγε από αυτό, όσο καλή ζωή κι’ αν πέρασε.


Για την διαχείριση των συναισθημάτων έχω αναφέρει ένα σύντομο αδιάλειπτο ημερήσιο διαλογισμό που όσοι τον υιοθέτησαν διαπίστωσαν εκπληκτικά αποτελέσματα. Απλά με λίγα λόγια όπως έλεγε ο Γκουρτζίεφ και πολλοί άλλοι, παρατηρείτε τον εαυτό σας. Μια αναλυτική αναφορά στο διαλογισμό θα βρείτε στο τέλος του άρθρου: Υπάρχει ψυχή και πως θα την προσεγγίσουμε . Θα διαπιστώσετε, οποιαδήποτε άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι’ αν έχετε, μόλις αρχίσετε να βλέπετε το εαυτό σας όπως έχω περιγράψει, εξαφανίζεται.

2. Πρέπει να καθιερώσουμε ένα είδος ενεργειακής αναπνοήδύο με τρία λεπτά της ώρας. Η πιο απλή και απολαυστική αναπνοή για αναπλήρωση του τσι ή πράνα είναι αυτό που μας έδωσε ή φύση, το χασμουρητό, (διαβάστε το άρθρο Χασμουρητό, πραναγιάμα, τσι, μικροσκοπική τροχιά ), Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε και την ενεργειακή αναπνοή, μικροσκοπική τροχιά.

3. Αντιληφθείτε ότι το μόνο που υπάρχει έξω από το σώμα σας, είναι ένα καρέ ή μια φωτό από ακαθόριστη ενέργεια, αλλού πυκνότερη και αλλού αραιότερη, δηλαδή μόνο το άμορφο άχρονο τώρα. Η μνήμη σας και ο εγκέφαλος σας δημιουργεί την αίσθηση του χρόνου και αυτό που νομίζετε ότι υπάρχει.Εκφράστε την ευγνωμοσύνη σας μια φορά την μέρα στο Θεό, στο Σύμπαν ή όπου αλλού πιστεύετε γι’ αυτό το υπέροχο σώμα, που έτυχε να έχετε.

4. Πρέπει να φροντίζουμε το ενεργειακό μας σώμα και γι’ αυτό δεν απαιτείται περισσότερο από ένα λεπτό την μέρα. Οι ασκήσεις που πρέπει να κάνουμε είναι, την μια μέρα,
 i) Καθαρισμός και ενεργοποίηση τσάκρας με μια το λιγότερο αναπνοή φωτός για κάθε τσάκρας, ( βλέπε στην παράγραφο: Άσκηση για την καλή λειτουργία των τσάκρας, του άρθρου: Υλικό, αυρικό, χαρικό, πυρηνικό πεδίο και συγχώνευση στα κύτταρα μας ). 
ii) Την άλλη μέρα τις παρακάτω ασκήσεις με μια έως τρεις επαναλήψεις την κίνηση, (1. ευθυγράμμιση και σύνδεση του ΣΕ με ταν τιεν, ψυχή και γη, 2. Καθαρισμός αύρας από αρνητικές επιρροές, 3. Δημιουργία ενεργειακής ασπίδας, που θα βρείτε στο άρθρο: Καθαρισμός αύρας, Ενεργειακή ασπίδα, Ευθυγράμμιση χαρικού, Ενίσχυση και Σταθεροποίηση του ενεργειακού σας σε τρία λεπτά ).

5. Ησυχάστε το μυαλό σας πέντε ή δέκα λεπτά την μέρα με μια διαλογιστική πρακτική. Έτσι επιτρέπετε την επικοινωνία ψυχής – εγκεφάλου. ( Αν δεν έχετε καταλήξει σε κάποια διαλογιστική πρακτική διαβάστε το άρθρο: Υπερβατικός διαλογισμός, Μάντραμς, Αστρική προβολή ).

Αν μετρήσετε τον χρόνο που θα αφιερώσετε ώστε να έχετε ένα υγιές ψυχοενεργειακό σώμα, θα δείτε ότι δεν υπερβαίνει το δέκα λεπτά την μέρα όταν αυτά θα έχουν γίνει ρουτίνα. Τώρα αν αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε αυτά τα δέκα λεπτά, είναι στην κρίση σας.

Προσέξτε, ένα άτομο που φροντίζει να έχει μια ισορροπημένη ζωή, με σωματικές και ψυχικές ασκήσεις, προλαμβάνει την ασθένεια. Όταν η ασθένεια εκδηλωθεί, αυτές οι μέθοδοι μόνο βελτιώνουν την κατάσταση, και σε ελάχιστες ελαφρές ψυχοσωματικές περιπτώσεις θεραπεύουν.

Τα στάδια του οραματισμού

                           

Τώρα θα δούμε την σημαντικότερη μέθοδο συσσώρευσης ψυχικής ενέργειας για την επίτευξη αλλαγών πρώτα στον ψυχικό κόσμο μας, κατ’ επέκταση στη συλλογική συνείδηση και στη συνέχεια στον υλικό κόσμο. Είναι αυτό με το οποίο η φύση αυτοπαρατηρείται, ο οραματισμός. Είναι αυτό που ενίσχυσε τα μορφογενετικά πεδία και επιτευχθεί ή εξέλιξη των ειδών, (Βλέπε: Τα μορφογεννετικά πεδία ο κρίκος στη θεωρία του Δαρβίνου ). Είναι αυτό που όλες οι πανάκριβες μέθοδοι ευαγγελίζονται, (Μέθοδος ΣίλβαΘέτα χίλινκγΡέικι και πολλά άλλα).

Γιατί είναι κορυφαία η μέθοδος, απλά σκεφτείτε τι κάνει ο εγκέφαλος σας λίγο πριν κοιμηθείτε που είναι στη κατάσταση άλφα και όταν ονειρεύεστε που είναι στη κατάσταση θήτα. Βλέπει εικόνες, οραματίζεται. Ο εγκέφαλος έχει την ικανότητα να εικονοποιεί ακόμα και αφηρημένες έννοιες, όπως ειρήνη, αγάπη, κλ. Αντίθετα όταν οραματιζόμαστε έχοντας μια σχετική χαλάρωση ο εγκέφαλος μπαίνει υποχρεωτικά στην κατάσταση άλφα ή θήτα. Σε αυτήν την κατάσταση λειτουργεί μόνο το δεξί μέρος του εγκεφάλου που επεξεργάζεται  (~ 1 δισεκατομμύριο μονάδες πληροφόρησης ανά δευτερόλεπτο) ενώ το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου (~ 16 μονάδες πληροφόρησης ανά δευτερόλεπτο). Το αριστερό που είναι το τμήμα της λογικής στις καταστάσεις άλφα και θήτα δεν λειτουργεί. Τότε δεν υπάρχουν οι περιοριστικές πεποιθήσεις της λογικής και η ενεργειακή συσσώρευση είναι η μέγιστη που μπορεί να επιτευχθεί από οποιαδήποτε ενεργειακή μέθοδο.

Μια πρόσφατη μελέτη fMRI (Functional Magnetic Resonance Imaging ή Λειτουργική Απεικόνιση Μαγνητικού Συντονισμού), που διεξήχθει στο πανεπιστήμιο Yale, διαπιστώθηκε ότι ο οραματισμός και η καθοδηγούμενη απεικόνιση, διεγείρουν τις ίδιες περιοχές στον εγκέφαλο που ενεργοποιήθηκαν με τον διαλογισμό στους συμμετέχοντες στις βουδιστικές, χριστιανικές και γιόγκικες διαλογιστικές τεχνικές. 

Γι’ αυτό την χρησιμοποιούν όλες οι ακριβές ευροβόρες μέθοδοι. Προσθέτουν στο οραματισμό και ένα εμπορικό όνομα για να πουλήσουν ακριβά. (Δημιουργικός οραματισμός, Τεχνικές κβαντικής απεικόνισης, Κβαντικός οραματισμός, αν είναι δυνατόν ο οραματισμός να είναι κβαντικός, Οραματισμός αφθονίας, ενεργοποίησης DNA, Τεχνικές οραματισμού και πολλά άλλα που εξάπτουν την φαντασία και αδειάζουν το πορτοφόλι). Ο οραματισμός είναι ένας, και ανάλογα με αυτό που οραματίζεσαι μπορεί να πάρει μια ονομασία.

Αναφέρονται διάφορες τεχνικές. Του καθρέπτη όπου προβάλεις το όραμα σου. Της σκηνής όπου βλέπεις το όραμα. Η εμφάνιση του οράματος σε ένα 3D πίνακα. Να καλύπτεις το όραμα με μια φανταστική έγχρωμη φούσκα. Να δεις σε ταινία ότι επιθυμείς και άλλα ευφάνταστα.  Η καλλίτερη μέθοδος είναι αυτή που σε προίκισε η φύση το όνειρο ή η ονειροπόληση.

1. Χαλαρώνεις με κάποια μέθοδο παίρνοντας μια άνετη στάση, προτείνετε να χασμουρηθείτε 10-15 φορές. Κλείνετε τα μάτια σας και φαντάζεστε ότι βρίσκεστε σε ένα μέρος της αρεσκείας σας. Σε μια ακροθαλασσιά, σε ένα δάσος, σε ένα βουνό, σε ένα καταρράκτη, σε μια πόλη που σας άρεσε ή μέσα στο σπίτι σας. Κινείστε και παρατηρείτε ότι υπάρχει στο χώρο που βρίσκεστε, με κάθε λεπτομέρεια. Μπορείτε να κινηθείτε στο δρόμο και να πάτε οραματικά στην εργασία σας, να συναντήσετε τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, να μιλήσετε. Μπορείτε να φανταστείτε οποιαδήποτε άσκηση που σας ταιριάζει. Τοοραματικό ταξίδι είναι η πιο φυσιολογική άσκηση εξάσκησης οραματισμού. Ο χρόνος εξάσκησης εξαρτάτε από την διάθεση του καθενός. Όταν πλέον έχουμε συνηθίσει αυτά τα οραματικά ταξίδια, έχουμε κάνει πρώτο βήμα.


2. Το δεύτερο βήμα συνίσταται στη λεπτομερή παρατήρηση αντικειμένων και στην διάρκεια του χρόνου προβολής στην φαντασία μας. Επιλέγουμε ένα αντικείμενο, ένα βάζο, ένα φρούτο, μήλο πορτοκάλι, μπανάνα, το λυχνάρι της εικόνας, ένα κοχύλι ένα κόσμημα, ένα κερί που ανάβει ή ότι άλλο έχουμε πρόχειρο. Το παρατηρούμε από όλες τις πλευρές. Κλείνουμε τα μάτια και προσπαθούμε να το δούμε. Όταν το δούμε πρέπει να κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο αυτήν την εικόνα. Όταν μάθουμε να κρατάμε σταθερή την εικόνα πάνω από ένα λεπτό, έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα συγκέντρωσης νοητικής ενέργειας. Έχομε μάθει πλέον να χειριζόμαστε την μεγαλύτερη ψυχική ενέργεια που διαθέτει ο άνθρωπος. Είμαστε ονειρευτές, ένα βήμα πιο κάτω από αυτούς που μπορούν να διαχειριστούν το διαυγές όνειρο.

3. Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε την λευκή μαγεία, (Λευκή Υπερκοσμική Μαγεία εναντίον Μαύρης Κοσμικής Μαγείας). Είμαστε έτοιμοι να φυτέψουμε τους σπόρους των θετικών επιθυμιών στον ψυχικό κόσμο μας, που συνδέετε με τον ψυχικό κόσμο των άλλων και δημιουργεί ότι αισθανόμαστε. Είμαστε έτοιμοι για την υλοποίηση!

Θα κάνουμε χρήση του νερού ώστε να ενισχύσουμε περισσότερο τον οραματισμό μας. Θα πρέπει πρώτα να εξοικειωθείτε με το νερό, την μνήμη του σύμπαντος, την μητέρα του σώματος σου. Διαβάστε το άρθρο:Νερό, Ο αλλόκοτος εξωγήινος, Η μνήμη του σύμπαντος, Υλοποίηση επιθυμιών με Chi, Reiki, Theta Healing, Θεραπείες, Μπλε νερό . Στη συνέχεια στο άρθρο: Αλλάξτε τη ζωή σας με το διαχρονικό, δυναμικό, διαλογισμό του νερού , όπου θα βρείτε αναλυτικά τον οραματισμό που θα αναφέρουμε.

α. Δημιουργούμε μια εικόνα μιας κρυστάλλινης πηγή σε ένα κατάφυτο δάσος που βγαίνει γάργαρο νερό ή μια εικόνα ενός εξωτικού  καταρράκτη που τρέχει πεντακάθαρο νερό. Φανταζόμαστε ότι το νερό μας είναι από εκεί.

β. Δημιουργούμε μια εικόνα για ότι μας αφορά και μας περιβάλλει, γονείς σύντροφοι, παιδιά φίλοι εργασιακό περιβάλλον κλ. Η εικόνα πρέπει να εκφράζει το ιδανικό περιβάλλον που φανταζόμαστε.

γ. Βλέπουμε τον εαυτό μας σε μια ηλικία που είμαστε νέοι, ακμαίοι, όμορφοι, γεμάτοι υγεία.

δ. Δημιουργούμε μια εικόνα με την επιθυμία μας. Σπίτι, αμάξι, οικογένεια, παιδιά, επαγγελματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια και ότι άλλο που αν το έχομε δεν βλάπτει κάποιον άλλον.

Παίρνουμε ένα ποτήρι ή μπουκάλι νερό, το κρατάμε ανάμεσα στις παλάμες μας κάνουμε με την σειρά τους παραπάνω οραματισμούς. Κρατάμε την εικόνα σταθερή όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε. Σε κάθε ένα οραματισμό χωριστά ευχαριστούμε το νερό και τον Θεό για τα οφέλη που μας προσφέρει. Προσοχή δεν ευχόμαστε να έχομε αυτό που οραματιζόμαστε, αλλά η εικόνα πρέπει να είναι ζωντανή και να βλέπουμε ότι το ζούμε, γι’ αυτό ευχαριστούμε το νερό και το Σύμπαν.

Το νερό το πίνουμε λίγο λίγο στη διάρκεια της ημέρας, είτε από το ποτήρι, είτε από το απλό ή μπλε μπουκάλι. Η πληροφορία έχει περάσει στη μοριακή δομή του νερού όπως βλέπετε στις εικόνες του άρθρου και στη συνέχεια περνάει σε όλα τα κύτταρα του σώματος μας, εγκεφαλικά και μη. Η υλοποίηση πρώτα συμβαίνει στο νου μας, έπειτα στο ομαδικό υποσυνείδητο που το εμφανίζει με τον πιο απίθανο τρόπο στην πραγματικότητα. Λεπτομερή ανάλυση θα βρείτε στα άρθρα που προανέφερα.

Το μεγάλο μυστικό

Για αυτούς που δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αφιερώσουν το χρόνο που απαιτεί η παραπάνω σειρά ασκήσεων συνίσταται μόνο η άσκηση Β. 1. Η μέθοδος  Γκουρτζίεφ. Καλύπτει το 70% των ψυχοσωματικών ενεργειακών απαιτήσεως σας. Όταν παρατηρείς τον εαυτό σου να κάνει οτιδήποτε, δηλαδή έχεις πλήρη επίγνωση κάθε στιγμή τι κάνεις. Και έχεις την πεποίθηση της σύνδεσης ή ψυχικής καθοδήγησης, συμβαίνουν τα εξής παράξενα. i) Μια όμορφη χαλάρωση αναβλύζει από το κέντρο του πυρηνικού αστέρα, στο πάνω μέρος του ηλιακού πλέγματος. Τότε βρίσκεστε στην κατάσταση άλφα ή θήτα. ii) Η άσχημη διάθεση που έχεις εξαφανίζεται. Δηλαδή τα αρνητικά συναισθήματα υποχωρούν.   iii) Η κούραση σωματική και νοητική υποχωρεί. Iv) Έχεις πλήρη αυτοπεποίθηση ότι με ό, τι ασχολείσαι θα πάει καλά v) Συμβαίνουν ασύλληπτες συγχρονικότητες.

 Από το Ζάχο Σκαφίδα

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα