Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Τέσσερις λύσεις για την στυτική δυσλειτουργία

στυτική δυσλειτουργία

Οι άντρες είναι συνήθως πολύ αυστηροί με τον εαυτό τους, όσον αφορά τις επιδόσεις τους στον σεξουαλικό τομέα της ζωής τους. Μοιραία, αυτό οδηγεί σε έναν φαύλο κύκλο όπου η αυστηρή αυτή κριτική οδηγεί σε αυξημένη κατάθλιψη η οποία με τη σειρά της οδηγεί σε μειωμένα επίπεδα σεξουαλικής δραστηριότητας.
Πολλοί άντρες αναζητούν την λύση για την στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ), που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν ως μέρος της σεξουαλικής της μειωμένης επίδοσης, σε χημικές λύσεις με πιο γνωστή απ' όλες το Viagra.
Αυτό που λίγοι γνωρίζουν, είναι πως υπάρχουν κάποια απλά πράγματα που μπορούν να κάνουν για να βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό τις επιπτώσεις από την στυτική δυσλειτουργία στην σεξουαλική τους ζωή.

Δείτε 4 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να δείτε λύση:

Περπατήστε 3 χλμ την ημέρα

Αυτό, μαζί με αλλαγές στην διατροφή θα βοηθήσει τους άντρες που είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι, να μειώσουν την περιφέρεια της μέσης τους και μαζί με αυτήν και τον κίνδυνο ΣΔ. Έρευνα του 2005 έδειξε ότι οι άντρες που έχουν περιφέρεια μέσης 105 εκατοστά είναι 50% πιο πιθανό να έχουν ΣΔ από εκείνους που έχουν περιφέρεια μέσης 80 εκατοστά.

Πάρτε το “βιάγκρα των βοτάνων”

Το τζινσένγκ (πιπερόριζα) και συγκεκριμένα το κόκκινο τζινσένγκ, είναι γνωστό και ως το “βιάγκρα των βοτάνων”. Πρόκειται για την αποξηραμένη ρίζα του κανονικού τζινσένγκ. Σε έρευνα του 2008, επτά επιμέρους μελέτες έδειξαν ότι το κόκκινο ginseng σε ποσότητες από 600 έως 1.000 mg τρεις φορές την ημέρα, ως συμπλήρωμα μιας ισορροπημένης διατροφής, μειώνει αποτελεσματικά την ΣΔ.

Πάρτε αυτό το αμινοξύ που έχει ούτως ή άλλως το σώμα σας

Η λ-αργινίνη (l-arginine) είναι ένα αμινοξύ που υπάρχει με φυσικό τρόπο στο σώμα και βοηθάει στην παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο με τη σειρά του συμβάλλει σε μια επιτυχημένη στύση. Το μονοξείδιο του αζώτου είναι υπεύθυνο για την χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, το οποίο βοηθά στην διατήρηση της στύσης για τους άνδρες. Μια έρευνα του 1999, έδειξε ότι η λήψη 5 γραμμαρίων μονοξειδίου του αζώτου την ημέρα από το στόμα (υψηλή δόση) είχε σημαντικά αποτελέσματα στο 31% των ανδρών με ΣΔ και συνολική βελτίωση στη σεξουαλική λειτουργία.

Πιείτε χυμό καρπουζιού, που έχει ονομαστεί “βιάγκρα της φύσης”

Η κιτρουλίνη, το αμινοξύ που υπάρχει σε υψηλές συγκεντρώσεις στον χυμό του καρπουζιού, βελτιώνει τη ροή του αίματος προς το πέος. Μια έρευνα του 2011 έδειξε ότι άνδρες που έπασχαν από ήπια έως μέτρια ΣΔ και πήραν συμπληρώματα λ-κιτρουλίνης παρουσίασαν βελτίωση στο πρόβλημά τους και ήταν πολύ ικανοποιημένοι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα