Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η ζωή που ζείτε δεν είναι απαραιτήτως αυτό που θέλετε τώρα, αλλά την χτίζετε από το παρελθόν σας τον κόσμο σου

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ζωή που ζείτε δεν είναι απαραιτήτως αυτό που θέλετε τώρα, αλλά την χτίζετε από το παρελθόν σας

Μπορεί να έχετε τα "χρήματα", αλλά πού τα χρησιμοποιείτε; Την επόμενη ζωή θα έχετε χρήματα ή όχι ανάλογα με το πώς ξοδέψατε χρήματα σε αυτή την ενσάρκωση. Εάν τα σπαταλήσατε, την επόμενη φορά θα είστε ζητιάνος επειδή σας δόθηκε μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια για όλα όσα είναι σπουδαία στο Σύμπαν. Οι ζητιάνοι που βλέπουμε παντού, κάποτε είχαν ένα καλό χρηματικό ποσό και το κακομεταχειρίστηκαν. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί στη φωνή σας. Για παράδειγμα, ένα μωρό γεννιέται χωρίς λάρυγγα. Ίσως πριν από πεντακόσια χρόνια αυτό το άτομο τραγουδούσε τραγούδια χαμηλού επιπέδου σε ένα καμπαρέ. Σε ό, τι  κάνετε κακή χρήση, αυτά τα κακομεταχειρισμένα πράγματα αφαιρούνται από τα χέρια σας. Αν καταχραστείτε τη σεξουαλική σας ενέργεια, την επόμενη ζωή θα είστε ανίκανοι και θα είστε κοντά στα πιο όμορφα κορίτσια ή αγόρια. Ίσως να γεννηθείτε με ένα φυσιολογικό σώμα αλλά μισείτε το σεξ. Θα υποφέρετε λόγω της κακής χρήσης που κάνατε.

Η ζωή που ζείτε δεν είναι απαραιτήτως αυτό που θέλετε τώρα, αλλά την χτίζετε από το παρελθόν σας. Όλα είναι μαθηματικά σωστά, διότι ολόγυρα από τον πλανήτη και το ηλιακό σύστημα βρίσκεται ένας γιγαντιαίος "Υπολογιστής". Οι επικεφαλής αυτών των Υπολογιστών είναι οι Κύριοι Λίπικα, οι Καρμικοί Κύριοι. Υπάρχουν μικροί "δίσκοι" για κάθε άτομο. Έβαλαν πληροφορίες στον Υπολογιστή και είπαν: "Αχά, εσύ η μαϊμού, στην επόμενη ζωή θα πληρώσεις", και κάνετε αυτόματα ό, τι έχει προγραμματιστεί για εσάς, επειδή είστε ο σκλάβος των δικών σας πράξεων. Είναι οι νοητικές, συναισθηματικές και σωματικές σας πράξεις που σας ελέγχουν.



Με το Νόμο της Ευκαιρίας σάς δίνεται ένα μικρό παράθυρο χρόνου και χώρου και στη συνέχεια κλείνει. Εάν μπείτε σε αυτό το χώρο, μπορείτε να επωφεληθείτε και να αλλάξετε τον εαυτό σας. Εάν όχι, η ζωή σας θα είναι όλη αυτόματη και μηχανική. Οι Αμερικανοί μιλούν για ελεύθερη βούληση, αλλά για ποια ελευθερία μιλάτε; Δεν υπάρχει ελεύθερη βούληση. Είστε πραγματικά ο σκλάβος των πράξεών σας, και λέτε, "Είμαι τόσο ελεύθερος".


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.1 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα