Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Όταν ο επιστήμονας πουλάει την ψυχή του στο διάολο η ζωή μας γίνεται Κόλαση

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν ο επιστήμονας πουλάει την ψυχή του στο διάολο η ζωή μας γίνεται Κόλαση

Έχει κάτσει ποτέ κανείς να σκεφτεί σοβαρά -αλλά πολύ σοβαρά- πόσο η κάθε του λέξη, σκέψη, κίνηση, δήλωση, πράξη, απόφαση κ.λ.π. επηρεάζει το κοινωνικό σύνολο και την εξέλιξη του;

Μάλλον όχι. Γιατί αν είσαι παππούς κι έτοιμος να παραδώσεις ψυχή και δεν σε νοιάζει ακόμα και στο παραπέντε με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις, τότε τα πράγματα είναι μάλλον θλιβερά, ειδικά όταν κυκλοφορείς με την ταμπέλα του καταξιωμένου επιστήμονα.
Αναφέρομαι στον επίτιμο καθηγητή Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Χρήστο Ζερεφό, του οποίου σημερινό άρθρο σχετικά με την Αφρικανική σκόνη έκανε το γύρο του διαδικτύου, “φορώντας” ποικίλους τίτλους.
Το παραθέτω:
Άρθρο ολόιδιο με διαφορετικό τίτλο
Είναι το δεύτερο κατά σειρά άρθρο (μετά του ΕΑΑ) που προσπαθεί, αφενός να μας πείσει ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος με τα αιωρούμενα σωματίδια της σκόνης, αφετέρου τα περί κλιματικής αλλαγής μπλα-μπλα-μπλα και αρχαιότητας μπλα-μπλα-μπλα…

Προσβολή της μνήμης και της νοημοσύνης μας

Κι επειδή αναφέρθηκε και στον “αείμνηστο” ζωγράφο Παναγιώτη Τέτση, και τυγχάνει να έχουμε μνήμη ελέφαντα (παρά τους ψεκασμούς) αυτό είναι και το άρθρο μας από το 2014:

Απίστευτο! Επιστράτευσαν ως και τον Έλληνα ζωγράφο Παναγιώτη Τέτση για να μας ‘πουλήσουν’ την κλιματική αλλαγή!

Οι κύριοι δημοσιογράφοι και επιστήμονες ξεχνάνε ωστόσο τα ρεπορτάζ που έκαναν παίρνοντας συνεντεύξεις από πολίτες στο δρόμο που έλεγαν “τι είναι αυτό κάθε τόσο; κάτι δεν πάει καλά…” – θα το βρείτε στο αρχείο του ΑΝΤ1 – είπαμε… μνήμη ελέφαντα!
Ο παππούς Ζερεφός “ελαφρώνει” ακόμα και τη σύσταση της σκόνης προκειμένου να μας πείσει ότι ουδείς κινδυνεύει. Τα ‘φαγες τα ψωμιά σου παππού, αλλά πίσω σου υπάρχει και νεολαία. Καρφί δεν σου καίγεται γι’ αυτήν;

Μας “απάντησε” η Καθημερινή

Και η απάντηση της Καθημερινής στον τίτλο του άρθρου του Ζερεφού:
Εύγε! Πουλημένοι όλου του κόσμου ενωθείτε! Κινδυνεύετε από την αφύπνιση του κόσμου!

Ποιος είναι ο Χρήστος Ζερεφός

Αν διαβάσετε το εντυπωσιακό βιογραφικό στο wikipedia, θα δείτε ότι έχει στενές σχέσεις με την Νορβηγική Ακαδημία Επιστημών και Γραμμάτων.
Η Νορβηγία είναι μια από τις χώρες που κατέχει ισχυρό σύστημα “μελέτης” της ιονόσφαιρας, τύπου χααρπ και σκοπεύει να το κάνει ακόμα πιο ισχυρό. Γιατί; Γιατί όπως “μελετάει” εκεί ψηλά την ιονόσφαιρα, παρεμπιπτόντως την θερμαίνει κιόλας και έτσι λιώνουν πιο εύκολα οι πάγοι στην Αρκτική, στη οποία έχει μερτικό στα πετρέλαια.
Με τους άλλους κλιματοσυμμορίτες που έχει σχέση ο παππούς: “Τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο του 2008 έλαβε από το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος του ΟΗΕ (UNEP) και τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) τιμητική διάκριση για τη συμβολή του στις επιστημονικές εκθέσεις της IPCC. Η IPCC τιμήθηκε, εξ ημισείας με τον τ. Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ, με το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης 2007”. 
Το απολύτως ελεγχόμενο από το Ινστιτούτο Ροκφέλερ IPCC και τον άλλο συμμορίτη και λωποδύτη Αλ Γκορ, που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης όσο ΗΠΑ, Καναδάς και Β. Ευρώπη βούλιαζαν κυριολεκτικά στο χιόνι.
Βλέπετε, αυτοί έφαγαν χιόνι και χαμηλές θερμοκρασίες πιο κάτω κι από τον Βόρειο Πόλο, εμείς την σκόνη, προκειμένου να επιτευχθεί το “Άνω-Κάτω”.
Χειρότερο δε από τη σκόνη και τα δηλητηριώδη αιωρούμενα της είναι η ακτινοβολία, που έχει φέρει τον κόσμο να πηδάει κυριολεκτικά από τα παράθυρα! – Θα υπάρξει ξεχωριστό αφιέρωμα…
Παππού Ζερεφέ, δεν ξέρω τι ψυχή θα παραδώσεις, αλλά υποψιάζομαι ότι ουδείς θα θέλει να την παραλάβει…
Η επιστήμη όντως στα χέρια των γκλομπαλιστών, γράφει τις πιο σκοτεινές σελίδες της, πιο σκοτεινές κι από την εποχή του Μεσαίωνα!
Υ.Γ. Το χαμσίνι στο οποίο αναφέρεται ο παππούς Ζερεφός και αφορά την Αίγυπτο, είναι ένας ζεστός, ξηρός και αμμώδης άνεμος που πνέει στη Νειλοχώρα με ταχύτητα έως 140 χλμ την ώρα, και συνήθως γίνεται μετα από κυκλώνα. Η ετυμολογία της λέξης σχετίζεται με τον αριθμό 50, αφού το χαμσίνι, αυτή η θύελλα ανέμου, πνέει κατά διαστήματα για 50 περίπου ημέρες την Άνοιξη, κυρίως τον Απρίλη, αλλά και από το Μάρτη ως το Μάιο.
Κι εμείς έχουμε σκόνη και χωρίς κυκλώνες και Οκτώβριο, και Νοέμβριο, και Δεκέμβριο, και Γενάρη, και Φλεβάρη και ΜΕΤΑ Μάρτη – μέχρι Αύγουστο μερικές φορές.
Το χαμσίνι σου μέσα, γέρο…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα