Κυριακή 22 Απριλίου 2018

ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ - ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ - ΝΟΕΡΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑ



Ο Νους της ψυχής λοιπόν δεν βρίσκεται στο κέντρο! μέσα στον ομόκεντρο κύκλο, αλλά έξω από τον κύκλο.

Ο Νους της ψυχής είναι το Φωτοστέφανο, ενώ στο κέντρο βρίσκεται το σπέρμα γη-νερό, το νοερό πνεύμα που γεννιέται! το πνεύμα από φωτιά αέρα, και το νοερό πνεύμα είναι το σώμα από φωτιά αέρα γη νερό..η καρδιά, το νοερό πνεύμα οι μεταβαλλόμενες αισθήσεις.

Ενώ ο εγκέφαλος δόθηκε στην φωτιά από το θεό τον δεύτερο Νου δημιουργό...ενώ ο Νους της ψυχής είναι ο Ανθρωπος Νους θεός που είναι όμοιος με τον αδερφό του δεύτερο Νου δημιουργό, αλλά παραμένει Ουσιωδώς όμοιος με τον Πατέρα Φως και Ζωή..



Νοερό μεταβαλλόμενο πνεύμα είναι η καρδιά από φωτιά-αέρα γη-νερό, Αμετάβλητο Νοερό πνεύμα ο αέρας, εγκέφαλος είναι η Αμετάβλητη φωτιά, και η ενέργεια της φωτιάς περικλείει και συγκροτεί το πνεύμα, τον αέρα, και γίνεται φωτιά κι αέρας, ο αισθητός θεός, και η φωτιά και ο αέρας συγκροτεί το σπέρμα, από γη-νερό, και γεννιέται το νοερό λογικό ανθρώπινο ζώο, το μεταβαλλόμενο θνητό ανθρώπινο σώμα, από φωτιά αέρα γη νερό, ενώ η ενέργεια της ψυχής περικλείει και συγκροτεί την φωτιά, και ο Νους της ψυχής περικλείει και συγκροτεί τον εγκέφαλο αλλά συγκροτεί και την ψυχή.


Ο Νους της ψυχής βρίσκεται στο κέντρο της ασώματης ψυχής όταν απελευθερώνεται από τα τέσσερα στοιχεία του δοχείου της Υλης: φωτιά, αέρα, γη, νερό. και τότε ξαναγίνεται η εικόνα της ζωής, ο Ιδεατός Άνθρωπος Νους και ψυχή και κινείται μέσα στο καθαρό της φύσης δημιούργημα στον δικό του Νοητό κόσμο.


morfeas sky



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα