Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΥΠΟΓΕΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΣΗΡΑΓΓΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΟΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ!

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από τις αρχές ασφαλείας της Συρίας και των ρωσικών δυνάμεων, μετά την κατάληψη της πόλης Γκούτα, είναι εκπληκτικές και αρχίζει να γίνεται κατανοητό το μίσος, ο φανατισμός, αλλά και η λογική της τελευταίας πυραυλικής επίθεσης που εξαπέλυσαν οι τρεις ηγέτιδες χώρες του "ελεύθερου κόσμου" εναντίον της Συρίας..
Ανακαλύφθηκε υπόγειο δίκτυο με σήραγγες, 60 τον αριθμό, κατασκευασμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, οι οποίες οδηγούσαν κάτω από διάφορα κτίρια στην Δαμασκό!
Οι σήραγγες αυτές ήταν πλαισιωμένες με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαβίωσης προσωπικού, διέθεταν ηλεκτρικό ρεύμα και πλήρη εξαερισμό, νοσοκομεία, αποθήκες τροφίμων και στρατιωτικού υλικού.

- Το χειρότερο είναι πως οι υποστηριζόμενοι από την Δύση "αντικαθεστωτικοί" που τις κατασκεύασαν με την τεχνολογία που τους δόθηκε, χρησιμοποίησαν την τελευταία 6ετία πέραν των 400.000 ατόμων σαν σκλάβους για την κατασκευή τους, εκ των οποίων δεν επέζησε κανένας για να αποκαλύψει το μυστικό της ύπαρξης τους.
Τρία από τα κτίρια στη Δαμασκό, κάτω από τα οποία κατέληγαν σήραγγες από την Γκούτα, αποτέλεσαν για άγνωστο ακόμα λόγο, στόχο των αμερικανικών πυραύλων.
A Syrian regime member stands inside a tunnel previously used by rebel-fighter for smuggling goods and taking shelter, in Jobar in Eastern Ghouta on April 2, 2018. Syria's regime drew closer to taking full control of Eastern Ghouta as state media reported that fighters began evacuating from the last rebel-held pocket of the former opposition stronghold near Damascus. / AFP / LOUAI BESHARA


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα