Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΙΑΣΙΣ

Φωτογραφία του Ioannis Stogiannos.

Η λέξις ΙΑΣΙΣ έχει λεξάριθμο τον αριθμό 421, ήτοι : ΙΑΣΙΣ=421...7… με πυθμένα τον σεπτό Ιερό αριθμό7….που έχει σχέση με το σώμα μας και τη ζωή μας.

Από αριθμητικής πλευρά μας δείχνει ότι το 421… το 4 είναι τα στοιχεία της Γαίας (ΓΗ+ΥΔΩΡ+ΑΗΡ+ΠΥΡ)… το 2 μας δείχνει τη δυαδικότητα του υλικού πεδίου της Γαίας (Διττότητα)… και το 1 μας δείχνει ότι για να θεραπευθούμε πρέπει να γυρίσουμε και πάλι πίσω στην Αρχική Μονάδα.. στο Εν=1.

Από λεκτικής πλευράς η λέξις ΙΑΣΙΣ… έχει πρώτα το γράμμα Ι.. που μας θυμίζει την ακτίνα φωτός που χρειάζεται να δεχτούμε… κι επίσης το Ι… είναι η κάθετη γραμμή της ζωής… όπως συμβολίζεται στον ισοσκελή σταυρό θεάσεως της ζωής (+)… όπου περικλείεται από τον κύκλο (Ο)….και η άλλη γραμμή θεάσεως η οριζόντια (-) μας δείχνει το θάνατο.


Η λέξις ΙΑΣΙΣ ισοβαθμεί και με κάποιες άλλες λέξεις όπως ΠΑΛΜΟΣ=421… που σημαίνει η επαναφορά στην αρχική κατάσταση όπου χρειάζεται να λειτουργήσει ξανά ο οργανισμός μας… με συγκεκριμένους παλμούς…., με τη λέξη ΑΝΑΤΑΞΗ=421… που ιατρικά σημαίνει επαναφορά του οστού κλπ… ώστε να μπει στη θέση του το οστό κλπ… η λέξη ΒΙΤΑΜΙΝΗ=421… οπότε σε κάθε θεραπεία χρειαζόμαστε τις κατάλληλες τροφές με τις ανάλογες βιταμίνες… , με τη λέξη… ΘΕΙΚΗ ΤΑΞΗ=421… που κατά επέκταση χρειάζεται η κάθε Ίασις… μία θεϊκή αποκατάσταση… μιας κι όλα είναι ψυχικής διεργασίας… και επίσης με τη λέξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ… που μεταφορικά ίσως όλοι μας πρέπει να έχουμε το σύμβολο αυτό στο μυαλό μας…σε συνολικό επίπεδο… για να γιατρευτούμε ομαδικά ως ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα