Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΨΥΧΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΨΥΧΩΝ

Κάποιες ανώτερες ψυχές εισήλθαν στο δικό μας σύμπαν κατόπιν δικής τους συνειδητής απόφασης για να βοηθήσουν στην απελευθέρωση του πλανήτη και κάποιες άλλες κατώτερες ψυχές, χωρίς να έχουν επίγνωση του κινδύνου που επικρατεί σ' αυτό το σημείο του Γαλαξία, πιάστηκαν στο δίχτυ των "Αρχόντων" που περιβάλλει τον πλανήτη και εξαναγκάστηκαν σε κύκλο ενσαρκώσεων εδώ στην Γη..
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΨΥΧΩΝ
Ξεκινώντας την προετοιμασία της κοινωνίας για το επερχόμενο Γεγονός, οι Πλειάδιοι μου ζήτησαν να απελευθερώσω πληροφορίες για τις Οικογένειες Ψυχών.
Οι Οικογένειες Ψυχών δημιουργούνται όταν μια ομάδα ψυχών αναδύεται από μια αδιαφοροποίητη μοναδική ουσία και εισέρχεται σε αυτό το σύμπαν μέσω της έβδομης διάστασης πύλης του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου, είτε σε αυτόν τον Γαλαξία είτε σε οποιοδήποτε άλλο Γαλαξία του σύμπαντος.
Εκατομμύρια εξελισσόμενων ψυχών που τώρα είναι ενσαρκωμένες στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη εισήλθαν σε αυτό το σύμπαν μέσω του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου, σε αυτόν τον Γαλαξία.
Στη συνέχεια, απέκτησαν την εμπειρία τους ταξιδεύοντας σε όλο τον Γαλαξία μέσω των υψηλότερων διαστάσεων ελαφρών νημάτων που τον διασχίζουν και στη συνέχεια εστιάστηκαν στη συνείδησή τους, αποκτώντας φυσικές εμπειρίες στα αστρικά συστήματα των Πλειάδων, του Αλτεμπαράν, του Σειρίου, του Αρκτούρου, του Βέγα, της Λύρας κ.ά.
Σε κάποιο σημείο της πορείας εξέλιξής τους, ενεπλάκησαν σε Γαλαξιακούς πολέμους και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο βρέθηκαν στη Γη.
Είτε βρέθηκαν στη Γη κατόπιν δικής τους συνειδητής απόφασης για να βοηθήσουν τις δυνάμεις του Φωτός να απελευθερώσουν τον πλανήτη, είτε απλά μπήκαν σε μια επικίνδυνη ζώνη του Γαλαξία χωρίς να έχουν πλήρη επίγνωση του κινδύνου και πιάστηκαν από τους "Άρχοντες" στο πολυδιάστατο κλιμακωτό δίχτυ που περιβάλλει τον πλανήτη, με αποτέλεσμα να συρθούν σε κύκλους μετενσαρκώσεων εδώ στη Γη..
Είναι ύψιστης σημασίας, όλα τα ανώτερα διαστατικά όντα που ενσαρκώνονται στην επιφάνεια του πλανήτη, να αφυπνίζονται αυτή την εποχή, να θυμούνται την αποστολή τους και να αναλαμβάνουν δράση..
Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό, τα μέλη των Οικογενειών Ψυχών να αρχίσουν να συνδέονται μεταξύ τους από την υψηλή προοπτική από την οποία προέρχονται και όχι όπως συμβαίνει με τα ανθρώπινα όντα που αιχμαλωτίζονται στο δίχτυ που περιβάλλει τη Γη.

Τα μέλη των Οικογενειών Ψυχών δημιουργούν σύνδεση μεταξύ τους με βάση την πέμπτη διάσταση από την οποία προέρχεται η δική τους ουσία (manasic συνείδηση) και δημιουργούν αληθινές φιλίες. Αυτή είναι η κοσμική προέλευση του αρχέτυπου της έννοιας του φίλου.
Τα μέλη των Οικογενειών Ψυχών ίδιας ψυχικής ουσίας ή δύο γειτονικών Οικογενειών Ψυχών, που δημιουργούν μια πολύ βαθιά ψυχική σύνδεση έκτης διάστασης θετικής αλληλεπίδρασης αγάπης - ψυχής (βουδιστική συνείδηση) ονομάζονται ψυχολόγοι. Αυτή είναι η κοσμική προέλευση του αρχέτυπου της έννοιας της φιλίας.
Τα μέλη των Οικογενειών Ψυχών της ίδιας ψυχικής ουσίας, στην πραγματικότητα προέρχονται από ένα άτομο που έχει διαχωριστεί σε αντίθετους θηλυκούς ή αρσενικούς πόλους καθώς εισήλθε στην τέταρτη και την τρίτη διάσταση και ονομάζονται Δίδυμες Ψυχές. Η σύνδεσή τους φτάνει στην έβδομη διάσταση (στο επίπεδο της ατομικής συνείδησης) και είναι η κοσμική προέλευση του άνδρα ή της γυναίκας, του συζύγου ή της συζύγου και του αρχέτυπου του ήρωα / θεάς.
Η Οικογένειες Ψυχών είναι ένα από τα κεντρικά μυστήρια της Αδελφότητας του Ρόδου:
Όλα τα επίπεδα αλληλοσύνδεσης σε μια Οικογένεια Ψυχών δημιουργούν τη θηλειά του Clifford που διασπά το Matrix:
Αυτός είναι ο λόγος που οι σκοτεινές δυνάμεις πάντα ήθελαν να καταστρέψουν τις Οικογένειες Ψυχών.
Σε πρώτο επίπεδο μέσω προγραμματισμού με εμφυτεύματα, για να αποσυνδέσουν την υψηλή διακριτική συνείδηση από την ψυχή τους. Αυτό ονομάζεται κάθετος προγραμματισμός και αποτελεί τη βάση για την Καραντίνα που επεβλήθη στην Γη.
Το δεύτερο επίπεδο προγραμματισμού είναι ο οριζόντιος προγραμματισμός μέσω των εμφυτευμάτων. Ο προγραμματισμός αυτός καταστρατηγεί το γεγονός ότι οι δίδυμες ψυχές εισέρχονται στο σύμπαν τέταρτης και τρίτης διαστάσης ως ζεύγος αρσενικής (ηλεκτρικής) και θηλυκής (μαγνητικής) πολικότητας. Στην καθαρή τους μορφή, η ηλεκτρική δύναμη της αρσενικής ενέργειας και η μαγνητική δύναμη του θηλυκού δημιουργούν έλξη, η οποία με τη σειρά της δημιουργεί τριγωνισμό που είναι και η δύναμη της εξέλιξης.
Όταν σε αυτή την ηλεκτρομαγνητική δύναμη προσέλκυσης ανδρών και γυναικών παρεμβαίνει ο οριζόντιος προγραμματισμός, δημιουργείται μια παραμόρφωση στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της κοινωνίας και η εξέλιξη αυτής της κοινωνίας καθυστερεί, πολλές φορές για πολλές χιλιετίες, όπως είναι η περίπτωση της κοινωνίας της Γης.
Το βασικό οριζόντιο εμφύτευμα δημιουργεί μια διάσπαση της γυναικείας και ανδρικής αντίληψης περί σεξουαλικής ενέργειας, όπως έχει εξηγηθεί λεπτομερώς εδώ:
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για τον έλεγχο μιας κοινωνίας και την καθυστέρηση της εξέλιξής της είναι η καταπολέμηση της σεξουαλικής ενέργειας των γυναικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολιτισμοί που έδωσαν τη μέγιστη σεξουαλική ελευθερία στις γυναίκες ήταν αυτοί που ανέπτυξαν και την μεγαλύτερη πρόοδο.
Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για τον έλεγχο της γυναικείας σεξουαλικής ενέργειας σε μια δεδομένη κοινωνία είναι η διείσδυση σεξουαλικών αρπακτικών του Ωρίωνα/Δράκων/ Reptilian σε μια κρίσιμη μάζα γυναικών αυτής της κοινωνίας. Αυτό συνέβη πολλές φορές από τους "Άρχοντες" καθ' όλη την ανθρώπινη ιστορία. Όταν μια κρίσιμη μάζα γυναικών προγραμματίζεται αρνητικά από αυτούς τους θηρευτές, δημιουργείται ένα αντανακλαστικό στην υποσυνείδητη γυναικεία ψυχή της κοινωνίας αυτής, αποκόπτοντας την θηλυκή ενέργεια της θεάς.
Σε μια τέτοια κοινωνία, τα θηλυκά αρχίζουν να ζουν μια διπλή ζωή, εκφράζοντας τη σεξουαλικότητα τους μόνον όταν βρίσκονται μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του Matrix.
Ένα ακραίο παράδειγμα είναι η κοινωνία της Σαουδικής Αραβίας:
Το κλειδί της απελευθέρωσης μιας τέτοιας κοινωνίας είναι οι πιο προηγμένες γυναίκες αυτής της κοινωνίας να αρχίσουν σταδιακά να εκφράζουν την αισθησιακή, σεξουαλική τους θεϊκή ενέργεια:
Οι "Άρχοντες" είναι επίσης απολύτως αλλεργικοί στην βαθιά ενέργεια της Soul Love μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ειδικά μεταξύ των δίδυμων ψυχών.
Σχεδιάζοντας τη διαδικασία της ενσάρκωσης, σπάνια επιτρέπουν σε δυο δίδυμες ψυχές να ενσαρκωθούν ταυτόχρονα. Ακόμα κι αν το κάνουν, σπάνια συναντούν ο ένας τον άλλο. Ακόμη και αν συναντηθούν, σπάνια τους επιτρέπεται να είναι μαζί, όπου με διάφορους μηχανισμούς αποτρέπουν την ένωση τους..
Αυτός είναι ο λόγος για τον δίδυμες ψυχές είναι εξαιρετικά σπάνιο να είναι μαζί, ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι δίδυμες ψυχές, στην πραγματικότητα είναι ψυχικοί σύντροφοι που διοχετεύουν την ενέργεια της ψυχής τους ο ένας στον άλλο.
Μια βαθιά ψυχική σχέση όταν συμβαίνει, οι "Άρχοντες" μερικές φορές καταφεύγουν στα άκρα για να την αποτρέψουν, προχωρώντας ακόμα και στη δολοφονία του ενός ή και των δύο εταίρων..
Μετά την Εκδήλωση και ειδικά μετά την Πρώτη Επαφή, η Αντίσταση και οι Πλειάδιοι θα αρχίσουν να έρχονται σε επαφή με τα πιο προηγμένα μέλη της ανθρώπινης κοινωνίας και ειδικά με εκείνα που γνωρίζουν για τις Οικογένειες Ψυχών.
Αυτή η επαφή θα φέρει αναπόφευκτα τεκτονικές πολιτισμικές μετατοπίσεις στην ανθρώπινη κοινωνία. Οι Πλειάδιοι και η Αντίσταση έχουν ανακοινώσει ότι αυτή η επαφή μερικές φορές αναπόφευκτα θα εξελίσσεται σε βαθύτερες ρομαντικές σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε δίδυμες ψυχές και συντρόφους ψυχής, όπου ο ένας από αυτούς δυνατόν να ζει στην επιφάνεια του πλανήτη και ο άλλος να βρίσκεται μέσα στους κόλπους της Αντίστασης ή να ανήκει στην Συνομοσπονδιακό Στόλο..
Για να είμαστε πιο προετοιμασμένοι για αυτές τις συνδέσεις, ο πληθυσμός της επιφάνειας πρέπει να γνωρίζει ότι οι Πλειάδιοι και η Αντίσταση έχουν ένα πολύ παρόμοιο κοινωνικό πρότυπο που βασίζεται στις Ψυχικές Οικογένειες. Μερικές φορές είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην αποκλειστική ιερή ένωση με την δική τους ψυχή ή το πρωταρχικό τους ψυχικό δίδυμο και μερικές φορές σχηματίζουν διάφορες ανοιχτές συνδέσεις που βασίζονται στην αγάπη της ψυχής και στην ελεύθερη ροή της σεξουαλικής ενέργειας. Συνέρχονται ελεύθερα μεταξύ τους, αλλά είναι απαλλαγμένοι από οποιαδήποτε ανάμιξη των "Αρχόντων" που είναι τόσο διαδεδομένη στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.
Αυτές οι συνδέσεις θα είναι και η τελική δοκιμή ενσωμάτωσης του επιφανειακού πληθυσμού στην γαλαξιακή κοινωνία.
Νίκη του Φωτός!
Δημοσιεύτηκε από τον Cobra στις 2 Απριλίου 2017 και ώρα 4:23 μ.μ.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα