Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Μήπως ήρθε η ώρα να σπάσετε τα ταμπού στο σεξ; Δείτε γιατί





Μπορεί το σεξ να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας αλλά κάποια πράγματα εξακολουθούν να είναι ταμπού.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Ράτγκερς στο Νιου Τζέρσικαι τρία πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης (το Stony Brook, το Yeshiva και το NY State) κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήρθε η ώρα τα ζευγάρια να σπάσουν τα διάφορα ταμπού γύρω από το σεξ για το καλό της υγείας τους!
Μάλιστα οι ερευνητές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα δίνοντας  safe απαντήσειςγύρω από τα πιο δημοφιλή ταμπού που επικρατούν γύρω από αυτό!
Δύο προφυλακτικά καλύτερα από ένα
Ένας από τους πιο διαδεδομένους μύθους που κυκλοφορούν ότι δυο προφυλακτικά είναι καλύτερα από ένα έχει καταρριφθεί αφού οι ειδικοί επιστήμονες απεφάνθησαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Επικίνδυνα τα ερωτικά βοηθήματα;
Μπορεί μέχρι πρότινος τα ερωτικά βοηθήματα να ήταν θέμα ταμπού αλλά πλέον σήμερα χρησιμοποιούνται χωρίς προκατάληψη. Ιδιαίτερη όμως προσοχή απαιτείται στον τρόπο χρήσης τους, αφού είναι πιθανό να μεταδώσουν κάποιο νόσημα, αν φυσικά η περιοχή με την οποία ήρθαν σε επαφή είναι μολυσμένη.

Stop στο σεξ κατά την εγκυμοσύνη;
Οι γυναικολόγοι είναι κατηγορηματικοί και συνιστούν στις μέλλουσες μανούλες να αποφεύγουν το σεξ από την 8η έως την 11η εβδομάδα της κύησης, μέχρι να σχηματιστεί ο πλακούντας . Ωστόσο το σεξ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι επικίνδυνο, εκτός αν συντρέχουν κάποιοι σοβαροί ιατρικοί λόγοι αφού το μωρό προστατεύεται από τη μήτρα και το αμνιακό υγρό. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια κανείς από τους συντρόφους να μην έχει προσβληθεί από σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.
Μήπως κινδυνεύω από τα «προκαταρκτικά»;
Τα «προκαταρκτικά» σίγουρα βοηθούν στη σεξουαλική διέγερση και εμπλουτίζουν την ερωτική ζωή. Ωστόσο, υπάρχουν ασθένειες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα ή μεταδίδονται από την επαφή με το δέρμα, χωρίς να χρειάζεται ερωτική επαφή.  Τέτοιες, για παράδειγμα, είναι ο έρπης και τα κονδυλώματα, όπου ο ιός βρίσκεται στο δέρμα των γεννητικών οργάνων.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα