Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Έρχεται το Φλάς του Ήλιου στις 8/4/2018;



ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ.
Είμαι ένας Ανώνυμος που γράφω αυτό το κείμενο με σκοπό να μας προβληματίσω.
Είχαν πει κάποτε οι ψυχικοί Remote Viewers Psionics της Αμερικής ότι είδαν το φλάς του ήλιου να έρχεται. Πριν από αυτό είδαν δύο γεγονότα να συμβαίνουν διαδοχικά:
1) Πρώτα τη χρήση πυρηνικών όπλων της βόρειας Κορέας σε σύγκρουση με την Αμερική
2) Και στη συνέχεια μια διαστημική αποστολή ή διαστημικό σταθμό να πέφτει στη Γη από το διάστημα.
Ορίστε το βίντεο που δείχνει την προφητεία τους:
ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΛΕΠΤΑ

Το ερώτημα είναι: Θα πρέπει να γίνουν τα δύο γεγονότα ακριβώς έτσι; Αφού το μέλλον δεν είναι ποτέ σίγουρο, άρα οι Ψιονικοί είδαν ένα όραμα του μέλλοντος σύμφωνα με τα δεδομένα της χρονικής τους κατάστασης, το οποίο θα μπορούσε να αλλάξει, αν αλλάξουν κάποια δεδομένα. Όλοι οι έμπειροι μελλοντολόγοι παραδέχονται ότι η πρόβλεψη του μέλλοντος δεν είναι απόλυτη, το μέλλον μπορεί να αλλάξει αν γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις στο παρόν.

Προσοχή τώρα! Η Βόρεια Κορέα όντως χρησιμοποίησε Πυρηνικά Όπλα, απλά ήταν μόνο για τις ανάγκες των πυρηνικών δοκίμων τους. Όταν έγινε αυτό, η Αμερική ενοχλήθηκε και άρχισε τις λεκτικές απειλές της (η σύγκρουση είναι σε ιδεατό επίπεδο). Άρα το γεγονός ίσως έγινε, αλλά παραλλαγμένο.
Τώρα ας δούμε το άλλο. Σήμερα ή αύριο θα πέσει από τον Ουρανό ένας Κινέζικος Δορυφόρος. Μήπως αυτό είναι το δεύτερο γεγονός;
Αν αυτά τα δύο ισχύουν, τότε ας προσέχουμε πολύ μέσα στο 2018 και πιο πολύ στην Ημερομηνία που μας έδωσε ο Πατήρ Μάξιμος (8/4/2018). Θα μπορούσε το Τέλος του Κόσμου να είναι το λεγόμενο Φλάς του Ήλιου που θα καταστρέψει την τεχνολογία του ρεύματος σε όλον τον πλανήτη; Θα γίνει το γεγονός που θα δημιουργήσει το φαινόμενο της επαγωγής και θα κάψει κάθε κλειστό ή ανοιχτό ηλεκτρικό κύκλωμα;
Αυτό θα ήταν το τέλος του κόσμου, διότι σε μια στιγμή θα κοβόταν μια για πάντα το Φώς, το Νερό και το Τηλέφωνο. Οι πόλεις δε θα είχαν θέρμανση αφού τα καλοριφέρ και οι λέβητες λειτουργούν με ρεύμα, επίσης δε θα είχαν νερό διότι το νερό έρχεται στις πολυκατοικίες με ειδικές αντλίες που δουλεύουν με ρεύμα. Δε θα δούλευαν τα αυτοκίνητα, αφού έχουν ηλεκτρικά κυκλώματα κι έτσι θα έπαυαν οι μεταφορές.
Τις πρώτες μέρες θα γινόταν χάος μέσα σε όλες τις πόλεις. Θα άδειαζαν τα τρόφιμα και το νερό από τα ράφια των σούπερ μάρκετ. Αυτά που συμβαίνουν τώρα στη Βενεζουέλα, θα ήταν παιδική χαρά μπροστά στο χάος της έλλειψης του ρεύματος, ο ένας θα σκότωνε τον άλλο για να πάρει τα αγαθά.
Τα κινητά τηλέφωνα με το τσακ που θα γινόταν από το Φλάς, θα καίγονταν και θα μετατρέπονταν σε άχρηστα τουβλάκια! Όλες οι επικοινωνίες θα σταματούσαν και αστυνομία, πυροσβεστική, στρατός κι ασθενοφόρα δε θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν. Τότε η τάξη κι ο νόμος θα χανόταν, αφού η αστυνομία κι ο στρατός δε μπορούν να λειτουργήσουν στη σημερινή εποχή χωρίς τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες.
Μετά από όλα αυτά, οι άνθρωποι θα πεθαίνανε μαζικά, δισεκατομμύρια θα χάνανε τη ζωή τους! Ο Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος θα ήτανε παιδική χαρά μπροστά σε όλο αυτά.
Μήπως υπάρχει το ενδεχόμενο όλα αυτά να συμβούν την ημέρα που μας έδειξε ο Πατήρ Μάξιμος; Φωνάζει εδώ και χρόνια ότι το τέλος του κόσμου έρχεται στις 8 Απριλίου το 2018.
Για να πάμε παρακάτω τώρα. Γνωρίζετε ότι υπάρχει άνθρωπος που τα έχει δει όλα αυτά σε Όνειρο; Δείτε αυτό παρακαλώ:
Dream of the End of the World Timeline to the Mark of the Beast 666
Είδατε σε αυτή την ιστοσελίδα τις εικόνες; Δείχνει αυτοκίνητα να μην έχουν ανθρώπους, να είναι παρατημένα το 2018. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν σε μια στιγμή είχαν αχρηστευτεί από το Φλάς του Ήλιου.
Σήμερα είναι Πρωταπριλιά, θα μπορούσαν λοιπόν όλα όσα γράφω να ήταν ένα ακόμη ψέμα μέσα στον ψεύτικο κόσμο του μάτριξ. Αν όμως γίνει ακριβώς έτσι; Έχετε προετοιμαστεί; Πόσοι από εμάς έχουμε τρόφιμα και νερό για μήνες; Σε έναν κόσμο χωρίς ρεύμα, πώς σκοπεύουμε να ζήσουμε και πώς θα τα καταφέρουμε;
Ο φυσικός Δημοσθένης Λιακόπουλος μας μίλησε πριν πολλά χρόνια για το Φλάς του Ήλιου, σε αυτό το βίντεο:
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ – ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αν γίνουν όλα αυτά, τότε για μερικούς ανθρώπους δε θα είναι το τέλος του κόσμου, αλλά η αρχή μια νέας περιπέτειας, και η ζωή συνεχίζεται! Εδώ θα κριθεί ποιός είναι ο πραγματικά δυνατός και ποιός ο αδύναμος, κι η ζωή ευνοεί τους δυνατούς. Δυνατότερος είναι αυτός που βλέπει πιο μπροστά και σχεδιάζει την επιβίωσή του, άρα η δύναμη προέρχεται από το μυαλό. Τότε το Φλάς του Ήλιου θα είναι ένα δυνατό τέστ IQ που θα διαχωρίσει την ήρα από το σιτάρι.
Ας κλείσω το κείμενο με το εξής…
Η επόμενη Κυριακή πλησιάζει. Θα έρθει το τέλος της ηλεκτρικής τεχνολογίας στις 8/4/2018;;; Εγώ, ακόμη κι ως ανώνυμος δε μπορώ να πω τίποτα με βεβαιότητα, ο καθένας ας συλλέξει τα στοιχεία του κι ας δώσει τη δική του απάντηση.
Καλή τύχη!
(Elorath Zorabia)
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα