Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

Ζητω το εθνος

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζητω το εθνος
Ζητω το εθνος
Ο τονος μπορει να μπει η στο «η» η στο «ω», αναλογα πως το βλεπει η οπως αισθανεται κανεις.
Εμεις θα βαλουμε τον τονο στο » θ», ετσι γιατι γουσταρουμε. Το ψαρι παει με ολα.
Με την απομεινασα περιφανεια-η υπολοιπη εχει κατακρατηθει στα ΑΤΜ απο τα capital controls- θα εορτασομεν και αποψε,φετος δηλαδη 197 χρονια απο την επανασταση των φιλων της ελλαδας εναντια στον «μεγαλο ασθενη» που αφου χρησιμοποιησαν τους ελληνες ως καναρινι στη στοα, κατοπιν εισηλθαν για να κανουν την δεξιωση της νικης και να διαμοιρασουν τα λαφυρα. «Εμεις οι υπεργολαβοι, εσεις οι εργολαβοι». Σωστο δεν λεω.
Και εκτοτε συνεχιζουν να υπαρχουν ως σημερα τοσο τα κομματα τα » ρωσσικα» τα «Γαλλικα» και τα «Αγγλικα», οσο φυσικα και η νοοτροπια ενδον της αυτοακυρωσης,του αυτοεξευτελισμου εναντι αμοιβης και  των ταχυρυθμων πουστιας και βρωμιας και με μονη απορια να υπαρχει το : αν το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι η απ την ουρα. Αν δηλαδη οι πολιτευομενοι ειναι περισσοτερο βρωμικοι απο τους ψηφοφορους. Ενα ντερμπυ αμφιρροπο που κρατα γενιες και γενιες.
Τα οπλα θα παρελασουν λοιπον ξανα την αποφραδα μερα οπου τιμιοι οπλαρχηγοι ηρθαν μουρη με μουρη οχι τοσο με την Υψηλη Πυλη οσο με την Υψηλη πουστια των εγχωριων κοτζαμπασιδων οι οποιοι την ωρα που καποια » κοροιδα» τυφεκιζονταν, σουβλιζονταν η επεφταν απο γκρεμους,εκεινοι επαιρναν μετρα για τα γραφεια τους τα οποια εποπτευονταν και συνεχιζουν ακομα σταθερα να ελεγχονται απο τους ιδιους μηχανισμους, με διαφορετικα προσωπα καθε φορα και φυσικα πιο αμεσες και εξελιγμενες πρακτικες,ενεκα τεχνολογιας.

Τιμη και δοξα,στους ρομαντικους που εξεθεσαν και.εθεσαν τον εαυτο τους και την ζωη τους δια την πατριδα που ουτε εκεινοι αξιωθηκαν να δουν ελευθεροι,αλλα ουτε και μεις εκτοτε.
Τιμη και αποδειξη,πληρωταιοι αμα τι εμφανησει και στους αλλους «ηρωες», οι οποιοι ενω τρωνε με δεκα μασελες δεν λενε να χορτασουν την πεινα τους για ανεξαρτησια και ελευθερια. Δηλαδη για το δικαιωμα να ροκανιζουν το δημοσιο ταμειο και να παραμενουν οχι απλα στο απυροβλητο μα και η πλειοψηφια εξ αυτων να γινονται μετα θανατον πλατειες και αδριαντες. Αυτο και αν ειναι μεγιστη προσφορα.
Αποφραδα μερα,λεω,γιατι επρεπε αι  μεγαλαι δυναμεις της εποχης να μην αφησουν την -προσχηματικη εστω-δημιουργια ξεχωριστου ελληνικου κρατους,παρα να ενταξουν τον συγκεκριμενο γεωγραφικο χωρο μας, απευθειας ως αλλο ενα καντονι,εντος τους.
Και θα ειχαμε γλυτωσει πανδεινες καταστροφες που ακολουθησαν ως σημερα,και αμετρητοι μαυρογιαλουροι δεν θα ειχαν μεγαλουργησει και κυριως τα εκατομμυρια μικρομαυρογιαλουροι ψηφοφοροι θα ειχαν  μπει σε εναν κοινωνικο » τορνο» και τα αποτελεσματα του ισως θα παρουσιαζαν σημερα μια ελλαδα πολυ διαφορετικη απο το κοτετσι που βλεπουμε σημερα.
Τελος παντων. Ας μην ειμεθα πλεονεκται. Ειμαστε ακομα ζωντανοι. Εστω και σαν ιστορικα ζομπι.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα