Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Προσπαθήστε να έχετε χάρη

Αποτέλεσμα εικόνας για Προσπαθήστε να έχετε χάρη

Η χάρη δημιουργεί γέφυρες μεταξύ των ανθρώπων. Είναι μαγνητική. Επικαλείται την ομορφιά, την καλοσύνη, τα ταλέντα, τις κρυμμένες δυνατότητες στους ανθρώπους και τις βγάζει προς τα έξω.

Μερικές φορές όταν μιλάτε με τη γυναίκα σας, με τα παιδιά σας, με τους φίλους σας, ρωτήστε τον εαυτό σας: "Έχω χάρη ή όχι", επειδή οι άνθρωποι νομίζουν ότι αν είσαι σκληρός και βίαιος, είσαι άντρας, έχεις δύναμη. Είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο πιο ισχυρός άντρας έχει τόση χάρη. Το ξέρω από τους Δασκάλους μου. Ήταν μερικές φορές 1.90, 2 μέτρα ψηλοί. Ήταν τόσο ισχυροί σωματικά, συναισθηματικά νοητικά, και είχαν τόση χάρη στις κινήσεις τους, στην ομιλία τους, στη φωνή τους.

Η χάρη μεταφέρει θεραπευτική ενέργεια στους άλλους ανθρώπους και στην αύρα σας. Προσπαθήστε να μην είστε "macho". Προσπαθήστε να έχετε χάρη. Μια μέρα ήρθε μια οικογένεια σε μένα. Ο σύζυγος και η σύζυγος μισούσαν ο ένας τον άλλο. Τελικά έλυσα τα προβλήματά τους και έπειτα ο άντρας είπε στη σύζυγό του: "Έλα εδώ". Τράβηξε τη γυναίκα του και της έδωσε μια βάναυση αγκαλιά.



 Του είπα, "Τι κάνεις;" "Αυτός είναι ο τρόπος μου για να δείξω αγάπη". "Αλλά κοίταξε τη σύζυγό σου, την έσφιξες μέχρι θανάτου, να έχεις λίγη χάρη". Η χάρη φέρνει προς τα έξω το άρωμα από τους άλλους ανθρώπους. Η χάρη αναδεικνύει το άρωμα που είναι κρυμμένο στους άλλους ανθρώπους.

Προσπαθήστε να έχετε χάρη. Είναι πολύ δύσκολο για μερικούς ανθρώπους να έχουν χάρη. Όσοι έχουν δυσκολία στο να έχουν χάρη, σκεφτείτε για τη χάρη και προσέξτε τις πράξεις σας. Δείτε πόσο όμορφοι θα νιώσετε, πόσο υγιείς θα νιώσετε, και αυτό δεν είναι υπερβολή.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Human Nature 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα