Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ… ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ

Φωτογραφία του Ioannis Stogiannos.


Ως νοήμονα Όντα… με τη δηλωτική μας ζωντανή-φυσική παρουσία… όταν εμφανιζόμαστε ενσαρκωμένοι στο Πλανήτη Γαία, συνεχώς μεγαλώνουμε κι αποχτούμε μία φυσική ανάλογη κατάσταση… όπου το σώμα μας γίνεται έρμαιο… σε κάθε «κακουχία» της Φύσης. 

Μέσα λοιπόν σε αυτή τη φυσική κατάσταση που ζούμε στο γύρω μας περιβάλλον… εμείς είμαστε αυτοί που στην πραγματικότητα ελέγχουμε τον ίδιο μας τον Εαυτό. Ότι ενέργειες ή πράξεις και εάν κάνουμε… όλες ξεκινάνε από το ίδιο μας το «μυαλό»… από τις ίδιες μας τις σκέψεις, από τις διαθέσεις μας, από τις αποφάσεις μας, από τη φαντασία μας. 

Ο εγκέφαλος μας έχει τη δύναμη να αξιοποιεί το Νου και την φαντασία μας, για να πετύχει ουκ και ολίγα κι εκπληκτικά ευεργετικά αποτελέσματα μέσα στο σώμα μας. Ενεργοποιεί τα εσωτερικά μας όργανα, αλλά ακόμη και στην εξωτερική μας εμφάνιση και κατά συνέπεια στην όλη ψυχολογία μας γενικότερα. 

Άρα… διαπιστώνουμε ότι ο Νους μας είναι αυτός που προπονεί και γυμνάζει το σώμα μας… κατόπιν παραγγελίας… αρκεί να το θέλουμε και να το επιδιώκουμε εμείς οι ίδιοι. 

Ο πραγματικός ρόλος του εγκεφάλου συμβάλλει ριζικά στη μυϊκή μας ανάπτυξη, όπου κάθε βιωματική μας εμπειρία ή φανταστική μας ενέργεια… έχουν το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα στη συμπεριφορά μας… αλλά και στον εγκέφαλο μας. 

Είτε κάνεις κάτι ενεργά-πραγματικά… είτε με τη φαντασία σου… να ξέρεις ότι το σώμα σου θα αντιδράσει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο… κι αυτό σήμερα έχει αποδειχτεί και επιστημονικά. 

Οπότε καταλαβαίνετε το πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουμε και να κατανοήσουμε ακριβώς αυτό που σας γράφω τώρα… αφού οι αντιλήψεις μας αλλάζουν το σώμα μας. 

Δηλαδή… εάν σκεφτείτε για ένα διάστημα ότι πράγματι ασκείστε… ενώ στην ουσία δεν το κάνετε στην πραγματικότητα, τότε το σώμα σας κάποια στιγμή θα το αποδεχτεί αυτό ως μία αληθινή πραγματικότητα και θα μπορέσει να ανταποκριθεί ανάλογα… σαν να γυμνάζεται κανονικά. 

Πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν ότι αυτή η επίδραση του νου… στο σώμα μας… είναι πολύ σημαντική και κινεί τα κύτταρα μας σε μία φυσική ενεργή κατάσταση. \
Αυτό αντίστοιχα επηρεάζει και την Ψυχολογία μας και όταν σας γράφω τόσο καιρό να έχετε θετική ενέργεια… ακριβώς αυτό εννοώ… να μιλάτε στο σώμα σας… σαν να είσαστε νέοι και ωραίοι. 

Τα θέματα υγείας σου βελτιώνονται περισσότερο… όταν πράγματι πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά. 

Η μνήμη σου ενεργοποιείται μέσω του ύδατος… το οποίο ύδωρ έχει κι αυτό μνήμη και με τις γνωστικές σου ικανότητες που έχεις αποχτήσει από τη ζωή σου και τη επιδεξιότητα σου… βοηθάς τον Εαυτό σου


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα