Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Μια πύρινη ψυχή πρέπει να εξαπλώνει το πυρ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μια πύρινη ψυχή πρέπει να εξαπλώνει το πυρ

Μια πύρινη ψυχή πρέπει να εξαπλώνει το πυρ, και εξαιτίας εκείνου τα μέλη της οικογένειάς του, οι γνωστοί του, οι συνεργάτες του και οι φίλοι του πρέπει να αισθάνονται την επιθυμία να βελτιωθούν, να είναι όμορφοι, δίκαιοι, ευγενείς και χαρούμενοι. Αν κάποιος νομίζει ότι είναι πύρινος αλλά δεν έχει καμία επίδραση στη ζωή των άλλων, είναι ένα πλανημένο άτομο.

Το πυρ εκδηλώνεται ως σοφία, ως φως, ως αγάπη, ως ενέργεια. Είναι αδύνατο να αντισταθεί κανείς στο πυρ. Το πυρ τελικά καταστρέφει τα εμπόδια και απελευθερώνει το πετράδι στον πυρήνα.

Τα παιδιά σας και οι φίλοι σας πρέπει να απολαμβάνουν και ακόμη και να αναζητούν το πυρ σας. Η ζωή σε αυτόν τον πλανήτη είναι αρκετά κρύα. Η παγωνιά του μίσους, της κακίας, της συκοφαντίας, της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας, της φτώχειας, της πείνας, της μοναξιάς και ούτω καθεξής είναι το αποτέλεσμα της απουσίας του πυρός. Μόλις οι άνθρωποι αισθάνονται ότι είστε ένα πυρ, θα έρθουν σε σας για να αισθανθούν ζεστασιά. Όλοι τα Μεγάλα Όντα προσέλκυαν εκατομμύρια ανθρώπων λόγω του πυρός Τους. Είναι μέσω του πυρός τους που ξεκίνησαν μια διαδικασία μεταστοιχείωσης σε όλο τον κόσμο.



Το πυρ μέσα μας τελικά μας έφερε στο ανθρώπινο βασίλειο. Τι μεγάλο προνόμιο είναι να είσαι άνθρωπος! Αυτό σημαίνει ότι εργαζόμασταν τόσο σκληρά για αιώνες για να κάνουμε το άλμα και να εισέλθουμε στο ανθρώπινο βασίλειο. Είναι το ίδιο πυρ μέσα μας που τελικά θα κάνει ένα άλλο μεγάλο άλμα και θα μας οδηγήσει στη Βασιλεία του Θεού όπου θα ζούμε σαν ψυχές, σαν φλόγες.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Prayer 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα