Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Τεστ: Ποιά πόρτα θα ανοίξεις; Η επιλογή σου αποκαλύπτει πολλά για την ψυχή σου



Εδώ είναι μια εικόνα από 4 πόρτες, όλες φωτεινές, ιδιόμορφες και ασυνήθιστες. Ποιά μαγική είσοδο θα επιλέξετε; Η πόρτα που επιλέγετε αποκαλύπτει πολλά για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.

Αφιερώστε ένα λεπτό για να εξετάσετε κάθε μια από τις πόρτες στην παραπάνω εικόνα. Ποιά πιστεύετε ότι θα σας οδηγήσει στην ευτυχία; Εξετάστε το σχήμα, το χρώμα και τις λεπτομέρειες.

Τώρα, ποιά πιστεύετε ότι θα σας φέρει τη μεγαλύτερη χαρά, αφού περάσετε το κατώφλι;
.
.
.
.

Η ΜΠΛΕ πόρτα σημαίνει τα εξής:

Η επιλογή της μπλε πόρτας αποκαλύπτει ότι θεωρείστε ο βοηθός, ο διασώστης, ο φίλος που είναι πάντα εκεί για τους άλλους. Η επιτυχία σας καθορίζεται από τις βαθιές σχέσεις που έχετε με λίγους ανθρώπους και όχι με πολλούς που μόλις γνωρίσατε. Είστε δοτικοί, χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα.
Σας αρέσει να χτίζετε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης και αισθάνεστε βαθιά πληγωμένοι εάν η εμπιστοσύνη σας προδοθεί.
Αυτή η πόρτα εκφράζει μια εσωτερική ασφάλεια και αυτοπεποίθηση που κάποιοι μπορεί να μην το καταλαβαίνουν. Είστε έμπιστοι, ειλικρινείς και πιστοί. Μισείτε την αντιπαράθεση και προτιμάτε να λύνετε τις διαφορές σας ειρηνικά.
Έχετε την τάση να δείχνετε φαινομενικά σκληροί, αλλά αρκετές φορές πληγώνεστε από τους ανθρώπους που δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχει μια ευαίσθητη πλευρά σας, που θέλει να περιβάλλεται από αγάπη και ευτυχία.
Μόλις βρείτε αυτή την ευτυχία, θα αισθανθείτε πραγματικά την ειρήνη.

Η ΜΩΒ πόρτα σημαίνει τα εξής:

Η επιλογή αυτής της πόρτας αποκαλύπτει ότι η δόξα και η δύναμη είναι σημαντικές για εσάς. Είστε ελεύθεροι, αποφασιστικοί και σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο.
Είστε ένα πραγματικά γνήσιο άτομο και δεν ωραιοποιείτε τίποτα – το οποίο μερικές φορές μπορεί να φοβίσει εκείνους που είναι λιγότερο συνειδητοποιημένοι από εσάς. Αλλά έχετε μια καλή καρδιά και είστε πολύ κοντά με τους ανθρώπους που γνωρίζετε ότι αξίζουν τον χρόνο και την αγάπη σας!
Είστε ισχυροί, μυστηριώδεις και σαγηνευτικοί … έχετε σχεδόν ολόκληρο το πακέτο! Στη ζωή έχετε αυτοπεποίθηση και στο μέλλον σας περιμένουν καλά πράγματα, επειδή έχετε εργαστεί τόσο σκληρά και πάντα παίζετε με τους κανόνες. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, μερικές φορές δεν μπορείτε παρά να γελάσετε.
Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες γίνονται οι καταστάσεις, πρέπει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να βρείτε τη δύναμη και το θάρρος να συνεχίσετε. Μόλις βρείτε αυτή τη δύναμη, θα αισθανθείτε πραγματικά τη γαλήνη.

Η ΚΟΚΚΙΝΗ πόρτα σημαίνει τα εξής:

Η έλξη σε αυτή την πόρτα σημαίνει ότι είστε ένα πολύ ζωντανό και δημοφιλές άτομο με πολλή ενέργεια. Είστε κάποιος που τείνει να γίνεται ανταγωνιστικός και αγαπά να ανταμείβεται για μια καλή δουλειά.
Παρόλο που έχετε αυτή την επιθετική φύση, είστε πολύ προσγειωμένοι και καταλαβαίνετε ότι η βοήθεια προς τους άλλους είναι εξίσου σημαντική.
Οι άνθρωποι προσελκύονται εύκολα στη θετική και διασκεδαστική σας προσωπικότητα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κάνετε καινούργιους φίλους ανά πάσα στιγμή.
Είστε ένα ζεστό και θετικό άτομο για τους φίλους και την οικογένειά σας, ενώ στις σχέσεις σας είναι γνωστό ότι έχετε μια πολύ σέξι πλευρά! Το κόκκινο χρώμα ενδυναμώνει. Ενεργοποιεί τα συναισθήματα και μας ωθεί να κάνουμε τη διαφορά στον κόσμο … και κάνετε ακριβώς αυτό!
Ωστόσο, όταν είστε πάντα αυτός που κάνει τις μεγαλύτερες θυσίες, μπορεί να είναι κουραστικό για την ψυχή σας.

Η πόρτα με την ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ σημαίνει τα εξής:

Είστε πραγματικά μοναδικοί και περίεργοι – αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν σας προσέλκυσε ένα τολμηρό χρώμα, αλλά το σχέδιο μιας στωϊκής κουκουβάγιας. Όλοι σας αναγνωρίζουν για την όμορφη ενέργεια που εκπέμπετε, την ανεξαρτησία και τη θετική σας στάση στη ζωή.
Λατρεύετε την οικογένεια και τους φίλους σας, ενώ φροντίζετε και ανθρώπους που δεν γνωρίζετε – έχετε μια μεγάλη καρδιά και οι άνθρωποι αγαπούν να σας έχουν γύρω σας!
Είστε ζωντανοί, ευγενικοί και το αντίθετο φύλο προσελκύεται έντονα από εσάς. Ωστόσο, οι «θαυμαστές» σας μπορεί να μην σας αποκαλύψουν τα αληθινά συναισθήματά τους, λόγω της ομορφιάς και της αυτοπεποίθησής σας.
Η κουκουβάγια δείχνει επίσης ότι είστε κάποιος που απολαμβάνει να είναι ο ήρωας, λόγω της ανιδιοτέλειάς σας. Ως εκ τούτου, θα είστε ευλογημένοι με τύχη, πλούτη και μια γεμάτη ζωή.
Ωστόσο, όταν είστε πάντα αυτός που κάνει τις μεγαλύτερες θυσίες, μπορεί να είναι κουραστικό για την ψυχή σας.
Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva 
Truelife + awakengr
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα