Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ… ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Φωτογραφία του Ioannis Stogiannos.

Εάν δεις τα «πράγματα» της ζωής σου… με μια πιο διακριτική ματιά… θα διαπιστώσεις ότι στον Πλανήτη Γαία επικρατεί πάντα μία «ταλάντωση» σε δυαδική σχέση–κατάσταση, που από τη μία είναι (θερμή) και από την άλλη (ψυχρή). Φαινομενικά νομίζουμε ότι λόγω της δυαδικότητας… υπάρχει καλό (θερμό) ή κακό (ψυχρό), αλλά στην ουσία είναι μόνον η δική μας εναλλασσόμενη αντίληψη… ανάλογα με το σημείο του «τροχού» της ζωής που βιώνουμε στο υλικό πεδίο, στη κάθε διαφορετική περίσταση που αντιμετωπίζουμε στιγμιαία, μέσα σε αυτή την «εικονική πραγματικότητα» που ζούμε. 
Έτσι παρατηρούμε τα «γεγονότα» και άλλες φορές μας φαίνονται (καλά)-θερμά και άλλοτε (κακά) ψυχρά. Εάν π.χ. μετακινηθούμε στο αντίθετο σημείο απ’ όπου αρχικά βρισκόμασταν… θα δούμε τα ίδια «γεγονότα»… αλλά από άλλη σκοπιά και θα τα χαρακτηρίσουμε τελείως διαφορετικά από πριν. 
Όσοι εκπαιδεύονται με τη θετική πλευρά και δημιουργούν ομάδες ή βρίσκονται σε ομάδες, όπως αυτής της (ενόρασης, θεραπειών, μελλοντολογίας) κλπ νιώθουν ότι έχουν ένα θετικό στόχο και εμφανίζουν την εικονική τους πραγματικότητα πιο όμορφη και δελεαστική. 
Όσοι πάλι δημιουργούν αρνητικές ομάδες ή βρίσκονται μέσα σε αυτές… υπηρετούν το «ψυχρό», τις σκοτεινές δυνάμεις (μαγεία κλπ), ελπίζοντας πως αυτές θ’ ανοίξουν τη μεγάλη πύλη εξόδου… αλλά όμως η αρνητικότητα βραχυκυκλώνει την ίδια τους την υπόσταση. Άρα καλό ή κακό είναι δύο εκφάνσεις του ίδιου νομίσματος κι ενώ είναι αντίθετες, υπηρετούν στην ουσία και οι δύο… την εικονική πραγματικότητα, το «μάτριξ».

Εάν στην τελική δεν συνειδητοποιήσεις ότι είσαι μέσα σε μία «φυλακή»… και πόσο μάλιστα αποζητάς και νομίζεις ότι είσαι «ελεύθερος» σ’ αυτήν… μέσα σε αυτό του «κλουβί»… νομίζοντας ότι θα γίνεις κάποτε λεύτερος κανονικά σε κάποια στιγμή… αλλά όμως αφού είσαι στην τελική βαθιά χωμένος μέσα σ’ αυτήν για τα καλά… δημιουργείς τελικά μία «ψευδαίσθηση»… ψεύτικης «ελευθερίας». 
Οφείλεις να αποδεχτείς συνάμα και το θερμό και το ψυχρό ταυτόχρονα κι αυτό λέγεται «επίγνωση της καθολικής διττότητας»… διότι συνειδητοποιείς τη διττή φύση και διαχωρισμένη δική σου ύπαρξη. 
Εάν π.χ. δεν αποδεχτείς το αντίθετο φύλο, τη γυναίκα ή το αντίθετο άντρα μέσα σου, τότε δεν θα μπορέσεις ποτέ σου να ολοκληρωθείς σαν Άνθρωπος και θα παραμένεις ένας «γυμνός» κύκλος. 
Εάν όμως ενσωματωθείς και ενωθείς με τον άλλο αντίθετο κύκλο φύλου, τότε γεννιέται κάτι νέο και ολοκληρωμένο, όπου οι δύο κύκλοι γίνονται ένας κι αλλάζεις, μεταμορφώνεσαι σε άλλη κατάσταση-υπόσταση. 
Όταν λοιπόν εξομοιώσεις το μέσα με το έξω και το έξω με το μέσα, όταν λοιπόν κάνεις το αρσενικό και το θηλυκό μία ενότητα, ώστε το αρσενικό να μην είναι άντρας και το θηλυκό να μην είναι γυναίκα, όταν λοιπόν έχεις τα μάτια μέσα στα μάτια του συντρόφου σου και το αντίθετο κι όταν βλέπεις πλέον με νέα ματιά την νέα «εικόνα»… τότε αλλάζεις πεδίο-διάσταση κι επέρχεται η ολοκλήρωση. 
Το ίδιο το Πνεύμα ως ουσία και αδιαίρετο που είναι… θα διεκπεραιώσει τότε την όλη διαδικασία για να ανυψωθείς άνωθεν… ώστε να φτάσεις στην Αρχική Μονάδα, το Έν. 
Φωτογραφία του Ioannis Stogiannos.
Το Πνεύμα… είναι το όλον Φως, το Λευκό Φως. Όπως το Ουράνιο τόξο μετά τη βροχή… με τις ακτίνες του Ήλιου μας δείχνει τα επτά του χρώματα, επτά χρωματικές εκφάνσεις του φωτός… που όλες μαζί εάν ενωθούν αθροιζόμενες σχηματίζουν το Λευκό Φως… έτσι και ο Άνθρωπος στο υλικό του σώμα περιλαμβάνει κι αυτός επτά ενεργειακά του κέντρα(τσάκρας) αντίστοιχα με αυτά τα επτά χρώματα, τα οποία όλα μαζί απαρτίζουν στο σύνολό τους το Λευκό Φως κι όταν το κάθε ένα ξεχωριστά είναι φωτεινό… αυτό σημαίνει ότι και τα αντίστοιχα σημεία του σώματος που το απαρτίζουν είναι υγιή. Εάν όλα τα σημεία αυτά λειτουργούν στην εντέλεια… τότε εμφανίζεται στην Αύρα μας το Λευκό Φως. 
Εάν για οποιοδήποτε λόγο (ψυχολογικό-σωματικό) ασθενεί ένα κέντρο… το αντίστοιχο χρώμα εξασθενεί και παρουσιάζει «σήψη»… όπου τα κύτταρα υπολειτουργούν και πεθαίνουν, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε. Με θερμική κάμερα σήμερα μπορούμε να δούμε το περίγραμμα ολογραφήματος της Αύρας μας και να διαπιστώσουμε ποιο χρώμα επικρατεί περισσότερο ή λιγότερο. Όταν όλα μαζί τα χρώματα είναι ζωηρά και «ζωντανά»… τότε όλο μας το Εί-ναι… Ναι-Ει… και είναι φωτεινό Λευκό Φως.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα