Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Ευχάριστα περίεργα που λίγοι τα γνωρίζομε



Ο δημιουργός έφτιαξε τον άνθρωπο ικανό για καθετί. Μπορούσε να βλέπει, να ακούει,
να μιλάει, να τρέχει. Ο δημιουργός όμως δεν ήταν ικανοποιημένος, μέχρι ο άνθρωπος να
μπορεί να κάνει ακόμα ένα πράγμα: να μπορεί να γελάει. Κι έτσι ο άνθρωπος γελούσε, γελούσε, γελούσε. Και ο δημιουργός είπε: ‘Τώρα, μπορείς να ζήσεις’ Μύθος των Apache

Διασκεδάστε με τα πιο παράξενα και περίεργα πράγματα που δεν μπορείτε να φανταστείτε

Συλλογή επεξεργασία από τον Ζάχο Σκαφίδα

Ο άνθρωπός είναι το μόνο θηλαστικό που γελά. Διερωτηθήκατε γιατί; Απλά έχει την ουσία του Θεού μέσα του. Το γέλιο δημιουργεί ευχάριστη διάθεση, πλούσια οξυγόνωση, παράταση προσδόκιμου ζωής, αυξημένη αιματική λειτουργία, είναι σωματική άσκηση, δημιουργεί αύξηση έκκρισης ορμονών, ψυχοσωματικές αλλαγές, αύξηση κοινωνικοποίησης. Μειώνει την αρτηριακή πίεση, αδυνατίζει και γενικά ευφραίνει την καρδιά του ανθρώπου. 

Το γέλιο διεγείρει τα εγκεφαλικά κυκλώματα που βελτιώνουν την κοινωνική αλληλεπίδραση, την κατανόηση, την διάθεση. Χαμογελάτε όταν είστε στο σούπερ μάρκετ, όταν στέκεστε στην ουρά, όταν βλέπετε ένα γνωστό σας. Ο Thich Nhat Hanh προτείνει τον χαμογελαστό διαλογισμό. Λέει αν δεν μπορούμε να γελάμε, στον κόσμο δεν θα υπάρχει ειρήνη. Το γέλιο είναι νευρολογικά κολλητικό σε όλες τις κουλτούρες. Μου έτυχε να περάσω μια υπέροχη βραδιά με έναν τύπο που επαναλάμβανε ένα αστείο χαμηλής ποιότητας επί μια ώρα και γελούσε μέχρι σκασμού σαν να έλεγε ένα υπεραστείο. Παρέσερνε όλη την παρέα να γελάει χωρίς να ξέρει, μόνο και μόνο επειδή γελούσε αυτός.

Ο άνθρωπος που δεν ξέρει να γελά, είναι μέσα στη θλίψη, το στρες, το θυμό, την κατάθλιψη και γενικά είναι μέσα στα αρνητικά συναισθήματα. Όταν βλέπει ένα αστείο το χαρακτηρίζει βλακεία ή ότι υποτιμά την νοημοσύνη του. Φυσικά τα αστεία δεν είναι για όλους έξυπνα, με το να τα απορρίπτεις με άσχημο τρόπο δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να εξαλείφεις από την ζωή κάτι όμορφο και να κυλάς στην αρνητικότητα. Ο θετικός άνθρωπος, αν κάποιο αστείο δεν του πάει, απλά το παραβλέπει δίχως να πέφτει στην φάκα της αρνητικότητας. Η ζωή είναι ωραία αν την δούμε σαν το μεγαλύτερο αστείο του σύμπαντος.

Το χιούμορ έχει όρια, και αυτά είναι ως το σημείο που δεν προσβάλουμε τον άλλο! 

Διασκεδαστικά περίεργα

Ο άνθρωπος παράγει κατά μέσο όρο περίπου 25.000 λίτρα σάλιου σ' όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αυτό αρκεί για να συμπληρώσετε 2 ολυμπιακές πισίνες! Κάνετε αίτηση στην επόμενη Ολυμπιάδα!

Υπάρχουν περισσότεροι ζωντανοί οργανισμοί στο δέρμα σας από τους ανθρώπους σε ολόκληρη τη Γη. Με τόση παρέα ποτέ δεν θα νιώσετε μόνοι!

Ο άνθρωπος χασμουριέται κατά μέσο όρο 250.000 φορές σ' όλη τη διάρκεια της ζωής του.  Όσοι πάσχουν από σχιζοφρένεια δεν χασμουριούνται σχεδόν ποτέ. Προσοχή μην υποστείτε εξάρθρωση σιαγόνων.


Ο μέσος άνθρωπος τρώει περίπου 35 τόνους τροφής στη ζωή του .  Ένας τόνος άχυρα περίπου είναι αυτό βλέπετε στην εικόνα. Έτσι έχομε την αίσθηση του όγκου της τροφής που καταναλώνουμε. Καλή όρεξη!
Ο σύγχρονος άνθρωπος υπάρχει περίπου 200.000 χρόνια. Για όλο αυτό το διάστημα, το μέσο προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί περισσότερο τα τελευταία 50 χρόνια από ό, τι σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας. Καλά μου είπε η γύφτισσα "Εσύ θα ζήσεις χίλια χρόνια", ...,  όταν της διπλασίασα το φιλοδώρημα!

Άτομα με πολλούς φίλους ζουν κατά μέσο όρο 3,7 χρόνια περισσότερο από άλλους. Κάντε με φίλο στο ΦΒ και θα ζήσετε πολλά χρόνια!

Κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου το δέρμα του αναγεννάται εντελώς περίπου 900 φορές . Η επιδερμίδα του ανθρώπου ανανεώνεται κάθε 15-30 ημέρες, ανάλογα με την περιοχή του σώματος, την ηλικία και άλλους παράγοντες. Τώρα καταλαβαίνω όταν μου έλεγε ένας παλιός μου φίλος, ότι: αλλάζω τις γυναίκες σαν την επιδερμίδα μου!

Όταν κοιμόμαστε δεν έχουμε όσφρηση. Πολλή σοφή αυτή η φύση, γιατί όταν κοιμόμαστε δεν μπορούμε να ελέγχουμε όλα τα όργανα του σώματός μας, χα χα χα!

Κάποιος ξοδεύει το ένα τρίτο της ζωής του στον ύπνο . Αυτό είναι περίπου 25 χρόνια ! Δεν είναι τυχαίο όταν λένε: αυτός μια ζωή κοιμάται!

Ο συνολικός χρόνος που περνούν οι άντρες για να κοιτάζουν τις γυναίκες σ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους είναι περίπου ένας χρόνος. Τώρα κατάλαβα που έλεγαν όταν ανοίξεις το κεφάλι του άντρα ποιος ξέρει τι θα βρεις!

Στη ζωή σας θα κάνετε κατά μέσο όρο περίπου 185 εκατομμύρια βήματα! Αν υποθέσουμε ότι κάνουμε ένα μέτρο στα δύο βήματα κάνουμε 92.000.000 μέτρα ή 92.000 χμ ή περίπου το γύρο της γης δύο φορές (μήκος ισημερινού 41.000χμ.). Τώρα ξέρετε ότι, βέβαια δεν καταφέρατε να κάνετε το γύρο της σε 80 μέρες, αλλά δεν πάτε πίσω, θα τον κάνατε δύο φορές στην ζωή σας, κοσμογυρισμένοι!

Οι ασκούμενοι σε τζόκινγκ ή ορειβασία ζουν κατά μέσο όρο 6 χρόνια περισσότερο από ό, τι οι υπόλοιποι. Αν δεν βγάλετε κάλους από το τζόκινγκ στα πόδια, όχι κάπου αλλού, δεν θα ζήσετε πολύ! 
Οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες . Αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι πιο αργό και ο παλμός τους είναι πιο αργός. Οφείλεται επίσης στη ισχυρή φυσιολογία της γυναίκας που έχει δημιουργηθεί να γεννάει όσο έχει ωορρηξία. Αφού αυτό δεν γίνεται στην σημερνή κοινωνία, υπάρχουν μεγάλα βιολογικά αποθέματα που οδηγούν σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Έτσι εξηγείτε γιατί  στις κηδείες ρωτάνε ποιος πέθανε και όχι ποια πέθανε!

Όλοι οι άνθρωποι έχουν 4 ρουθούνια. Τα δύο τα βλέπουμε, τα άλλα δύο όχι. Τα δύο που δεν βλέπουμε μεταφέρθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας και έγιναν εσωτερικά ρουθούνια που ονομάζονται χοάνες. Οι χοάνες συνδέονται με το φάρυγγα και η ύπαρξή τους κάνει δυνατή την αναπνοή μέσω της μύτης. Τώρα που το ξέρετε προμηθευτείτε διπλά μαντιλάκια σε περίπτωση γρίπης!

Το νερό που πίνουμε έχει ηλικία 3 δις ετών. Να δούμε αν ξαναπιείτε νερό!

Το 80% της ανθρωπότητας ζει με λιγότερο από  10 € την ημέρα. Μαθαίνετε, συγκρίνετε, και ευτυχείτε!

Ο άνθρωπος βλέπει μέσο όρο πάνω από 1.460 όνειρα το χρόνο. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν τόσοι ονειροπαρμένοι!

Ο σκελετός μας αλλάζει κάθε δέκα χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε δεκαετία το σώμα μας ανανεώνεται μόνο του. Μη πετάτε τους παλιούς σκελετούς, δώστε τους σε όσους δεν έχουν!
Ένας μέσος άνθρωπος, μέσης ηλικίας, σε ανεπτυγμένες κοινωνίες ξοδεύει περίπου 5 μήνες της ζωής του μιλώντας στο τηλέφωνο. Αν ήταν εδώ ο Δαρβίνος θα προέβλεπε ότι οι καινούργιες γενιές θα είχαν αντί αυτιά, στη θέση τους, ακουστικά τηλεφώνου!

Ο αριθμός των εν ζωή ανθρώπων πάνω στη Γη σήμερα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των νεκρών ανθρώπων στα χρονικά. Γεννάτε και τους φάγαμε!

Αν κάθεστε περισσότερο από τρεις ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό μικραίνει τη ζωή σας περίπου κατά δύο χρόνια. Για να κάνω ένα υπολογισμό. Αν υποθέσουμε ότι κάθομαι όλο το 24ωρο. 24/3=8. Δηλαδή υπάρχουν 8 τριάδες και κάθε τριάδες έχει κόστος 2 χρόνια μείον, που αντιστοιχούν σε   8χ2 =16 χρόνια λιγότερα. Επειδή θα ζήσω 116 χρόνια υπολογίζω ότι θα πεθάνω 116-16= 100 ετών. Άρα θα ευοδωθούν οι τόσες ευχές που μου έδωσαν στα γενέθλια μου!

Χωρίς τροφή, μπορεί κανείς να επιβιώσει για 1-2 μήνες. Χωρίς ύπνο χρειάζονται μόνο 11 ημέρες μέχρι το θάνατο και μόνο δυο μέρες χωρίς νερό, 5 λεπτά χωρίς αέρα. Χωρίς εσένα, λένε οι ερωτευμένοι, ούτε μια στιγμή!

Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μόνα είδη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση. Μη φοβάστε όλο και κάποια στραβή θα συμβεί και θα έχουμε διαιώνιση του είδους!

Ο εγκέφαλός μας είναι πιο ενεργός και σκέφτεται περισσότερο τη νύχτα από ό,τι στη διάρκεια της μέρας. Λοιπόν μεν υποτιμάτε τους κοιμισμένους, έχουν IQ Αϊνστάιν!

Έξι μήνες από την ζωή τους παίρνει το ξύρισμα των ανδρών. Να γιατί έγιναν της μόδας οι μουτζαχετζίν!  

Σύμφωνα με τις στατιστικές, κάποιος ξοδεύει περίπου τρεις μήνες της ζωής του στην τουαλέτα. Λοιπόν, δεν είναι πραγματικά πολύ χαμένος χρόνος! Για αυτό μη ξεχάσετε να παίρνετε το περιοδικό μαζί σας!

Η μακροχρόνια μνήμη ενός ατόμου σ΄ όλη τη διάρκεια της ζωής του είναι περίπου 10100……0 γνώσεις, μια  δύναμη του 10 με 24 μηδενικά. Για δοκιμάστε να τον πείτε προφορικά!

Το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό βάρος του ανθρώπινου πληθυσμού. Τώρα ξέρετε ποιος το τρώει το ψωμί σας!

Ο ύπνος λιγότερο από 7 ώρες κάθε βράδυ μειώνει δραστικά το προσδόκιμο ζωής. Μην κάνετε τον ξύπνιο, δεν θα ζήσετε πολύ!

Ένας ενήλικος άνθρωπος αποτελείται από περίπου 1000 τρισεκατομμύρια κύτταρα. Και κάθε κύτταρο έχει κάποια δις άτομα, τότε όλα τα αστρονομικά αριθμητικά μεγέθη του σύμπαντος υπάρχουν μέσα σου!

Οι γυναίκες περνούν συνολικά περίπου 4 χρόνια στην εμμηνόρροια κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Έχει και το χιούμορ όρια!

Το φτέρνισμα μπορεί να ξεπεράσει σε ταχύτητα τα 160 χλμ την ώρα. Όταν θέλετε να φοβίσετε κάποιον δεν έχετε παρά να του πείτε, φύγε μακριά μου γιατί  αν θα φτερνιστώ θα σε εξαφανίσω!

Σε όλη τη ζωή μας περάσαμε 2 χρόνια στο φιλί ή κάτι άλλο! Μερικοί πολύ περισσότερο!!!

Κατά τη διάρκεια μιας μέρας, η καρδιά μας χτυπάει 100.000 φορές. Δεν μένει παρά να αρχίσετε να μετράτε και να το διαπιστώσετε!

Οι γυναίκες περνούν 1 χρόνο ζωής τους με την ερώτηση. τι να φορέσω σήμερα. Αλήθεια τι θα φορέσετε σήμερα;




Η ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα