Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΜΟΝΟΝ 12.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.

Οδηγίες σε απλούς ανθρώπους για να πετύχουν προσγείωση σκαφών στην γη τους και να έχουν την πρώτη τους φυσική επαφή με τους Πλειάδιους..
ΜΟΝΟΝ 12.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
Οι Δυνάμεις του Φωτός της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας κήρυξαν τον πλανήτη της Γης σε τμήμα της Συνομοσπονδίας, σύμφωνα με τον Γαλαξιακό Κώδικα, Κεφ. IV / 2.
Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες που θα μπορούσα να σας δώσω σχετικά με την δραστηριότητα των Φωτεινών Δυνάμεων στην επιφάνεια του πλανήτη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός υβριδίων Draco και Reptilian που ελέγχονται από την "Χίμαιρα", εμφυτεύτηκαν σε κλωνοποιημένα ανθρώπινα σώματα μέσα σε υπόγειες βάσεις κατά την τελευταία εισβολή των "Αρχόντων" μεταξύ των ετών 1996 και 1999. Μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001, άρχισαν να ανέρχονται στην επιφάνεια και να διεισδύουν σε υψηλότερα κλιμάκια εξουσίας μέσα στην ανθρώπινη κοινωνία. Η κατάσταση αυτή αντιμετωπίζεται από τις Φωτεινές Δυνάμεις μέσα στα πλαίσια της επιχείρησης "Mjolnir".
Επιτρέψτε μου να σας πω μόνο ότι η κατάσταση των ομήρων στην επιφάνεια του πλανήτη είναι πολύ δύσκολη και η απελευθέρωση τους μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από ότι αναμενόταν.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι Δυνάμεις του Φωτός συμβουλεύουν να μην πιστεύετε τις εικασίες που κυκλοφορούν σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της Εκδήλωσης, για να αποφευχθεί η απογοήτευση και προτείνουν να αρχίσετε να εστιάζεστε στην αποστολή σας και να ζείτε το τώρα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από την πείνα και τον υποσιτισμό:
Αυτό δείχνει τη δύναμη του ελέγχου που εξακολουθούν να έχουν οι σκοτεινές δυνάμεις στην επιφάνεια του πλανήτη. Αν το Γεγονός ενεργοποιηθεί πριν αντιμετωπιστούν οι βόμβες (strangelet), ο αριθμός των θυμάτων θα είναι πολύ μεγαλύτερος.
Προκειμένου να προετοιμαστεί ο κόσμος, οι Φωτεινές Δυνάμεις μου ζήτησαν να καλέσω τον πληθυσμό της επιφάνειας να μετατρέψει την επιφάνεια του πλανήτη σε ένα τεράστιο πεδίο επαφών.
Οδηγίες για να επιτευχθεί αυτό:
Εάν έχετε ένα κτήμα που διαθέτει μια μικρή επίπεδη επιφάνεια 50 περίπου τ.μ., τότε είναι αρκετά μεγάλη για να προσγειωθεί ένα μικρό σκάφος. Μπορείτε να εκφωνήσετε σιωπηλά τα ακόλουθα:
"Εν ονόματι μου, εξουσιοδοτώ και επιτρέπω την προσγείωση ενός μικρού Πλειάδιου σκάφους στη γη που κατέχω, για να έχω και την πρώτη μου φυσική επαφή με τους Πλειάδιους, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο"..
Είναι σημαντικό να μην μιλάτε ποτέ για την συγκατάθεση σας αυτή, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε στην επιχείρηση "Dash Contact".
Η συνδυασμένη ελεύθερη βούληση των χιλιάδων ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση αυτή, θα στείλει ένα συνεκτικό σήμα επαφής Παλλομένου Φωτός στο ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη και στις Πλειάδες και θα μετατρέψει ολόκληρο τον πλανήτη σε ένα τεράστιο πεδίο επαφών. Η κρίσιμη μάζα που απαιτείται για να επιτευχθεί αυτό είναι περίπου 12.000 άνθρωποι. Αυτό θα αποτελέσει ένδειξη για τους Πλειάδιους και την Κεντρική Γαλαξιακή Διοίκηση, ότι το αφυπνισμένο τμήμα του ανθρώπινου πληθυσμού έχει φτάσει σε πνευματική ωριμότητα, που θα ισούται με το 0,75 της κλίμακας Kardashev:
Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη για επαφές με εξωγήινες κοινωνίες:
Νίκη του Φωτός!
Αναρτήθηκε από τον Cobra χθες,18 Μαρτίου 2018


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα