Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Nτροπή δίχως τέλος... (pics & vids)

Ατελείωτος είναι ο κατάλογος με ρίψεις αντικειμένων σε προπονητές και παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το gazzetta.gr συγκέντρωσε τις πιο χαρακτηριστικές, που αποδεικνύουν ότι οι ανεγκέφαλοι έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στο άθλημα

Nτροπή δίχως τέλος... (pics & vids)


Nτροπή δίχως τέλος... (pics & vids)
Με αφορμή τον τραυματισμό του Γκαρθία στην Τούμπα, το gazzetta.gr συγκέντρωσε και σας θυμίζει τις περιπτώσεις που παίκτες ή προπονητές τραυματίστηκαν από αντικείμενα που έριξαν ανεγκέφαλοι από την εξέδρα!
Βλάνταν Ιβιτς


Στο περσινό ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, τη στιγμή που οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ εντός αγωνιστικού χώρου... έπαιζαν ξύλο και τα πνεύματα είχαν οξυνθεί, ο Βλάνταν Ίβιτς δέχτηκε ένα κουτί μπύρας κι έπεσε στο έδαφος. Αμέσως δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κι αποχώρησε για τα αποδυτήρια! Εκεί αφού του τοποθετήθηκε γάζα στο κεφάλι αναχώρησε για το νοσοκομείο!
Μάρκο Σίλβα
Στις 2/3 του 2016 ο Μάρκο Σίλβα δέχεται ένα μπουκάλι νερό στην πλάτη. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σοκάρεται, πέφτει κάτω και συνεχίζει το... κοουτσάρισμα.
Και... σίδερα!
8/2/2015: Λίγο μετά το 60' ο Τσόρι πήγε να εκτελέσει ένα κόρνερ, αλλά ένα σίδερο έπεσε στην πλάτη του! 
Κώστας Μήτρογλου και... κόκα κόλα! 
Στις 2/11 του 2013, ο Ολυμπιακός δραπετεύει από τη Λεωφόρο με το γκολ του Μήτρογλου στο τέλος να του δίνει τη νίκη. Από τους ερυθρόλευκους πανηγυρισμούς δεν έλειψε κι ρίψη ενός... ερυθρόλευκου αναψυκτικού.
Μπουκάλι και... μαλαματίνα στον «Τζόλε»



Άλλη μια φορά στην Τούμπα που παίκτης του Ολυμπιακού δέχεται αντικείμενο. Αυτή τη φορά ένα μπουκάλι είχε στόχο τον Τζόρτζεβιτς. Μάλιστα, ενώ είχε πέσει ο παίκτης στο έδαφος φαίνεται πίσω του να... σκάει και ένα γυάλινο μπουκάλι μαλαματίνας.
Γυάλινο ποτήρι στον Μιραλάς



Ο Μιραλάς είπε ότι τον βρήκε γυάλινο ποτήρι σε ένα ματς κεκλεισμένων των Θυρών, όταν αποβλήθηκε ύστερα από φάουλ στον Ίβιτς.
Φωτοβολίδα στον Φινμπόγκασον



Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγαίνουν για την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου. Μια φωτοβοίδα πέφτει πάνω στον Φινμπόγκασον. Το ματς δεν άρχισε ποτέ και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στα χαρτιά.
Ποτήρι στο πρόσωπο του Μαυρογενίδη



Ο Μαυρογενίδης πέφτει για τάκλιν σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και δέχεται ποτήρι στο πρόσωπο.
Φωτοβολίδα στην πλάτη του Σάχα



Σε ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Σάχα δέχτηκε φωτοβολίδα στην πλάτη.
Ποτήρι στον Αναστασίου
Σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Αναστασίου χτυπιέται στο μάτι από την ρίψη ενός χάρτινου ποτηριού με νερό.
Ένας φραπές γλυκός με γάλα για τον Ρομάνο



Ο Εργοτέλης δοκιμάζεται στη Λάρισα. Στο 84' ο Ρομάνο πάει να εκτελέσει ένα κόρνερ, φτάνει στα χέρια του ένας καφές κι ο Αργεντινός είπε να πάρει τζούρα.
Φωτοβολίδα στον Γλύκο στο «Καραϊσκάκης»
Ο Παναγιώτης Γλύκος ότανκατευθύνθηκε προς την εστία μπροστά στη Θύρα 7 για να κάνει προθέρμανση δέχτηκε μια φωτοβολίδα. Τελικά, άλλαξε εστία και έκανε το ζέσταμά του.
Τάντιτς και νεράκι! 
Ο Μπόζινταρ Τάντιτς πέφτει στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας το κεφάλι του αφού δέχτηκε μπουκάλι με νερό στο κεφάλι σε ένα ματς Πανσερραϊκός-ΑΕΛ στις 14/3 του 2012.
Χτύπημα κάτω από το μάτι για τον Καπίνο
Ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και εκεί ένα αντικείμενο στην αρχή του ματς έφυγε από την κερκίδα και χτύπησε τον τότε τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού Στέφανο Καπίνο κάτω από το μάτι. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό.
Ο Τζόρβας και το αεροβόλο



Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο «Καραϊσκάκης». Ο Τζόρβας διαμαρτύρεται στον Κάκο ότι του έριξαν από την εξέδρα με αεροβόλο.
Για... χιονοπόλεμο με Τοροσίδη



Στη Λάρισα... μερακλήδες γαρ. Εκτός από καφέδες έχουν πετάξει και χιονόμπαλες. Μία απ' αυτές είχε στόχο τον Τοροσίδη, για ν ακολουθήσει στη συνέχεια αναβρασμός και προσωρινή διακοπή.
Παπούτσι στον Ίβανσιτς



Ε, όχι μόνο καφέδες και αναψυκτικά. Εδώ υπάρχει πρωτοτυπία. 
Σωτήρη, εσύ καφέ δεν έχεις; Πάρε!



Στην Τούμπα άλλο ένα... κέρασμα! 
Ποια Άμστελ; Αυτή η Αμστελ.
ΑΕΚ Παναθηναϊκός στις 2/2 του 2011. Και τότε υπήρξε πτώση μπύρας στον αγωνιστικό χώρο. Γυάλινο μπουκάλι κύριοι. Ποια... Αλφα;
Φωτοβολίδα στην πλάτη του Χάινς
Στον τελικό κυπέλλου της σεζόν 2012-2013, ο Χάινς δέχεται φωτοβολίδα στην πλάτη στο ημίχρονο. Παρά το σοκ συνεχίζει κανονικά, σαφώς επηρεασμένος από το περιστατικό.
Παιδί, πιάσε μια coca-cola!
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ στις 30/5 του 2010. Ένα μπουκαλάκι από coca-cola κάνει κι αυτό το... ζέσταμά του.
Λαμπριάκος
19/8 του 2006 ο Λαμπριάκος δέχεται στο «Καραϊσκάκης» ένα μπουκάλι νερό στο κεφάλι.
​Λίγο νερό για τη βοηθό



Η Κουρομπίλια είχε δεχτεί ένα μπουκάλι νερό στο ματς Άρης-Αστέρας. Αποτέλεσμα να χτυπηθεί στα πλευρά.
Ο Εμπέντε και το κάθισμα που πήρε ο... αέρας
Τη σεζόν 2003-04, σε αναμέτρηση του Ηρακλή με αντίπαλο τη Χαλκηδόνα στο γήπεδο του Μακεδονικού, εκτοξεύθηκε από τους οπαδούς του "γηραιού" ένα κάθισμα προς το... κεφάλι του Πιέρ Εμπέντε. «Το πήρε ο αέρας», υποστηρίζουν από τον Ηρακλή και ο «γηραιός» δικαιώνεται.
Και σε γυναικείο μπάσκετ είχε... κεράσματα!
3/3/2005: Δεν έλειψαν τα... παρατράγουδα και στο γυναικείο μπάσκετ σε ένα Εσπερίδες-Παναθηναϊκός με θύμα την Παπαηλία.
Ευθυμιάδης
Την 1η Δεκεμρίου του 2002, ο Ευθυμιάδης δέχεται ένα ποτήρι στο Άρης-Ολυμπιακός.
Όταν... ξέφυγε ο Πρετεντέρης



25/1/1997: Ο Γιάννης Πρετεντέρης πετάει μπουκάλι νερού στον Συμεωνίδη.
Έπεσε μπουκάλι σε ματς κεκλεισμένων στην Τούμπα!



Υποτίθεται ότι το ματς ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στις 30/1 του 2016 ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Ο Νίκος Λαζαρίδης δέχτηκε ένα μπουκάλι και έπεσε στο έδαφος χτυπημένος.
*Φυσικά υπάρχουν κι άλλα περιστατικά αλλά μαζί με τόσα αντικείμενα θα... έπεφτε κι η σελίδα! 

gazzetta

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα