Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Πώς να κατανικήσετε την αρνητικότητα

Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς να κατανικήσετε την αρνητικότητα

Μπορούμε να κατανικήσουμε την αρνητικότητα με τις ακόλουθες μεθόδους:

Ένα πράγμα πολύ σημαντικό είναι να αυξήσετε τη χαρά σας. Κάθε φορά που εξαντλείται η χαρά, πέφτετε σε αρνητικότητα. Πάρτε το βιβλίο Joy and Healing και μελετήστε το και τελικά απομνημονεύστε ένα από τα τμήματα με τις ασκήσεις. Θα σώσετε τη ζωή σας γιατί αν πέσετε στην αρνητικότητα, όλα τα άλλα κακά θα την ακολουθήσουν. Πρώτα αυξήστε τη χαρά μέσα σας. Η χαρά είναι ψυχική ενέργεια και καταστρέφει κάθε είδους αρνητικότητα. Η χαρά προέρχεται από τον Ηλιακό σας Άγγελο, από τους εσωτερικούς σας πόρους.

Το δεύτερο βήμα είναι να δείξουμε στους ανθρώπους τις συνέπειες της αρνητικότητας, τι κάνει η αρνητικότητα στο σώμα τους, στη φιλία τους, στο νευρικό τους σύστημα και στη δημιουργικότητά τους. Πείτε τους τι λανθασμένες αποφάσεις παίρνουν και πώς οι αποφάσεις τους επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτούς, το έθνος τους και την ανθρωπότητα.

Συζητήστε την αρνητικότητα πολύ ανοιχτά. Μην κρύβετε τίποτα. Αλλά θα το μεταφέρετε σε μια επιστημονική ή ψυχολογική κατάσταση έκφρασης και θα το κάνετε δημιουργικά, όπως με τη δημιουργία ενός δράματος.

Αποκαλύψτε τα αίτια της αρνητικότητας.

Όταν βλέπετε ότι ένα άτομο ενεργεί αρνητικά, πείτε του / της τη θετική πλευρά μιας κατάστασης και πώς μπορούν να γίνουν τα πράγματα θετικά.

Προσπαθήστε να του δείξετε τη λαμπρή πλευρά των πραγμάτων. Διδάξτε στους φίλους σας πώς να εκτιμούν τα πράγματα.

Διδάξτε τους ανθρώπους θαυμασμό.



Πρόκειται να δημιουργήσετε έκσταση για να κατανικήσετε την αρνητικότητα.

Η νηστεία είναι πολύ σημαντική. Όταν νηστεύετε, και εάν σας κατέχουν αρνητικά πνεύματα, δεν θα τους αρέσετε και θα φύγουν. Όταν νηστεύετε, γίνονται πεινασμένα και ψάχνουν κάποιον άλλο για να τα ταΐσει. Δεν αστειεύομαι. Αυτός είναι ο λόγος που ο Χριστός είπε: "Μπορείτε να βγάλετε τα κακά από τους ανθρώπους μετά από νηστεία". Η νηστεία είναι πολύ σημαντική, και αν έχετε κάποια προβλήματα στο σπίτι σας που δεν μπορείτε να λύσετε, νηστέψτε και θα παρατηρήσετε ότι η αρνητικότητά σας και διάφορα άλλα δηλητήρια θα εξαφανιστούν. Τότε δεν θα είστε νόστιμοι για τους διαβόλους.

Μην παντρεύεστε αρνητικούς ανθρώπους. Μην τους προσλαμβάνετε στην επιχείρησή σας. Αν έχετε ήδη κάνει κάτι τέτοιο, αλλάξτε τους. Μην τους δίνετε υψηλή θέση γιατί θα σας καταστρέψουν.

Η αρνητικότητα βρίσκεται επίσης σε τρία επίπεδα: σωματικά αρνητικά άτομα, συναισθηματικά αρνητικά και νοητικά αρνητικά άτομα. Είναι εύκολο να θεραπευτεί η σωματική και συναισθηματική αρνητικότητα. Η αρνητικότητα στο φυσικό σώμα εμφανίζεται στους τρόπους και στο ντύσιμο. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να θεραπεύσουμε τη νοητική αρνητικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ έξυπνοι, με κοφτερό μυαλό, ευφυείς, και για να τους χειριστείτε θα πρέπει να είστε πάρα πολύ νοήμονες και σε κάποιο βαθμό συνειδητά αρνητικοί.

Επιτρέψτε μου να αναφέρω μερικούς άλλους παράγοντες θεραπείας από την αρνητικότητα. Είναι η απομόνωση, η σιωπή, η νηστεία, η προσευχή, ο διαλογισμός, η ευγνωμοσύνη, η δημιουργικότητα και, πάλι, οι ασκήσεις χαράς. Αν κάνετε αυτά τα πράγματα, θα βρείτε τους τρόπους και τα μέσα για να βγείτε από την αρνητικότητα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Self-Actualization & Self-Mastery 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα