Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ – Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ


Φωτογραφία του χρήστη Παραμαχάνσα Γιογκανάντα SRF, γνήσιος διαλογισμός Κρίγια-Ράτζα Γιόγκα Ελλάδα.

Ποτέ να μη «σκοτώνετε την ώρα σας». Είναι εξαιρετικά πολύτιμη για να την ξοδεύετε σε άχρηστα πράγματα. Ποτέ δεν έμαθα να παίζω χαρτιά ή σκάκι ή οτιδήποτε συναφές γιατί είδα ότι είναι απλώς τρόποι να περνάει η ώρα. Η ζωή έχει πολύ μεγάλη αξία. Μην τη χαραμίζετε. Πρέπει να καλλιεργήσετε στη συνειδητότητά σας τη σκέψη για τον Θεό. Να είστε πάντα απασχολημένοι με τον Θεό και τότε τίποτα και κανείς δεν θα μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας. Τι υπέροχο είναι να ζει κανείς απλά – μια ζωή γεμάτη εσωτερική αγαλλίαση είναι ένας παράδεισος που δεν ξέρετε.
Γιατί να χάνετε χρόνο? Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας για να διαλογίζεστε και να μελετάτε περιοδικά σαν το Self-Realization [το περιοδικό της οργάνωσής του] που σας εμπνέουν με σωστές σκέψεις. Μπορείτε τόσο εύκολα να σκοτώσετε την ώρα σας! Μια ολόκληρη ζωή μπορεί να χαραμιστεί. Είστε οι κυρίαρχοι των στιγμών της ζωής σας. Χρησιμοποιήστε τες με σοφία ώστε να σας δώσουν τη λύτρωση.

Γιατί να ξοδεύετε χρόνο παίζοντας χαρτιά ή κάνοντας άλλα άχρηστα πράγματα? Είδα ότι οι άνθρωποι κάθονται και παίζουν χαρτιά για ώρες, αδιάκοπα, μέσα σε δωμάτια γεμάτα καπνό. Το να σπαταλάτε έτσι τη ζωή σας είναι ό,τι πιο αχρείο μπορείτε να κάνετε στην ψυχή σας. Τόσος χρόνος πάει χαμένος και δεν σας δίνει τίποτα σε αντάλλαγμα. Για χαλάρωση, είναι καλύτερα να βγαίνετε έξω να περπατήσετε και να κάνετε υγιεινή γυμναστική.
Οι ινδουιστικές Γραφές λένε πως χρειάζονται οκτώ εκατομμύρια ενσαρκώσεις (προοδεύοντας ανοδικά στη σκάλα της εξέλιξης) πριν γίνει κάποιος ανθρώπινο ον. Και τώρα που κερδίσατε την ανθρώπινη μορφή, πώς μπορείτε να χάνετε το χρόνο σας με ανούσια πράγματα? Ο χρόνος είναι τόσο πολύτιμος. Επιτέλους, η ψυχή σας διαθέτει ένα όχημα που είναι κατάλληλο να εκφράσει πλήρως τη θεότητα, να εκδηλώσει «την εικόνα του Θεού» κατά την οποία έχει πλαστεί.
Ο υπέρτατος σκοπός της ζωής είναι να βρούμε τον Θεό. Γι’ αυτό μην ξοδεύετε τον χρόνο σας στο τίποτα. – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα