Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Πώς εκφράζετε τον θυμό σύμφωνα με το ζώδιο σας

 

Όλοι θυμώνουν. Ως άνθρωποι δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην παρόρμηση να χάσουμε την ηρεμία ή την ανεκτικότητα μας κατά καιρούς. Ίσως κάποια συγκεκριμένα πράγματα σας κάνουν έξαλλους όπως όταν κάποιος προσδιορίζει ένα ασαφές θέμα ή σας κάνει να νιώθετε ταπεινωμένοι ή πληγωμένοι. Η προσβολή μπορεί να σας ξεγελάσει σε περίπτωση που δεν ξέρετε πως να κυριαρχήσετε. Σε κάθε περίπτωση κάθε ζώδιο αλληλεπιδρά με τις προσβολές με λίγο πιο απροσδόκητο τρόπο.

Παρακάτω, θα αναφερθούμε λεπτομερώς στο πως κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει τον θυμό και ελπίζουμε πως αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε κάθε πρόβλημα θυμού που ίσως έχετε και να μάθετε πως να αντιμετωπίζετε κάθε κατάσταση με ήρεμο τρόπο.

Επίσης θα μιλήσουμε για το ποιες πτυχές του θυμού χρειάζεται κάθε ζώδιο να δουλέψει, ώστε να γίνει καλύτερο.

Πως κάθε ζώδιο εκφράζει τον θυμό του:

Κριός

Ως ένα από τα τρία ζώδια της φωτιάς ο Κριός μπορεί σίγουρα να σας κάνει να νιώσετε άσχημα αν δεν ξέρετε πως να τον αντιμετωπίσετε. Θυμώνει αρκετά εύκολα αναλόγως την κατάσταση. Έχει πάθος για την ζωή και απογοητεύεται όταν κάποιος ή κάτι εμποδίζει τον δρόμο του. Ενώ ο Κριός κατέχει πολλές δεξιότητες, η σκοτεινή πλευρά του εμφανίζεται όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλει.
Ενώ συνήθως δεν προκαλεί τους ανθρώπους, οι άλλοι μπορούν να τον εξοργίσουν ή να τον ερεθίσουν αρκετά εύκολα. Είναι από την φύση του πεισματάρης και όταν υποφέρει από τις κακές συνέπειες μιας κατάστασης τείνει να μην διαχειρίζεται τα πράγματα πολύ καλά. Οι άλλοι νιώθουν ότι πρέπει να περπατήσουν σε κάρβουνα γύρω του για να εμποδίσουν ένα ηφαίστειο από το να εκραγεί κάτι που σίγουρα θα κάνει ένας Κριός αν τον πληγώσετε ή εξοργίσετε.
Ωστόσο, αν και θυμώνει εύκολα σύντομα ξεχνά τι τον έκανε να θυμώσει εξ αρχής. Είναι ο τύπος που συγχωρεί και ξεχνά οπότε μην ανησυχήσετε πολύ αν δείτε την σκοτεινή πλευρά του. Θα συνέλθει αρκετά σύντομα.

Ταύρος

Ενώ ο Ταύρος δεν θυμώνει εύκολα καλύτερα να προσέχετε αν το κάνει- μπορεί να γίνει επιθετικός και να σας φωνάξει αν τον πληγώσετε αρκετά. Δεν του αρέσει να το παραδέχεται όταν κάποιος τον στεναχωρεί έτσι ίσως δυσκολευτείτε να καθορίσετε αν όντως τον έχετε πληγώσει. Ωστόσο, αν σας αγνοήσει, τότε ξέρετε ότι τον έχετε κάνει να θυμώσει. Ειδικότερα θυμώνει όταν κάποιος λέει ψέματα, απατά ή τον προδίδει με κάποιο τρόπο. Τον περισσότερο καιρό διατηρεί μια ισορροπία και δεν αφήνει να τον ενοχλούν πολλά.
Όταν θυμώσει αφήστε τον μόνο του καθώς χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσει τα θέματα στο κεφάλι του. Είναι πολύ πεισματάρης και ανεξάρτητος κι έτσι προτιμά να είναι μόνος του όταν η ζωή του συμπεριφέρεται άσχημα.
Θα ξεκαθαρίσει πράγματα μαζί σας όταν νιώσει έτοιμος αλλά σιγουρευτείτε ότι θα τον αφήσετε να πει αυτά που χρειάζεται καθώς συνήθως δεν μιλά πολύ. Οπότε, όταν είναι θυμωμένος θα έχει πολλά να πει και θα χρειάζεται όλη την προσοχή σας.
Μην περιμένετε όλα να είναι όπως πριν, ως Ταύρος κρατά κακία και το βρίσκει δύσκολο να έρθει κοντά με κάποιον στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν τον προδώσει.

Δίδυμος

Ο δίδυμος μπορεί να σας ζαλίσει αν δεν ξέρετε πως να τον αντιμετωπίσετε ή αν δεν ξέρετε τι να περιμένετε. Θα πει κάτι και θα κάνει κάτι άλλο ή θα αλλάξει γνώμη σε ένα δευτερόλεπτο για συγκεκριμένα θέματα. Για να πούμε το λιγότερο, μπορεί να είναι σχεδόν αδύνατο να κατανοήσετε ή να συμβαδίσετε με έναν δίδυμο.
Όσο για τον θυμό, είναι ευέξαπτος. Αν κάτι τον εξαγριώσει θα εκφραστεί αλλά δε θα ζει με αυτό για πολύ. Ο δίδυμος έχει ενθουσιασμό για την ζωή και δε θέλει να ξοδεύει πολύ χρόνο στο να είναι εξοργισμένος.
Μπορεί να μιλά ασταμάτητα και έτσι αν κάτι τον κάνει να θυμώσει πολύ βεβαιωθείτε ότι θα τον ακούσετε για λίγο.
Δεν του αρέσει να του λένε τι να κάνει ή να τον ελέγχουν οπότε αν δεν κάνετε αυτά τα πράγματα πιθανώς να μείνετε στην καλή του πλευρά.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει μια πολύ γλυκιά, συμπονετική και ευγενική φύση. Ωστόσο πολλοί θέλουν να το εκμεταλλευτούν αυτό, κάτι που τον κάνει να νιώθει ότι δεν τον εκτιμούν και ότι τον θεωρούν δεδομένο. Αν δείτε την κακή πλευρά του, μην περιμένετε απάντηση. Θα πρέπει εσείς να πάτε να τον βρείτε αν θέλετε να διατηρήσετε επαφή.
Είναι πολύ επιθετικός οπότε αν τον κάνετε να θυμώσει μην περιμένετε να σας το πει. Αν δεν έχετε πολύ υψηλή διαίσθηση και δεν μπορείτε να διαβάσετε τη γλώσσα του σώματος καλά, τότε το να αντιμετωπίσετε ένα καρκίνο δεν θα είναι κάτι εύκολο.
Ο Καρκίνος ίσως πληγώνεται εύκολα αλλά δεν κλείνεται στον εαυτό του για οτιδήποτε. Αν τον κάνετε πραγματικά να θυμώσει μπορεί να προσπαθήσει να κρύψει τα συναισθήματα του μέχρι να εκραγούν. Οπότε αν γνωρίζετε ένα καρκίνο βεβαιωθείτε ότι τον ρωτάτε κάθε τόσο αν έχει την ανάγκη να μιλήσει. Αυτό θα βοηθήσει στο να αποφύγετε πιθανές μελλοντικές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις.
Αν αληθινά νοιάζεστε γι αυτόν, αναζητήστε τον. Δεν θέλει να κάνει όλη την προσπάθεια εκείνος αν τον αναστατώσατε οπότε αν θέλετε να συνεχίσετε την σχέση σας σιγουρευτείτε ότι γνωρίζει πόσο νοιάζεστε γι αυτόν.
Ο Καρκίνος έχει υψηλές προσδοκίες από τους άλλους αφού δείχνει τόση αγάπη και αφοσίωση στους αγαπημένους του και περιμένει το ίδιο από αυτούς. Αν τον πληγώσετε, τελικά θα σας συγχωρήσει αλλά αυτό δε θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα.

Λέων

Ο λέων είναι πολύ ευέξαπτος, αλλά ως ζώδιο της φωτιάς τι περιμένατε; Ωστόσο, δε θα παίξει παιχνίδια μαζί σας. Αν τον κάνετε να θυμώσει, σίγουρα θα το καταλάβετε.
Έχει τον θυμό ενός παιδιού, όμως μην περιμένετε να λύσετε το ζήτημα με ώριμο τρόπο. Ίσως πετάξει πράγματα, φωνάξει, κυλήσει στο πάτωμα ή οτιδήποτε που θα προκαλέσει σκηνή για να τραβήξει την προσοχή σας. Μπορεί ακόμα να σας αποκαλέσει κάπως ή να πει πράγματα που δεν εννοεί. Μην το πάρετε κατάκαρδα. Απλώς χρειάζεται να εκφράσει τα συναισθήματά του.
Ως ένα αληθινό ζώδιο της φωτιάς, θα καεί γρήγορα και θα ξεπεράσει το ζήτημα όσο γρήγορα συνέβη. Οπότε, μην ανησυχείτε πολύ αν θυμώσει. Δεν κρατά κακία για πολύ.

Παρθένος

Ο παρθένος κερδίζει σίγουρα το βραβείο του «πιο υπομονετικού ζωδίου». Έχει πιθανώς το λιγότερο ποσοστό θυμού από όλα τα ζώδια και χρειάζεται πολύ χρόνο για να δείξει πραγματικά τα συναισθήματα του. Ο παρθένος δεν τα πάει καλά με τα συναισθήματα, ειδικά με τα δικά του, οπότε μην περιμένετε να σας πει τι τον έκανε να θυμώσει. Πιθανώς να το κρατήσει για τον εαυτό του και τελικά να το ξεπεράσει. Ωστόσο αν τον πληγώσετε αρκετά, θα χάσετε έναν καλό φίλο καθώς δεν συγχωρεί εύκολα.
Ο παρθένος, όπως ο καρκίνος γίνεται επιθετικός. Μελαγχολεί, κρύβεται και σας αγνοεί όσο περισσότερο γίνεται. Δεν του αρέσει η αναμέτρηση και την αποφεύγει. Προτιμά να περπατήσει για να αντιμετωπίσει τον θυμό του και να τον αφήσει γύρω του, καθώς ξέρει ότι θα τον αισθάνεται ως φορτίο.
Λόγω της ήρεμης διάθεσης του οι άνθρωποι έρχονται σε αυτόν για διέξοδο και θυμώνουν συνεχώς έτσι προτιμά να μην αφήνει κανένα να αντιμετωπίσει τα βαριά του συναισθήματα.
Ένας παρθένος ίσως σας συγχωρήσει αν τον πληγώσετε αλλά δεν ξεχνά. Αν προδώσετε την εμπιστοσύνη του μην περιμένετε να την αποκτήσετε εύκολα.

Ζυγός

Ο ζυγός ως ειρηνοποιός προσπαθεί να αποφεύγει τον θυμό. Απολαμβάνει να διατηρεί την ισορροπία στη ζωή και στις σχέσεις του και ο θυμός δεν ταιριάζει στους γενικούς στόχους της ζωής του. Προτιμά να κρατά τα πάντα μέσα του για να αποφεύγει τις συγκρούσεις ακόμα και αν κάτι τον αναστατώνει. Πιστεύει στη δικαιοσύνη κι έτσι πιθανώς να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία αν τα κάνετε θάλασσα.
Δεν θέλει οι άλλοι να το ξέρουν αλλά είναι πραγματικά ευαίσθητος. Εξαιτίας αυτού πολλά μπορούν να τον εξοργίσουν, απλώς επιλέγει να τα κρατά για τον εαυτό του τις περισσότερες φορές.
Ο ζυγός θα προτιμήσει να τρέξει μακριά από την αναμέτρηση παρά να την αντιμετωπίσει, οπότε αν θυμώσει μην περιμένετε να κάνει την πρώτη κίνηση. Μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να ξέρετε αν έχει θυμώσει ένας ζυγός αλλά αν δεν ακούσετε νέα του για λίγες μέρες αυτό ίσως να είναι το μοναδικό σημάδι ότι σας χρειάζεται.
Δεν κρατά κακία αν και θα χρησιμοποιήσει λάθη του παρελθόντος εναντίον σας σε μελλοντικούς καβγάδες.

Σκορπιός

Αν θυμώσει ένας σκορπιός θα το παρατηρήσετε από την γλώσσα του σώματος. Δε θα σας πει φυσικά ότι θύμωσε, γιατί ποιος σκορπιός που σέβεται τον εαυτό του θα παραδεχόταν ποτέ κάτι που τον κάνει ευάλωτο; Τα μάτια, οι εκφράσεις του προσώπου και αλλά διακριτικά σημάδια θα τον προδώσουν ωστόσο.
Δεν θέλετε να δείτε την σκοτεινή πλευρά του καθώς ο σκορπιός αγαπά την εκδίκησή. Θα συνωμοτήσει εναντίον σας αν τον πληγώσετε και δε θα σας αφήσει να το ξεχάσετε. Αν είναι σιωπηλός, αυτό θα πρέπει να σας ανησυχεί επειδή πιθανώς έχει ένα μεγάλο σχέδιο στο μυαλό του για το πως να σας εκδικηθεί.
Ωστόσο, αν δεν θυμώσει δώστε του χώρο για να μην τον αποπνίξετε στην προσπάθεια σας να τον ηρεμήσετε. Ίσως προσπαθήσει να σας μιλήσει, αν νιώσει ότι πρέπει. Είναι πραγματικά πενήντα- πενήντα καθώς μερικές φορές μπορεί να είναι επιθετικός και να περιμένει από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση.
Θα έρθει σε εσάς στο χρόνο του αν επιλέξει αυτό το μονοπάτι. Μην προσπαθήσετε να τον πιέσετε. Αυτό θα τον θυμώσει ακόμα περισσότερο.

Τοξότης

Καθώς ίσως περιμένετε, αυτό το ζώδιο της φωτιάς θα σας κάνει να το καταλάβετε αν θυμώσει. Δεν ανέχεται την απιστία ή την προδοσία και δε θα ακούσετε το τέλος αυτού αν τον εξοργίσετε. Στην πραγματικότητα πιθανώς να θέλετε να απομακρυνθείτε γρήγορα για να του δώσετε χώρο καθώς η συμπεριφορά του θα μοιάζει με βόμβα έτοιμη να εκραγεί.
Ο τοξότης αγαπά να γίνεται σαρκαστικός αν θυμώσει οπότε αναζητήστε αυτό ως ένα σίγουρο σημάδι θυμού. Ωστόσο οι περισσότεροι τοξότες ντρέπονται για τον θυμό τους και προσπαθούν να τον συγκρατήσουν για να μην δει κανείς ότι χάνουν την ηρεμία τους.
Επίσης ο τοξότης χρειάζεται αρκετό χρόνο για να ηρεμήσει έτσι προτιμήστε να παραλείψετε την όλη σύγκρουση. Από την άλλη, κάποιες φορές δεν ξέρει καν ότι δημιούργησε δράμα από το τίποτα καθώς αγαπά να αναλύει καταστάσεις και να λύνει προβλήματα. Κάποιες φορές ίσως τον βρείτε να δημιουργεί προβλήματα επειδή βαριέται, οπότε να προσέχετε την συμπεριφορά του.

Αιγόκερως

Ο αιγόκερως ως ζώδιο της γης συνήθως δεν θυμώνει πολύ. Προτιμά να διατηρεί την γαλήνη και να μένει ήρεμος από το να σπαταλά ενέργεια στο να θυμώνει. Ωστόσο όταν το κάνει καλύτερα να φύγετε.
Θα ξέρετε ότι είναι θυμωμένος αφού από την στιγμή που δεν το κάνει συχνά πιθανώς έχει μαζέψει ένταση μηνών και άγχος που δεν έχει απελευθερώσει ακόμα. Οπότε, όταν δεν αντέξει άλλο τρέξτε να καλυφτείτε. Δεν θέλετε να είστε αυτός που θα τον κάνει να θυμώσει καθώς δεν συγχωρεί εύκολα. Θα φωνάξει και θα κάνει μεγάλη σκηνή όταν θα εκφράσει τα συναισθήματά του αλλά δε θέλει να είναι το επίκεντρο της προσοχής για πολύ.
Ο αιγόκερως έχει υψηλές προσδοκίες από τους άλλους οπότε όταν δεν είστε μαζί του αυτό τον κάνει απογοητευμένο και θυμωμένο. Όσο συμβαδίζετε με τον άκαμπτο ηθικό κώδικα του, θα μείνετε με την άλλη πλευρά του.

Υδροχόος

Ο υδροχόος αγαπά τις συγκρούσεις και τις προκλητικές συνομιλίες αλλά δεν μπορεί πραγματικά να σταθεί σε ένα καβγά. Αν τον κάνετε να θυμώσει μην περιμένετε να είναι τριγύρω. Προτιμά να πάει στην φύση ή μια μεγάλη βόλτα από το να κάτσει και να σιγοβράζει στα συναισθήματα του.
Ωστόσο, αν πρέπει να αντιμετωπίσει μια κατάσταση θα το κάνει με φινέτσα και τάξη. Δεν του αρέσει να δείχνει στους άλλους τα συναισθήματα του οπότε πιθανώς να κάνετε μια ήρεμη συζήτηση με έναν υδροχόο σε κάθε κατάσταση. Μπορεί να το δείτε αυτό αργότερα μόλις βρει τον χώρο που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα του αλλά κυρίως θα τα κρατήσει για τον εαυτό του κατά τη διάρκεια μιας αγχωτικής κατάστασης.
Μερικές φορές ίσως απλώς σας ξεγράψει χωρίς να σας παρατηρήσει καν. Θα προσπαθήσει να διορθώσει μια μακροχρόνια σχέση αλλά αν δεν σημαίνει πολλά για εκείνον μάλλον δεν θα χαραμίσει τον χρόνο του.

Ιχθύς

Ως ζώδιο του νερού τα συναισθήματα του Ιχθύ ρέουν βαθιά. Έτσι τείνει να θυμώνει μερικές φορές για το τίποτα αλλά το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σας το πει. Δεν του αρέσει να καβγαδίζει και θα το αποφύγει με κάθε κόστος. Έτσι, όπως και κάποια άλλα ζώδια, θα γεμίσει τα συναισθήματα του μέχρι του τέλος του χρόνου και για δικό του και για δικό σας καλό.
Ο Ιχθύς προτιμά να είναι μόνος με την ηρεμία του από το να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Ίσως πετάξει πράγματα, κλάψει, ουρλιάξει ή βάλει πολύ δυνατά μέταλ μουσική για να βοηθηθεί και να εκφράσει τα συναισθήματά του.
Ο Ιχθύς μπορεί να κρατήσει κακία αλλά όλα εξαρτώνται από την κατάσταση. Αν σημαίνετε πολλά γι αυτόν πιθανώς θα έρθει, θα κάτσει κοντά σας και θα μιλήσετε.

Μετάφραση: awakengr.com via adorablewords.com 

 awakengr

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

 


 
 


 
 


 
 


 
Πώς εκφράζετε τον θυμό σύμφωνα με το ζώδιο σας

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.awakengr.com/pos-ekfrazete-ton-thymo-symfona-zodio-sas/

Πώς εκφράζετε τον θυμό σύμφωνα με το ζώδιο σας

Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.awakengr.com/pos-ekfrazete-ton-thymo-symfona-zodio-sas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα