Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Η ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Εδώ είναι μια ιδέα που δεν θα θέλετε να ξεχάσετε: το πάθος πάντα εξουδετερώνει τις δικαιολογίες. Λάβετε υπόψη ότι όταν χρησιμοποιώ τη λέξη πάθος, δεν αναφέρομαι στις ρομαντικές έννοιες που αυτή η έννοια προκαλεί. Αντ' αυτού, το εξισώνω με ένα έντονο ενθουσιασμό που αισθάνεστε βαθιά μέσα σας και αυτό δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί ή να οριστεί. Αυτό το είδος πάθους σας ωθεί σε μια κατεύθυνση που φαίνεται να προκαλείται από μια δύναμη πέρα από τον έλεγχό σας. Είναι ο εσωτερικός ενθουσιασμός ότι βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι, κάνοντας αυτό που νοιώθετε ότι είναι καλό για σας και αυτό που γνωρίζετε ότι είναι αυτό που σκοπεύατε να κάνετε.

Πιστεύω ότι η απλή παρουσία του πάθους μέσα σας είναι το μόνο που χρειάζεται για να εκπληρώσετε τα όνειρά σας. Θυμηθείτε ότι ο Θεός δεν χρειάζεται ποτέ δικαιολογίες. Το δημιουργικό Θεϊκό Πνεύμα είναι σε θέση να εκδηλώσει οτιδήποτε σκέφτεται και εσείς και εγώ είμαστε τα αποτελέσματα της σκέψης του σε υλική μορφή. Έτσι, όταν έχουμε μια συναισθηματική αντίδραση που νιώθουμε σαν συντριπτικό πάθος για αυτό που σκέπτομαι, βιώνουμε τον Θεό μέσα μας ... και τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει πίσω. Το πάθος είναι ένα συναίσθημα που σου λέει: Αυτό είναι το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνεις. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί στο δρόμο μου. Δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος άλλος. Αυτό το συναίσθημα είναι τόσο καλό που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Θα ακολουθήσω αυτό που με κάνει ευτυχισμένο και θα ενεργήσω σύμφωνα με αυτή τη λαμπρή αίσθηση χαράς.

Όταν είσαι ενθουσιώδης, τίποτα δεν φαίνεται δύσκολο. Όταν έχεις πάθος, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος: τα οικογενειακά δράματα δεν έχουν νόημα, τα χρήματα δεν είναι θέμα, γνωρίζετε ότι έχετε τη δύναμη και το μυαλό, και οι κανόνες που καθορίζονται από άλλους δεν έχουν καμία σχέση με εσάς. Αυτό συμβαίνει επειδή απαντάτε στο κάλεσμα σας και εσείς που απαντάτε είναι ο ανώτερος εαυτός σας ή ο Θεός μέσα σας.


Η παρουσία του πάθους μέσα σας είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να λάβετε. Και όταν είναι ευθυγραμμισμένο με το Πνεύμα, το αντιμετωπίζετε ως θαύμα, κάνοντας ό, τι μπορείτε για να το κρατήσετε. Νιώθω έτσι για τη δημιουργία των βιβλίων μου. Έχω μάθει με τα χρόνια ότι όταν πηγαίνω σε εκείνο το σημείο του πάθους μέσα μου, δεν υπάρχει δύναμη στο σύμπαν που να μπορεί να παρέμβει στην ολοκλήρωση ενός έργου μου. Η ζωή μου καταναλώνεται από το πάθος που αισθάνομαι για αυτό που κάνω - όμως ξέρω ότι όσο το αισθάνομαι αυτό, βιώνω τον Θεό μέσα μου.

Ο ενθουσιασμός μου φαίνεται να αναγκάζει τον κόσμο μου να μου προσφέρει ατελείωτα συνεταιριστικές, συν-δημιουργικές εμπειρίες. Έχω την θέληση και είμαι πρόθυμος, και όχι μόνο για το γράψιμό μου - αισθάνομαι έτσι και σχετικά με το να κρατήσω τη φόρμα μου, να απολαμβάνω την οικογένειά μου, να κάνω μια διάλεξη ή οτιδήποτε άλλο. Εάν έχετε πάθος, δεν υπάρχει ανάγκη για δικαιολογίες, επειδή ο ενθουσιασμός σας θα ακυρώνει κάθε αρνητικό συλλογισμό που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει. Ο ενθουσιασμός κάνει τις δικαιολογίες να μην έχουν νόημα. Όταν αναζητάτε την παρουσία του δημιουργικού πνεύματός σας και είστε γεμάτοι πάθος για σχεδόν ό, τι αναλαμβάνετε, θα εξαλείψετε με επιτυχία τα εμπόδια από τη ζωή σας και θα απολαύσετε την ενεργό παρουσία του Πνεύματος.

Dr. Wayne W. Dyer


 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα