Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Αποκλειστικό: Τα πρόσωπα του ανασχηματισμού της κυβέρνησης

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποκλειστικό: Τα πρόσωπα του ανασχηματισμού της κυβέρνησης

Με τον ανασχηματισμό να είναι πλέον θέμα λίγων ωρών, το Βατράχι σας μεταφέρει σε αποκλειστικότητα τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να ενταχθούν στο κυβερνητικό σχήμα, τα υπάρχοντα στελέχη που μετακινούνται, καθώς και τα νέα υπουργεία που δημιουργούνται.


Υπουργείο Εξωτερικών: Παύλος Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός θεωρείται ιδανικός για το πόστο, τόσο λόγω της διπλωματικής του προσωπικότητας, όσο και της άριστης γνώσης ξένων γλωσσών. Η μετακίνηση του θεωρείται βέβαιη.

Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Η τοποθέτηση του Αρχιεπισκόπου θεωρείται συμβιβαστική επιλογή του Πρωθυπουργού ώστε να μη χάσει τους ψηφοφόρους της να ηρεμήσουν τα πνεύματα με την Εκκλησία. Πιθανός αναπληρωτής υπουργός αναμένεται να είναι ο Νίκος Πιλάβιος προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η αποχώρηση του Κώστα Γαβρόγλου.

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής: Δημήτρης Καμένος

Πρόκειται για έναν ικανότατο πολιτικό που διακρίνεται για την αγάπη για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως εθνότητας και η οποία συγκρίνεται μόνο με αυτή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Υπουργείο Οικονομικών: Βόλφγκανκ Σόιμπλε

Στρατηγική επιλογή του πρωθυπουργού ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στην εφαρμογή των προαπαιτούμενων των μνημονίων. Ο Γερμανός πρώην υπουργός θα μοιράζει το χρόνο μεταξύ Αθήνας και Βερολίνου τουλάχιστον έως ότου η Ελλάδα ενταχθεί και επίσημα στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.

Υπουργείο Εργασίας: Νίκος Καρανίκας

Η υπουργοποίηση του Νίκου Καρανίκα θεωρείται εδώ και καιρό δεδομένη, το ερώτημα ήταν απλά σε ποιο υπουργείο να αξιοποιηθούν οι τεράστιες γνώσεις του συμβούλου του πρωθυπουγού. Ως υπουργός αναμένεται να εξηγήσει στους θεσμούς γιατί η καριέρα είναι χολέρα.

Υπουργείο Άμυνας και Υδατανθράκων: Πάνος Καμμένος

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ θεωρείται αμετακίνητος στο πόστο του καθώς για να φύγει από το υπουργείο θα πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά από την καρέκλα του, ενώ έχει ήδη παραγγείλει 50 νέες στρατιωτικές στολές. Παράλληλα αναλαμβάνει και στο νεοσύστατο υπουργείο Υδατανθράκων, ένα αντικείμενο το οποίο γνωρίζει καλύτερα απ’όλους.

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης: Κυριάκος Μητσοτάκης

Επιλογή-έκπληξη του Πρωθυπουργού, ο οποίος τοποθετώντας τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας σε αυτό το σημαντικό υπουργείο θα επιχειρήσει να αποσυντονίσει την αντιπολίτευση.

Υπουργείο Πολιτισμού: Λάκης Λαζόπουλος / Νίκος Καρανίκας

Ο δημοφιλής κωμικός, θεωρείται ότι έχει συμπληρώσει τα “ένσημα” στο κόμμα και πλέον μπορεί να υπουργοποιηθεί. Πρώτη υπουργική του πράξη αναμένεται να είναι το ανέβασμα των Δέκα Μικρών Μήτσων στην Επίδαυρο. Πιθανή η τοποθέτηση του Νίκου Καρανίκα ως αναπληρωτή υπουργού αν τελικά δεν αξιοποιηθεί στο Εργασίας.

Υπουργείο Αθλητισμού: Β. Μαρινάκης, Γ. Αλαφούζος, Δημ. Μελισσανίδης, Ι. Σαββίδης (εκ περιτροπής)

Με την επιλογή των τεσσάρων αυτών προσώπων ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να λύσει το «γόρδιο δεσμό» του ποιος θα στήνει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής Πολιτικής: Γιάννης Πάριος / Υφυπουργός Στέλλα Κονιτοπούλου

Δύο εξωκοινοβουλευτικοί αλλά πολύ γνωστοί καλλιτέχνες που γνωρίζουν όσο κανένας άλλος τα νησιωτικά θέματα.

Υπουργείο Οικουμενικής Κυβέρνησης (νέο): Βασίλης Λεβέντης

Πρόκειται για ένα νέο υπουργείο που ουσιαστικά θα αποτελείται από ένα δωμάτιο στο οποίο θα κλειδωθεί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και στον οποίο θα δοθούν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας με πλάνα από την ολομέλεια της Βουλής.

Υπουργείο Υγείας: Κανένας

Καταργείται και, αντί για υπουργείο, θα δοθεί μια σοκολάτα Παυλίδου σε όλους τους πολίτες.

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ένα πορτατίφ

Στο νευραλγικό αυτό πόστο αναμένεται να υπουργοποιηθεί ένα από τα αγαπημένα πορτατίφ του Αλέξη Τσίπρα από το γραφείο του, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά από τον νυν υπουργό, Σταύρο Κοντονή.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα