Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Να επιλέγεις να σε επιλέγεις!

Να επιλέγεις να σε επιλέγεις! - της Άρτεμις Μίχα

Της Άρτεμις Μίχα
Οσα λάθη και να κάνεις ή και να ξανακάνεις –σε κάποιες των περιπτώσεων- η ουσία είναι: Να επιλέγεις, να ΣΕ επιλέγεις!
Έτσι ανοίγουν οι ουρανοί!
Οι άνθρωποι που επιλέγουν να τους ανήκει η ζωή τους, που αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για τις εμπειρίες τους, τα σωστά αλλά και τα λάθη τους, έχουν μερίδιο στη χαρά, έχουν καρδιά ανάλαφρη, συνείδηση «ήσυχη» και λόγο στις περιστάσεις που τους περιβάλλουν.
Ξέρω, είναι πολύ εύκολο να μας φταίνε…. ειδικά επειδή οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια εμπειρία που μας αντιμετώπισαν αδίκως, «μας έριξαν» ή προσπάθησαν να μας ρίξουν.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Οι άνθρωποι δεν είναι όλοι άγιοι και ορισμένες φορές άσχημα πράγματα συμβαίνουν.

Δεν μπορούμε όμως να αφήνουμε πάντα τα δικά μας λάθη ή τα λάθη των άλλων να αποτελούν δικαιολογία για να μην ζούμε τη ζωή που μας αναλογεί ΣΗΜΕΡΑ.
Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει να είσαι το πρόσωπο που θέλεις να είσαι ή να ζεις τη ζωή που επιθυμείς να ζήσεις, εκτός και αν εσύ το επιτρέπεις ή το παραχωρείς.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Η αλήθεια μπορεί να πονά κάποιες φορές, το να γαντζώνεσαι όμως σε λάθη του παρελθόντος πονάει περισσότερο!

Mην επιτρέπεις στα «πριν» σου, σε πράγματα, όπως μια λανθασμένη επαγγελματική κίνηση, ένας αποτυχημένος γάμος ή μια κακή προηγούμενη απόφαση, να έχουν οποιαδήποτε εξουσία πάνω σου, τώρα.
Μην εστιάζεσαι στα λάθη και τα μεγεθύνεις. Εστιάσου σε εσένα και ψήλωσε!
Νιώσε ευγνώμων για το πού βρίσκεσαι αυτήν την στιγμή, για όλα τα πράγματα που έχεις δημιουργήσει, όσα καταφέρνεις και όσα θέλεις να πετύχεις.
Ζήσε τη κάθε μέρα με νόημα γιατί έχει. Αν δεν έχει, δωσ’ της το! Κάθε επιλογή που κάνεις, κάθε απόφαση, κάθε ενέργεια έχει σημασία.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Η πιο σημαντική πτυχή για να μπορέσεις να πάρεις το τιμόνι, να αναλάβεις την ευθύνη για τη ζωή σου είναι να αναγνωρίσεις ότι η ζωή σου είναι δική σου ευθύνη!

Κανείς δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή σου για σένα. Είσαι ο υπεύθυνος. Είσαι ο καπετάνιος.

ΓΕΓΟΝΟΣ: Η αρχή, δηλαδή η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σου και η αποδοχή της ευθύνης της ζωής σου, μπορεί να μοιάζει άβολη και δύσκολη κατά περιόδους, αλλά είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς ουσιαστικά, προσωπικά και επαγγελματικά.

Για να ζεις μια καλύτερη ζωή σε συνειδητό αλλά και σε υποσυνείδητο επίπεδο χρειάζεται να αποδεχθείς την πρόκληση. Να πιστεύεις ότι σου αξίζει! Να επιλέγεις να σε επιλέγεις.
Έπειτα, απλά λύσε το χειρόφρενο και κινήσου… βγάλε τις στιγμές σου βόλτα, γεύσου τη ζωή, χαμογέλα!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα