Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Αδάμ – Εύα – Όφις= Δυναμοενέργειες στο σώμα



Αδάμ και Εύα δύο δυναμοενέργειες που βρίσκονται στο σώμα του κάθε ανθρώπου και είναι αυτές οι ενέργειες που ορίζουν την καλή λειτουργία του σώματος του ανθρώπου.


Ο Αδάμ είναι δεμένος με τους αδένες και το ορμονικό σύστημα, ενώ η Εύα με το νευρικό μας σύστημα. Αυτά τα δύο συστήματα στον ανθρώπινο οργανισμό οφείλουν να λειτουργούν εξίσου καλά και σωστά. Έτσι είναι από τη φύση του ρυθμισμένο το σώμα των ανθρώπων κατά τη βιολογία. Όμως εμείς καταφέραμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να απορυθμιστούν και έτσι ενεργοποιήσαμε τις ασθένειες ή πιο σωστά, κατά τον Ιπποκράτη, τους ασθενής. Γιατί κατά τον Ιπποκράτη ασθενείς υπάρχουν και όχι ασθένειες, απλώς βάση κοινών συμπτωμάτων τις ονομάσαμε παθήσεις και έτσι υπάρχουν τόσες χιλιάδες φάρμακα για κάθε πάθηση. Γιατί άραγε υπάρχουν τόσα φάρμακα για τις «κοινές» παθήσεις και όχι από ένα ανά πάθηση, μα φυσικά γιατί η πάθηση μπορεί να έχει κοινά συμπτώματα, αλλά την πάθηση την δημιουργεί ο ασθενής άρα ο ασθενής παρόλα τα κοινά που μπορεί να έχει με έναν άλλον ασθενή, έχει και βασικές διαφορές που αυτές έχουν να κάνουν με την αυθεντική προσέγγιση του κάθε ανθρώπου στη ζωή γενικά και ειδικά. 

Αλλά ας ξανά γυρίσουμε σε αυτούς τους δύο βασικούς ρόλους του σώματός μας τον Αδάμ- αδένα και την Εύα – νεύρα. Αυτά και τα δύο οδηγό τους έχουν τον Οφι κατά την Παλαιά Διαθήκη, όπου ο Όφις οδήγησε την Εύα να δώσει το Μήλο στον Αδάμ και τότε να χάσουμε για πάντα τον παράδεισο. Ο Όφις είναι η αίσθηση της Αφής και μέσα από την αφή ο άνθρωπος αγγίζοντας το Μήλο- Μ- ύλη = μόνο ύλη έφτασε στο σημείο που έφτασε. Μέσα από την διαδρομή της ύλης πέρασε ο άνθρωπος στην αξιολόγηση και την κριτική και κατά συνέπεια στον ανταγωνισμό. Όλο αυτό ήταν η αιτία και ακόμη και σήμερα είναι η αιτία, όλων των παθήσεων.

Η μεταστροφή όλου αυτού του κακού που ακόμη και σήμερα μας βασανίζει είναι να φέρουμε μέσα από την αυτογνωσία σε ισορροπία τους αδένες μας – ορμόνες μας μέσα από τα 7 μυστικά περάσματα. Οπότε από τη στιγμή αυτή και μετά ενεργοποιείται αυτόματα το Άγιο Πνεύμα στη σπονδυλική μας στήλη. Αυτή η δυναμοενέργεια της παντοδυναμίας του σώματος μέσα από την εξισορρόπηση του συστήματος αυτού οργανώνει απόλυτα και το συμπαθητικό μας σύστημα. Ενώ παράλληλα πάλι από την εργασία μας με τον εαυτό μας, βελτιώνεται και το νευρικό μας σύστημα το οποίο συνδέεται με την Πύλη του εγκεφάλου και ενεργοποιείται η πρωτοενέργεια από την Πηγή μας – Θεοί Εστέ. Τότε το παρασυμπαθητικό σύστημα ή αλλιώς Πνευμονογαστρικό κατασκευάζει τη βάση για να μπει το Νέο Φως από τις δύο αυτές δυναμοενέργειες.Δυναμοενέργεια +πρωτοενέργεια = Άγιο Δισκοπότηροπου είναι έτοιμο να δεχτεί όλη την ευλογία από την Θεϊκή μας Περιουσία.  

Έτσι ο Αδάμ γίνεται Άγιο Πνεύμα και η Εύα Σοφία η ένωσή τους μετατρέπει την Αφή σε Αφύπνιση.
Το κοιμησμένο φίδι που τόσες χιλιάδες χρόνια είναι ναρκωμένο θα αναδυθεί από Οφις σε Σοφις = Σοφία Ουράνια και τέλεια. Έτσι η μία ενέργεια θα ρέει μέσα στην άλλη και θα υπάρχει η ραδιοενέργεια μέσα από την σωστή συχνότητα του σώματος που από γήινο με τα ένστικτα θα μετατραπεί σε Ναός.

Όπου Ναός = αμερόληπτος = χωρίς σκέψεις +συναισθήματα, αλλά καθαρός λαμπρός φωτεινός Θεϊκός Απόστολος στη γη.  


Δωροθέα 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα