Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Αν κάνετε πράγματα μόνο διανοητικά, καταστρέφετε τον εαυτό σας

Αποτέλεσμα εικόνας για Αν κάνετε πράγματα μόνο διανοητικά, καταστρέφετε τον εαυτό σας

Κάνετε πράγματα διανοητικά αλλά χωρίς αγάπη. Αν κάνετε πράγματα μόνο διανοητικά, καταστρέφετε τον εαυτό σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πολιτισμός μας καταστρέφεται. Οι επιστήμονες δημιούργησαν την ατομική βόμβα, την ατομική ακτινοβολία, την ατομική διαρροή. Δημιούργησαν. Ήθελαν να καταστρέψουν τους εχθρούς, διανοητικά. Τώρα τα εδάφη μας, οι λίμνες και οι ωκεανοί είναι μολυσμένα, διότι δεν υπήρχε αγάπη σ 'αυτό, και δεν υπήρχε θέληση σε αυτό. Δημιούργησαν μέσω της διάνοιας.

Είναι πολύ σοβαρό και πολύ, πολύ ξεκάθαρο, αλλά ποιος το βλέπει; Δεν το βλέπουν. Ένας επιστήμονας κάθεται εκεί και σκέφτεται: "Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε τελικά σε μια στιγμή να καταστρέψω μια πόλη, να καταστρέψω τον πολιτισμό, να καταστρέψω έθνη;" Είναι καθαρή διάνοια. Η καθαρή διάνοια καταστρέφει τον εαυτό της. Πρέπει να συνδυάσετε με τη διάνοια ένα μείγμα αγάπης.



Εάν χρησιμοποιείτε μόνο τις διανοητικές ενέργειές σας, δημιουργείτε πάντα σωματική ασθένεια. Αν χρησιμοποιείτε μόνο τις ενέργειές σας της αγάπης, δημιουργείτε συναισθηματική ασθένεια. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο τις ενέργειες της θέλησής σας, δημιουργείτε ασθένεια του εγκεφάλου, νευρική ασθένεια. Οι περισσότερες από τις ασθένειές σας είναι αποτέλεσμα της δυσανάλογης χρήσης αυτών των τριών ενεργειών.

Είναι σαν τη χημεία. Έχετε τρία χημικά. Εάν τα χρησιμοποιείτε ξεχωριστά, το ένα καίει, το άλλο εξολοθρεύει, το άλλο καταστρέφει, αλλά τα τρία μαζί ενισχύουν την υγεία σας.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Self-Actualization & Self-Mastery 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα