Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (μέρος… ΑΛΦΑ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (μέρος… ΑΛΦΑ)

(Να μεταδίδεις τη γνώση, σημαίνει ν’ ανάβεις από το λυχνάρι σου τα κεριά των άλλων, χωρίς να στερείσαι τίποτα από τη φλόγα σου.): Jane Porter, 1776-1850, Σκωτσέζα συγγραφέας)
Όλοι αντιλαμβανόμαστε στο πετσί μας… ότι κάτι δεν πάει καλά αυτά τα τελευταία χρόνια στη «χώρα» μας. Πιο ειδικά αυτό το βλέπουμε και το βιώνουμε… αφού η οικονομία της χώρας μας χτυπιέται αλύπητα… και κατ’ επέκταση κι «εμείς» οι ίδιοι… όταν ήδη μάλιστα κι άλλες χώρες είναι ήδη υπερφορτισμένες οικονομικά και περισσότερο από εμάς… αλλά εμείς όμως γίναμε το «μαύρο πρόβατο»… και ειδικά γιατί εμείς… μου λέτε;…!!!…. μία «Ελλαδίτσα»… όπου θα πρέπει στο τέλος εξ αιτίας της… να χρεωθεί και την όποια κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης… εάν κι όταν αυτό θα συμβεί… μιας και θα μας την χρεώσουν φυσικά σ’ εμάς… τη τελική διάλυση. 
Αλλά εσείς πιστεύετε ότι το θέμα είναι μόνον το οικονομικό; 
Βλέπουμε συνεχώς ένα διαρκή «ψυχολογικό» πόλεμο... σε όλα τα επίπεδα… και προπαντός επιθυμούν να μας χαμηλώσουν την ανθρώπινη συχνότητα μας… γι’ αυτό και μας εκφοβίζουν με διάφορους τρόπους καθημερινά… με τα (Μ.Μ.Ε.) Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 
Εσείς τι λέτε;… εάν το ήθελαν… δεν θα μπορούσαν να το κάμουν αυτό μονομιάς… τι λοιπόν θα τους εμπόδιζε… μιας κι έχουν το «πάνω» χέρι… αφού πλέον έχουν μαζέψει κι όλο το χρήμα κι όλο το χρυσό κι ελέγχουν όσο μπορούνε φυσικά… την σημερινή κατάσταση; Γιατί λοιπόν αυτός ο αργός «θάνατος»... όταν ήδη μπορούν να μας εξοντώσουν απ’ ευθείας…! 

Εδώ και τόσα χρόνια μας ψεκάζουν διαρκώς παγκοσμίως… κι αν ήθελαν να βάλουν πολλά και «δηλητηριώδη» αέρια στον αέρα…. θα το έκαναν ευχαρίστως και σε λίγους μήνες θα ήμασταν τέζα… αλλά όμως ρίχνουν λιγότερα… αφού επιλέγουν την τακτική του αργού «θανάτου»… και περισσότερο να γίνεται αυτό σιγά σιγά… αλλά και να υπάρχει κι ένας διάσπαρτος φόβος για το σήμερα και το αύριο… το οποίο ήδη το αναπαράγουμε κι εμείς… οι «ανασφαλείς» πολύ πιο έντονα, αφού ο ένας αναμασά τα λόγια του άλλου και διαδίδει αυτά που ακούει δεξιά και αριστερά και ειδικά από τα Μ.Μ.Ε. … τα οποία μας πυροβολούν συνεχώς… με τρομοκρατία και φόβο. Φυσικά οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν έχουν να κάμουν μόνον με την υγεία μας… αλλά υπάρχουν κι άλλοι λόγοι… που γίνονται…!

Όσο όμως περνάει ο καιρός…. αυτοί που πρεσβεύουν το κακό… όλο και πιο έντονα θα εκδηλώνονται… μιας και νομίζουν ότι έχουν αυτή τη στιγμή το «πάνω» χέρι… και τόσο θα μας βασανίζουν πιο πολύ… αφού ικανοποιούνται… (ως σαδιστές που είναι) όχι τόσο από το αποτέλεσμα… αλλά το ότι ενεργειακά προσπαθούνε «κάποιοι» ν’ απορροφήσουν ένα μέρος της Ψυχής μας… η οποία έτσι αδυνατίζει κάπως… ώστε να βρίσκεται σε μια δυσκολία συντονισμού με τις Κοσμικές Δυνάμεις. 


Η Απολλών-ΕΙ-α (θέαση) και εννοώ για την Πνευματική υφή και υπόσταση και όχι την υλική… μας αναφέρει ότι υπάρχουν όντα με μη καθαρή πρόθεση… που θα επιχειρήσουν τον συντονισμό τους ακριβώς αυτήν την περίοδο… (ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ) / Εποχή ΥΔΡΟΧΟΟΥ… και κατά επέκταση θα προσπαθήσουν να έχουν την πρόσβαση για την αλλαγή του πεδίου. Υπάρχει όμως… και θέλω να το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό… και η (Ακτίνα του Φωτός) ή αλλιώς… η Μεταμορφωτική Ακτίνα… που θα φανερώσει την κάθε προσπάθεια επιβολής… διότι αυτό που γίνεται τώρα στον Πλανήτη Γαία… είναι «ΕΠΙΒΟΛΗ»… με το έτσι θέλω δηλαδή… και θα αποκαλυφθούν όλοι και όλα… διότι όλα γίνονται στο Φως… 
δηλαδή εννοώ… ότι θα αποκαλυφθεί το αληθινό ή το ψεύτικο πρόσωπο όλων εκείνων των Όντων… που έχουν άσχημες προθέσεις και πράττουν κακό συνεχώς γύρω τους… τόσο στο υλικό επίπεδο κάποια στιγμή … όσο και στο πνευματικό κατ’ επέκταση. Κατά συνέπεια… εκείνοι που παραπλάνησαν τους Ανθρώπους… με τις όποιες ανακριβείς πληροφορίες τους… σιγά-σιγά αποκαλύπτονται και ξεσκεπάζονται… διότι όλα γίνονται μέσα στο Φως… (ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ)… 
διότι όποιος δεν συντονίζεται με τις (ανοιχτές) πλέον Πύλες και δεν έχει εργαστεί τόσο με τον Εαυτό του και κάνοντας (καλές και ωφέλιμες) πράξεις προς τους άλλους συνανθρώπους του… θα έρθει η Ακτίνας Φωτός… και θα τους ακυρώσει-κάψει… και σας το λέω αυτό… [διότι ήμουν «μάρτυρας» μιας τέτοιας περίπτωσης στο υλικό πεδίο… σ’ ένα ενεργειακό χώρο…!!!... όπου κάποια γυναίκα (κάηκε) Αιθερικά και μύριζε τόσο άσχημα η δυσοσμία της… που πάθαμε την πλάκα της ζωής μας… διότι την στιγμή εκείνη που προσπάθησε να πράξει κακό… και δέχτηκε αυτόματα την Μεταμορφωτική Ακτίνα του Φωτός κι αυτό σημαίνει απλά… ότι τελικά όλα έρχονται στην επιφάνεια αργά ή γρήγορα… μιας και το συγκεκριμένο (άγνωστο προς εμέ) πρόσωπο… την επόμενη ημέρα… μας αποκάλυψε και ξέρασε όλη την ζωή της… από την πιο μικρή της ηλικία… που ήταν πολύ «σκοτεινή»… και «κάποιοι» που υποτίθεται ότι την ήξεραν πολύ καλά… έμειναν να την ακούνε με ανοικτό το στόμα….!] 
Δηλαδή… θέλω να σας πω με λίγα λόγια… όλα τα μη μετουσιωμένα γήινα κομμάτια της ζωής μας, του εσωτερικού μας Εαυτού… αναδύονται από το κατώτερο σημείο δόνησης που είμαστε… Εμείς εδώ… στο Γήινο Πεδίο (κατώτερης δόνησης) με τα διάφορα συναισθήματα μας και τις σκεπτομορφές μας και σε κάθε περίπτωση που κάποιος δεν είναι προετοιμασμένος, δεν θα μπορεί ίσως να το διαχειριστεί όλο αυτό… κι όχι τόσο κατάλληλα… αφού θα βιώσει… απρόβλεπτες καταστάσεις. 

Έτσι κι αλλιώς ξέρετε πλέον… ότι όλα είναι «ενέργεια»… και με τις ενέργειες δεν «παίζουμε»… διότι οφείλουμε να καταλάβουμε ότι ο συντονισμός μας με τις «Απολλώνειες Πύλες»… δεν έχει να κάμει με τιμωρία ή εκδίκηση… για όλα αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα, αλλά ούτε και έχουν σχέση οι «Πύλες» αυτές… με την έλευση των διάφορων Διαστημικών Σκαφών… που περιμένουν κάποιοι….!
Η Πνευματική Ανάταση/Ανύψωση του Εαυτού μας… δηλαδή του θεϊκού Εαυτού μας, είναι ένα βαθύ πέρασμα μέσα από το Δελφικό (Ε.Ι.) του Γνώθι Σ’ αυτόν. Οπότε… όποιος στην ουσία κοροϊδεύει ή προσπαθεί να περάσει έχοντας άλλη πρόθεση… τις συγκεκριμένες Πύλες, απλά δεν θα του επιτρέπεται η είσοδος. ΤΕΡΜΑ. 

Το «μονοπάτι»… σίγουρα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση… αλλά όχι όμως και απροσπέλαστο… διότι κάποιοι επιλέγουν τον εύκολο δρόμο της ΚΑΚΙΑΣ… και δεν επιτρέπουν στον Εαυτό τους… να βρεθούνε σε κάποιες δοκιμασίες… και πολλές φορές μάλιστα είναι ίσως και παραπλανημένοι από τις διάφορες ανακριβείς πληροφορίες που δέχονται… και καλά δήθεν γνώσεις… διότι η κάθε «γνώση» να ξέρετε… είναι προσωπική μας κατάκτηση… και συνοδεύεται ΑΔΕΛΦΙΑ… από μία συγκεκριμένη Δόνηση. 

Η Πληροφορία (πλήρης φορά) έρχεται μέσω των 5 αισθήσεων και μετουσιώνεται «ουδέτερα» από εμάς και κατόπιν εάν και εφόσον κρίνουμε εμείς εάν η δόνησή είναι συμβατή με το δικό μας πεδίο… τότε επιτρέπουμε στην δόνηση αυτή… να εισέλθει και να μας φωτίσει κατάλληλα. Στην περίπτωση μιας μη ακριβούς Πληροφορίας… η δόνηση εισέρχεται στο ενεργειακό μας πεδίο… (μιας κι αφενός εμείς το επιτρέψαμε φυσικά αυτό)… αλλά αφετέρου το ίδιο μας το ενεργειακό πεδίο… βρίσκεται πλέον σε μια ανισορροπία. 

Έχουμε πλέον αρκετές Πληροφορίες… για τις Οντότητες που κατοικούν το Γαλαξιακό μας Σύμπαν… και ξέρω ότι αυτό ακούγεται κάπως περίεργα στα αυτιά σας… διότι πολλοί θα ήθελαν και θα χρειάζονταν κάποιες αποδείξεις… υπαρκτές… αλλά κάτι τέτοιο όμως προς το παρόν…. δεν έχει θέαση ΣΥΝΟΛΙΚΗ στον ΚΟΣΜΟ… και οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Οπότε αρκετοί είναι επιφυλακτικοί και καλά κάνουν… αλλά όμως ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ή να καταλάβουμε πλήρως ή ακόμη δεν είμαστε σε θέση να αποδεχτούμε τέτοιες διαδικασίες… αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσουν και σε κάποια άλλα «άτομα»… που έχουν μπει σε μια διαφορετική «διαδικασία» κατανόησης… ή καλύτερα ας το πω προετοιμασίας. 

Θα σας αναφέρω όμως… μία εξ’ αυτών. Το Γαλαξιακό μας Σύμπαν ήδη δονείται στις τέσσερις πρώτες διαστάσεις. Μέσα σε αυτό υπάρχουν διαφόρων ειδών Οντότητες. Όλες όμως οι Οντότητες φέρουν και μια ενέργεια, την οποία εδώ στην Γαία την ονομάζουμε… «Ψυχή-Ψύχα»… (ο όρος αυτός φυσικά δεν υφίσταται… αλλά σας το γράφω έτσι… για να είναι συμβατός μ’ εμάς και να γίνει κατανοητός ή εάν θέλετε είναι ένα «ολογραφικό σύστημα» η Ψυχή… που περιλαμβάνει όλο το σώμα και όχι μόνον τον εγκέφαλο… που παρότι από εκεί έρχεται ο συντονισμός… αλλά η ΚΑΡΔΙΑ Μας όμως είναι ο συνδετικός κρίκος).
Σύμφωνα λοιπόν με «πληροφορίες»… από τις «Ολύμπιες Θεότητες», δεν είναι όλες οι «Ψυχές» Αθάνατες… δηλαδή δεν προέρχονται όλες οι Ψυχές από ανώτερες διαστάσεις, ήτοι από την Θεϊκή Δημιουργία. Υπάρχουν δηλαδή… και κάποιες Ψυχές που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο Γαλαξιακό μας Σύμπαν, δηλαδή… μέσα στο Υλικό μας Σύμπαν. Αυτές λοιπόν οι Ψυχές δημιουργήθηκαν είτε από διάσπαρτες ενέργειες που πλανώνται στον χώρο, είτε δημιουργήθηκαν από την «τεχνητή» μνήμη των τωρινών επικυρίαρχων… που προσπαθούνε με τον έναν ή άλλο τρόπο να μας επιβληθούν. Προσέξτε… όλες αυτές οι Ψυχές λοιπόν θα διαλυθούν… όταν το Υλικό Σύμπαν αποσυντεθεί.

Γι’ αυτό να ξέρετε… χρησιμοποιούν οποιονδήποτε τρόπο για την «επιβίωσή» τους, μιας και ξέρουν πολύ καλά το τι θα συμβεί στο τέλος… και το ξέρουν κάλλιστα… ότι στο τέλος θα κονιορτοποιηθούν και θα αποσυντεθούν… όμως βλέπετε… εξακολουθούν ακόμη ν’ απορροφούν συνεχώς την ενέργεια από άλλες «Ψυχές». Αυτές λοιπόν οι «Ψυχές»… έχουν δικό τους «θεό», έναν κατώτερο θεό, τον οποίο και επιβάλλουν και στις άλλες «Ψυχές»… διαμέσου διαφόρων δογμάτων και θρησκειών. Αυτό το κάνουν από φόβο και ανασφάλεια για την δική τους επιβίωση. Αυτές λοιπόν οι Ψυχές, οι υλικές Ψυχές, που άλλοι τις ονομάζουν «Ψυχές – Άψυχες», δεν έχουν πρόσβαση σε ανώτερες διαστάσεις πέραν… της τέταρτης διάστασης… 


(συνεχίζεται….)



ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (μέρος… ΒΗΤΑ)




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα