Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΚΡιΣΙΜΗ ΜΑΖΑ

Φωτογραφία του Basil Lykiardopoulos.

Με αφορμή την συζήτηση που άνοιξε στην τελευταία μου ανάρτηση με τον φίλο Σαρμά και άλλους ,για την κρίσιμη μάζα των Ελληνων, που δύναται να δρομολογήσει την όποια αλλαγή στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας ,η αν θέλετε στην συνείδηση των απλών Ελληνων ,έχω να προσθέσω τα εξής .
Έχουμε εισέρθει στην εποχή του Υδροχόου ,δηλαδή, του χορηγού του νερού και οποί “νερό” όλοι γνωρίζουμε πλέον πως συμβολίζει τη ιερή ,επιστημονική γνώση, που μας λείπει.
Η γνώση αυτή ήταν αδύνατο να έρθει στην κατοχή μας πριν το 2000μ.χ. ημερομηνία μέτρησης των [3+3 = 6] δις “γραμμάτων” της Ελληνικής διπλής βίο – νάνο – έλικας.
Η θεά Αθηνα λοιπόν, φρόντισε ταυτοχρονα με την αλλαγή της εποχής [ΙΧΘΕΙΣ σε ΥΔΡΟΧΌΟ] να αρχίσει και η ροή της συγκεκριμένης γνώσης προς την ανθρώπινη κοινότητα ώστε σε εύλογο διάστημα να σωθεί.
Εμείς , το λευκό γένος ,αρχίσαμε τους πολέμους [Δίδυμοι πύργοι – Ιράκ – Αφγανιστάν – κατάρρευση του καπιταλισμού[2008 μ.χ.] – Ουκρανια - αραβική άνοιξη – Συρία κοκ]
Δηλαδή ,το ανθρώπινο γένος αντι να οδηγηθεί μετά το 2000 μ.χ. στην πνευματική του ανάταση και την σωτηρία του ,οδηγήθηκε πίσω στην εποχή των πολέμων για ένα πηγάδι νερό.
Ταυτοχρονα ενώ ο πλανήτης μπορεί να θρέψει όλους μας χωρίς πρόβλημα και να τους εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής ,οι φτωχοί του πλανήτη αυξήθηκαν κατακόρυφα.
Τεχνητή έλλειψη χρήματος και πλούτου, ώστε οι λαοί να υποκύπτουν ευκολότερα στους εκβιασμούς των εξουσιαστών ,περί αυτού πρόκειται.
Ας έρθουμε τώρα στην “κρίσιμη μάζα”.

Με τους Αμερικάνους και τους Εβραίους να κυριαρχούν στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης , εκεί που διαμορφώνεται η κρίσιμη μάζα κάθε μελλοντικού γεγονότος , δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί “κρίσιμη μάζα” ενάντια στην ροή των πραγμάτων που έχει αποφασίσει η άρχουσα τάξη ,όποια και αν ειναι αυτή.
Αυτο ειναι κάτι που το γνωρίζουν πολυ καλά.
Ο φίλος Κώστας αναφέρει σαν κρίσιμη μάζα το 1,5% του Ελληνικού πληθυσμού ,δηλαδή , 150.000 ανθρώπους κάθε κατηγορίας .
Διαβάζω όμως στο διαδίκτυο για τα πειράματα των Ιαπώνων και τον Ρούπερτ Σέλντρεϊκ και τον 100ο πίθηκο σε σχέση και με τα ακασικα αρχεία και σας παρουσιάζω το κείμενο.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

“O 100ος πίθηκος

Ο ιαπωνικός πίθηκος Fuscata Macacca, έχει παρατηρηθεί από επιστήμονες, μέσα στην άγρια φύση, για μια συνεχή περίοδο πάνω από 30 έτη. Το 1952 στο νησί Koshima, επιστήμονες παρείχαν στους πιθήκους γλυκοπατάτες πεταμένες στην άμμο ως τροφή.
Στους πιθήκους άρεσε η γεύση των ωμών γλυκοπατατών αλλά δεν τους άρεσε το χώμα στη φλούδα τους. Ένα θηλυκό 18 μηνών με το όνομα Ημο, βρήκε ότι θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα σε ένα κοντινό ρέμα. Δίδαξε αυτή την τεχνική στη μητέρα της. Η σύντροφοι της έμαθαν επίσης αυτό το νέο τρόπο και το δίδαξαν στις μητέρες τους. Αυτή η κοινωνική καινοτομία υιοθετήθηκε βαθμιαία από διάφορους πιθήκους μπροστά στα μάτια των επιστημόνων.
Μεταξύ 1952 και 1958, όλοι οι νέοι πίθηκοι έμαθαν να πλένουν τις αμμώδεις γλυκοπατάτες για να τις κάνουν πιο εύγευστες. Μόνο οι ενήλικες που μιμήθηκαν τα παιδιά τους έμαθαν αυτή την κοινωνική εξέλιξη. Άλλοι ενήλικες συνέχισαν να τρώνε τις βρώμικες γλυκοπατάτες. Μετά έγινε κάτι εντυπωσιακό. Το φθινόπωρο του 1958, ένας αριθμός πιθήκων Koshima έπλεναν τις γλυκοπατάτες, ο ακριβής αριθμός δεν είναι γνωστός.
Ας υποθέσουμε, όταν βγήκε ο ήλιος ένα πρωί, υπήρχαν 99 πίθηκοι στο νησί Koshima, που είχαν μάθει να πλένουν τις γλυκοπατάτες στους. Ας υποθέσουμε επίσης ότι αργότερα το ίδιο πρωί, ο εκατοστός πίθηκος έμαθε και αυτός να πλένει γλυκοπατάτες.
Μετά συνέβη!
Μέχρι εκείνο το βράδυ, σχεδόν όλοι οι πίθηκοι στη φυλή έπλεναν τις γλυκοπατάτες πριν τις φάνε. Η προστιθέμενη ενέργεια αυτού του 100ου πιθήκου δημιούργησε κάπως μια σημαντική ιδεολογική καινοτομία!
Προσέξτε. Μια εκπληκτική παρατήρηση σημειώθηκε από αυτούς τους επιστήμονες και ήταν ότι η συνήθεια του πλυσίματος της γλυκοπατάτας κατόπιν πήδησε πέρα από τη θάλασσα. Οι αποικίες των πιθήκων σε άλλα νησιά αλλά και όλοι οι πίθηκοι στην ηπειρωτική χώρα Takasakiyama άρχισαν να πλένουν τις γλυκοπατάτες τους! -Lyall Watson (Lifetide )
Κατά συνέπεια, όταν επιτυγχάνεται ένας ορισμένος κρίσιμος αριθμός ατόμων που έχουν μια συνειδητοποίηση, αυτή η νέα συνειδητοποίηση μπορεί να κοινωνηθεί από νου σε νου. Αν και ο ακριβής αριθμός μπορεί να διαφέρει, το φαινόμενο του Εκατοστού Πιθήκου δηλώνει ότι όταν ένας συγκεκριμένος αριθμός ατόμων γνωρίζουν ένα νέο τρόπο, μπορεί να παραμείνει στην ιδιοκτησία συνείδησης αυτών των ανθρώπων. Αλλά, υπάρχει ένα σημείο στο οποίο εάν ένα μόνο ή και περισσότερα άτομα συγχρονιστούν σε αυτή τη νέα γνώση - συνειδητοποίηση, ένας τομέας ενισχύεται έτσι ώστε, αυτή η συνειδητοποίηση υιοθετείται σχεδόν από όλους! -Ken Keyes ( The Hundredth Monkey )

Ο ΕΚΑΤΟΣΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

“Tι σήμαινε όμως αυτό; Πώς είχε γενικευτεί η συνήθεια στον ντόπιο πληθυσμό πιθήκων και πώς μεταφέρθηκε στο απομακρυσμένο νησί; Oι επιστήμονες άρχισαν εντατικές έρευνες και πειράματα και διαπίστωσαν έκπληκτοι πως για την καθολική εξάπλωση της νέας συνήθειας έπαιζε καθοριστικό ρόλο ο αριθμός των πιθήκων που την είχαν υιοθετήσει πρώτοι. Όπως αποκαλύφθηκε ύστερα από πολλές μελέτες, μαθηματικούς υπολογισμούς και πειράματα, αν ένας απολύτως συγκεκριμένος αριθμός μελών μιας ομάδας -είτε σ’ αυτήν ανήκουν ζώα είτε άνθρωποι- υιοθετήσει μια νέα συνήθεια, τότε αυτή εξαπλώνεται αστραπιαία σε όλα τα μέλη της ομάδας.
Tο μυστικό βρίσκεται στην «κρίσιμη μάζα», δηλαδή στον κρίσιμο αριθμό των πρωτοπόρων. Όταν αυτός ο αριθμός συμπληρωθεί, τότε λες κι ανοίγει ο δρόμος για όλους τους υπόλοιπους και η νέα συνήθεια γενικεύεται.
Οι επιστημονες κατεληξαν ότι το ελάχιστο όριο το οποίο απαιτείται για να δια¬μορφωθεί το μορφογεννητικό πεδίο σε μια σκεπτομορφή η οποία μπορεί να αλλάξει τα πεπρωμένα μιας περιοχής, ή ενός λαού, ή και του κόσμου ολόκληρου, είναι ένα σταθερό νούμερο, : η τετραγωνική ρίζα του ενός εκατοστού ενός πληθυσμού.
Τα νούμερα αυτά για την Ελλάδα, είναι 316 άτομα, και για όλο τον κόσμο 7100 άτομα μόνο, για πληθυσμό 5 δισεκατομμυρίων. Είναι σαφες οτι ότι το νούμερο είναι πάρα πολύ μικρό, και ότι λίγοι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν το νοητικό κλίμα μιας τεράστιας περιοχής.
Mε ποιο τρόπο, όμως, μεταβιβάζεται η πληροφορία και η συνήθεια στους κατοίκους άλλων περιοχών, όπως συνέβη με τους πιθήκους; Σ’ αυτό το ερώτημα έρχεται να απαντήσει μια γοητευτική θεωρία που υποστηρίζει πως όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με ένα αόρατο πεδίο μέσα στο οποίο καταγράφονται τα πάντα, όλα όσα υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν. Πρόκειται για ένα συμπαντικό αρχείο ή ένα θησαυροφυλάκιο μνήμης που μέσα του περιέχονται όλες οι πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στο σύμπαν. Σας φαίνεται παράξενο αυτό; Kι όμως, αυτή ακριβώς είναι η θεωρία του διάσημου βιολόγου του Kέμπριτζ, Pούπερτ Σέλντρεϊκ, που ξεσήκωσε σάλο στην
επιστημονική κοινότητα.
Σύμφωνα με αυτήν, όλες οι πληροφορίες -είτε αυτές αφορούν γεγονότα και ιδέες είτε συνήθειες, συναισθήματα, μορφές ή γαλαξίες και τη δομή του DNA- είναι αποθηκευμένες σε ένα πεδίο που, όπως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, βρίσκεται παντού. Έτσι, τίποτα δεν χάνεται στο σύμπαν, ούτε ακόμα κι αν "πεθάνει". Mπορεί να μετατραπεί από ύλη σε ενέργεια, αλλά δεν θα χαθεί.
Tο ίδιο ισχύει και για τις σκέψεις μας. Eμείς μπορεί να τις αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι φευγαλέο και εφήμερο, όμως έχετε αναρωτηθεί, αλήθεια, πού πάει κάθε σκέψη που κάνουμε όταν παύουμε να τη σκεφτόμαστε; Xάνεται άραγε ή μήπως καταγράφεται κάπου; Kι οι πράξεις και τα έργα μας, ολόκληρο το παρελθόν μας, κατοικεί μόνο στη μνήμη μας ή μήπως είναι επίσης καταγεγραμμένο κάπου στο σύμπαν;
Για τον Pούπερτ Σέλντρεϊκ αλλά και για την αρχαία φιλοσοφική και μεταφυσική σκέψη οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα ήταν σαφείς: τα πάντα, όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν, ακόμα κι όσα σχηματίστηκαν ως σκέψεις ή επιθυμίες μέσα στο νου των ανθρώπων όλων των εποχών, καταγράφονται συνεχώς σε ένα είδος συμπαντικού αιθερικού αρχείου, στο οποίο η ινδική φιλοσοφία έχει δώσει το όνομα «Aκασικά Aρχεία».

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ

Τα ακασικα αρχεία ειναι τα Ομηρικα κείμενα . Όλες οι γνώσεις του σύμπαντος βρίσκονται μέσα στους 27802 στίχους της Οδύσσειας και της Ιλιάδας.
Την θεωρία του διάσημου βιολόγου του Kέμπριτζ, Pούπερτ Σέλντρεϊκ, που ξεσήκωσε σάλο στην
επιστημονική κοινότητα, την γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι απο τον δικό μας Όμηρο.
Κάπου ξεχνά να αναφερθεί στο ρόλο της επικοινωνίας μεταξύ όλων των “τερματικών” του πλανήτη ,ανθρώπων και ζώων και με το ηλεκτρομαγνητικό ματριξ . Την τηλεπάθεια .
Οι πίθηκοι δεν χρειάζεται να γίνουν 100 για να μεταφέρουν την πληροφορία τηλεπαθητικά ,μόνο ένας πίθηκος αρκεί.
Άλλωστε η πληροφορία ειναι στον αέρα που αναπνέουν στο ηλεκτρομαγνητικό ματριξ .
Φυσικά οι πίθηκοι δεν έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τις πληροφορίες που προσλαμβάνουν πάρα μόνο και όσες τους επιτρέπει η φυσιολογία τους .
Στην περίπτωση των ανθρώπων τα πράγματα ειναι πιο περίπλοκα ,βλέπετε στην ζούγκλα δεν υπάρχουν τηλεοράσεις και εφημερίδες.
Και εμείς σε αντίθεση με τους πιθήκους έχουμε ένα εμπόδιο στην λήψη των πληροφοριών του ματριξ κατευθείαν απο την συνείδηση μας ,το ονομάσαμε Μεσολόβιο.
Έτσι ενώ οι πληροφορίες κατακλύζουν τον δεξιό λοβό εμείς αδυνατούμε να τις αποκτήσουμε, παρά την ύπαρξη πλείστων μεθόδων που γνωρίσαμε απο τον Όμηρο.
Κανείς δεν γνωρίζει στο τέλος της ημέρας ,οποιασδήποτε ημέρας στην Ελληνική πραγματικότητα ,πια ειναι η κυρίαρχη σκέψη του συνόλου των ανθρώπων που θα δημιουργήσει τα γεγονότα του μέλλοντος .
Ας μην ξεχνάμε το υφαντό της Πηνελόπης ,το μελλον αποφασίζετε κατά την διάρκεια του ύπνου και αν “κλειδώσει” δεν αλλάζει με τίποτα.
Οι πίθηκοι δεν έχουν τέτοιο νοητικό μηχανισμό ,δεν έχουν μεσολόβιο .
Αυτος ειναι και ο λόγος που σε ένα άλλο Γιαπωνέζικο πείραμα ,ένας επιστήμονας δείχνει για 5 δεύτερα σε ένα πίθηκο 10 αριθμούς τοποθετημένους χωρίς σειρά σε ένα ορθογώνιο παραλληλόγραμμο.
Ο πίθηκος ειναι εξασκημένος να δείχνει την θέση των αριθμών με την σειρά τους .
Το κάνει με 100% επιτυχία .
Ο επιστήμονας ξανακάνει το πείραμα με 12 άχρονα, η 14χρονα παιδιά .
Το ένα παιδί βρίσκει μόλις 3 η 4 αριθμούς στην σωστή θέση .
5 παιδιά μαζί προσπαθούν να βρουν τις σωστές θέσεις των αριθμών και φτάνουν έως τον αριθμό 7 η 8 .
Απο τον πίθηκο ζητείται να βρει τις θέσεις των αριθμών χωρίς αυτοί να εκτεθούν στα μάτια του .
Τους βρίσκει όλους με την ίδια άνεση .
Τι συμβαίνει ;;;
Πως γνωρίζει ο πίθηκος την θέση των αριθμών χωρίς να τους δει ;;;
Δεν έχει να κάνει με τα μάτια του πιθήκου ,το δεξι μυαλό του πιθήκου έχει αυτή την ικανότητα όπως και άλλες που κάθε τόσο ανακαλύπτονται απο τους άφωνους επιστήμονες μας.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ – ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ

Πίσω στους 150.000 χιλιάδες Ελληνες του φίλου Κώστα .
Ο Ρούπερτ λέει πως για τον πληθυσμό μας αρκούν 316 άτομα μόνο ,δηλαδή, η τετραγωνική ρίζα του 1% του πληθυσμού μας .
Το 1% των 10.000.000 εκ. ειναι 100.000 και η τετραγωνική ρίζα το 316 Χ 316 = 99856
Προσωπικά πιστεύω ,με βάση τη συμπαντική σταθερά του 80/20 ,πως 20 % του ενεργού ,νοήμονος πληθυσμού, χρειάζεται για να μπει το νερό στο αυλάκι ,δηλαδή ,το 20% των 5.000.000 = 1.000.000 Ελληνες και Ελληνίδες .
Τελικά ούτε ο αριθμός έχει τόση σημασία όσο έχει η ύπαρξη, η όχι, της “γλυκοπατάτας”, η ποιας “γλυκοπατάτας “.
Το πείραμα που συμμετείχα πριν δεκαετίες απέτυχε διότι δεν υπήρχε “γλυκοπατάτα “, παρά αοριστίες .Τελικά μάλλον όλα έγιναν για να αυξήσει το περιοδικό την κυκλοφορία του.
Σήμερα οι ομάδες που διαβουλεύονται έχουν “γλυκοπατάτα”, η συζητάν γενικά και αόριστα την σωτηρία μας ;;; Απλά ρωτώ .
Διότι προσωπικά έχω “γλυκοπατάτα “ ,κατευθείαν απο την Αρχαία ,Ελληνική Γραμματεία και τον Όμηρο .
ΑΠΛΑ – ΤΙΜΙΑ -ΣΟΦΑ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Πρόκειται για το δόγμα παγίδα, που θα τους καταργήσει όλους και όλα και θα αλλάξει δια παντός την Ελληνική συνείδηση .
Ποτέ πια σκλαβωμένες συνειδήσεις στα βρώμικα χέρια των πολιτικών και των αθέμιτων μέσων που χρησιμοποιούν .
Ακούω την γνώμη σας .



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα