Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Υλικό, αυρικό, χαρικό, πυρηνικό πεδίο και συγχώνευση στα κύτταρα μας



«όψις γαρ των αδήλων τα φαινόμενα», τη διέσωσε ο Σέξτος ο Εμπειρικός 

Από τον Ζάχο Σκαφίδα

Οι τέσσερις διαστάσεις του ανθρώπου

Με τον όρο διάσταση εννοούμε μια διαφορετική κατάσταση πέρα της υλικής, δεν έχει καμία σχέση με τις γνωστές υλικές διαστάσεις. Αναφερόμαστε σε μεταφυσικές ή ψυχικές διαστάσεις.

Αυτές είναι: 1. Η φυσική διάσταση, αναφερόμενη σε αυτό που όλοι αντιλαμβανόμαστε, το υλικό σώμα του ανθρώπου. 2. Η αυρική διάσταση, η γνωστή αύρα. 3. Η χαρική διάσταση, ή γνωστή χάρα και 4.Η διάσταση του πυρηνικού αστέρα, (Core Essence ή Core Star).

Μια βαθιά ανάλυση θα κάλυπτε ένα βιβλίο, εδώ δίνεται μια πολύ περιληπτική αναφορά.

Κάθε διάσταση χρησιμεύει ως βάση για την προηγούμενη διάσταση. Κάθε διάσταση είναι ένα κβαντικό άλμα βαθύτερα από την προηγούμενη διάσταση.

Οι διαστάσεις πέρα του υλικού σώματος δεν μπορούν να ανιχνευτούν στην υλική διάσταση εφόσον ανήκουν στη ψυχική διάσταση. Γίνονται αντιληπτές από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα ή εκ φύσεως προικισμένα, μέσω του ψυχικού τους φορέα, όχι του υλικού. Γίνονται αντιληπτές από τις ψυχικές ενδείξεις τους.

                                              
Το φυσικό σώμα

Στην υλική πραγματικότητα παρόλο που έχομε την αίσθηση του συμπαγούς στερεού και αδιαπέραστου τα φαινόμενα απατούν. Η στερεότητα είναι αποτέλεσμα απωστικών δυνάμεων των μορίων τις οποίες δεν τις βλέπουμε αλλά τις αισθανόμαστε. Τα όρια που βλέπει ο οφθαλμός είναι άλλη αυταπάτη διότι είναι αποτέλεσμα της ανάκλασης των φωτονίων από τα μόρια και η αντίληψη είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Δεν υπάρχουν όρια στην ύλη, ανάμεσα σε όλα τα δομικά χαρακτηριστικά υπάρχουν τεράστιες αποστάσεις. Π.χ. αν φανταστούμε τον πυρήνα ενός ατόμου στο κέντρο ενός γηπέδου τα ηλεκτρόνια κινούνται στις κερκίδες.
Αν πλησιάσουμε πιο κοντά και προσπαθήσουμε να δούμε τα συστατικά του πρωτονίου και ηλεκτρονίου δεν θα δούμε τίποτα γιατί είναι ενέργεια. 

Το φυσικό σώμα όπως και κάθε υπαρκτό υλικό αντικείμενο είναι ενέργεια. Αν πάμε ποιο βαθιά και αναζητήσουμε την υφή της ενέργειας, κανένας έως τώρα δεν έχει απαντήσει στο ερώτημα, όσο μεγάλος επιστήμονας και αν νομίζει ότι είναι. Ρωτήστε ένα μεγάλο φυσικό, ποιο είναι το αίτιο που κινεί αδιακόπως χωρίς να χάνει ενέργεια ένα ηλεκτρόνιο, θα απαντήσει με αξίωμα, δηλαδή έτσι είναι. Εδώ έρχεται ο Θεός. Από την αρχαιότητα ότι δεν γνώριζε ο άνθρωπος το απέδιδε στο Θεό. Σιγά, σιγά με τις διάφορες εξηγήσεις άρχισε να μειώνεται το μέγεθος του Θεού, όμως υπάρχουν και θα υπάρχουν άπειρα ανεξήγητα έτσι ο Θεός θα υπάρχει πάντα.

Το φυσικό σώμα είναι ένας απαραίτητος φορέας για να έχομε την αντίληψη του υλικού πεδίου. Φαινόμενα όπως αστρική προβολή, όραση χωρίς μάτια κ.α., δουλεύουν στο αστρικό πεδίο που είναι πανομοιότυπο του υλικού, ανάλογα με την επικέντρωση σας, και όχι στο υλικό όπως νομίζουν οι περισσότεροι.

Η ανθρώπινη αύρα

Η ανθρώπινη αύρα όπως είπαμε είναι ψυχικής φύσεως ανιχνεύσιμη από τους ψυχικούς φορείς του καθενός. Το φαινόμενο Κίρλιαν δεν φωτογραφίζει την αύρα αλλά τα αποτελέσματα που επιφέρει η αύρα στο υλικό σώμα. Πολλοί σαν απόδειξη της αύρας αναφέρονται στο γνωστό σήμερα παγκοσμίως παραφυσικό πείραμα: το «phantom leaf experiment». Σύμφωνα με αυτό, αν φωτογραφίσουμε ένα φύλλο με μία μηχανή Kirlian θα πάρουμε το ηλεκτρικό πεδίο ολόκληρου του φύλλου, όπως άλλωστε θα περιμέναμε. Αν στη συνέχεια κόψουμε το φύλλο στη μέση και φωτογραφίσουμε με τον ίδιο τρόπο ότι απέμεινε, το ηλεκτρικό πεδίο που θα αποτυπωθεί στο φιλμ δεν θα είναι του εναπομείναντος κομματιού αλλά ολόκληρου του φύλλου! Αυτό έχει αποδειχτεί ότι δεν ισχύει.

Μην ψάχνεται να βρείτε φυσικές αποδείξεις για κάτι μη φυσικό. Γυμνάζετε τον ψυχικό φορέα σας στις ψυχικές ικανότητες που επιθυμείτε να αποκτήσετε και θα έχετε την καλλίτερη απόδειξη, μόνο για εσάς.

Δεν θα υπήρχε το πρώτο κύτταρο που είμαστε όταν ξεκινήσαμε την ζωή ή το DNA, αν δεν είχε προηγηθεί το ενεργειακό υπόβαθρο. Δηλαδή πρώτα εμφανίζεται το ψυχοενεργειακό πεδίο πάνω στο οποίο προχωράει η δημιουργία.

Τα τσάκρας

                      

Από το χαρικό επίπεδο που εκπηγάζει η αύρα ξεκινούν πολλά ενεργειακά κέντρα εκ των οποίων τα πιο γνωστά είναι τα επτά τσάκρας ή τροχοί.  Τα τσάκρα ενεργούν σαν ενεργειακοί μετασχηματιστές, είτε αυξάνοντας την ενέργεια σε συχνότητα είτε ενισχύοντάς την. Υπάρχουν επτά κύρια τσάκρα (στη κορυφή του κεφαλιού, ανάμεσα στα φρύδια, στο λαιμό, στην καρδιά, στο ηλιακό πλέγμα, στη κατώτερη κοιλιά και μεταξύ των ποδιών). Αυτά τα τσάκρα ανοίγουν  στο μπροστινό μέρος του σώματος όσο και στο πίσω μέρος. Επιπλέον, οι αρθρώσεις, τα όργανα, τα χέρια και οι πατούσες των ποδιών μας έχουν και μικρότερα ατομικά τσάκρας. 

Η δουλειά των τσάκρας είναι να πάρουν ενέργεια από το Πεδίο Παγκόσμιας Ενέργειας για να θρέψουν αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή του ενεργειακού σώματος, που στη συνέχεια τρέφει το υλικό σώμα. Κάθε τσάκρα έχει επίσης μια ιδιαίτερη ψυχική συχνότητα, η οποία στέλνει ενέργεια στο ενεργειακό πεδίο του ατόμου. Οι υψηλότερες συχνότητες βρίσκονται στο 5ο, 6ο και 7ο τσάκρα και οι χαμηλότερες είναι οι 1ο, 2ο και 3ο. Η καρδιά είναι η γέφυρα μεταξύ τους. Ομοίως, το χρώμα και ο ήχος συνδέονται με τα κύρια τσάκρας
  
Άσκηση για την καλή λειτουργία των τσάκρας

Υπάρχουν πολλές ασκήσεις για την καλή λειτουργία των τσάκρας, ηχητικές, μάντραμς, χρώματος, αναπνοής, οραματισμού που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο. Εγώ θα σας συστήσω την πιο απλή και αποδοτική.

Πρώτα θα πρέπει να ξέρουμε το χρώμα κάθε τσάκρας. Στο άρθρο Κοσμική αναπνοή κόμπρα και πολυδιάστατος έρωτας θα βρείτε εκτενέστερη ελεύθερη ανάλυση της λειτουργίας των τσάκρας και τα χρώματά τους. Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι κατά τους περισσότερους τα τσάκρας περιστρέφονται δεξιόστροφα για να συλλέξουν την συμπαντική ενέργεια. Το δεξιόστροφο το αντιλαμβάνεσται βάζοντας το δεξί χέρι σας όπως στο σχήμα, τα λυγισμένα δάκτυλα δείχνουν τη φορά περιστροφής και ο αντίχειρας δείχνει τη διεύθυνση ροής της ενέργειας.
Αν θέλετε να δείτε την περιστροφή των τσάκρας  ώστε η συμπαντική ενέργεια να εισέρχεται στο σώμα, θα βάλετε τον αντίχειρα να κοιτάει το σώμα σας, τότε τα λυγισμένα δάκτυλα δείχνουν πως περιστρέφεται το τσάκρα. Το ίδιο συμβαίνει για τις οπίσθιες απολήξεις των τσάκρας, περιστρέφονται όπως θα δείτε  με το χέρι σας αντίστροφα. Επειδή εμείς θέλουμε η ενέργεια να εισέρχεται στο σώμα μας ο αντίχειρας θα κοιτάει το σώμα μας.

Τώρα που ξέρουμε το χρώμα και την περιστροφή κάθε τσάκρα είμαστε έτοιμοι. Πρώτα χαλαρώνομαι με κάποια μέθοδο, συστήνω τη Μέθοδο χαλάρωσης του Andrew NewbergΟραματιζόμαστε ένα τσάκρα με το χρώμα του να περιστρέφεται κατά τη ορθή φορά, παίρνουμε μια βαθιά εισπνοή και οραματιζόμαστε να εισέρχεται ενέργεια σε μορφή φωτός από το σύμπαν στο τσάκρα που επιλέξαμε, με το χρώμα του τσάκρα. Καθώς εκπνέουμε οραματιζόμαστε τη φωτεινή ενέργεια να έχει πλημμυρίσει όλο το σώμα μας. Κάνουμε αυτή την άσκηση τουλάχιστον τρεις φορές για κάθε τσάκρα και τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. 

Προσέξτε, το χρώμα και η εικόνα που οραματίζεστε πρέπει να είναι φωτεινά και καθαρά, σε αντίθετη περίπτωση το τσάκρα δεν λειτουργεί κανονικά. Η ενεργειακή ισορροπία θα εμφανιστεί μετά από μερικές εβδομάδες, ή επίπτωση στο υλικό σώμα θα φανεί μετά από μερικούς μήνες. Ξέρω ότι απογοήτευσα πολλούς που έχουν μάθει να πατάνε το κουμπί και να γίνεται αυτό που θέλουν. Σκεφτείτε όμως ότι την πιθανώς άσχημη ενεργειακή σας κατάσταση την πετύχατε σε κάποια χρόνια, δεν είναι δυνατόν να την εξαλείψετε στη στιγμή.





Τα εφτά ενεργειακά πεδία της ανθρώπινης αύρας

Από το χαρικό πεδίο ομοίως ξεκινούν τα εφτά ψυχικά επίπεδα που περιέχονται στην αύρα και σε καθένα καταλήγει μια είσοδος του κάθε τσάκρα. Ξεκινώντας από τα υψηλότερα πνευματικά επίπεδα και ρέοντας προς στον πυκνότερο φυσικό χώρο θα έχομε την ακόλουθη σειρά:

Το  έβδομο επίπεδο  εκφράζει τη Θεία Γνώση,
"Ξέρω ότι είμαι ένα με την Πηγή".

Το  έκτο επίπεδο  εκφράζει τη Θεία αγάπη ,
"Λατρεύω τη ζωή παγκοσμίως".

Το  Πέμπτο επίπεδο  εκφράζει τη Θεία Θέληση,
"Η Θέλησή Σου και η δική μου είναι μία".

Το  τέταρτο επίπεδο  εκφράζει τη σύνδεση εγώ-εσύ 
"αγαπώ την ανθρωπότητα".

Το  τρίτο επίπεδο  εκφράζει το νοητό κόσμο μας- ζω μέσα στο νου μου. Σαφής σκέψη που χρησιμοποιείται για την εφαρμογή της αγάπης και της θέλησης.

Το  δεύτερο επίπεδο  εκφράζει τα συναισθήματα μας. Θετικές σκέψεις.

Το  πρώτο επίπεδο  εκφράζει το «Εγώ είμαι»,
Το φυσικό μεταβολισμό της ενέργειας, εξισορροπεί το yin / yang, δημιουργεί:  το είμαστε εντάξει.

Οποιαδήποτε παρεκτροπή από τις γενικές γραμμές δημιουργεί ασθένεια.

Τα 1,2,3 ενεργειακά επίπεδα στηρίζουν το υλικό σώμα και αποσυντίθενται με το θάνατο του. Τα 5,6,7 ενεργειακά επίπεδα στηρίζουν το ψυχικό σώμα και είναι αθάνατα. Το τέταρτο ενεργειακό επίπεδο είναι το αστρικό, συνδέει το αθάνατο με το θνητό μέρος και ενσωματώνει το θνητό εγώ στο ψυχικό μέρος.

Άσκηση για την καλή λειτουργία όλων των επιπέδων

Το κλειδί για τη βίωση του πνευματικού κόσμου είναι η φόρτιση του έκτου ενεργειακού πεδίου. Αφού κανείς χαλαρώσει, (η ηρεμία και ο εστιασμός σε ανώτερα ιδανικά φέρνουν τον εγκέφαλο στη κατάσταση Άλφα και Θήτα στην ίδια ενεργειακή συχνότητα με το γήινο πεδίο, όπου η σκέψη έχει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα), εστιάζουμε τη προσοχή κάπου, σε αντικείμενο, μάντραμ, κλπ. Με εστιασμένη προσοχή στη φλόγα ενός κεριού αδειάζοντας τον εγκέφαλο από κάθε σκέψη, έχουν αναφερθεί εμπειρίες αίσθησης του τριπλού εγώ. Της προσωπικότητας, της ψυχής, του ανώτερου εαυτού. Με επικρατούσα αυτή του ανώτερου εαυτού να παρατηρεί τις δύο άλλες.

Το έβδομό επίπεδο που είναι το επίπεδο του Θείου συγκρατεί ολόκληρο το ενεργειακό πεδίο σε ενιαίο σύνολο. Για να έχομε πρόσβαση στο συμπαντικό νου και να ενισχύσομε το έβδομο πεδίο χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε «ηρέμησε και μάθε ότι εγώ είμαι ο Θεός»

Ο διαλογισμός που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, (εστιασμό προσοχής στη ψυχή και εγώ είμαι ο Θεός), έχει δοθεί στο άρθρο:  Υπάρχει ψυχή και πως θα την προσεγγίσουμε,  στην παράγραφο: Πως θα αλλάξει η ζωή σας

(  Τα 12 Κεθερικά κέντρα

Τα Κεθερικά κέντρα είναι συμπυκνωμένα σημεία διαβαθμισμένης ψυχικής συχνότητας που στηρίζουν το πρόγραμμα του πυρήνα γεωμετρικό, μαθηματικό για τη διαστασιοποιημένη δομή. Υπάρχουν 12 Κεθερικά κέντρα, το καθένα από τα οποία διαθέτει το πρόγραμμα για μια διάσταση. Οι δημιουργικές ΠΗΓΕΣ του Θεού - Πηγή προκύπτουν από την πόλωση των αποκαλούμενων Partiki ή των προ-σωματιδίων μονάδων συνείδησης σε Partika ή αντι-σωματίδια και Particum ή σωματίδια.
 Η διαρκής κίνηση της "σχάσης" και της "σύντηξης" (διαχωρισμός και αναπαραγωγή) από τις μονάδες της Partiki στις μονάδες Partika και Particum ονομάζεται " Partiki Phasing " και είναι η βάση της γνωστής ως Θεϊκής Τριάδας

Το πρόγραμμα Partiki Phasing & Ταλάντωση-Δόνηση για κάθε ζώνη διαστάσεων συχνοτήτων βρίσκεται στο αντίστοιχο Καθερικό κέντρο. Τα Κεθερικά  κέντρα έθεσαν το πρότυπο για κάθε διάσταση, στη γήινη συνείδηση ​​στο πλαίσιο της ολογραφικής εμπειρίας της εκδήλωσης.

Οι 12 πρωταρχικές Κεθερικές γραμμές

Οι Κεθερικές γραμμές είναι οι πρωταρχικές ακολουθίες της Partiki Phasing που μεταδίδουν τα ηλεκτροτονικά προγράμματα που πραγματοποιούνται μέσα από τα Κεθερικά Κέντρα από τη μια Διάσταση σε μια  άλλη, για να διατηρήσουν την συνεχή ροή της συνείδησης που κυκλοφορεί σε όλα τα 15-Διαστασιακά επίπεδα του Μορφογενετικού Πεδίου. Όταν λειτουργούν σωστά, οι Κεθερικές γραμμές  συνδέουν κάθε αρμονική διάσταση της συνείδησης με μια άλλη και διέπουν το συγχρονισμό των κύκλων του χρόνου εντός των διαστατικών πεδίων και εντός του μορφογενετικού πεδίου, του DNA και των ρυθμών του σώματος των διαστατικών μορφών. Οι 3 κατακόρυφες Κεθερικές γραμμές ελέγχουν τη λειτουργία των άλλων 12 Κεθερικών γραμμών. Η Κεντρική Κατακόρυφη Γραμμή είναι το κέντρο ελέγχου για τους ρυθμούς Phasing Partiki σε όλο το σύστημα των Κεθερικών γραμμών ). 

 

Το χαρικό πεδίο

Το χαρικό επίπεδο και το συνημμένο επίπεδο των τσάκρας της είναι ένα κβαντικό άλμα βαθύτερα κατά μία διάσταση από την αύρα, ευρίσκεται στο κατώτερο μέρος της κοιλιακής χώρας. Το χαρικό επίπεδο είναι στη Πέμπτη διάσταση και η αύρα με τα τσάκρας της και την κουνταλίνη είναι στη τέταρτη διάσταση.

Η αύρα σχετίζεται με την προσωπικότητα σας, το χαρικό επίπεδο συνδέεται με τις προθέσεις σας. Είναι το πεδίο του κυριότερου σκοπού της ζωής σας και του σκοπού σε κάθε δεδομένη στιγμή.
Το χαρικό επίπεδο αποτελείται από τρία σημεία κατά μήκος μιας γραμμής που μοιάζει με ακτίνα λέιζερ στη κεντρική γραμμή του σώματος μας. Έχει διάμετρο οκτώ χιλιοστά περίπου και εκτείνεται ενενήντα εκατοστά περίπου πάνω από το κεφάλι μας, καταλήγει όπως βλέπετε στο σχήμα σε ένα ανεστραμμένο χωνί με το μεγάλο άκρο προς τα κάτω. Αντιπροσωπεύει την πρώτη εξατομίκευση από την Θεότητα κατά την πρώτη μας ενσάρκωση.

Συνεχίζοντας, η γραμμή Χάρα περνάει από ένα σημείο στην άνω περιοχή του στήθους που το αποκαλούμε έδρα των πόθων της ψυχής ή έδρα της ψυχής, είναι έξι εκατοστά κάτω από την οπή του λαιμού. Το επόμενο σημείο είναι το τα τιεν που είναι πέντε εκατοστά κάτω από τον ομφαλό. Η ύπαρξη του σκοπό έχει να διατηρεί το υλικό σώμα στην υλική εκδήλωση. ( Βλέπε: Πώς να αναπτύξετε και να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Τσι ).

Από το τα τιεν υπάρχουν τρεις γραμμές που πάνε βαθιά στο κέντρο της γης. Μία από το δεξί πόδι μία από το αριστερό και μία στο κέντρο που διέρχεται από το τσάκρας της βάσης. Το τσάκρα της γης καταλήγει 15 εκ κάτω από τα πόδια μας, στο κεθερικό κέντρο (1) που φαίνεται στο προηγούμενο σχήμα.

Στρεβλωμένες χαρικές γραμμές έχουν συνέπεια την αποσύνδεση από το σημείο εξατομίκευσης. Όταν υπάρχει δυσλειτουργία, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την ανθρώπινη εμπειρία μας και να έχουμε πρόσβαση στο επίπεδο ψυχής μας. Αγωνιζόμαστε με το Θεό μας. Είμαστε κυνικοί και ποτέ δεν θέτουμε το ερώτημα "αν υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή πέρα από αυτή".  Οι αθεϊστές και οι αγνωστικιστές αποσυνδέονται συνήθως από αυτό το σημείο. Αν υπάρχει στρέβλωση στη γείωση τότε το άτομο δεν τα έχει καλά με την ζωή.

                                
Άσκηση για ευθυγράμμιση της χαρικής γραμμής με το σημείο εξατομίκευσης και την γη

Η Barbara Brennan στο βιβλίο της «το φως της ζωής» έχει μερικές πολύ καλές ασκήσεις για την ευθυγράμμιση της χαρικής γραμμής. Εγώ θα αναφερθώ σε μια πολύ απλή και εύκολα εφαρμόσιμη άσκηση.

1. Αν μπορείτε να κρεμάσετε το σώμα σας από κάτι, όπως το μονόζυγο ώστε να ευθυγραμμιστεί έχοντας τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά, είναι το καλλίτερο. Αν δεν γίνεται σηκώστε τα χέρια ψηλά σε ανάταση ελαφρώς ανοιγμένα και προσπαθήσετε όσο το δυνατόν να είναι το σώμα σας ευθυγραμμισμένο. Ανοίξτε τα πόδια σας περίπου 40 εκ.

2. Οραματιστείται την χαρική γραμμή όπως την βλέπετε στο σχήμα να είναι εντελώς ευθεία και να περνάει από το χωνί πάνω από το κεφάλι σας, αν έχετε ακουστική αντίληψη θα ακούσετε ένα ήχο σαν φλαπ. Οραματιστείτε να συνεχίζει να διέρχεται από την έδρα της ψυχής που μοιάζει σαν διάχυτο φως γύρω από το κερί. Πολλές φορές θα τη δείτε σαν μπάλα έτοιμη να εκραγεί. Οραματιστείτε να διέρχεται από το τα τιεν και να βυθίζεται βαθιά στη γη. Νιώστε τη δύναμη και την θερμότητα του πυρήνα της γης να ανέρχεται στο τα τιεν και μείνετε εστιασμένοι μέχρι να νιώσετε πολύ μεγάλη θερμότητα.

3. Πάρτε μια βαθιά εισπνοή και οραματιστείτε μια λευκή ή χρυσή φωτεινή ενέργεια να εξέρχεται από το σημείο εξατομίκευσης να καταλήγει στην έδρα της ψυχής και να πλημμυρίζει το σώμα και την αύρα σας. Ομοίως από το κέντρο της γης να καταλήγει στο τα τιεν και να πλημμυρίζει το σώμα σας.

4.  Εκπνέοντας κρατώντας σταθερά την εικόνα της ευθυγράμμισης οραματίζεστε το λευκό ή χρυσό φως να έχει πλημυρίσει το σώμα και την αύρα σας. Κάντε αυτή της άσκηση πέντε φορές το λιγότερο μια φορά τουλάχιστον την ημέρα.

Με την ευθυγράμμιση αποκτάτε  σύνδεση με το σύμπαν και  οδηγείστε σε φώτιση και ανάληψη. Αναγνωρίζετε το λόγο της ενσάρκωσης σας και αποκτάτε εξατομίκευση που δίνει προσωπική ατομικότητα στη ζωή σας.

Το πεδίο του πυρηνικού αστέρα

Το επίπεδο του πυρηνικού αστέρα βρίσκεται ένα κβαντικό άλμα βαθύτερα από το χαρικό επίπεδο. Είναι η βάση όλης της ύπαρξης μας, είναι το επίπεδο της θεϊκής ουσίας, είναι η πηγή της δημιουργικής ενέργειας σας. Βρίσκεται τέσσερις πόντους πάνω από τον ομφαλό, στο κέντρο του σώματος. Εδώ είναι η Θεία ατομικότητα του καθενός. Υπήρχε μέσα μας από την αρχή του χρόνου, είναι η ατομική όψη του Θείου, από αυτό το σημείο ζούμε και διατηρούμε την ύπαρξη μας.

Όταν κανείς ανοίξει την εσωτερική όραση στο επίπεδο του πυρηνικού αστέρα, το βλέπει σαν ένα αστέρι που ακτινοβολεί απεριόριστα και διαπερνά όλα τα άλλα αστέρια. Ο πυρηνικός αστέρας τροφοδοτείται, από τη χαρική γραμμή που φέρνει τη θεία ενέργεια από το έκτο επίπεδο, το βαθύτερο πεδίο της ύπαρξης μας.

Οι άνθρωποι που αποσυνδέονται από τον πυρήνα τους δεν έχουν καμία σχέση με τη δημιουργικότητά τους και την πνευματικότητά τους. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τους εαυτούς τους ως πνευματικά όντα που έχουν μια φυσική εμπειρία. Έχουν ξεχάσει ποιοι είναι. Δεν μπορούν να συνδεθούν με ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης.

Ο πυρηνικός αστέρας είναι ο ατομικοποιημένος Θεός και ο Συμπαντικός Θεός. Γεννιέται το ερώτημα, πως γίνεται να είμαι ο Θεός ενώ ο Θεός είναι ασύλληπτος και κάτι περισσότερο από εμένα. Αυτό γίνεται αντιληπτό όταν κάνουμε μετατόπιση του εγώ στον πυρηνικό αστέρα και διαπιστώσουμε ότι η δύο αυτές ουσίες είναι ίδιες. Όσοι έχουν διαβάσει το άρθρο Το ολογραφικό Σύμπαν θα αντιληφθούν ευκολότερα πως το μέρος μιας ολότητας είναι η ολότητα.

                                        
Άσκηση ανοίγματος του πυρηνικού αστέρα

Χαλαρώνεται σε ένα ήσυχο μέρος με κάποια μέθοδο που σας ταιριάζει. Κλείνετε τα μάτια και φέρνετε τη εσωτερική σας όραση στο μέρος ύπαρξης του τέσσερα εκ. πάνω από τον ομφαλό. Πέντε μόνο λεπτά εστίασης είναι αρκετά. Κατά την εστίαση ξεκινάμε με οραματισμό, κατά τις πρώτες εστιάσεις προφανώς δουλεύει η φαντασία. Μη ξεχνάτε ότι η φαντασία είναι το μάτι της ψυχής. Μετά από ένα διάστημα αυτό που βλέπετε είναι πραγματικό.

Στα επόμενα στάδια οραματιστείτε να εκτείνεται στο χαρικό πεδίο, μετά στο αυρικό, να αγκαλιάζει το υλικό σώμα και στην συνέχεια να εκτείνεται στο άπειρο. Οραματιστείτε τον πυρηνικό αστέρα μέσα σε κάθε κύτταρο σας, αυτή είναι η πιο κορυφαία θεραπεία των ασθενειών.

Συνδυασμός ασκήσεων αυρικού,  χαρικού και  πυρηνικού επιπέδου

Ο συνδυασμός των παραπάνω ασκήσεων φέρνει το μέγιστο αποτέλεσμα. Αν εκτελεστούν οι ασκήσεις με τη σειρά που προαναφέραμε η δημιουργική δύναμη κινείται από την μονάδα, του πυρηνικού αστέρα, διαμέσου της τριάδας που διέρχεται η χαρική γραμμή, (σημείο εστίασης, έδρα της ψυχής, τα τιεν), διαμέσου της επτάδας που αντιπροσωπεύουν τα επτά επίπεδα με τα τσάκρα τους και φτάνει στη πολλαπλότητα της μορφής στον τρισδιάστατο κόσμο.

Οραματιστείτε λοιπόν την ουσία του πυρηνικού αστέρα να προβάλει μέσω του χαρικού επιπέδου στα εφτά πεδία του αυρικού επίπεδου, Κατόπιν οδηγείστε την δια μέσου του υλικού σώματος  σε κάθε κύτταρο σας. Θα δημιουργήσετε υγεία, χαρά, και αφθονία στην υλική σας ζωή.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα