Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

6 λόγοι που δε θα αφήσει ποτέ τη γυναίκα του για σένα.



Έχεις σχέση με έναν παντρεμένο άντρα κι ελπίζεις ότι θα γίνει δικός σου μια μέρα… Σκέψου το ξανά. Όσο κι αν το θες να είστε μαζί επίσημα, η αλήθεια δυστυχώς πονάει. Έρευνες έχουν δείξει ότι λιγότερο από το 10% των ανδρών με εξωσυζυγική σχέση, φτάνει τελικά στο διαζύγιο.
Γιατί δε θα αφήσει ποτέ τη γυναίκα του;
  1. Τα έχει όλα.
Έχει μια σύζυγο που τον προσέχει, τον φροντίζει, του καθαρίζει, του μαγειρεύει, προσέχει τα παιδιά του κι από την άλλη απολαμβάνει τη συντροφικότητα και το σεξ μαζί σου, χωρίς δεσμεύσεις. Έχει δύο γυναίκες να του κάνουν τα χατίρια! Γιατί να χαλάσει το συνδυασμό και να μείνει μόνο με μία;
  1. Το διαζύγιο πονάει.
Ένα διαζύγιο είναι μια ταλαιπωρία. Θα πρέπει να τρέχει στους δικηγόρους, τα παιδιά θα αναστατωθούν, θα υπάρχουν τσακωμοί και διαφωνίες. Γιατί να βάλει τον εαυτό του και την οικογένειά του σε μία τέτοια διαδικασία;
  1. Δε θέλει.
Εάν αυτός ο τύπος σ ‘αγαπούσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τότε, παρά τον πόνο του διαζυγίου και της εγκατάλειψης της οικογένειάς του, θα είχε ήδη αφήσει τη γυναίκα του. Αν ήθελε να είναι μαζί σου και αν σε αγαπούσε τόσο όσο νομίζεις, θα το έκανε. Σκέψου το. Δεν την έχει αφήσει επειδή δεν το θέλει. Τόσο απλό.

  1. Το διαζύγιο κοστίζει.
Τα διαζύγια πονάνε την τσέπη. Έρευνες έδειξαν, ότι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνδρες δε χωρίζουν, είναι επειδή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες ενός διαζυγίου. Αμοιβές δικηγόρων και διατροφές τον κάνουν να το ξανασκεφτεί. Μη ξεχνάς, επιπλέον, το γεγονός πως μετά θα έχει να συντηρεί σχεδόν δύο σπίτια: το δικό σας και τα έξοδα των παιδιών του.
  1. Δε θέλει να αφήσει τα παιδιά του.
Είναι δύσκολο να τα αφήσει. Πολύ πιθανόν να σκέφτεται ότι για χάρη τους θα προτιμήσει να μείνει με τη γυναίκα του, όσο κι αν αγαπάει εσένα. Φαντάσου να βλέπεις τα παιδιά σου κάθε μέρα, να τρώτε μαζί, να παίζετε μαζί, να κοιμάστε πολλές φορές στο ίδιο κρεβάτι και ξαφνικά όλα να χάνονται. Ένας γονιός πονάει να βλέπει τα παιδιά του μόνο το Σαββατοκύριακο.
  1. Η δύναμη της συνήθειας.
Ο γάμος σε οδηγεί ασυνείδητα σε μια κατάσταση εξάρτησης και συνήθειας. Κι ο άνθρωπος από τη φύση του, είναι πλάσμα της συνήθειας. Έπειτα από κάποια χρόνια παντρεμένος, φτάνεις στο σημείο να εξαρτάσαι συναισθηματικά αλλά και πρακτικά από το σύζυγό σου. Έτσι και στη ζωή του συντρόφου σου έχει δημιουργηθεί μια καθημερινότητα στο σπίτι και στη ζωή του. Κι αυτή η συνήθεια δύσκολα κόβεται.
Μη κολλάς! Ψάξε για σένα το καλύτερο. Άνοιξε τα μάτια σου και αναζήτησε γύρω σου την ευτυχία. Ένας παντρεμένος δεν είναι το μέλλον σου.
Φωτό από: NY Daily News
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα