Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 666 - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ
Όλα τα σώματα θεϊκά και θνητά έχουν διασπαστεί στους Επτά Ουρανούς σε αρσενικό και θηλυκό.. Και δεν υπάρχει γένος των Αγγέλων πουθενά.

Οι δαίμονες και οι αγαθοδαίμονες είναι οι ενέργειες της Ύλης-αισθήσεις. (φωτιά, αέρας, γη, νερό) που ενεργούν κάτω από την εξουσία των Δέκαρχων θεών στα θνητά σώματα για να τιμωρούν με τις αισθήσεις τους ενσαρκωμένους ανθρώπους, διότι η μοίρα και το πεπρωμένο οδηγεί όλους τους ανθρώπους στην Γη, ότι δώσουμε αυτό θα πάρουμε, και μόνον η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Οι Δέκαρχοι είναι το θεϊκό γένος του πυρός και πνεύματος του Διοικητή Ουρανού (Δία) που δημιουργούν τον κόσμο και επιβλέπουν το γίγνεσθε στην ζωή που δίνουν οι ψυχές στα είδωλα της Υλης και δημιουργούν τα σώματα οι Δέκαρχοι στην μήτρα..και εξουσιάζουν όλες τις ενέργειες της Υλης δηλαδή τους δαίμονες.

Η ανθρώπινη θεϊκή ψυχή είναι άϋλη και ασώματη.

Οι Δώδεκα θεοί είναι ο Δίας, ο Ουσιάρχης, ο Παντόμορφος, ο Διοικητής του δικού μας πιο κατωφερή Ουρανού, τα δικά του δημιουργήματα είναι το γένος των 36 Δέκαρχων (3χ12) θεών που εξουσιάζουν όλες τις ενέργειες των αισθήσεων δηλαδή αυτό που ονομάζουμε ως δαίμονες και αγαθοδαίμονες.

Κάθε Δέκαρχος επιβλέπει τις τρεις (3) μοίρες στο κάθε Ζώδιο,(12 Ζώδια)  του Ζωδιακού κύκλου όπου ενυπάρχει το γίγνεσθε.
3Χ12 =36
Αν προσθέσουμε τον αριθμό ένα 1 μέχρι το 36 (1+2+3+4..=666)
ο αριθμός του ανθρώπου είναι το 666, είναι η Ανίερη Δωδεκάδα των ενεργειών των αισθήσεων που επιδρούν στους ανθρώπους της Γης με τις αισθήσεις πάθη επιθυμίες εγωϊσμό φθόνος απάτη κτλ.
morfeas skyΕπιτέλους βάλτε αυτό το ρημάδι να δουλέψει για να κατανοήσετε τον εαυτό σας..ΓΝΩΘΙ Σ ΑΥΤΟΝ

Η ενότητα δεν προέρχεται μέσα από τον συμβιβασμό του ψέματος, αλλά μέσα από την κατανόηση της αλήθειας, η τυφλή πίστη οδηγεί τους ανθρώπους στον σκοταδισμό, και γι'αυτό καταδίωξαν ανά τους αιώνες έως σήμερα όσα αφορούν τα του Έλληνος λόγου, του Έλληνος πνεύμα, και ιδεώδες, διότι οτιδήποτε αφορούσε το άγνωστο το μεταφυσικό το μυστήριο το "θαύμα" μέσα από την ΣΚΕΨΗ αφυπνίζει το πνεύμα την ψυχή των ανθρώπων, κάτι που τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια το απέτρεψαν, και γι'αυτό ο κόσμος έγινε αποκλειστικά λάτρης ενός πολιτισμού της ύλης και της φθοράς μέσα από τις επιθυμίες και τα πάθη, δίχως να τον αγγίζει το πνεύμα της ψυχής του.

Ο ήλιος συμβολίζει το αέναο Φως της φωτεινής ζωής, και μέσω τoυ Έλληνος Λόγου και Έλληνος Πνεύμα, μας δίνει το ΦΩΣ που ρέει στα στήθια μας, προερχόμενο από τον δημιουργό μας, ο οποίος είναι ΦΩΣ και ΖΩΗ.

morfeas sky
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα