Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Τι τρέχει με τους σεισμούς τους νυν και τους επόμενους;




Και ξαφνικά η Ελλάδα άρχισε να κουνιέται; Ένας εδώ, ένας εκεί και το Κιλκίς δεν σταματάει να χορεύει…

Με επιφύλαξη και προσοχή παρακολουθούν οι σεισμολόγοι την εξέλιξη του φαινομένου στο Κιλκίς. Μάλιστα. Επιφυλακτικοί και όχι καθησυχαστικοί.
Αλλά αυτό που προκαλεί περιέργεια είναι αυτή η εμμονή του Εγκέλαδου να μας βαράει στο +/- 10χλμ εστιακό βάθος.
Η άλλη περιέργεια είναι ότι, αφού υπάρχουν μικρο-αποκλείσεις στις μετρήσεις των σεισμολόγων σχετικά με τα μεγέθη των σεισμών, είτε των ελλήνων μεταξύ τους, είτε με των ξένων, δεν γνωρίζουν ποτέ αν είναι ο κύριος σεισμός ή όχι, απλά παρακολουθούν την εξέλιξη, ακούμε για συστήματα κάθε τόσο που θα προβλέπουν έναν σεισμό αλλά δεν τα έχουμε δει ακόμα στην πράξη, αφού λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά κι εδώ και στα εξωτερικά, τότε… πως στο διάολο “ξέρουν” και μιλούν με τόση βεβαιότητα ότι το 2018 θα έχει περισσότερους μεγάλους σεισμούς των 7 ρίχτερ και άνω; Α;
Δηλαδή, δεν ξέρουν τι ακριβώς τους γίνεται τώρα που μιλάμε, άντε και αύριο και μεθαύριο, αλλά ξέρουν για ολόκληρη τη χρονιά;
Έχει κατακλυσθεί το διαδίκτυο με αυτήν την “πρόβλεψη”.

Μάλιστα ο καθηγητής φυσικής Παναγιώτης Βαρώτσος μιλώντας πριν λίγες μέρες στα ΤΕΙ Αθήνας, στο αμφιθέατρο Φυσικής, στο πλαίσιο της μαθητικής  εκδήλωσης της Ένωσης Φυσικών με τίτλο «Οι φυσικές επιστήμες μας μαγεύουν», είπε ότι στην Ελλάδα μπορεί να γίνουν σεισμοί ως και 8 ρίχτερ. Αλλά όχι των 9, όπως έγινε στην Ιαπωνία.
Ο καθηγητής παρουσιάζοντας σε μαθητές γονείς και επιστήμονες τη μέθοδο της ομάδας ΒΑΝ, αλλά και επισημαίνοντας τους πως τη μέθοδο αυτή χρησιμοποίησαν και στον σεισμό του Μεξικού του περασμένου Σεπτεμβρίου που είχε μέγεθος 8,2 Ρίχτερ, τόνισε πως σεισμούς τέτοιου μεγέθους μπορεί να έχουμε και στην Ελλάδα λόγω της σεισμικότητας της χώρας μας.
«Στην Ελλάδα το 1926 είχαμε το σεισμό των 8 Ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή του νότου, στην Ρόδο, ενώ είκοσι χρόνια πριν είχαμε ανάλογο σεισμό στα Κύθηρα.  
Γίνονται λοιπόν σεισμοί τέτοιου μεγέθους στη χώρα μας, όπως αυτός του Μεξικού. Και δεν μπορούμε να το αποκλείσουμε, ούτε οι σεισμολόγοι το αποκλείουν. 
Αυτό που δεν μπορεί να έχουμε είναι σεισμός μεγέθους 9 Ρίχτερ όπως είχαμε στην Ιαπωνία». 
Οκ… και στο Μεξικό γίνονται και στην Ιαπωνία γίνονται μόνο που… οι δυο μεγάλοι τελευταίοι ήταν τεχνητοί! Για εκείνο της Φουκουσίμα υπάρχει βιβλιογραφία ολόκληρη. Και η γιαγιά πάει από πέσιμο, αλλά αν την σπρώξεις δεν πάει να πει ότι θα έπεφτε έτσι κι αλλιώς! Κι αυτή η καραμέλα, “η Ελλάδα είναι σεισμογενής περιοχή” ΚΑΘΕ φορά που γίνεται σεισμός, μοιάζει με ανέκδοτο ή ότι κάποιος κάτι πάει να κρύψει.
Ο κ. Βαρώτος εξήγησε κατά την 45λέπτη ομιλία του την μεθοδολογία ΒΑΝ και πως με μια νέα μέθοδο που ακολουθεί πλέον η ομάδα του (χρόοονια το ακούμε αυτό) μπορούν να βρουν και το χρόνο ενός σεισμού.
Συγκεκριμένα είπε: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα ΒΑΝ μπορεί να προσδιορίσει το επίκεντρο ενός επικείμενου σεισμού, εν συνεχεία το μέγεθός του και πλέον έχουμε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε το χρόνο του επικείμενου σεισμού. Πηγαίνουμε στην περιοχή που έχουμε εντοπίσει ότι επίκειται σεισμός και με τη νέα μέθοδο που την αποκαλούμε μέθοδο φυσικού χρόνου, προσπαθούμε να προσεγγίσουμε καλύτερα το χρόνο του επικείμενου σεισμού. Δηλαδή καταγράφουμε όλα τα μικρά σεισμικά γεγονότα τα αναλύουμε με αυτή την καινούργια μέθοδο του φυσικού χρόνου και έχουμε και το χρόνο».
Ε άντε ντε! Γιατί δεν το κάνετε;

Τι γράφουν τα δημοσιεύματα σχετικά με τους σεισμούς του 2018

Εδώ δεν είναι Νοστράδαμος, ούτε Παΐσιος, ούτε η Βάβω η Βουλγάρα, μιλάνε οι “επιστήμονες”, οπότε… σους!
Tο 2018, θα είναι το έτος όπου η ταχύτητα περιστροφής του πλανήτη Γη θα πέσει, η οποία θα προκληθεί από την κίνηση του τετηγμένου σιδήρου. Τον Αύγουστο του 2017, μια έκθεση μελέτης που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Bendick και ο συνάδελφος Roger Bilham, γεωφυσικός στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, Boulder, ενημέρωσαν ότι, φέτος, ο πλανήτης θα αντιμεντωπίσει πιο ισχυρούς σεισμούς και το επίπεδο μεγέθους θα είναι 7 ρίχτερ ή περισσότερο. Μπορεί να φθάσει ακόμα και τα 9. Ανέφερε ότι ο αριθμός των σεισμών [τέτοιου μεγέθους] θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τους 20 το 2018.
Το δημοσίευμα λέει ότι όταν ο πλανήτης θα εισέλθει στην αργή περίοδο περιστροφής, αυτό θα μειώσει την φυγόκεντρη δύναμη και θα σφίξει τον ισημερινό του πλανήτη. Μετά από αυτό, οι τεκτονικές πλάκες θα συντρίβουν μεταξύ τους. Η δύναμη που θα εκραγεί από αυτό το γεγονός θα ξεκινήσει σούπερ σεισμούς στη Γη.
Οι σεισμοί μεγέθους 7 ρίχτερ ή μεγαλύτερου μεγέθους θα αυξηθούν κατά 25-30% και οι σεισμοί θα χτυπήσουν τον πλανήτη με επίπεδο μεγέθους 9 και άνω.
Ο πλανήτης Γη έχει ήδη αντιμετωπίσει σεισμούς μεγέθους των 7 ρίχτερ και είχε σοβαρές καταστροφές. Τώρα, μπορεί να υποθέσει κανείς αν αρκετοί σεισμοί με μέγεθος 9 χτυπήσουν τον πλανήτη ποιες θα είναι οι συνέπειες. Μπορεί να εξαπλωθεί μέχρι και 250 χλμ. από το κεντρικό σημείο του.
Θα σας πούμε εμείς ποιες θα είναι οι συνέπειες: Απλά, θα σας πάρει ο διάολος και θα σας σηκώσει, γιατί ξέρουμε τι κάνετε και είμαστε πλέον και πολλοί! Ξέρουμε ποιος θερμαίνει την ιονόσφαιρα, γιατί οι πόλοι έχουν μετατοπισθεί, ποιοι και πως επηρεάζουν τη μαγνητική ασπίδα της Γης, τι κάνουν οι δορυφόροι, το CERN, τα διάφορα χααρπάκια κλπ. Επίσης και ποιοι και πως βγάζουν χρήμα με ουρά μετά από τέτοιες καταστροφές. Τα ξέρουμε, αν όχι όλα, τουλάχιστον όσα χρειάζονται ώστε οι όποιοι εναπομείναντες και επιβιώσαντες των καταστροφών να σας δικάσουν για παγκόσμια συνωμοσία κατά Ανθρώπου και του άγιου οίκου του, που λέγεται Πλανήτης ΓΗ!
Αυτή, λοιπόν, είναι η εικόνα της Ελλάδας στην πρίζα, αφού ψεκάστηκε καλά καλά παραμονές και ανήμερα Πρωτοχρονιάς:
κάντε κλικ στην εικόνα να απολαύσετε όλο το χάλι…
Και τα πέριξ…
 allnewz

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα