Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΙ ΧΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!!!!


Στο Χιεντενκίρνεν  της Φιλανδίας- οι Χάριδες του Διάβολου ή τα καζάνια του Γίγαντα όπως τα ονομάζανε ποιο παλαιά είναι κάποιες παράξενες και  μεγάλες τρύπες σε βράχους, που σχηματίστηκαν πριν από 10.000 χρόνια λένε οι γεωλόγοι!!!! Οι τρύπες αυτές μοιάζουν  να  έχουν τρυπηθεί από ανθρώπινο χέρι ή από κάποιο νοήμον ον, επειδή είναι πολύ ομαλές στο εσωτερικό τους αλλά και επειδή οι γεωλόγοι διαφωνούν αν έχουν γίνει με κάποιο εργαλείο ή όχι!!!!! Η Φινλανδία έχει πάνω από εκατό από αυτές τις τρύπες και είναι οι μοναδικές σε όλο τον κόσμο,  η μεγαλύτερη είναι με την ονομασία << Το μπολ του διάβολου >> – έχει πλάτος 8 μέτρα και βάθος 15 μέτρων!!!!!

Υπάρχουν 14 φημισμένες τέτοιες τρύπες του διάβολου στις πλαγιές του Sukulanrakka ( Σακουλάνρακα )  στο Rautiosaari ( Ραουτιοσάρι ) νότια του Ροβανιέμι της Λαπωνίας!!!!! Δημιουργήθηκαν ως αποτέλεσμα της διάβρωσης από ρέματα νερού στο τέλος της Εποχής των Παγετώνων.  Το νερό όπου διέτρησε τις τρύπες με τη βοήθεια μεγάλων λίθων, ενώ τις μετέφερε μέσα από τις σήραγγες στο κάτω μέρος κάποιου ξεχασμένου  παγετώνα!!!!  Οι γεωλόγοι λένε ότι κτυπώντας και περιστρέφοντας στις σήραγγες, οι πέτρες γυάλισαν τους τοίχους μέχρι την τελειότητα, αφήνοντας ελικοειδείς διαδρομές!!!!! Φυσικά, αυτή η διαδικασία συνοδεύτηκε από μια κακοφωνία βρυχών και κουδουνιών που έρχονται από το υπόγειο, για αυτό και το ονόμασαν , οι χαρίδες  του Διαβόλου, ταιριάζει τόσο καλά!!!!!


   
Κάποιες τρυπες έλαβαν ονόματα σύμφωνα με τα σχήματα τους: ένα τηγάνι, μια πολυθρόνα, ένα αχλάδι, ένα χυτοσίδηρος, και μερικά ονομάστηκαν πιο ποιητικά, όπως το Άσπρο ποτάμι φωτιάς ή το Κόκκινο Λουλούδι, το κρυφτό του Μεγάλου Δακκίνου ή ο Επίσκοπος Hemming’s Churn ( Χέμμινγκς Τσαμ )!!!!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA!!!!

YouTube Preview Image

Ακλόνητα στοιχεία βρέθηκαν από επιστήμονες όπου δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζουν σε κάποια νησιά της Μελανησίας και όχι όλα θα μπορούσαν να φέρουν ένα άγνωστο είδος ανθρώπινου DNA!

Πιστεύουν ότι το DNA δεν προέρχεται από τους Νεάντερταλ (που είναι ένα από τα ποιο αρχαία είδη που σχετίζονται περισσότερο με τους ανθρώπους), αλλά πιστεύουν ότι προέρχεται από ένα νέο άγνωστο είδος από τον Νότιο Ειρηνικό, ή βορειοανατολικά της Αυστραλίας!

Έκαναν αναφορά στο ότι υπάρχει ένα νέο << Ανθρώπινο >> είδος που περιμένει να ανακαλυφθεί!

Ο Bohlender ( Μπόχλιντερ ) ένας επιστήμονας ειδικός που μελετά το DNA και την ιστορική σημασία του, πραγματοποίησε μια μελέτη σχετικά με τους ανθρώπους και το πώς αυτοί συνδέονται με τους Νεάντερταλ ή και ακόμα με τους Ντενίσοβανς, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε αυτό το τρέχον σημείο η ιστορία των αρχαίων ανθρώπων δεν είναι πλήρης……χμμμμμμ!

Ο Μπόχλιντερ αναφέρει ότι δεν είναι στενά συνδεδεμένοι με τους Νεάντερταλ και Denisovans, αλλά ότι έχουμε μια σύνδεση με ένα άλλο είδος που είναι αγνώστων στοιχείων χωρίς όμως να αναφέρει ποιο, διότι δεν έχει ιδέα! Είναι κοινή γνώση ότι 100.000 χρόνια πριν, οι πρόγονοί μας μετανάστευσαν από την Αφρική και εισήχθησαν με άλλα είδη που ζούσαν στην Ευρώπη και παρόμοιες περιοχές, έτσι υποστηρίζουν κάποιοι βέβαια αλλά εγώ είμαι εντελώς αντίθετος σε αυτό όπως και o Saman Lycan!

YouTube Preview Image

Επίσης μια άλλη μελέτη που έγινε φέτος συνδέει το DNA από τους Νεάντερταλ με ασθένειες όπως (π.χ. κατάθλιψη, καρδιακές προσβολές, κ.λπ.) και ότι το HPV ( κονδυλώματα ) μεταδόθηκε μεταξύ Νεάντερταλ και Denisovans!

Μέσα από αυτές τις εξαιρετικά αξιόπιστες μελέτες ο Μπόχλιντερ εκτιμά ότι αυτά που γνωρίζουμε για την ιστορία των Νεάντερταλ θα μπορούσαν να είναι αρκετά διαφορετικά! Δηλώνει επίσης ότι λόγω αυτών των διάφορων πραγμάτων που συνέβησαν στους Νεάντερταλ ίσως υπήρχαν και περισσότερες συνδέσεις που δεν γνωρίζουμε….ίσως;!;!

Η αγάπη προϋποθέτει αφοσίωση αλλιώς....ονομάζεται φιλανθρωπία!!!!





Δεν είναι ντροπή να ζητάς αυτά που θέλεις!

Ανοησία είναι να προσπαθείς…

Να αλλάξεις τον άλλον με σκοπό….

Να τον φέρεις στα μέτρα σου!!!!!

Ο καθένας έχει έναν  δικό του τρόπο….

Να εκφράζει τα αισθήματα του!

Προσδιόρισε λοιπόν…

Από την αρχή ποιος είναι αυτός που σε ικανοποιεί…..

Και «γεμίζει» την ψυχή σου!!!!

Δεν «κουμπώνουμε» με όλους τους ανθρώπους!

Πάψε λοιπόν.....

Να το παίζεις άνετος και υπεράνω….

Δίνοντας λάθος μηνύματα…

Γιατί το αποτέλεσμα…..

Θα είναι αρνητικό…..

ΜΟΝΟ για σένα!!!!!

Η αφοσίωση είναι προϋπόθεση…..

Για μια σωστή σχέση!!!!

Δεν αποτελεί  απαίτηση!!!!!

Οποιοσδήποτε επιχειρεί να δώσει…

Διαφορετική ερμηνεία…..

Δεν είναι ειλικρινής!!!!

Απλά…..

Τον κολακεύει το ενδιαφέρον που δείχνεις…..

Και θέλει να το διατηρήσει…..

Ενισχύοντας το «εγώ» του!!!!

Δεν φταίει η ατυχία που δεν σηκώνεις κεφάλι.....η αχαριστία σου ευθύνεται!!!!!







Παραπονιέσαι…..

Πως στην δύσκολη περίοδο…..

Δεν  έχεις κανέναν  δίπλα σου…

Και αυτό σε πονάει…

Περισσότερο απ’ όλα!!!!

Κοιτάζουν όλοι τον εαυτούλη τους….

Χωρίς να νοιάζονται καθόλου….

Πόσο άσχημα αισθάνεσαι!!!!

Ωραία  τα λες……

Μα έλα……

Που σε ξέρω!!!!!!!

Τα ίδια υποστήριζες……

Όταν ζήτησες την βοήθεια μου!

Δεν στην αρνήθηκα!!!!

«Βούτηξα» στο πρόβλημα σου…..

«Δίνοντας» την ψυχή μου να το λύσεις!!!!

Δεν ήμουν υποχρεωμένη…..

Αλλά ήθελα το ίδιο….

Να κάνεις στην θέση μου!!!!

Παρακαλούσες τον Θεό…

Να μου ανταποδώσει…

Αυτό το καλό….

Και εσύ…..

Θα  βοηθούσες σε ότι ήθελα!!!!

Δεν ήξερες πώς να με ευχαριστήσεις…..

Για τον χρόνο που «έκλεβα»…..

Από την δουλειά και την  ξεκούραση μου….

Αναγνωρίζοντας  παράλληλα  την υπομονή…..

Να ακούω διαρκώς τα ίδια πράγματα!

Μαγνητικό πεδίο- Δύναμη- Θεός



Όλα στο σύμπαν είναι βασισμένα στο μαγνητικό πεδίο. Ο άνθρωπος είναι το μόνο Ον στον πλανήτη που έχει ένα βασικό όπλο για να δομεί εκείνος το μαγνητικό πεδίο του, αυτό λέγεται Θέληση. Η Θέληση είναι το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια του ανθρώπου που σε συνεργασία με την Ελεύθερη Βούληση που μας έδωσε ο Πατέρας, μπορεί να κάνει ότι θέλει στον πλανήτη. Φυσικά με τις ανάλογες  συνέπειες και τα ανάλογα επακόλουθα, που θα κρατήσει ο άνθρωπος, αν θα προσπαθήσει να βιάσει, να βεβηλώσει, να διαστρεβλώσει τους νόμους της φύσης αλλά και του σύμπαντος.  


Η Ισχυρή Θέληση είναι μία μορφή ηλεκτρικής ενέργειας η οποία δημιουργείται εκεί μέσα στα κύτταρα του εγκεφάλου και μαζί με την ταλάντωση ( συναίσθημα) θα αρχίσει η θέληση να δημιουργεί προϋποθέσεις. Κάθε ανθρώπινη θέληση, όπως όλοι έχουμε δει μας έχει δώσει ευλογίες ως προς την εξυπηρέτησή μας με τον υλικό πλούτο, αλλά και δυστυχίες πάλι μέσα από τον υλικό πλούτο. 

Ο άνθρωπος έχασε τον παράδεισο για έναν και μοναδικό λόγο, γιατί κράτησε την θέλησή του σε χαμηλά επίπεδα και χαμηλή δόνηση. Οπότε τώρα όλα θα αρχίσουν να είναι εναντίον μας. Χαμηλή δόνηση δημιουργήθηκε από τη στιγμή που η θέληση γεννήθηκε από το μυαλό για το μυαλό, με οδηγό τον εγωισμό, την αλαζονεία, την κτητικότητα κλπ. Η καρδιά σε ελάχιστες περιπτώσεις επεμβαίνει στη θέληση και εκεί για να δημιουργηθεί η έκρηξη Super Nova θα πρέπει η θέληση να παραμείνει στο σημείο της καρδιάς. Κάθε φορά που μέσα στη θέληση, ακόμη και της καρδιάς, παρέμβει το μυαλό τότε η θέληση και το έργο της υποβιβάζεται και πέφτει η δόνησή της, άρα το μαγνητικό πεδίο μένει σε χαμηλά επίπεδα δόνησης. Η ηλεκτρική κένωση που συμβαίνει εκεί μέσα στο μυαλό γίνεται από τα μαγνητικά πεδία του πλανήτη γη και όχι από το Σύμπαν. Άρα θα αρχίσουμε να έχουμε ασύμμετρες ενέργειες μέσα στους στόχους μας- θέληση μας κάποτε. Όλο αυτό το ασύμμετρο έχουμε αρχίσει και το βιώνουμε σε κάθε τι στη ζωή μας, το οικονομικό μας, τις σχέσεις μας τα οποία όλα αυτά παρέμειναν σε χαμηλή δόνηση και ποτέ δεν κατάφεραν να εκτοξευτούν στο Σύμπαν. 

Γιατί ο Οκτώβριος δεν έχει «μ»;




Ο Οκτώβριος δεν έχει «μ», όπως ο «προκάτοχός» του Σεπτέμβριος και οι «διάδοχοί» του Νοέμβριος και Δεκέμβριος. Πρόκειται για ένα από τα πλέον συνηθισμένα λάθη που στην κυριολεξία «βγάζει μάτι».

Γιατί είναι Οκτώβριος κι όχι Οκτώμβριος


Η απάντηση βρίσκεται στο ρωμαϊκό ημερολόγιο, το οποίο έχουμε δανειστεί αυτούσιο. Όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, παλιά το ημερολόγιο είχε 10 μήνες, καθώς απουσίαζαν οι μήνες Ιανουάριος και Φεβρουάριος, οι οποίοι προστέθηκαν αργότερα, επομένως η χρονιά ξεκινούσε από τον Μάρτιο.


Το ρωμαϊκό ημερολόγιο στα λατινικά ήταν:
1) Martius (στον Άρη)
2) Aprilis (στην Αφροδίτη)
3) Maius (στη Μαία)
4) Junius (στην Ήρα)
5) Quintilis (πέμπτος)
6) Sextilis (έκτος)
7) September (έβδομος)
8) October (όγδοος)
9) November (ένατος)
10) December (δέκατος)

Ο τρόπος που τρώμε φανερώνει το χαρακτήρα μας



Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρατηρήσει τα άτομα γύρω μας να τρώνε και να μας προκαλεί εντύπωση ή να μας ξαφνιάζει ο τρόπος με τον οποίο το κάνουν. Άλλες φορές ακούμε ήχους κατά τη διάρκεια του φαγητού από κάποιους κυρίως όταν “μασουλάνε” τη τροφή τους, άλλες φορές βλέπουμε ανθρώπους να βάζουν στο στόμα τους τεράστιες ποσότητες φαγητού και επίσης άλλη κατηγορία ατόμων μπορεί να έχει το φαγητό μπροστά της επί ώρες χωρίς να μπορεί να το φάει.
Μετά από έρευνες, οι μελετητές έφτιαξαν μια χρήσιμη και αποκαλυπτική λίστα, η οποία αναφέρει τους πιο γνωστούς τρόπους κατανάλωσης του φαγητού και πως αυτοί συνδέονται άμεσα με τον χαρακτήρα των ανθρώπων.


Όταν τρώμε αργά
Αν τρώμε αργά το φαγητό μας σημαίνει ότι θέλουμε την ησυχία μας τη στιγμή αυτή και επίσης μας αρέσει η απόλαυση. Οι επιστήμονες συνδέουν αυτό το χαρακτηριστικό με ανθρώπους που είναι πεισματάρηδες, επίμονους και με ανθρώπους που η προτεραιότητα τους είναι ο εαυτός τους.
Όταν τρώμε γρήγορα
Οι άνθρωποι που τρώνε γρήγορα έχουν την τάση να κάνουν πολλά πραγματα ταυτόχρονα. Είναι ακόμη άτομα που βάζουν σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό τους σε σχέση με τους άλλους, με αποτέλεσμα να τον παραμελούν. Έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της συντροφικότητας γιατί είναι πολύ δοτικοί.

Γαλλικό δικαστήριο έκρινε συναινετικό το σεξ 28χρονου με 11χρονη!

Γαλλικό δικαστήριο έκρινε συναινετικό το σεξ 28χρονου με 11χρονη!

Οργή και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Γαλλία η απόφαση δικαστηρίου που έκρινε ως συναινετική τη σεξουαλική επαφή ανάμεσα σε έναν 28χρονο άνδρα και ένα 11χρονο κορίτσι.

Ο άνδρας θα αντιμετωπίσει μόνο την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου- η οποία συνεπάγεται πέντε χρόνια φυλάκισης- και όχι αυτή του βιασμού, επειδή κρίθηκε πως δεν εξανάγκασε με σωματική βία το κορίτσι να κάνει σεξ μαζί του, όπως εξηγεί η εφημερίδα Independent.
Πιστεύεται πως η 11χρονη συμφώνησε να ακολουθήσει τον άνδρα στο σπίτι του από ένα πάρκο στην περιοχή Montmagny, προάστιο του Παρισιού. Της είχε πει πως θα της έδειχνε πώς να φιλά, αλλά στη συνέχεια έκανε σεξ μαζί της στο διαμέρισμά του.
Η οικογένεια της 11χρονης εξηγεί πως το κορίτσι είχε παραλύσει από φόβο και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. «Πίστευε πως είναι πολύ αργά, πως δεν είχε το δικαίωμα να αντιδράσει, πως δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα. Έτσι μπήκε στον "αυτόματο πιλότο", χωρίς συναίσθημα και χωρίς καμία αντίδραση», περιέγραψε η μητέρα της.

Σαουδική Αραβία: Aυτά τα 8 πράγματα απαγορεύονται ακόμα στις γυναίκες

Σε δέκα μήνες οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία θα μπορούν να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, ωστόσο ακόμα δεν μπορούν να κάνουν αυτά τα πράγματα. 
Σαουδική Αραβία: Aυτά τα 8 πράγματα απαγορεύονται ακόμα στις γυναίκες
Παρ' όλες τις αλλαγές που υποσχέθηκε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σουλειμάν, η κατάσταση των δικαιωμάτων των γυναικών στη χώρα της Ασίας παραμένει έτη φωτός από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.
Κι αυτό διότι, παρά την τροποποίηση της νομοθεσίας, που επιτρέπει πλέον στις γυναίκες της χώρας να... οδηγούν, οι υπόλοιπες ελευθερίες τους παραμένουν αποκλειστικά στην κρίση του ανδρικού πληθυσμού.
Πιο συγκεκριμένα, πληθώρα αυτονόητων κεκτημένων για τη ζωή των γυναικών στον υπόλοιπο κόσμο φαντάζουν άγνωστα σε αυτές της Σαουδικής Αραβίας, ακόμα κι αν πρόκειται για ζητήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, δικαιοσύνης ή απλά επιλογής των ρούχων που φοράει.
Ανάμεσα, λοιπόν, στις απαγορεύσεις που συναντούν οι γυναίκες της χώρας είναι:

Οι Έλληνες κινήθηκαν φιλοσοφικά πέρα από τη νίκη


 "Η ηρεμία του Θεού περνά στον Άνθρωπο. Δεν είναι αρνητική ηρεμία, απουσία πόνου. 

Είναι θετική παρουσία αρμονίας και αυτοελέγχου. 

Δεν φοβίζει ο ουρανός και η γη, δεν φοβίζει ο θάνατος και η ζωή, είναι ελεύθερος ο Θεός από τον πόνο της Ελευθερίας.

Η κίνηση του βλέμματος περνά στην περιστροφή του δισκοβόλου

Ο δίσκος είναι η σκέψη η οποία κινείται με τάξη και σειρά προκειμένου να υπάγει όσο πιο μακριά γίνεται. 

Ο αθλητής είναι ήρεμος διότι κινείται μέσα στο ον, δεν υπάρχει αντίπαλος, δεν υπάρχει νίκη.

Οι Έλληνες κινήθηκαν φιλοσοφικά πέρα από τη νίκη. 

Ο μόνος επιδιώκει την τέλεια κίνηση επιστροφής στο Όν. 

Ο αθλητής είναι ήρεμος διότι γεμίζει από δυνάμεις αυτής της επιστροφής υπό το βλέμμα του Θεού.

 Μέσα στο νου του έχουν πλήρως ισορροπήσει όσα ο Φοίβος ως φως ελέγχει

Εἶναι μία …στιγμή!!!

Εἶναι μία ...στιγμή!!!


Πάντα εἶναι μία ΜΟΝΟΝ στιγμή!!!
Ἀπὸ ἐμᾶς ἐξαρτᾶται τὸ ἐὰν θὰ τὴν κάνουμε νὰ ὑπάρχῃ …αἰώνια ἤ θὰ χαθῆ γιὰ πάντα!!!
Ὁ μοναδικὸς τρόπος ποὺ ἔχουμε, γιὰ νὰ ζήσουμε, πραγματικὰ ὅμως, εἶναι τὸ νὰ μποροῦμε κάθε στιγμὴ νὰ μπαίνουμε στὴν …στιγμή! Νὰ αἰσθανόμεθα κομμάτι της!!! Στοιχεῖο ἀπὸ τὰ στοιχεῖα της.
Νὰ μεταμορφωνόμεθα σὲ ἦχο, σὲ γεύσιν, σὲ μυρωδιά, σὲ ἄγγιγμα, σὲ εἰκόνα…
Νὰ «εἰσχωροῦμε» σὲ κάθε της κομμάτι σὰν νὰ μὴν μπορῇ νὰ στοιχειοθετηθῇ αὐτὴ ἡ στιγμὴ δίχως μας.

Πόθος

Πόθος
Δεν είχε άλλη φωνή…
οι στεναγμοί και τα αλυχτίσματα γινόντουσαν ένα με φόντο το Πάθος…
Πάθος ικανό να τους αφανίσει και τους δύο…
αγκαλιά…
ενωμένους σε ένα ατέρμονο μεθύσι Ύπαρξης…
Το πάθος θέλει σάρκα…
σάρκα γυμνή…
σάρκα ικανή να αντέξει τον Πόθο…
Πόθο για πλήρη αφανισμό…
Η ανάσα της χάθηκε στην κραυγή του…
Η κραυγή του χάθηκε στο ρίγος που τη διαπέρασε μόλις την άγγιξε…
Ρίγος που ανασάλεψε το Είναι του σε μια παλλόμενη συγχορδία…
και την τράβηξε μαζί του σε μια Πτώση…
Πτώση Ανάδυσης σε άλλες καταστάσεις Ύπαρξης πρωτόγνωρες…
Μορφές που οι Σάρκες γίνονται Φως που λαμπυρίζει τρεμοσβήνοντας στο σκοτάδι των άστρων.

ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΕΣ

Φωτογραφία του Nicos Kastanias.
Η σκεπτομορφή είναι ζωντανή λεπτοφυής αιθερική ύλη, φωτίζεται από το πνεύμα, εμψυχώνεται από την ψυχή, ζωογονείται από την νόηση, κινείται στο νοητικό και αστρικό πεδίο και εμφανίζεται πολύχρωμη. Τα χρώματα των σκεπτομορφών ιριδίζουν, γιατί δημιουργούνται από νιονικήν ενέργεια και είναι ορατά από ουράνιες οντότητες καθώς και από υπερευαίσθητα άτομα, τα οποία μπορούν να τις ζωγραφίσουν. Η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί και τις φωτογραφίζει. Όταν διαμορφωθεί η σκεπτομορφή εξέρχεται από τον εγκέφαλο, αιωρείται με ένταση και δύναμη ανάλογη με την πνευματικότητα της σκέψης, την επιθυμία και το πάθος του ανθρώπου. Εάν οι σκέψεις είναι πνευματικής φύσης και ανιδιοτελείς, εμφανίζονται καθαρές και ισχυρές και μπορούν να διεγείρουν τις σκέψεις και άλλων ανθρώπων ενεργοποιώντας θετικά τα αισθήματα τους.
Μια σκεπτομορφή καθαρή, έντονη και με καθορισμένη κατεύθυνση, γίνεται πανίσχυρη και μπορεί εύκολα να φθάσει στον προορισμό της και να δημιουργήσει τον εαυτό της στο ορατό οπτικό φάσμα. Οι δονήσεις της σκέψης όταν προσκρούουν σε άλλο δονητικό σώμα, προκαλούν κραδασμό της ίδιας έντασης και του ιδίου επιπέδου.
Η σκέψη της μάνας όταν προσεύχεται στον Θεό για να προστατέψει το παιδί της, δημιουργεί σκεπτομορφές που αποστέλλονται σ` αυτό, επικάθονται γύρω του σε κύκλους προστασίας και είναι ορατοί από τις ουράνιες οντότητες και τα υπερευαίσθητα άτομα..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα