Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Τι έψαχναν οι Αμερικάνοι το 1947 στην Ανταρκτική?





Οι Σύμμαχοι το 1947 θορυβήθηκαν όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας Βριλ που ήταν μια ανεξάρτητη ομάδα με τεράστια κεφάλαια που ασχολούταν με τις νέες τεχνολογίες αλλά και την εξέλιξη επαναστατικών φουτουριστικών εναέριων οχημάτων σε σχήμα δίσκου.
Μικρόφιλμ που εντοπίστηκαν σε γερμανικό υποβρύχιο με προορισμό της νότιες θάλασσες αποκαλύφθηκε η ανωτερότητα των γερμανών σε θέματα τεχνολογίας δηλώνοντας ότι ήταν τουλάχιστον 50 χρονιά μπροστά.  Η αμερικανοί έστειλαν 48 πλοία μεταξύ άλλων ήταν υποβρύχια ένα αεροπλανοφόρο αλλά και πλοίο που μετέφερε 200 αεροσκάφη, επίσης 4.080 στρατιώτες υπό την ηγεσία του Ναυάρχου Richard Byrd με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής αλλά που στην πραγματικότητα ήταν να βρουν και να καταστρέψουν τη γερμανική βάση. Η επίσημη ονομασία ήταν Highjump (OpHjp), Η αποστολή έφτασε τον χειμώνα του 1946-1947, και έληξε στα τέλη Φεβρουαρίου 1947. Η κύρια δημόσια αποστολή του Highjump ήταν να επεκταθεί στην Ανταρκτική η ερευνητική βάση Little America σύμφωνα με την έκθεση του αμερικανικού ναυτικού. 

LITTLE AMERICA IV, ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Ο Byrd είχε στη διάθεσή του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα πραγματικών ιπτάμενων δίσκων. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν με την άφιξη στην Ανταρκτική, καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα και αλλά 12 χάθηκαν. Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πύρος των Γερμανών, οι αμερικανικές υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή. Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να «παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβουνα. Ο ναύαρχος Byrd είχε δώσει μια αναπάντεχη, συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Mercurio, στο Σαντιάγο, Χιλή στις 5 Μαρτίου 1947 που ανέφερε ότι "Ναύαρχος Byrd δήλωσε σήμερα ότι ήταν επιτακτική ανάγκη για τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσει άμεσα μέτρα άμυνας κατά άγνωστων εχθρικών περιοχών. Ο ναύαρχος δήλωσε επίσης ότι δεν ήθελε να φοβίσει κανέναν, αλλά ήταν μια πικρή πραγματικότητα ότι σε περίπτωση ενός νέου πολέμου, η ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αμυνθούν από ιπτάμενα αντικείμενα, που έρχονται από τον πόλο με απίστευτες ταχύτητες. 

H ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑΜ

Η «σατανική» ηγουμένη της Μονής Κερατέας που στο μοναστήρι της βασάνιζαν ανθρώπους μέχρι θανάτου
«Εις τη Μονή Κερατέας είχε αναβιώσει ο Μεσαίων». Αυτός ήταν ένας από τους δεκάδες τίτλους της εφημερίδας «Ελευθερία» που περιέγραφε λιτά και παραστατικά όλα τα φρικτά που διαδραματίζονταν μέσα στη Μονή στα τέλη του 1950, σε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που συγκλόνισαν την Ελλάδα. Κακοποιήσεις ενηλίκων και παιδιών, βασανιστήρια, κατάχρηση περιουσιών, φόβος, θάνατος, απ’ όλα είχε η τρομερή αυτή υπόθεση, που περιβαλλόταν από θρησκευτικό φανατισμό, φέρνοντας στο μυαλό τα βασανιστήρια του Μεσαίωνα.

Πρωταγωνίστρια η ηγουμένη της Μονής Μαριάμ Σουλακιώτου, που καταδικάστηκε για όλα τα φρικτά που είχε πράξει και πέθανε μέσα στη φυλακή το 1954. Στο παλαιοημερολογίτικο μοναστήρι της Πευκοβουνογιάτρισσας στην Κερατέα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Στο χώρο της προσευχής και της λατρείας, της νηστείας και του λιτού βίου, διεξάγονταν σειρά βασανιστηρίων.


Το Δεκέμβριο του 1950 οι αστυνομικοί με επικεφαλής αξιωματικούς της χωροφυλακής, τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα και ιατροδικαστή εισβάλλουν στη Μονή και έρχονται μπροστά στη θέα δεκάδων καχεκτικών και φοβισμένων ηλικιωμένων και παιδιών, που βρίσκονταν σε κατάσταση εξάντλησης. Τα παιδιά τα επιβιβάζουν μέσα σε λεωφορεία με προορισμό των παιδικό σταθμό του Λαυρίου, ενώ οι καλόγριες ρίχνουν κατάρες και προβάλλουν αντίσταση. Ταυτόχρονα συλλαμβάνεται και ο εγκέφαλος των βασανιστηρίων, η γυναίκα που αποκαλούνταν ο «γυναικείος σατανάς», η Μαριάμ Σουλακιώτου, αρκετές μοναχές, αλλά και ο επίσκοπος των παλαιοημερολογιτών. 

ΕΝΤΟΜΑ-Ο πρώτος νοήμων πολιτισμός του πλανήτη!


Το άρθρο τούτο,στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε δύο βιβλία.Το συμπόσιο Πλάτωνος και το μύθο του μεγάλου μύστη, κωμικού ,Αριστοφάνη και στο "Εσωτερισμός και Σύγχρονη Σκέψη" του μεγάλου ρώσου φιλόσοφου και εσωτεριστή Πέτρου Ουσπένσκι που έγραψε απο το 1912-1929 πριν γίνει μαθητής του μεγάλου Έλληνα εσωτεριστή-φιλοσόφου Γεώργιου Γεωργιάδη(Γκουρτζίεφ).

Ο Αριστοφάνης στο συμπόσιο αναφέρει ένα παλιό μύθο τότε που ζούσαν οι γίγαντες Ωτος και Εφιάλτης.Αυτοί που προσπάθησαν από την Όσσα να νικήσουν τους θεούς στον Όλυμπο.


Ήταν 2 οργανισμοί ενωμένοι με 4 χέρια και 4 πόδια και μπορούσαν να εκτελούν περίπλοκες κινήσεις να τρέχουν και και να ανεβαίνουν εύκολα σε βουνά και είχαν απίστευτη δύναμη.


Η αλαζονεία τους όμως να νικήσουν τους θεούς οδήγησε στην πτώση τους με τιμωρία την ΤΟΜΗ τους από το θεό του μέτρου Απόλλωνα!Από τότε το ΕΝ άτομο ,ετέμθη σε δύο και το ένα ήμισυ αναζητά το άλλο αιωνίως.

Εκτός της πνευματικής σημασίας του συμβάντος ,θα σταθούμε στην πιθανή,κυριολεκτικά ύπαρξη στο φυσικό επίπεδο τέτοιων τεράστιων οργανισμών με 8 άκρα που θυμίζει αράχνες ή 6 άκρα και 2 κεραίες που θυμίζει τα ΕΝΤΟΜΑ!

Oι αρχαίοι αθηναίοι συνήθιζαν να φορούν στα ρούχα τους χρυσά ομοιώματα τέττιγων (τζιτζίκια)σε ένδειξη της αυτοχθονίας τους.Κάτι θα ήξεραν!

O δε κριτής του Άδη Αιακός γιος της Αίγινας (τα όνοματα τους παραπέμπουν στην (F)ΑΙΑ-ΓΗ),ήταν ο γενάρχης των Μυρμιδόνων(Μυρμήγκια),οι οποίοι γεννήθηκαν στην Αίγινα από τα μυρμήγκια που μεταμόρφωσε σε ανθρώπους ο Δίας ,σε μια μυρμηγκοφωλιά στην κουφάλα ενός δένδρου, όταν στο νησί επικράτησε ανανδρία από την Ηρα που έριξε φίδια (ερπετά) στα νερά του νησιού.

Οι άνθρωποι αυτοί,οι Μυρμιδόνες,έφυγαν μετά από την Αίγινα με αρχηγό το γίο του Αιακού,Πηλέα (παρατηρείστε το έτυμολογικό "πηλός") προς τη θεσσαλική Φθία (επίσης το ετυμολογικό "φθείνω"- μειώνω-υποστρέφω) όπου εκστράτευσαν στην Τροία(επίσης" τρώνω-τρωτός") με αρχηγό τον Αχιλλέα. (ένα τρωτό ήρωα του ηρωικού ησιόδιου γένους).Όλος ο μύθος είναι αλληγορικός της γένεσης του πολιτισμού των εντόμων,μετά των φιδιών-ερπετών και τέλος των ανθρώπων υπό την καθοδήγηση των ηρώων.

Ο μύθος παραλείπει τους γίγαντες!

Προ 200.000.000 χρόνια περίπου στον Παλαιοζωικό αιώνα η Γη είχε πλημμυρίσει με φυτά,ενώ η θάλασσα με τους πρώτους χονδριχθύες,τα πρώτα θαλάσσια ερπετά ενώ ήδη ζούσαν τα πρώτα θαλάσσια ασπόνδυλα καρκινοειδή (γαρίδες,αστακοί) ,τα έντομα της θάλασσας που πρώτα θα έβγαιναν στη στεριά και πλημμύρισαν τη στεριά με τα πρώτα τεράστια μυρμήγκια,κατσαρίδες, κ.α.Πολλά απ'αυτά θα αποκτούσαν φτερά όπως οι ακρίδες,τερμίτες και οι μέλισσες.

Η Σταύρωση Του Θεού Παιδιού-Το Αιώνιο Μυστικό Των Ενόχων.


Ο Χριστός 12 χρονών συνδιαλεγόταν με τους νομοδιδασκάλους του Ιουδαϊκού Ιερατείου στη Συναγωγή της Ιερουσαλήμ.Εκεί τον βρήκαν οι γονείς του,που τον είχαν χάσει.

Ο Χριστός απόρησε που τον έψαχναν λέγοντας ότι ήταν στο σπίτι του Πατέρα του.Άρα ορθά συμπεραίνουν οι Χριστιανοί ,ότι είχε ήδη αποκτήσει Αυτοσυνειδησία.Ίσως πιο νωρίς ακόμη να γνώριζε ότι ήταν η Ενσάρκωση του Θεού-Πατέρα του "Εν τοις Ουρανοίς".Δηλαδή ο Κρόνος γιός του Θεού Ουρανού,όπως ο Κρίσνα περίπου 20 ετών ενσαρκώθηκε ως ποιμένας βοδιών στην Ινδία,σύμφωνα με τη Μπαγκαβάτ Γκιτά.
Ο Κρίσνα βέβαια δεν σταυρώθηκε αλλά αντιθέτως βοήθησε τον μαθητή του Αρτζούνα να νικήσει στον πόλεμο τους εχθρούς του.Ήταν άραγε μια πρότερη ενσάρκωση του ίδιου Θεού?Του Θεού Κρόνου?Πιθανά ναι.Και εξηγήσαμε πως επρόκειτο για την ενσάρκωση του Πνεύματος του Γαλαξία μας!


ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΕΣΤΙ=376=Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ


Αλλά ας δούμε τη συνέχεια με τον 12ετή Χριστό.Για τα επόμενα 18 χρόνια δεν γνωρίζουμε τίποτε γι'αυτόν,ούτε υπάρχουν ιστορικές,ούτε καν θρησκειολογικές πηγές για τη ζωή του.Απλά η φήμη ότι πήγε στην Ινδία όπου διδάχτηκε τη θρησκεία του Βουδισμού και στην Αίγυπτο όπου διδάχτηκε την Ιατρική και έτσι θεράπευε τους αρρώστους και στην Ελλάδα όπου διδάχτηκε Φιλοσοφία στην Αρχαία Αθήνα.Προφανώς τίποτε απ'αυτά δεν ισχύει.


Οι Χριστιανοί γράφουν ότι τα 18 αυτά χρόνια έζησε στη Ναζαρέτ με τους γονείς του ,"ζώντας κοντά τους με Υπακοή"....
Άν ήταν τόσο υπάκουος δε θα "εξαφανιζόταν" στα 12 του στο Ναό του Πατέρα του.
Ο Χριστός όντας ενσάρκωση του Αρχαίου Θεού Κρόνου,του Γαλαξιακού Πνεύματος που οι Ινδοί τον απεικόνισαν  ως γαλάζιο Κρίσνα,ήταν ήδη Μύστης από μικρότατη ηλικία.Υποθέτω από τα 6 κιόλας.Υπάρχει η παράδοση ότι έκανε θαύματα από τη νηπιακή ηλικία.Όπως με τα πήλινα πουλάκια που έφτιαχνε και για να τα "σώσει" από τον αδελφό του που τα κατέστρεφε,τα έκανε αληθινά και πέταξαν ελεύθερα στον ουρανό.Είχε ήδη φέρει τις υπερφυσικές δυνάμεις (sintis) από τις προηγούμενες ζωές του.

Η τελευταία φορά που σε είδα


Την τελευταία φορά που σε είδα ήσουν πανέμορφη όπως πάντα. Φορούσες εκείνη την υπέροχη μαύρη μπλούζα που σου πήρα για δώρο στα γενέθλια σου. Έλαμπες ολόκληρη, ίσως επειδή ήσουν χαρούμενη πλέον μακριά από μένα, έλειπες από την αγκαλιά μου, αλλά ήσουν ευτυχισμένη, το έβλεπα στα μάτια σου και αυτό μου έδινε χαρά, άλλωστε αυτό ήθελα να είσαι εσύ χαρούμενη.
Δεν είχα καταλάβει ακόμα πως αυτό που είχαμε πλέον ανήκε στο παρελθόν, νόμιζα πως όταν σε έβλεπα θα έτρεχες κατά πάνω μου, θα σε έπαιρνα αγκαλιά και θα σε φιλούσα, όμως δεν έγινε αυτό.
«Γεια, πως περνάς;»
«Καλά, προσπαθώ να ξεχάσω, εσύ;»
«Κι εγώ να επιβιώσω σε αυτή τη μιζέρια που ζω»
«Όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε δεν είσαι μόνος σου»
«Ναι είναι αλήθεια αυτό, θα τα ξαναπούμε ε;»
«Κάποια μέρα ίσως..»

Ηλιακή Έκλειψη 21 Αυγούστου 2017: Φουντώνει η γεωπολιτική αστάθεια – Πόλεμος για ενέργεια και νερό

Ηλιακή Έκλειψη 21 Αυγούστου 2017: Φουντώνει η γεωπολιτική αστάθεια – Πόλεμος για ενέργεια και νερό

Η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη που έπληξε τις ΗΠΑ, πριν από την έκλειψη του 1918, ήταν στις 29 Ιουλίου 1878.

Και οι δύο συνοδεύτηκαν από πανδημίες, όπως η ισπανική γρίπη.
Η ισπανική γρίπη του 1918 μόλυνε το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού και εξόντωσε πάνω από 20 εκατομμύρια ανθρώπους.

Ηλιακή Έκλειψη 21 Αυγούστου 2017

Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 θα παρουσιαστεί το φαινόμενο της Ολικής Έκλειψης Ηλίου.
Το όμορφο φαινόμενο θα ορατό από ολόκληρη τη βόρειο Αμερική, Βραζιλία, Ατλαντικό Ωκεανό, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία και μέρος της Δυτικής Αφρικής.
Ήδη η NASA και οι πολιτείες των ΗΠΑ από όπου θα είναι ορατή, άρχισαν τις προετοιμασίες για την παρατήρηση του φαινομένου, αφού έχει αρκετά χρόνια να παρατηρηθεί η εν λόγω ολική έκλειψη.
Αυτή η ηλιακή έκλειψη πέφτει κοντά στο βασιλικό αστέρι του Regulus.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα