Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Ανακαλύφθηκε κρανίο 13 εκατ. ετών από κοινό πρόγονο πιθήκων και ανθρώπων

Ανακαλύφθηκε κρανίο 13 εκατ. ετών από κοινό πρόγονο πιθήκων και ανθρώπων
Παλαιοντολόγοι ανακάλυψαν στην Κένυα της Αφρικής το καλοδιατηρημένο απολίθωμα ενός νηπιακού κρανίου ηλικίας περίπου 13 εκατ. ετών, το οποίο ανήκε σε κάποιο κοινό πρόγονο των πιθήκων και των ανθρώπων, που ονομάσθηκε «Νιανζαπίθηκος αλέσι».
Οι πίθηκοι είναι συγγενείς των ανθρώπων (πιο στενοί οι χιμπατζήδες και οι γορίλες, πιο μακρινοί οι ουρακοτάγκοι και οι γίββωνες).
Ο τελευταίος κοινός πρόγονος ανθρώπου-χιμπατζή έζησε στην Αφρική πριν από έξι έως επτά εκατ. χρόνια, οπότε και διαχωρίσθηκαν εξελικτικά ο άνθρωπος και ο χιμπατζής.
Έκτοτε έχουν βρεθεί διάφορα απολιθώματα, όμως ελάχιστα είναι γνωστά για την προηγούμενη εξέλιξη των κοινών προγόνων ανθρώπων-πιθήκων πριν από δέκα εκατ. χρόνια και παλαιότερα.
Τα σχετικά απολιθώματα είναι σπανιότατα και συνίστανται σε μεμονωμένα δόντια και τμήματα γνάθου.
Κανένα κρανίο δεν είχε βρεθεί μέχρι σήμερα που να χρονολογείται προ 10 έως 14 εκατ. ετών.

Δέκα νυφικά από όλο τον κόσμο. Το διαφορετικό γαμήλιο στυλ της νύφης ανάλογα με τη χώρα που παντρεύεται (φωτό)

Tα ήθη και έθιμα από χώρα σε χώρα διαφέρουν, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις τελετές γάμου. Οι γαμήλιες ενδυμασίες, το χρώμα και το ύφασμα, μεταβάλλονται ανάλογα με τις εθνικές και τοπικές παραδόσεις. Το VfL σας παρουσιάζει νυφικά και φορέματα γάμου, από διάφορα μέρη του κόσμου, όπου φτερά κουκουβάγιας, πέπλα και γαμήλια καπέλα κυριαρχούν.
Δείτε νύφες από δέκα διαφορετικά μέρη του κόσμου.
#1. Αυστρία
Στην Αυστρία οι νύφες επιλέγουν να φορούν νυφικά, που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι.
Σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής τους είναι το βέλο, το οποίο όπως λέει η παράδοσή τους, κρατάει μακριά την αρνητική ενέργεια.
#2. Ισπανία
Το παραδοσιακό χρώμα για το νυφικό μιας Ισπανίδας είναι το μαύρο.
Σύμφωνα με την κουλτούρα της χώρας, το μαύρο χρώμα συμβολίζει την πίστη της νύφης, μέχρι τον θάνατο.  Ακόμη, το νυφικό συνδυάζεται με ένα μακρύ βέλο ή μαντήλα.

Ο μύθος της “βλαβερής ζάχαρης” βλάπτει σοβαρά την υγεία!

Αποτέλεσμα εικόνας για ζάχαρη

Έχω κυριολεκτικά βαρεθεί και αηδιάσει με αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη διατροφή μας! Το διαδίκτυο, ντόπιο και ξένο, έχει κατακλυστεί με άπειρα δημοσιεύματα κινδυνολογίας και τρομολαγνίας για την κατανάλωση αγαθών που μέχρι πρότινος έτρεφαν επί αιώνες εκατομμύρια κόσμου πάνω σε τούτον τον έρμο τον πλανήτη

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, αυτή τη στιγμή δεν θα έπρεπε να ζει κανένας Ιταλός που τρώει κιλά μακαρόνια και πίτσες, αφού όλα τα άλευρα δαιμονοποιούνται, κανένας Ολλανδός που έχει γίνει δίμετρος από το DNA του που κολυμπάει στο γάλα, αλλά και κανένας Ινδός, που αν του πεις δεν θα ξαναφάς ζάχαρη γιατί βλάπτει, θα σε κοιτάξει ως νέο, αλλά μη βρώσιμο, εξωτικό φρούτο!
Το άκρως παρανοϊκό είναι ότι, άτομα που δεν υποφέρουν από καμία πάθηση, κανένα καρκίνο, καμία δυσανεξία και είναι υγιέστατα, ακολουθούν τις νέες διατροφικές τάσεις, έτσι, γιατί κάποιος τους τις πάσαρε!
Γιατρός δεν είμαι, οπότε ΑΝ έχετε κάποια πάθηση, αυτοάνοση ή ψυχοσωματική, συμβουλευτείτε έναν ειδικό ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ επιλογής και ΔΙΚΗ ΣΑΣ ευθύνης.
Ωστόσο θα σας παρουσιάσω την άποψη ενός ατόμου που, όχι μόνο έχει σπουδάσει την ιατρική, αλλά έχει δώσει και αυτοπραγμάτωση σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο, έχει θεραπεύσει χιλιάδες -η ίδια και οι γιατροί που ακολουθούν τη μέθοδο της- δεν πληρώθηκε ΠΟΤΕ γι’ αυτό, δεν πούλησε ΚΑΝΕΝΑ ματζούνι ή συμπλήρωμα ή εγχειρίδιο και στο τέλος, δολοφονήθηκε και για την προσφορά της!
Ο λόγος για την Shri Mataji, την οποία είχα την ευλογία όχι μόνο να γνωρίσω προσωπικά, αλλά και να με “κάνει καλά”.









Όταν τη συνάντησα, ήμουν 48 κιλά, στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας, κατανάλωνα κιλά μαύρο καφέ χωρίς ζάχαρη δουλεύοντας ως μεταφράστρια κάπου 12-14 ώρες ημερησίως και έκλεινα τη μέρα με ένα αλκοολούχο ποτό για να μπορέσω να… “ηρεμήσω”. Στη δε ψυχοσωματική μου συλλογή,  συμπεριλάμβανα ότι κυκλοφορεί στον πλανήτη και τελειώνει σε -ίτιδα. Εν ολίγοις, με παρέλαβε ένα κουρέλι και με έκανε άνθρωπο, που αυτή τη στιγμή δεν πάσχει από τίποτα, δεν παίρνει ούτε ένα παυσίπονο, δεν παθαίνει ιούς και μολύνσεις και γρύπες!
Οπότε, αυτήν ξέρω και αυτήν εμπιστεύομαι και την μοιράζομαι μαζί σας, γιατί αλλιώς θα ήμουν εγωίστρια αν κρατούσα αυτή την εμπειρία μυστική, κι ας μου κοστίζει η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων.

Η “ζέστη” στο δεξί κανάλι και η καραμπόλα μπλοκαρισμάτων των τσάκρας

Αλλάξαμε, να πάρει...



Αλλάξαμε, ρε γαμώτο, ξεπουληθήκαμε... Γίναμε ίδιοι μ' αυτούς που κοροϊδεύαμε, μη σου πω πως γίναμε χειρότεροι... Όλα εκείνα που δε θέλαμε να γίνουμε μας χαιρετάνε κοροϊδευτικά κάθε φορά που το βλέμμα μας πέφτει στον καθρέφτη. Και κατά βάθος το γνωρίζουμε. Μα δεν κάνουμε τίποτα απολύτως για να τ' αλλάξουμε αυτό.
Πως καταντήσαμε έτσι, να πάρει;

Βάλαμε το εμείς στο ντουλάπι βαθιά και πετάξαμε το κλειδί από φόβο μην τυχόν και μπούμε στον πειρασμό να το πάρουμε πίσω. Πως στην ευχή τα διαγράψαμε όλα; Ιδεολογίες, φιλοσοφία, τρόπο ζωής. Δώσαμε μια και τα στείλαμε στον αγύριστο, γαμώτο... Τα πουλήσαμε κοψοχρονιά για ν' αγοράσουμε φανταχτερά στολίδια μιας χρήσης. Υπερσύγχρονα κινητά, υπολογιστές τελευταίας γενιάς, τηλεοράσεις που μόνο καφέ δεν κάνουν... Κι αφήσαμε να σκουριάζουν στο πιο βαθύ υπόγειο της ψυχής μας παρέες, συναισθήματα, χαμόγελα κι ευτυχία...
Οι Rolling Stones και οι Doors ξέφτισαν μέσα σου, έχασαν το χρώμα τους κι έγιναν Παντελίδης, Βανδή και Ρέμος. Και η σκηνούλα σου γέμισε μπετό και έγινε πεντάστερο ξενοδοχείο, κρύο κι απόκοσμο σα μνήμα... Πόσο περήφανος μπορείς να νιώθεις γι αυτή σου την κατάντια;

Θυμάσαι ρε, αλήθεια; Πόσο γεμάτος ένιωθες παρέα μ' ένα μπουκάλι φτηνή μπύρα κάτω απ' την πανσέληνο, στην ακροθαλασσιά; Τότε που ο κόσμος όλος γύρω σου ήταν μια αγκαλιά κι ένα φιλί στο στόμα; Πόσο έτρεμε το κορμί σου από ευτυχία όταν έκανες έρωτα το ξημέρωμα πάνω στα βότσαλα μιας ξεχασμένης παραλίας; Θυμάσαι αλήθεια τον αέρα που σου χάιδευε το πρόσωπο πάνω στο μικρό βεσπάκι κι η ψυχή σου ταξίδευε μ' ένα σακίδιο στην πλάτη δίχως να νοιάζεται για ον προορισμό της; Αλήθεια, έχεις καταλάβει πόσο μόνος νιώθεις τώρα μέσα στο καινούριο πολυμορφικό σου;

Αλόνσο Σάντσεθ δε Ουέλβα: Ο Μύθος του Ισπανού Θαλασσοπόρου που Ανακάλυψε την Αμερική πριν τον Κολόμβο


  Το 1485, Ο Χριστόφορος Κολόμβος φεύγει από την Πορτογαλία και πάει στην Ισπανία για να αναζητήσει την υποστήριξη του Βασιλικού Στέμματος ώστε να πλεύσει δυτικά στον Ατλαντικό και να φτάσει στις ακτές της Ασίας. Ο Γενουάτης Θαλασσοπόρος, βρήκε ως καταφύγιο το Μοναστήρι της Ράβιδα που βρίσκεται στην - μικρή τότε - πόλη της Ουέλβα της Ισπανίας και κοντινή του λιμανιού Πάλος δε λα Φροντέρα από όπου και αναχώρησε το 1492 για το πρώτο του ταξίδι προς την Αμερική. Από τους πιστούς χριστιανούς που έρχονταν για προσκύνημα στην Ράβιδα, ο Κολόμβος, γνώρισε ανθρώπους κλειδιά οι οποίοι στήριξαν τα εξερευνητικά του σχέδια φέρνοντας τον σε επαφή τόσο με το Στέμμα όσο και με την ναυτική κοινότητα της περιοχής. Η πόλη της Ουέλβα, όπως και το γειτονικό λιμάνι του Πάλος, συνέφερε τα μέγιστα στο ταξίδι του Κολόμβου, με τους αδελφούς Πινθόν να πρωτοστατούν και να συμβάλουν καθοριστικά στην επιτυχία του. Το 1492 ο Κολόμβος φτάνει στην Αμερική νομίζοντας πως έχει φτάσει στην Ασία και το 1502 ο Βεσπούτσι ανακαλύπτει πως οι Ισπανοί δεν είχαν φτάσει στην Ασία αλλά σε έναν νέο Κόσμο. Λίγα χρόνια όμως αργότερα, άρχισε να διαδίδεται στην Ισπανία η φήμη για έναν Ισπανό θαλασσοπόρο από την Ουέλβα ο οποίος είχε ανακαλύψει την Αμερική από το 1480, δώδεκα χρόνια πριν το πρώτο ταξίδι του Κολόμβου. Ο θαλασσοπόρος αυτός ήταν ο Αλόνσο Σάντσεθ δε Ουέλβα.

  Σύμφωνα με τον μύθο, ο Αλόνσο Σάντσεθ ήταν Πλοίαρχος ενός εμπορικού πλοίου το οποίο εκτελούσε δρομολόγια μεταξύ της Ουέλβα, της Αγγλίας, των Νήσων Μαδέρες και των Καναρίων Νήσων. Σε ένα από τα ταξίδια του, το 1480, καθώς έπλεε από τις Μαδέρες προς την Ουέλβα, συνάντησε μία καταιγίδα η οποία προξένησε σοβαρές ζημιές στα ιστία του, σε σημείο να μην μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του. Έτσι, το ακυβέρνητο πλοίο του παρασύρθηκε νοτιοδυτικά από τα ρεύματα του Ατλαντικού ώστε μετά από μερικές εβδομάδες να φτάσει στις ακτές της Αμερικής, σε κάποιο από τα νησιά των Αντιλλών. Εκεί, βρήκαν ένα χωριό ιθαγενών. Οι ιθαγενείς τους υποδέχθηκαν ως θεούς λόγω του παρουσιαστικού των Ισπανών που ήταν λευκοί, ψηλότεροι και με γενειάδα αλλά και λόγω και των μύθων τους που έλεγαν πως οι θεοί τους θα τους επισκεφθούν ερχόμενοι από την θάλασσα. Τους πρόσφεραν φαγητό, χρυσό και κάθε είδους βοήθεια για να επισκευάσουν το πλοίο τους. Αφού οι Ισπανοί επισκεύασαν το πλοίο τους, αναχώρησαν για την Ουέλβα. Μετά από έναν μήνα, έφτασαν στο Πόρτο Σάντο των Νήσων Μαδέρες με τον Σάντσεθ και τους λιγοστούς άνδρες που είχαν επιβιώσει να είναι βαριά άρρωστοι από τις κακουχίες του ταξιδιού. Στο Πόρτο Σάντο, ο Σάντσεθ συνάντησε τον Κολόμβο - ο οποίος πράγματι βρισκόταν εκεί εκείνη την περίοδο - και του αφηγήθηκε την περιπέτεια του, δίνοντας του κάθε πληροφορία. Ο μύθος ολοκληρώνεται με τον Σάντσεθ και τους συντρόφους του να υποκύπτουν στις ασθένειες τους κατά την άφιξη τους στην Ισπανία, και ο Κολόμβος να μένει με τις πολύτιμες πληροφορίες του Σάντσεθ τις οποίες χρησιμοποίησε για το δικό του ταξίδι στην Αμερική. 

Γιὰ νὰ βαδίσω στὸ αὔριο, πρέπει νὰ τιμήσω τὸ …ἐχθές!

Πόσο ἀντιφατικό μᾶς ἀκούγεται κάτι τέτοιο;
Κι ὅμως…
Ὅλα αὐτὰ ποὺ ἀποφασίζω σήμερα, γιὰ τὸ αὔριο, βασίζονται σὲ γνώσεις, ἐμπειρίες, ἐπιλογὲς τοῦ ἐχθές μου.
Ἡ κρίσις μου, ἡ ἀντίληψίς μου, ἡ ὅποια συνειδητότης μου εἶναι ἀποτέλεσμα ἐχθεσινῶν ἐπιλογῶν κι ἀποφάσεων.
Τί λοιπόν σκέπτομαι γιά τό αὔριο;
Αὐτὸ ποὺ σκέπτομαι, ὀνειρεύομαι, προγραμματίζω εἶναι ἀποτέλεσμα τῆς ἔως σήμερα διαδρομῆς μου.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΥΦΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ

STHTHOS
Χωρίς χούφτωμα δουλειά δε γίνεται. Κοίταξε τώρα να δείς μελέτη επιστημόνων τι λέει, χούφτωστην, χούφτωστην για να τελειώσει στα σίγουρα. 

Αυτό μας λένε ειδικοί οι οποίοι υποστηρίζουν ότι κάποιες γυναίκες ανάβουν τόσο πολύ όταν τους χαϊδεύεις το στήθος που μπορεί να έρθουν σε οργασμό χωρίς καν να κάνουν σεξ. 

Ακούγεται  ακραίο και περίεργο όμως  απ΄οτι φαίνεται το έχουν ψάξει αρκετά. 

Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε  αναφέρει ότι γιατροί παρατηρώντας το πως αντιδρά ο εγκέφαλος στις γυναίκες που ερεθίζονται οι ρώγες τους για πάνω από μισό λεπτό, βρήκαν κάτι πολύ ενδιαφέρον.

 Οτι όπως το ερέθισμα του κόλπου ή της κλειτορίδας έτσι και το ερέθισμα της ρώγας δραστηριοποιεί το ίδιο σημείο του εγκεφάλου. 

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό, αν δεν ασχοληθεί ο άντρας με το στήθος τους. 

Και μάλιστα σε μια άλλη μελέτη, στην οποία πήραν μέρος 213 γυναίκες, το 29% από αυτές δήλωσε ότι έχει φτάσει σε οργασμό μόνο με το χάιδεμα του στήθους. 

Όπως φτιάχνονται οι γυναίκες όμως, φτιάχνονται και οι άντρες όταν χουφτώνουν στήθος.

 Γιατί αναφέρει αυτή τη μελέτη ο αποδυτηριάκιας; Κάποιο λόγο θα έχει. 

Κοίτα μάγκα μου να δείς τώρα τι μπαγάσας είναι ο Τούρκος. 

Μίλα μου με Πράξεις…

gentleman
Το να μιλάς είναι εύκολο…
το κάνουν όλοι.
Το να πράττεις είναι πιο δύσκολο…
για αυτό και για λίγους.
Ένας άνθρωπος κρίνεται από τις πράξεις του, όχι από τα λόγια του.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα:
1. Η πιο τρυφερή πράξη ενός άνδρα σε μια γυναίκα:
Να της μαγειρέψει για ένα δείπνο με το φως των κεριών.
Μεταφράζεται:
“Θέλω να σε φροντίζω…”
2. Η πιο τρυφερή κουβέντα που μπορεί να ακούσει ένας άντρας από μια γυναίκα:
“Να σου φτιάξω κάτι να φας;”
Μεταφράζεται:
“Σε νοιάζομαι…”
3. Το να προσφέρει ένας άνδρας σε μια γυναίκα που συνοδεύει ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, δεν είναι ρομαντικό.
Είναι αυτονόητο…

Δώστε «χώρο» στα παιδιά σας. Μην τα ρωτάτε διαρκώς «τι έχεις;»



Παραχωρήστε στα παιδιά σας το δικαίωμα να έχουν έναν δικό τους χώρο για να δημιουργήσουν, να σκεφτούν, να απομονωθούν ή να κάνουν οτιδήποτε θέλουν. Ο δημιουργικός άνθρωπος έχει ανάγκη να απομονώνεται.
Μην τα ρωτάτε συνέχεια «Τι τρέχει;», ή «Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας;» ή «Μίλησέ μου, είμαι η μητέρα σου». Το ίδιο το παιδί που έρχεται τρέχοντας στην αγκαλιά σας με ένα χτυπημένο γόνατο, στην ηλικία των 9 ετών, θα τρέξει να κλειστεί στο δωμάτιό του, τρία χρόνια αργότερα, χτυπώντας την πόρτα, και θα γίνει έξω φρενών, αν προσπαθήσετε να το βοηθήσετε ή να του μιλήσετε για το γόνατό του. Εσείς είστε ο ίδιος γονιός, μόνο που έχουν περάσει τρία χρόνια και μέσα σ’ αυτά το παιδί έχει διανύσει το 25% της παιδικής ζωής.
Τώρα το παιδί σας έχει ανάγκη για να μείνει μόνο του, να σκεφτεί πράγματα, να αποφασίσει πώς θα αντιδράσει, χωρίς την παρέμβαση ενός «παρείσακτου» γονιού (που στην πραγματικότητα έχει κίνητρο την αγάπη). Αν βλέπετε μια παρόμοια σκηνή στο σπίτι σας, αντί να σας ταράζει το γεγονός ότι τα παιδιά δεν έρχονται πια σε σας, ή να πιστεύετε ότι κάτι τους συμβάινει, πέστε ένα σιωπηλό μπράβο στον εαυτό σας. «Πέτυχα κάτι. Έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν μόνα τους τα προβλήματά τους κι αυτό ακριβώς είναι το καθήκον του γονιού, να διδάσκει τα παιδιά να σκέφτονται μόνα τους και να βρίσκουν μόνα τους τη δική τους μοναδική λύση».

Πήρε Τον Νόμο Στα Χέρια Του Και Σκότωσε Τον Φονιά Του Γιου Του Μέσα Στο Δικαστήριο – Σωστά Έπραξε ή Λάθος;



Τριάντα τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 7 Αυγούστου από την ημέρα που ο νεαρός Μανόλης Παπαδόσηφος έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες του γνωστού του Γιάννη Βενιεράκη σε καφετέρια της πόλης του Ρεθύμνου. Η εν ψυχρώ εκτέλεση του 27χρονου Κρητικού έμελλε να πυροδοτήσει μια από τις πλέον ξακουστές βεντέτες του νησιού.

Πεντέμισι χρόνια μετά το φονικό, ο Γιάννης Παπαδόσηφος, πατέρας του Μανόλη, σκότωνε μέσα στην αίθουσα του Εφετείου Πειραιώς το φονιά του παιδιού του.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο 27χρονος Μανόλης Παπαδόσηφος ήταν γνωστός με τον Γιάννη Βενιεράκη, ο οποίος περνούσε σε ηλικία το νεαρό κατά 10 χρόνια. Αιτία του φονικού ήταν μια προσωπική διαφορά ανάμεσα στους δύο άνδρες.
Ειδικότερα, ο Βενιεράκης λέγεται ότι είχε εξοργιστεί με τον Παπαδόσηφο, καθώς ο τελευταίος φέρεται να είχε συμβουλεύσει μια κοπέλα που είχε σχέση με τον 37χρονο να είναι προσεκτική μαζί του.
Τελικά, στις 7 Αυγούστου του 1983 οι δύο γνωστοί συναντιούνται σε καφετέρια στο Ρέθυμνο. Ο Βενιεράκης καλεί τον Παπαδόσηφο να ανέβουν στο πατάρι του καταστήματος, προκειμένου να συζητήσουν εκεί καλύτερα.
Όπως έγινε μετέπειτα γνωστό, η «συζήτηση» δεν κράτησε παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα: Ο 37χρονος έβγαλε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον Παπαδόσηφο στο στήθος, σκοτώνοντάς τον ακαριαία.

ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ[Μέρος Β΄]



[δ]. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ
Τα παραπάνω δεν τα γράψαμε γιά να περνάει η ώρα. Είναι ακριβώς ο τρόπος που σκέπτεται ο εχθρός. Είναι ο τρόπος που σκέφτονται κι ενεργούν “αυτοί”. Επομένως, με βάση τα προλεχθέντα, θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε το επόμενο βήμα τους.
Λοιπόν, αυτό είναι σχετικά απλό, θα έλεγα: κάνουμε μιά προέκταση της ευθείας που συνδέει τα δύο σεισμικά επίκεντρα, καθώς καί μία ακόμη προέκταση της “ευθείας” του χρόνου. Το θέμα είναι, πόσο μεγάλη; Με ποιά αναλογία;
Παρένθεση: ξαναλέω ακόμη μία φορά (προς χάριν διαφόρων διαδικτυακών εξυπνάκηδων) ότι αυτό που κάνω, δεν είναι “προφητείες”. Είναι Μαθηματικά το πολύ Γυμνασίου. Απλή, καθαρή, μαθηματική λογική. ΛΟ-ΓΙ-ΚΗ. Τώρα, όποιον δεν το καταλαβαίνει, καί νομίζει ότι μιλάω με το Άγιο Πνεύμα (ή με το μαντείο των Δελφών, ή με τους Ψίψιλον, ή ξέρω ‘γώ) καί δίνω στον πεινασμένο λαό έτοιμες αλήθειες εξ αποκαλύψεως, δεν μπορώ να τον βοηθήσω. Ίσως μαζί του να καταφέρει τίποτε κανένας εξειδικευμένος παιδοψυχολόγος.
Τα ίδια ισχύουν καί γι’ άλλους πιθανούς βλάκες, που τυχόν θα πουν ότι δήθεν διασπείρω ψευδείς φήμες. Στο συνεργείο μυαλών καί τούτοι, πάραυτα!
I. στον χώρο
Πάμε στο Γκούγκλ Έρθ καί συνδέουμε τα δύο σεισμικά επίκεντρα.
Αυτή η ευθεία είναι περίπου 235 χιλιόμετρα. Την προεκτείνουμε προς νότον. (Διότι είπαμε: το σκεπτικό είναι να τρομάξουν όλους τους Έλληνες του ανατολικού Αιγαίου / να κάνουν ζημιές στα ακίνητά τους / να τινάξουν στον αέρα την τουριστική σαιζόν.) Εάν την προεκτείνουμε άλλο τόσο, δηλ. άλλα 235 km, τότε πέφτουμε σε σημείο της θάλασσας πολύ μακριά από κατοικημένα νησιά μας.
Άρα, δοκιμάζουμε να προεκτείνουμε κατά χρυσή αναλογία, δηλ. 235×1.618 = 380.23 km. (145 km πιό νοτιοανατολικά, δηλαδή.)
Πάλι πέφτουμε σε θάλασσα, αλλά αρκετά κοντά στη Ρόδο (περίπου 30 km από την πλησιέστερη ακτή νότια του νησιού) κι επάνω σε -κάτι σάν- υποθαλάσσιο ρήγμα ( ; ), οπότε ένας σεισμός 6.18 Ρίχτερ θα κάνει αρκετή ζημιά.
Η εικόνα “τελικού σημείου προεκβολής” είναι αυτή:

Παρατηρούμε ότι ένας σεισμός με αυτό το επίκεντρο θα ταρακουνήσει γερά Ρόδο καί Κάρπαθο. Πλην όμως, αν προεκτείνουμε την αρχική ευθεία όχι κατά 1/φ, αλλά κατά 1/(φ^2), δηλαδή κατά 90 km περίπου, τότε πέφτουμε περίπου εδώ:

Πώς η Ελλάδα κυνηγούσε τον Καζαντζάκη για να μην πάρει το βραβείο Νόμπελ!

Η ιστορία της διεκδίκησης, της αναμενόμενης οριστικής θετικής απόφασης και τελικά της ματαίωσης της απονομής του Βραβείου Νομπέλ στον Νίκο Καζαντζάκη κράτησε 11 ολόκληρα χρόνια.

Πώς η Ελλάδα κυνηγούσε τον Καζαντζάκη για να μην πάρει το βραβείο Νόμπελ!

Θεωρώ ότι το είχαμε μέσα στα χέρια μας. Και το σκοτώσαμε. Ολα αυτά τα χρόνια, 1946-1957, η Ελλάς όχι μόνο κυνηγούσε τον Καζαντζάκη να μην πάρει το Νομπέλ, αλλά σε αντιπερισπασμό προέβαλλε άλλο συγγραφέα… αξιότερό του. Και απαξίωνε τον άξιο. Ουσιαστικά τον εξέβαλε από τον προθάλαμο της βράβευσης.

Χαρακτηριστική είναι η φράση του Αλμπέρ Καμύ, ο οποίος πήρε το Νομπέλ το 1957, σε γράμμα του προς την Ελένη Ν. Καζαντζάκη:

«…Και ακόμα δεν ξεχνώ πως τη μέρα που λυπόμουν να δεχθώ μια διάκριση, που ο Καζαντζάκης άξιζε εκατό φορές περισσότερο, επήρα από εκείνον το πιο γενναιόδωρο από όλα τηλεγράφημα…».

Για πρώτη φορά η υποψηφιότητα του Νίκου Καζαντζάκη για το Νομπέλ προτείνεται στη Σουηδική Ακαδημία από την Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Λογοτεχνών τον Μάιο του 1946. Ηταν κοινή υποψηφιότητα για τον Καζαντζάκη και τον Αγγελο Σικελιανό. Νωρίτερα ο Καζαντζάκης, ως πρόεδρος της Εταιρείας και διά της Εταιρείας, είχε προτείνει για το Νομπέλ τον Σικελιανό. Οταν ύστερα πληροφορήθηκε από έρευνα στη Στοκχόλμη ότι η πρόταση μπορούσε να περιλαμβάνει πέραν του ενός πρόσωπα, ακόμη και τρία τέσσερα, επανήλθε. Και έγινε έτσι νέα πρόταση για τους δύο μαζί.
Ο Καζαντζάκης ζήτησε από τον Σικελιανό «να θελήσει να ενωθούν τα ονόματά τους αναπόσπαστα, γιατί, στην αγάπη, ένα πράμα, μοιραζόμενο, διπλασιάζεται. Και η τιμή για την Ελλάδα θα ‘ταν διπλή». (Από γράμμα του προς τον Παντελή Πρεβελάκη, 18.7.1946.) Προτάσεις στη Σουηδική Ακαδημία μπορούσαν να κάνουν ακαδημίες και ακαδημαϊκοί, λογοτέχνες και σωματεία τους, γνωστοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών.

Η Ακαδημία Αθηνών δεν τον πρότεινε βέβαια. Πώς άλλωστε ήταν δυνατό να προτείνει τον Καζαντζάκη για Νομπέλ, αφού μόλις τον προηγούμενο χρόνο τον είχε θεωρήσει ακατάλληλο να γίνει μέλος της, προκρίνοντας αντ’ αυτού τον Σωτήρη Σκίπη; Εντός Ακαδημίας ο Σκίπης, εκτός Ακαδημίας ο Καζαντζάκης! Εκτός και ο Σικελιανός!

Μαζί με την αίτησή του προς την Ακαδημία Αθηνών, τον Μάρτιο του 1945, ο Καζαντζάκης υπέβαλε και κατάλογο των έργων του: πέντε ταξιδιωτικά, δώδεκα δραματικά, τρία φιλοσοφικά, ένα ποιητικό, τέσσερα μυθιστορήματα, ένα ιστορικό, δώδεκα μεταφράσεις και πολλά παιδικά βιβλία. Αυτή ήταν ως τότε η πνευματική δημιουργία του, καθώς και μερικά άλλα που δεν περιέλαβε. Με την πάροδο του χρόνου το συγγραφικό του έργο εμεγεθύνετο και έκρουε την πύλη της Σουηδικής Ακαδημίας.

Ο δολοφόνος που τιμωρούσε δολοφόνους και ξερίζωσε ακόμη και την καρδιά του φονιά πατέρα του

Ο Πέδρο Φίλιο ήταν ο serial killer των βιαστών, φονιάδων και εμπόρων ναρκωτικών με περισσότερα από 70 θύματα


Ο δολοφόνος που τιμωρούσε δολοφόνους και ξερίζωσε ακόμη και την καρδιά του φονιά πατέρα του

Με σλόγκαν ζωής «το να σκοτώνεις άλλους εγκληματίες είναι υπέροχο και μου δίνει ικανοποίηση», ο Πέδρο Ροδρίγκες Φίλιο είναι ένα από τα πιο περίεργα κράματα κατά συρροή τιμωρών που είδε ποτέ ο κόσμος.

Στα κιτάπια της Ιστορίας πέρασε βέβαια ως ένας από τους πλέον διαβόητους και παραγωγικούς serial killers της Βραζιλίας, υπάρχουν πάντως και πολλοί που τον είδαν ως έναν αυτόκλητο υπερασπιστή του καλού, που καταβυθίστηκε στην Κόλαση για να τιμωρήσει με τον ίδιο τρόπο τους φονιάδες.

Το δικό του σαφάρι ξεκίνησε εξάλλου από την τρυφερή ηλικία των 14 ετών, όταν ο «Πεδρίνο ο Ταυρομάχος», όπως έμεινε γνωστός, άρχισε τη δολοφονική του σταυροφορία που θα άφηνε πάνω από 70 θύματα.
Ακόμα και πριν έρθει εξάλλου στον κόσμο η ζωή του μόνο εύκολη δεν ήταν, καθώς ο πατέρας του ξυλοκοπούσε τόσο βάναυσα την εγκυμονούσα σύζυγό του που το παιδί γεννήθηκε με δυσμορφίες στο κρανίο. Μέχρι τα 18 του είχε σκοτώσει τουλάχιστον 10 ανθρώπους, περιλαμβανομένου και του αντιδημάρχου της πόλης που είχε απολύσει τον πατέρα του, έναν σχολικό φύλακα.

Και βέβαια όταν ο αιμοβόρος πατέρας σκότωσε τη μητέρα του, ο Φίλιο αναζήτησε την εκδίκησή του. Μπήκε στη φυλακή και τον σκότωσε, ξεριζώνοντας την καρδιά του και τρώγοντάς τη. Όταν τον έπιασαν το 1973 και τον έριξαν στα μπουντρούμια, όλοι πίστεψαν πως η παραγωγική του καριέρα θα έπαιρνε τέλος. Αλίμονο! Γιατί τώρα βρισκόταν σε ένα μέρος γεμάτο από φονιάδες και εγκληματίες, κι έτσι θα σκότωνε άλλους 47 ανθρώπους πίσω από τα κάγκελα.

Ο Πεδρίνο ο φονιάς βασάνιζε κάποιες φορές τα θύματά του πριν τα σκοτώσει, καθώς τα εγκλήματά του είχαν πάντα μέσα τους την έννοια της τιμωρίας. Ήταν μια προσωπική οδύσσεια να βγάλει από τη μέση τους κακούς αυτού του κόσμου, κι έτσι δεν έχανε τον καιρό του. Ούτε παρακολουθούσε τους στόχους του ούτε εγκληματική στρατηγική έστηνε.

Έβρισκε τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους και τέλειωνε τη δουλειά στο άψε-σβήσε. Παρά το γεγονός ότι με τον πατέρα του πήρε τον χρόνο του για να ξεριζώσει την καρδιά του και να γευτεί ένα κομμάτι της, όχι βέβαια για προσωπική απόλαυση όπως άλλοι serial killers, αλλά για εκδίκηση.

Η δική του φονική σκανδάλη πατιόταν όταν άκουγε για ένα έγκλημα που γινόταν και έμενε ατιμώρητο. Καθώς ένιωθε διαχρονικά πως ατιμώρητος είχε μείνει και ο πατέρας του για την οικογενειακή βία και τη βάναυση κακοποίηση που υπέμενε η μητέρα του και ο ίδιος.

Κι έτσι, όπως ισχυρίστηκε η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ένιωσε το αίσθημα της αδικίας να τον πνίγει όταν στα 13 του τσακώθηκε με τον ξάδερφό του και χωρίς να χάσει χρόνο έσπρωξε το παιδί σε μια πρέσα που λίγο έλειψε να του πάρει τη ζωή.

Ο αλχημιστής και μέγας μάγος που είπαν «αυτοκράτορα των αγυρτών»

Η ζωή του περιβόητου Ιλουμινάτι Αλεσάντρο Καλιόστρο που στραγγαλίστηκε ως μασόνος από την Ιερά Εξέταση



Ο αλχημιστής και μέγας μάγος που είπαν «αυτοκράτορα των αγυρτών»

Χωρίς τον ασίγαστο αλχημιστή, ο Ουίλιαμ Μπλέικ δεν θα είχε γράψει μερικά από τα καλύτερα ποιήματά του, αλλά ούτε ο Μότσαρτ τον «Μαγικό αυλό» ή ο Γκαίτε τον «Φάουστ».

Στον δρόμο του μπλέχτηκαν εξάλλου από τη Μεγάλη Αικατερίνη, η οποία τον έδιωξε κακήν κακώς από τη Ρωσία, και τον Λουδοβίκο ΙΣΤ’, που έσπευσε να τον κλείσει στη Βαστίλη, μέχρι και τον Πάπα Πίο ΣΤ’, ο οποίος θα τον έστελνε στη φυλακή και θα τέλειωναν όλα.

Σπουδαίος θεραπευτής και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αποκρυφισμού για κάποιους, επικίνδυνος τσαρλατάνος και απατεώνας για κάποιους άλλους, φαίνεται πως για τον Καλιόστρο μέση οδός ή ψυχραιμία στην κρίση δεν μπορούν να υπάρξουν.

Οι επαναστατικές ιδέες του απειλούσαν άλλωστε την εδραιωμένη μοναρχία Γαλλίας και Ρωσίας και ό,τι έκανε ο Καλιόστρο υπονόμευε ανοιχτά κάποιον ή κάποιους! Ήταν εξάλλου μασόνος τρομερός και κινούμενος σε συνωμοτικούς κύκλους, φτάνοντας να γίνει ο μεγάλος ευνοούμενος των αριστοκρατικών κύκλων της Ευρώπης. Πριν γίνει ο όλεθρός τους!

Με αυτά και με αυτά, έφτασε να φιγουράρει ως μια από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες του 18ου αιώνα, ένας άνθρωπος που ξεπερνώντας την ταπεινή καταγωγή του μεταμορφώθηκε σε βαρύ πυροβολικό του αποκρυφισμού, πριν χαρακτηριστεί αιρετικός και περάσει από την Ιερά Εξέταση ως μέλος των Πεφωτισμένων.

Κι αν ο 18ος αιώνας ήταν η εποχή του Ορθού Λόγου, κάτι πνευματιστές σαν τον Καλιόστρο λειτουργούσαν ως συνδετικός κρίκος του παλιού με το καινούριο, όντας διάσημος από το Λονδίνο ως τη Βαρσοβία και το Παρίσι ως την Αγία Πετρούπολη! Και σαν να του έκλεινε η μοίρα το μάτι, ο ιταλός περιηγητής και τέκτονας ήταν σωσίας ενός διαβόητου εγκληματία, ή ο ίδιος ο εγκληματίας, κάτι που του έδινε το κατιτίς παραπάνω σε όρους φήμης και σκοτεινιάς.

Αν θεράπευε ο Καλιόστρο μέσω του μαγνητισμού, όπως ορκιζόταν άλλοτε όλη η Ευρώπη, αυτό παραμένει θέμα γούστου και προτιμήσεων. Το τυχοδιωκτικό της προσωπικότητάς του είναι πάντως αναντίρρητο, καθώς αυτός ο κόντες, Τζουζέπε Μπάλσαμο κατά κόσμον, δεν είχε τίτλο ευγενείας ούτε περιουσία στα χέρια του.

Είχε όμως μια ταλαντούχα έφεση στο έγκλημα και την κομπίνα, όταν είπε να εκμεταλλευτεί το πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον με την αλχημεία για να αποκτήσει πλούτη, σεβασμό και φήμη. Και τα απέκτησε και με το παραπάνω, περιδιαβαίνοντας τον κόσμο ως κάτοχος τρομερών απόκρυφων γνώσεων, καθώς υποτίθεται πως κατείχε τη φιλοσοφική λίθο που μεταστοιχείωνε τα μέταλλα σε χρυσάφι, αλλά και το νερό της νεότητας, το οποίο θα τον έφερνε στα μεγαλύτερα σαλόνια της αριστοκρατίας.

Έτσι πέρασε στα κατάστιχα της Ιστορίας, ως μια αινιγματική φιγούρα του 18ου αιώνα, ένα σωστό μυστήριο που καθετί που τον αφορά καλύπτεται από τον μανδύα του θρύλου ή του μύθου. Ένας μάγος εξάλλου στην εποχή του ορθολογισμού δεν ήταν κατά κανέναν τρόπο μικρό πράγμα!

Γιά τους πρόσφατους σεισμούς Λέσβου καί Κώ... Εξ αρχής ήταν φανερό πως οι σεισμοί αυτοί είχαν τεχνητό αίτιο, όχι φυσικό. [Μέρος Α΄]


HAARP  ΚΑΙ...ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ;;;;;
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;;; 




υστυχώς, γιά το ότι ο σεισμός της Λέσβου θ’ αποκτούσε καί παρέαεπαληθεύτηκα με τον πλέον δραματικό τρόπο. 

Δυστυχώς (δίς), χρειάστηκαν νεκροί γιά να στεριώσει το γεφύρι της γνώσης. Εννοώ, ότι αν αποστασιοποιηθούμε από τα συναισθήματα, μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα… ώστε ν’ αποφύγουμε τους επόμενους (νεκρούς).



Εξ αρχής ήταν φανερό πως οι σεισμοί αυτοί είχαν τεχνητό αίτιο, όχι φυσικό. Θες το Χάαρπ, θες διάφορα -πλέοντα στην περιοχή- πλοία που κάνουν έρευνες γιά πετρέλαιο (κι επομένως, ισχυρούς ηχοβολισμούς), πάντως το αίτιο ήταν τεχνητό – έστω κι αν όλοι το καταλάβαιναν από ένστικτο καί μόνον. (Αλλά κι εκείνο το εστιακό βάθος, ρέ παιδί μου!… Κολλημένο στα 10-12 km!!!)


Όμως, μετά από το σημερινό άρθρο η ενστικτώδης βεβαιότητα θα γίνει απολύτως λογική καί συνειδητή.


Όσον αφορά εμάς, οι συγκεκριμένοι σεισμοί (καί μετασεισμοί) επιδέχονται δύο αναλύσεις:

  • Μία, η καθαρά μαθηματική – με σκοπό την ανάδειξη χρονοσειρών καί «νοητών σχημάτων» (patterns), καί φυσικά την εξαγωγή συμπερασμάτων.
  • Καί μία η «μεταφυσική». (Βλέπετε, «αυτοί» δεν κάνουν τίποτε απολύτως χωρίς τελετουργία.)
Σήμερα θ’ ασχοληθούμε με τη δεύτερη. (Ελλείψει χρόνου ν’ αναπτύξω την πρώτη.) Πάντως, όποιος θέλει να δοκιμάσει την αναλυτική του (μαθηματική) ικανότητα, το ακριβές αρχείο των σεισμικών δεδομένων βρίσκεται εδώ.

Η «μεταφυσική» ανάλυση, τώρα, τέτοιων γεγονότων, χωρίζεται κι αυτή σε κάποιους τομείς. Θα δούμε μαζί τους εξής τρείς:

  • Την αστρολογική.
  • Την αστρονομική.
  • Τα αριθμητικά «αποκρυφιστικά» κόλπα σε χώρο καί χρόνο. (Τα οποία δεν πρέπει να συγχέονται με τις μαθηματικές κατανομές, χρονοσειρές, κτλ που ανέφερα παραπάνω. Εδώ μιλάμε γιά απλές πράξεις αριθμητικής.)
Πάμε.

(α) Αστρολογική ανάλυση


Γιά όποιον θέλει να μελετήσει από μόνος του, το αρχείο (η αστρολογική «εφημερίς») βρίσκεται εδώ. Προσωπικώς δεν θα επιμείνω καθόλου στον τομέα, διότι δεν είδα τίποτε αξιόλογο. Δηλαδή, κάτι συζυγίες της Σελήνης με τον Πλούτωνα, κτλ, δεν μου λένε πολλά πράγματα.
Υπόψη, τόσο στο αρχείο σεισμικών δεδομένων, όσο καί στις αστρολογικές «εφημερίδες», οι ώρες δίδονται σε «παγκόσμια ώρα» (UTC, αυτή που παλιά λεγόταν «ώρα Γκρήνουϊτς»). Αυτή είναι τρείς ώρες πίσω από τη θερινή ώρα Ελλάδος, καί δύο από τη χειμερινή.

(β) Αστρονομική ανάλυση


Αλήθεια, τί ακριβώς ψάχνουμε μέσα στην απειρία των άστρων; Καλή ερώτηση! Πάντως, αν έχουμε διαβάσει τα εκτενή αναλυτικά άρθρα του Ρίτσαρντ Χόγκλαντ καί των συνεργατών του (εδώ), ξέρουμε πως ψάχνουμε ένα συγκεκριμένο σύνολο άστρων, σε συγκεκριμένεςαζιμουθιακές γωνίες. 

Τα άστρα αυτά είναι κυρίως ο Σείριος κι ο Βασιλίσκος, καί δευτερευόντως ο Κρόνος, ο Ήλιος, η Σελήνη, καί ίσως κάποια άστρα του Ωρίωνα, ή του Δράκοντα, ή καναδυό άλλων αστερισμών. Οι δε γωνίες (πάνω ή κάτω από τον ορίζοντα) είναι κυρίως οι 19.5° καί οι 33°, καί δευτερευόντως οι 30°, 36°, 39°. 

Στη συγκεκριμένη ανάλυση, καμιά φορά υπεισέρχονται καί οι εκλείψεις Ηλίου/Σελήνης, ή οι διελεύσεις πλανητών μπροστά από τον Ήλιο. Ο δε Γκόρο Αντάτσι στο συγκεκριμένο μοντέλο εισάγει καί κάποιες (αστρονομικές) ευθυγραμμίσεις του Ηλιακού μας Συστήματος, κυρίως την: Ερμής-Ήλιος-Αφροδίτη.
Γιά να δούμε, όμως, τί είχαμε.

Διπλός σεισμός στην Κίνα | Νεκροί & τραυματίες




Δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 175 τραυματίστηκαν απ’ τον σεισμό μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε την Τρίτη την περιοχή Σιτσουάν της Κίνας, σύμφωνα με τα στοιχεία της τοπικής κυβέρνησης και των επίσημων ΜΜΕ. 
Σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua συνολικά 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και 6 τουρίστες, ενώ περίπου 31.500 τουρίστες εκκενώθηκαν από την ζώνη του σεισμού.
Σύμφωνα με την Αμερικανκή Γεωλογική Υπηρεσία ο σεισμός σημειώθηκε σε αραιοκατοικημένη περιοχή 200 χλμ βορειοδυτικά της πόλης Γκουανγουάν σε βάθος 10 χλμ,. Τοποθεσία κοντά στο φυσικό καταφύγιο Τζιουζαιγκού, που αποτελεί και τουριστικό προορισμό.
Ρεσεψιόν ξενοδοχείου κατέρρευσε, με αποτέλεσμα ορισμένοι άνθρωποι να παγιδευτούν όμως 2.800 άτομα κατάφεραν να απομακρυνθούν από το κτήριο, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία της Σιτσουάν.
Ένας δεύτερος σεισμός, μεγέθους 6,6 Ρίχτερ, έπληξε απομακρυσμένη περιοχή της βορειοδυτικής περιοχής Σινγιάνγκ το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με την κινεζική υπηρεσία σεισμών.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει αναφορές για θύματα.

Κάτι φρικτό συμβαίνει στις γυναίκες όταν βλέπουν πορνό



Κάτι φρικτό συμβαίνει στις γυναίκες όταν βλέπουν πορνό, σύμφωνα με επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες αναπτύσσουν μεγάλες ερωτικές προσδοκίες.
Το Pornhub, πρόσφατα αποκάλυψε πως πάνω από το 1/4 των χρηστών της σελίδας είναι γυναίκες πλέον. Τα video με ερωτικό περιεχόμενο αποτελούν καθημερινή συνήθεια του 18% των γυναικών και εβδομαδιαία του 63% των γυναικών. 9 στις 10 γυναίκες, μάλιστα, εξηγούν ότι προτιμούν να βλέπουν πορνογραφικού περιεχομένου video μόνες παρά με τον σύντροφό τους.
Μια μελέτη η οποία διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του New Brunswick, στον Καναδά, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες πλέον έχουν «μη ρεαλιστικές προσδοκίες» για την απόδοση των ανδρών στο κρεβάτι, εν μέρει λόγω των απεικονίσεων στην πορνογραφία.
Η επικεφαλής της έρευνας, Kaitlyn Goldsmith, δήλωσε στην Sun ότι οι γυναίκες περιμένουν οι άνδρες να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι και να έχουν μεγαλύτερα προσόντα.
Τα γεννητικά όργανα μπορούν να τροποποιηθούν ψηφιακά ή καλλωπιστικά, παρουσιάζοντας μεγαλύτερο μέγεθος από το μέσο μέγεθος του πέους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα