Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Η «πέμπτη φάλαγγα» του Πούτιν στην ελίτ της Δύσης




Του Simon Kuper
Financial Times


Στις αρχές του 1961 ξεσκεπάστηκε στη Βρετανία το «δίκτυο κατασκόπων του Πόρτλαντ». Μεταξύ των πρακτόρων ήταν και ένα μεσήλικο ζευγάρι Αμερικανών που ζούσε σε ένα μικρό σπίτι στο προάστιο του Ρούισλιπ, οι οποίοι εμφανίζονταν ως πωλητές βιβλίων την ώρα που έστελναν μυστικά για υποβρύχια στους Ρώσους.

Εκείνο τον Απρίλιο, ο διπλός πράκτορας Τζορτζ Μπλέικ καταδικάστηκε σε 42 χρόνια κάθειρξη, την μεγαλύτερη ποινή που είχε καταβληθεί ως τότε στη Βρετανία. Ως το 1963, ο προδότης φίλος του Κιμ Φίλμπι κατευθυνόταν με πλοίο στη Μόσχα και οι Βρετανοί ήταν απορροφημένοι από την υπόθεση Προφούμο (ένα σεξουαλικό σκάνδαλο που μασκαρεύτηκε ως σκάνδαλο ασφαλείας). Ο πρωθυπουργός Χάρολντ Μακμίλαν, ο οποίος απεχθανόταν και τα δύο αυτά ατοπήματα και αναφερόταν υποτιμητικά «στη λεγόμενη υπηρεσία ασφαλείας», τελικά παραιτήθηκε.

Γράφω ένα βιβλίο για την κατασκοπεία την εποχή του ψυχρού πολέμου. Περνάω ώρες ζώντας πνευματικά στη δεκαετία του 1960 και όταν κάνω ένα διάλειμμα για να ξεκουραστώ και να τσεκάρω το ίντερνετ, νιώθω σαν να διαβάζω τη συνέχεια του βιβλίου.

Η αρχηγός της γαλλικής ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, η οποία χρηματοδοτείται κυρίως από τη Ρωσία, συναντήθηκε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. «Η Μόσχα θα βοηθήσει την Λεπέν να κερδίσει τις εκλογές», έγραψε το φιλικό στο Κρεμλίνο Life News, προτού διαγράψει το tweet λίγα λεπτά αργότερα.

Στην Ουάσινγκτον εν τω μεταξύ, το FBI ερευνά αν η Μόσχα βοήθησε τον Ντόναλντ Τραμπ να κερδίσει. Η κατασκοπεία του ψυχρού πολέμου ήταν συγκριτικά ένα παιχνιδάκι, αλλά προσφέρει μια εικόνα για την επιρροή της Ρωσίας σήμερα.

Οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 ανησυχούσαν υπερβολικά ότι «κόκκινοι» πράκτορες δρουν κάτω από τη μύτη τους. Οι κατάσκοποι της δεκαετίας του 1940 πιθανότατα βοήθησαν την Ε.Σ.Σ.Δ. να κατασκευάσει γρηγορότερα τη πυρηνική βόμβα, αλλά η πλειοψηφία των μεταγενέστερων προδοτών της Δύσης ήταν «μικρά ψάρια». Οι πληροφορίες που έστελναν στη Μόσχα ήταν συνήθως ανούσιες, αναξιόπιστες ή αγνοούνταν. Και το Κρεμλίνο είχε λίγους πολιτικούς φίλους στη Δύση, με εξαίρεση τα μικρά εθνικά κομμουνιστικά κόμματα.

Υπάρχει ζωή μετά θάνατον;


Ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα που απασχολούν τους ανθρώπους και στο οποίο κανείς δεν έχει καταφέρει ποτέ να απαντήσει, είναι αν υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο.

Κάποιους ανθρώπους τους απασχολεί και το αν υπάρχει ζωή πριν από τον θάνατο.
Όσο περνούν τα χρόνια, οδηγούμαι στο συμπέρασμα πως υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο.
Δεν είναι ότι με βολεύει να το πιστεύω αυτό -καθώς τα χρόνια περνούν και για εμένα-, ούτε είχα κάποια μεταφυσική εμπειρία που να με οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα.
Αυτό που με κάνει να πιστεύω πως υπάρχει ζωή μετά τον θάνατο, είναι αυτή η ζωή που ζούμε.
Είναι προφανές πως οι άνθρωποι που ζουν πραγματικά είναι ελάχιστοι σε σχέση με τον πληθυσμό του πλανήτη.
Οι περισσότεροι άνθρωποι προσποιούνται ότι ζουν, ενώ πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από την ημέρα που γεννήθηκαν.
Άρα, δεν μπορεί να είναι αυτό η ζωή. Θα ήταν άδικο.
Πρέπει να υπάρχει και μια καλύτερη ζωή.
Πρέπει να υπάρχει και μια ανώτερη ενσάρκωση.
Άρα, αυτό που ζούμε είναι πρόβα για την επόμενη ζωή. Για την καλή ζωή.

Αγαπητέ μου φόβε… ώρα να χωρίσουμε! Εγώ, πάω παρακάτω..



Γράφει η Μάρω Γκούτσια
Λοιπόν άκου! Άκουσε με προσεκτικά και για τελευταία φορά!
Τέλος. Ακούς; Τέλος! Πάρε απόφαση πως δεν μπορείς να με εξουσιάζεις πια.
Προσπάθησα πολύ να σ’ αποφύγω. Κι επειδή δεν τα κατάφερνα,  ξεκίνησα να σου μιλάω. Πίστευα πως ένας διάλογος μαζί σου θα με βοηθούσε να σε αναγνωρίσω. Προσπάθησα να βρω την υπαιτιότητα για την ίδια σου την ύπαρξη. Μέχρι και να σε ηρεμήσω, προσπάθησα… Έψαχνα να βρω το καλό σε εσένα, αν υπάρχει.
Χρόνια προσπαθώ!
Κι εσύ, εκεί. Στεκόσουν πάντα μπροστά μου δυνατός κι αγέρωχος. Εριστικός, δύσπιστος κι απαισιόδοξος.
Ο στόχος σου; Να με ταπεινώνεις. Να μου ρουφάς τη δύναμη, την ελπίδα, κάθε όνειρο. Να καταστρέφεις λίγο λίγο το παιδί που κρύβω μέσα μου. Αυτή την αθωότητα, τον ενθουσιασμό για τη ζωή, την όρεξη για εξέλιξη. Έτρεφες την ύπαρξη σου όταν με έβλεπες να απελπίζομαι, να τα παρατάω, να κλαίω για τα όνειρα που άφησα πίσω κι έγιναν παρελθόν. Δε με άφηνες να αλλάξω τη ζωή μου, δε με άφηνες να φύγω από καταστάσεις που δεν με κάλυπταν πια… Γιατί δε θα τα κατάφερνα, έλεγες. Όμως, φτάνει.
Φτάνει πια!
Φόβε! Εσύ!
Που κυριεύεις όλων τα μυαλά και τις ψυχές. Που δεν τους αφήνεις να ζήσουν αρμονικά με το «είναι» τους.
Φόβε! Εσύ!
Που υπήρχες παλιά, υπάρχεις τώρα, αλλά δε θα υπάρχεις πια.
Στο υπόσχομαι!
Κοιτάζομαι στον καθρέφτη, με αγαπάω! Πιο πολύ από σένα…

Φοβού την ζήλια του κομπλεξικού ανθρώπου!



Ο κομπλεξικός είναι ο εχθρός του κακού. Ο κακός είναι κακός, φαίνεται.Λεπτά χείλη, γαμψή μύτη, ανατριχιαστικό μειδίαμα. Όταν το συναντάς, ξέρεις πώς να τον αποφύγεις.
Η έτερη προσωπικότητα, αυτή του κομπλεξικού είναι σαφώς πιο επικίνδυνη.Εμφανίζεται πάντα με το μανδύα του απόλυτα νορμάλ ανθρώπου. Ενίοτε του cool.Άνθρωπος με ενδιαφέροντα και με αστείρευτες απορίες περί της προσωπικής σου ζωής.Αυτό σε συγκινεί. Μα τόσο ενδιαφέρον πια;
Σαφώς και ενδιαφέρεται.Να σου κάνει την προσωπική ζωή κόλαση!
Δεν τον υποψιάζεσαι με την πρώτη, γιατί η φιλική του διάθεση λειτουργεί σαν καθρέφτης και τυφλώνει!
Αν είσαι απο την φύση σου φιλικός και ευπροσήγορος χαρακτήρας, την πάτησες!
Οι προθέσεις του δεν είναι απαραίτητα κακές προς εσένα, μην το παίρνεις προσωπικά.
Είναι απλά πολύ καλές απέναντι στον εαυτό του.
Και επειδή ο σκοπός αγιαζει τα μέσα, δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σ’αυτήν την προσωπικότητα.
Κατά την άποψή του πάντα.
Η δική σου αξιοπρέπεια όμως και η προσωπικότητα σου τσαλακώνονται με την ευκολία που τσαλακώνεται το χαρτί κουζίνας.

ΦΥΣΗΞΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΘΥΕΛΛΑ



Ο μεγαλύτερος ψεύτης της αιωνιότητας. Βαρώνος φον Μυνχάουζεν. Ουδείς ποτέ διανοήθηκε να αμφισβητήσει την αξεπέραστη κλάση του. Μέγας αρχιψευταράς. Έλεγε πράγματα τερατώδη, όχι απλά φανταστικά, ανυπόστατα και ασυνάρτητα. Κι όμως είχε το ταλέντο να πείθει, και να μην ενοχλεί. Με τις δεκάδες ανύπαρκτες προσωπικές του ιστορίες ποτέ δεν έθιξε κανέναν, δεν έβλαψε κανέναν. Ο πατριάρχης του ψέματος, που σήμερα λόγω της ημέρας, της πρωταπριλιάς αξίζει να τον πλησιάσουμε...
Το πιο φοβερό με τον βαρώνο. Είναι σίγουρο ότι τα απίστευτα ψέματά του τα πίστευε και ο ίδιος, όχι μόνον οι περισσότεροι που τον άκουγαν, έτσι όπως τα έντυνε με την προσωπική του τόλμη, ευγένεια και γενναιότητα. Να, όμως, που έγινε έξω φρενών όταν κάποιος φίλος του, το 1785, στο Λονδίνο εξέδωσε βιβλίο με τις Απίθανες Ιστορίες του βαρώνου Μυνχάουζεν.
Θρυλικό πρόσωπο ο Ιερώνυμος Κάρολος Φρειδερίκος φον Μυνχάουζεν που γεννήθηκε 11 Μαϊου 1720, σε μία κωμόπολη της Γερμανίας και στα 20 του ακολούθησε ένα τοπικό πρίγκηπα, ως υπασπιστής του, που πήγαινε στη Ρωσία να παντρευτεί την ανηψιά του τσάρου, του Μεγάλου Πέτρου. Από τότε αρχίζει να γράφει την προσωπική του Ιστορία με εντελώς τρελά ψέματα. Προηγουμένως έλαβε μέρος στον ρωσοτουρκικό πόλεμο.
Ήθελα να πάω σ' ένα χωριό, ήμουν πολύ βιαστικός, γι' αυτό διέταξα να ρίξουν μία οβίδα, με την οποία έφθασα το συντομότερο στον προορισμό μου κρατώντας την γερά με τα χέρια μου μέσα από το κανόνι. Μια μέρα με παρέσυρε ένας ανεμοστρόβιλος και έφθασα μέχρι τη Σελήνη. Με καταβρόχθησε ένα τεράστιο θαλάσσιο κήτος κι εγώ μέσα στο στόμα του χόρευα σκωτσέζικους χορούς. Τους θεούς τους συνάντησα μέσα στο ηφαίστειο της Αίτνας. Πυροβόλησα ένα κουκούτσι κερασιάς στο μέτωπο ελαφιού και εκεί φύτρωσε μια κερασιά μετά από ένα χρόνο. 

Συναισθηματική αστάθεια: γιατί δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες

Αν η συναισθηματική αστάθεια είναι μάλλον βραχυπρόθεσμη, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε ή να υποθέτετε ότι θα χειροτερέψει, επειδή όλοι έχουμε καλές και κακές μέρες. Ωστόσο, αν διαρκεί πολύ καιρό, θα πρέπει να αναζητήσετε τη βοήθεια ενός επαγγελματία.



Η συναισθηματική αστάθεια περιλαμβάνει τις διακυμάνσεις της ψυχικής σας διάθεσης τις οποίες μπορεί να αντιμετωπίζετε για μια σύντομη χρονική περίοδο.
Τις περισσότερες φορές ίσως γνωρίζετε σε τι οφείλεται μια ξαφνική λύπη, χαρά ή αδιαφορία.
Καταρχάς, είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε κάτι: υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη συναισθηματικής αστάθειας.
Αναμφισβήτητα υπάρχει ένα είδος σοβαρής διαταραχής της προσωπικότητας, στα πλαίσια της οποίας οι συναισθηματικές διακυμάνσεις είναι χαοτικές και διασπαστικές και μπορούν να εξελιχθούν σε περίπλοκη νεύρωση, για την αντιμετώπιση της οποίας χρειάζεται η κατάλληλη ψυχοθεραπεία.
Ωστόσο στο σημερινό άρθρο θέλουμε να εστιάσουμε στην άλλη άκρη του φάσματος, στη συναισθηματική αστάθεια που έχει σύντομη διάρκεια και είναι λιγότερο έντονη και που οι περισσότεροι από μας έχουμε βιώσει κάποια στιγμή.
Δεν αποτελεί απαραίτητα κλινικό πρόβλημα, όμως υπάρχουν φορές που μοιάζει σαν ένα μαύρο σύννεφο να σκεπάζει τον ήλιο σας και οι σκιές φαίνονται μεγαλύτερες από ποτέ. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι μέσα σας έχει αλλάξει χωρίς να γνωρίζετε γιατί.
Να τι μπορείτε να κάνετε.
Συναισθηματική αστάθεια: σε τι μπορεί να οφείλεται

Η δύναμη της πρόθεσης


Γεια σας φίλες και φίλοι 

Για τον Bill Tiller, μηχανικό, καθηγητή του Στάνφορντ και την ενασχόλησή του με την καταγραφή της ανθρώπινης πρόθεσης σε μηχάνημα, σας είχα μιλήσει παλαιότερα. Αξίζει να διαβάσετε ξανά το άρθρο εκείνο, για να δείτε πώς οδηγήθηκε ο επιστήμονας αυτός στα σημερινά του πειράματα.

Ο Δρ Bill Tiller καθηγητής μηχανικής φυσικής, ήταν γνωστός επί πολλά χρόνια στους επιστημονικούς κύκλους για τις έρευνές του σχετικά με την κρυσταλλοποίηση.
Μετά την συνταξιοδότησή του, όμως, (επί χρόνια διαλογιζόμενος, όπως ο ίδιος λέει) αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την ανθρώπινη συνείδηση και την μελέτη της επίδρασής της σε άψυχα και έμψυχα υλικά σώματα.

Ίδρυσε το ινστιτούτο "Institute for Psychoenergetic science" και ξεκίνησε έρευνες για την επίδραση της ανθρώπινης πρόθεσης σε άψυχα και έμψυχα υλικά σώματα.

Από τις έρευνές του έχει καταλήξει πως όχι μόνον μπορεί η ανθρώπινη πρόθεση να επηρεάσει την ύλη (όταν αυτή είναι αρκετά δυνατή ενεργειακά, μέσα από βαθιά αυτοσυγκέντρωση, -διαλογισμό-) αλλά και να καταγραφεί αυτή η πρόθεση με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συσκευή η οποία στη συνέχεια μπορεί να μεταφέρει αυτή  την πρόθεση σε έμψυχα ή άψυχα υλικά σώματα, και να τα επηρεάσει, όταν βρίσκεται κοντά τους, ή ακόμη και από απόσταση.

Τα πειράματά του έχει δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά και πρόσφατα, έχει ξεκινήσει ένα νέο ερευνητικό πρόγραμμα, στο οποίο μπορεί να πάρει μέρος όποιος το θελήσει. Σε αυτό, με καταγεγραμμένη, στη συσκευή που έχει κατασκευάσει, πρόθεση αποστολής θετικής σκέψης για υγεία, θα αποστέλλει η ομάδα της έρευνας αυτό το μήνυμα  τακτικά για 18 μήνες στα σπίτια όσων δηλώσουν συμμετοχή, σε όποια περιοχή του κόσμου και αν βρίσκονται.

Πολύ ενδιαφέρον πείραμα. 

Η τέταρτη φάση του νερού ! Κάθε μόριό μας καλύπτεται από μια μπαταρία που φορτίζεται από το φως, και βοηθάει στην καλή του λειτουργία!!!

Γεια σας φίλες και φίλοι μου

Τα τελευταία επιστημονικά νέα για την τέταρτη φάση του νερού, είναι άκρως ενδιαφέροντα. 

Ο Dr Gerald Pollack καθηγητής της βιο-τεχνολογίας στο πανεπιστήμιο της Washington έχει ανακαλύψει, πως το νερό, εκτός από τις τρεις γνωστές του φάσεις [υγρό, στερεό (πάγος)  και αέριο (υδρατμός)] βρίσκεται στη φύση και σε μία τέταρτη μορφή, που θυμίζει ζελέ.

Εικ.1
Αυτό συμβαίνει, κατά τον καθηγητή, όταν το νερό έρχεται σε επαφή με κάποια υδρόφιλη επιφάνεια. Στη περίπτωση αυτή δημιουργείται σε επαφή με την υδρόφιλη επιφάνεια ένα λεπτό στρώμα διαφορετικής υφής νερού, το οποίο είναι φορτισμένο αρνητικά και το οποίο απωθεί το υπόλοιπο νερό (φορτισμένο θετικά) μακριά από την υδρόφιλη επιφάνεια. Δημιουργείται, δηλαδή, ένα είδος μπαταρίας. (εικ.1)

Αυτό το στρώμα νερού διαφορετικής υφής από τις μέχρι τώρα γνωστές, δημιουργείται με την βοήθεια της ενέργειας του φωτός, δηλαδή, με την απορρόφηση ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας. Όσο πιο πολλή η ακτινοβολία, τόσο φαρδύτερη η επιφάνεια της τέταρτης φάσης του νερού.

Παρ΄ότι αυτό είχε ήδη προταθεί, εδώ και εκατό χρόνια, από έναν άλλο επιστήμονα τον Sir William Hardy και αργότερα αρκετοί επιστήμονες διατύπωσαν την άποψη πως υπάρχουν ενδείξεις ύπαρξης κάποιας άλλης φάσης του νερού, είναι αρκετοί αυτοί που θεώρησαν αρχικά πως οι ανακαλύψεις του Dr Pollack δεν είχαν κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον.

Ωστόσο, τα πράγματα γρήγορα άλλαξαν και η θεωρεία αυτή γίνεται αποδεκτή πια. Εξηγεί μάλιστα αυτή πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν κάποια πράγματα στην ανθρώπινη βιολογία αλλά και στα φυτά. Όπως, η κίνηση του νερού από τις ρίζες στα κλωνάρια και τα φύλλα πανύψηλων δέντρων, ή η κυκλοφορία του αίματος στα πολύ στενά περιφερικά τριχοειδή αγγεία, εκεί όπου με δυσκολία περνάει ένα μόνον ερυθρό αιμοσφαίριο.

Πώς να τρως σωστά – 7 Συμβουλές

πώς να τρως σωστά
Ξέρεις άραγε πώς να τρως σωστά; Προσέχεις όσο πρέπει την διατροφή σου; Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες από εμάς προσέχουμε την διατροφή μας είτε λίγο είτε πολύ. Είναι όμως αυτό αρκετό; Ακόμα και αν θεωρείς ότι προσέχεις αρκετά καλό θα ήταν να διαβάσεις το άρθρο μας προκειμένου να μάθεις μερικές συμβουλές για το πώς να τρως σωστά ή έστω να βελτιώσεις την διατροφή σου αποτελεσματικά.
Το τι τρώμε και το πώς το τρώμε μας επηρεάζουν άμεσα, εξάλλου το γνωστό ρητό λέει «είμαστε ό,τι τρώμε», για αυτό οφείλουμε να προσέχουμε κατάλληλα τον οργανισμό μας και να μην του προσφέρουμε τροφή με λάθος τρόπο αλλά ούτε και σαβούρα μιας και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην υγεία μας.
Στην συνέχεια του άρθρου θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για το τι να αλλάξεις και τι να αποφύγεις στην διατροφή σου κι άρα τελικά να μάθεις κι εσύ πώς να τρως σωστά!
Πώς να τρως σωστά: 7 Συμβουλές
1.Μην πίνεις νερό την ώρα που τρως:
Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που σίγουρα και εσύ κάνεις είναι να πίνεις νερό την ώρα που τρως. Μπορεί να παραξενεύεσαι, και με το δίκιο σου, γιατί ως γνωστόν το νερό είναι το πιο απαραίτητο αγαθό για τον οργανισμό μας. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση το νερό δεν κάνει καλό, διότι μειώνει την ικανότητα του στομαχιού μας να πραγματοποιήσει την πέψη της τροφής με αποτέλεσμα οι τροφές να μην διασπώνται σωστά αλλά ούτε και γρήγορα και φυσικά δεν προσλαμβάνεις όπως θα έπρεπε τις θρεπτικές ουσίες που έχει μέσα το εκάστοτε φαγητό. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφεύγεις να πίνεις νερό μια ώρα πριν και μια ώρα μετά το φαγητό, προκειμένου το πεπτικό σύστημα να δουλεύει στο μέγιστο δυνατό. Εννοείται ότι ένα ποτηράκι νερό θα έχεις πάντοτε στο τραπέζι σου σε περίπτωση λόγου χάρη που στραβοκαταπιείς.
2.Βάλε λαχανικά στο φαγητό σου:
Είτε είναι πρωινό, είτε δεκατιανό, είτε μεσημεριανό, είτε βραδινό μπορείς και καλό θα ήταν να βάλεις μερικά λαχανικά στο γεύμα σου. Εδώ και πάρα μα πάρα πολλά χρόνια είναι γνωστή η θρεπτική δράση των λαχανικών και το πόσο καλό κάνουν στον οργανισμό μας και στην υγεία μας. Συνεπώς για ποιό λόγο να τα αποφεύγεις; Μπορεί μερικά λαχανικά να μην είναι ή να μη φαίνονται σε εσένα και τόσο εύγευστα όπως κάποια άλλα φαγητά, αλλά είναι πολύ πιο υγιεινά. Το καλύτερο θα ήταν να τρως λίγο από όλα τα λαχανικά, αλλά ακόμα και αν δεν θες μπορείς να βρεις 1 – 2 λαχανικά που σου αρέσουν και να φροντίζεις να υπάρχουν συχνά στα γεύματά σου. Το μυστικό για το πώς να τρως σωστά κρύβεται εδώ, αν θες να τρως όσο πιο σωστά γίνεται θα πρέπει να τρως σε κάθε μεσημεριανό σου μια ποσότητα από σαλάτα που να συνδυάζει λαχανικά τουλάχιστον δύο χρωμάτων  (π.χ. ντομάτα, πιπεριά, αγγούρι και γενικότερα ότι άλλο σου αρέσει). Το σημαντικό είναι να τρως κάτι που είναι υγιεινό αλλά και συγχρόνως να σου αρέσει, έτσι ώστε να μην το κάνεις με το ζόρι.

Όλες οι φορές που σκέφτηκα να αφήσω τα πάντα πίσω μου

Μερικές φορές το να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας δεν είναι μια πράξη δειλίας αλλά το εντελώς αντίθετο. Όταν τα πράγματα που μας περιβάλλουν γίνονται εχθρικά, είναι καιρός να κάνουμε μια αλλαγή προς το καλύτερο.



Το να αφήσετε τα πάντα πίσω σας δεν σημαίνει να δώσετε τέλος σε ό,τι έχετε τώρα. Απέχοντας πολύ από το να δίνετε σε αυτή τη φράση μια αρνητική ή μοιρολατρική χροιά, μερικές φορές απλώς τη λέτε με έναν αναστεναγμό, σαν να λαχταράτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.
Το να αφήσετε τα πάντα πίσω σας είναι μερικές φορές το ίδιο με το να «ξεκινήσετε από την αρχή». Από μόνη της η συγκεκριμένη φράση μπορεί να υποδηλώνει πολλές ενδιαφέρουσες διαστάσεις.
Μια «επανεκκίνηση» σημαίνει ότι ξεκινάτε από την αρχή, ότι διατηρείτε την ουσία σας αλλά επιτρέπετε στον εαυτό σας να κάνει ένα βήμα προς το άγνωστο. Πρόκειται για μια πράξη θάρρους και μπορεί ακόμα και να αποτελεί μια προσωπική αναγκαιότητα.
Φυσικά δεν θα πρέπει να θεωρείτε μια φιλονικία ή μια στιγμή αδυναμίας ως ένδειξη ότι πρέπει να «εγκαταλείψετε τα πάντα». Κάτι τέτοιο είναι λάθος.
Στο σημερινό άρθρο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε έναν οδηγό για αυτές τις σημαντικές στιγμές. Κατά τις στιγμές της προσωπικής κρίσης, μια αλλαγή μπορεί να αποτελεί την καλύτερη λύση για να αντιμετωπίσετε μια βαθιά και ανεπανόρθωτη δυστυχία.
Ο μοναδικός σας σκοπός πρέπει να είναι πάντοτε ο ίδιος: να βελτιώσετε τον εαυτό σας ως ανθρώπινο ον, να φροντίσετε τα συναισθήματά σας, να αισθάνεστε άνετα με αυτό που είστε και να διατηρήσετε την ευημερία σας.
Θα σας παρουσιάσουμε μερικά σημεία-κλειδιά που πρέπει να θυμάστε.
Όταν το να αφήσετε τα πάντα πίσω σας αποτελεί τη μοναδική επιλογή
Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε σαν ακυβέρνητη βάρκα. Είναι σαν το ρεύμα της ζωής να σας παρασύρει προς τα πίσω και να έχετε χάσει εντελώς τον έλεγχο.

Πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες μούχλας από τις κουρτίνες του μπάνιου

Το μυστικό για να διατηρείτε τις κουρτίνες του μπάνιου σας καθαρές, χωρίς να συσσωρεύουν πολλή βρωμιά και λεκέδες μούχλας είναι να τις πλένετε τακτικά με φυσικά προϊόντα.
mouxla

Οι κουρτίνες του μπάνιου σας είναι μεταξύ εκείνων των πραγμάτων που πρέπει να καθαρίζονται σε τακτική βάση προκειμένου το μπάνιο σας να διατηρείται σε υγιεινή κατάσταση.
Επειδή είναι διαρκώς εκτεθειμένες σε υγρό και μερικές φορές σε ελάχιστα αεριζόμενο περιβάλλον, είναι φυσιολογικό να αρχίσουν να εμφανίζονται αυτοί οι ενοχλητικοί λεκέδες μούχλας.
Το πρόβλημα δεν είναι ότι η μούχλα απλώς αλλοιώνει την εμφάνισή τους αλλά μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες οσμές και να παράγει μόρια που επηρεάζουν την υγεία του αναπνευστικού σας συστήματος.
Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να εξαλείψετε αποτελεσματικά τη μούχλα με μερικά κόλπα και υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι σας.
Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας τα καλύτερα κόλπα. Γι’ αυτό μην διστάσετε να τα χρησιμοποιήσετε όποτε χρειαστεί για να μειώσετε τη μούχλα
Προετοιμαστείτε!

Δείτε πως να μείνετε για πάντα «νέοι» μετά τα 50!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε πως να μείνετε για πάντα «νέοι» μετά τα 50!

Η ηλικία των 50 είναι «σταθμός» για κάθε άνδρα.

Είναι η ηλικία που αναλογίζεται τι έχει κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια της ζωής του και ταυτόχρονα πώς θα πορευτεί στα χρόνια που έπονται.
Πρωταρχικός στόχος σε αυτή την ηλικία πρέπει να είναι η διατήρηση ή η βελτίωση της υγείας. Στην εποχή μας, πλέον, οι 50άρηδες εντάσσονται στην κατηγορία των νέων. Όμως, αναπόφευκτα, με το πέρασμα των χρόνων γίνονται διάφορες βιοχημικές, ψυχολογικές, μηχανικές αλλαγές – μεταβολές και «φθορές χρήσης» στον οργανισμό.
«Αυτές οι αλλαγές συνήθως είναι αναπόφευκτες. Σε συνδυασμό με το οικογενειακό ιστορικό (κοινό γενετικό υλικό) μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση της υγείας», εξηγεί ο φυσιοθεραπευτής, Dr manual medicine, επιστημονικός συνεργάτης Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιώργος Γουδέβενος.
Σε ορμονικό επίπεδο έχουμε μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς αδένα, αύξηση των επιπέδων χοληστερόλης, μείωση του μεταβολισμού και άλλα.
Σε ψυχολογικό επίπεδο έχουμε, επίσης, αρκετές μεταπτώσεις. Πολλοί άνδρες μπορεί να παρουσιάζουν συμπτώματα κατάθλιψης, έντονου άγχους και στρες, με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους και τις διαταραχές ύπνου και συμπεριφοράς.
Στην προσπάθεια μείωσης του ρυθμού γήρανσης και της αποφυγής της νοσηρότητας και της θνησιμότητας, οι ειδικοί κατέληξαν ότι:
Οι παράγοντες που δεν μπορούν να τροποποιηθούν (ηλικία, οικογενειακό ιστορικό) επηρεάζουν πολύ λιγότερο την έκβαση της υγείας σε σχέση με τους παράγοντες που μπορούν να τροποποιηθούν (διατροφή, σωματική δραστηριότητα, κάπνισμα, κτλ).
Συγκεκριμένα:

Ζούμε σε ένα όνειρο;




Ζούμε σε ένα όνειρο; 



Αλήθεια τι είναι η ζωή; αναρωτηθήκατε ποτέ; οι αισθήσεις, τα συναισθήματα, η λογική του σώματος; το ίδιο το σώμα μας; ο χώρος; ο χρόνος; το σύμπαν; και τι ακριβώς είναι όλα αυτά, και από που προέρχονται; από το πνεύμα; την ψυχή; και τι είναι το πνεύμα; η ψυχή; αλλά και τι είναι το σώμα; ποια είναι η πηγή τους; από τον Θεό; και τελειώσαμε την αναζήτηση της ύπαρξης μας; εύκολη απάντηση δεν σας  φαίνεται; αλλά και ακατανόητη; και τόσο εύκολα να υποπέσουμε σε σοβαρά λάθη, πιστεύοντας σε ότι δεν κατανοούμε; ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε;



Αλλά τι είναι η αντίληψη; αυτό που βλέπουν οι πέντε αισθήσεις μας, μέσα από τα συναισθήματα, και την λογική του σώματος, που κινείται πάνω σε ένα μεγαλύτερο σώμα που ονομάζουμε πλανήτη, έναν κόσμο υλικό, ο οποίος περιβάλλεται από τις δυνάμεις ενός Αστέρα, που ενεργεί και συγκροτεί τον κόσμο και την ζωή, μέσα από άπειρες άλλες ιδιότητες αυτών των δυνάμεων, που ενεργούν πάνω σε ενέργειες, οι οποίες μπορούν να εκδηλώσουν διάφορες αμέτρητες μορφές, όπως τον χώρο, τον χρόνο, τα σώματα, την φθορά των σωμάτων, , την λογική, την ίδια την ζωή, από ένα άτομο ως έναν ασύλληπτο αριθμό ατόμων, συγκροτώντας έναν οργανισμό, ένα σώμα, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο, που περιβάλλεται από άλλες ενέργειες, όπως ο αέρας, η φωτιά, η γη, το νερό, και συγκροτούν άπειρους άλλους κόσμους σαν τον δικό μας, παρόμοιους, ή διαφορετικούς, ανώτερους, και κατώτερους, που και αυτοί, όπως ο δικός μας κόσμος, περιβάλλονται από τις ίδιες δυνάμεις και ενέργειες, που σχηματίζουν ολόκληρους γαλαξίες, φέροντας την πληρότητα μέσα σε έναν άλλο χώρο που ονομάζουμε σύμπαν, το οποίο σύμπαν πληρείται κι αυτό από τις δυνάμεις που ονομάζουμε Αιθέρα, και τις ενέργειες που ονομάζουμε πνεύμα, όπου ο Αιθέρας είναι ο Θεός, και οι ενέργειες οι άγγελοι και δαίμονες; 



Και οι ψυχές; τι είναι; δυνάμεις ή ενέργειες; ή και τα δύο μαζί;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ;




Στην συγκεκριμένη ανάρτηση του μπλογκ "ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ" ο κάθε αναγνώστης θα μπορέσει να βγάλει ένα σφαιρικό συμπέρασμα από την ανώτερη δημιουργία του Φωτός και την Πρώτη Αρχή της Ζωής, έως την πιο κατώτερη (κατωφερή) δημιουργία του διπολισμού, της εναντίωσης και διαμάχης, που ζούμε σήμερα όλοι μας πάνω στην Γη. Γι'αυτό και πρόσθεσα από μια συζήτηση που έγινε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα όλα τα σχόλια, τα οποία θα βοηθήσουν πιστεύω όλους μας στην καλύτερη κατανόηση σχετικά με το τι ακριβώς είναι ο Θεός.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ;

Οτιδήποτε βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια είναι Αγέννητο και Προϋπάρχων..η σιωπή του Νου βλέποντας τον Πανάγαθο κόσμο του.

Έχουμε λοιπόν, "κάτι" σε πλήρη αδράνεια, το οποίο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΥΠΑΡΧΩΝ από κάπου αλλού!! άρα και Αγέννητο αφού Προ-υπήρχε!!!!

Και όλα Προ-Έρχονται από το Άπλετο Φως!!


Από το Άπλετο Φως Προ-ήλθε ο Πανάγαθος Νους!! και ο Πανάγαθος κόσμος του!!!!

Ο Πανάγαθος Νους Γέννησε τον ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ Λόγο του, και ο Λόγος ΚΟΣΜΟΠΟΙΗΣΕ τον κόσμο του Πανάγαθου Νου και την Ζωή υπάρχων!!!! σε έναν καινούριο κόσμο!! ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ!!!!

Από την δε αυτή ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ένωση τους, του Πανάγαθου Νου και Πανάγαθου Λόγου ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΥΠΑΡΧΩΝ , ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΩΝ όπου όλα είναι ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ όπως και το Άπλετο Φως.


.................


Από το Άπλετο Φως Προ-ήλθε ο Αγέννητος Πανάγαθος Νους.

Ο Πανάγαθος Νους γέννησε τον Αδιαίρετο Λόγο του.

Η δε Αδιαίρετη ένωση τους είναι η Ζωή Υπάρχων.

Ο Πατέρας της Ζωής είναι ο Πανάγαθος Νους και Λόγος, η Ζωή οι ψυχές, και η κοσμοποίηση του Προϋπάρχων Αγέννητου κόσμου, όλα ως Υπάρχων!!

Καινούριος κόσμος!! καινούριος Θεός!! του Φωτός!! 

Αλλά στην ουσία όμοιος με το Άπλετο Φως!!

Είναι ο Πατέρας της Ζωής με τον Φωτεινό του Λόγο.

Όπου γέννησε τις ψυχές!! την ΜΟΝΑΔΑ!!

.............
.........................

Ο Πατέρας της Ζωής Φως και Ζωή Υπάρχων με Άγιο Λόγο γέννησε τον δεύτερο Νου δημιουργό, τον θεό του πυρός και του πνεύματος, με δοχείο του Νου την ΎΛΗ.

..............................


Ο Πατέρας της Ζωής, Φως και Ζωή Υπάρχων, με Άγιο Λόγο, Γέννησε Άλλον δεύτερο Νου δημιουργό!!!!

Άρα ταυτόχρονα γέννησε τον Προ-Υπάρχων Άγιο Λόγο!!!!
ο οποίος Προ=Υπήρχε στο Άπλετο Φως!!

Το 'Απλετο Φως ως αποτέλεσμα έχει δύο κόσμους!!
1. Το Φως Υπάρχων.
2. Τον Άγιο Λόγο Υπάρχων.

3. Ο Άγιος Νους είναι το Προϋπάρχων "δοχείο" της Ύλης.
4. Ο Άγιος Λόγος είναι η εικόνα της ζωής ..οι ψυχές.

5. Ο πνευματικός Λόγος είναι ο κόσμος του πυρός και του πνεύματος με τα Τέσσερα στοιχεία, όπου όλα ενώνονται και ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

...................

Ο χώρος, ο χρόνος, οι μορφές, τα σώματα, εμπεριέχεται μόνον στο δοχείο της Ύλης, όπου τα πάντα έχουν το αντίθετο τους!!


Το δοχείο της Ύλης βρίσκεται μέσα στον Άγιο Νου!!
Άρα η Ύλη είναι Νοητή!!!! Όλα μέσα στο Νου!!!

Στον κτιστό κόσμο όλα είναι Άγιος Νους και Λόγος Αδιαίρετος!!
Είναι ο Όγδοος Ουρανός.

ΕΥΡΩΠΗ

Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.

Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, η Ευρώπη ήταν αδελφή του Κάδμου, τού μετέπειτα ιδρυτή τής Θήβας και κόρη τού Αγήνορα και τής Τηλεφάσσας, ηγεμόνων τής Τύρου τής Φοινίκης .

Καθώς μεγάλωνε στην Φοινίκη, μια μέρα πήγε στα λιβάδια της παραλίας, για να παίξει με τις φίλες της και να μαζέψει λουλούδια. Εκεί συνάντησε το θεό Δία. Εκείνον αμέσως τον χτύπησε ο Έρωτας και για να την πλησιάσει μεταμορφώθηκε σε ήρεμο, εύσωμο και δυνατό ταύρο και πήγε δίπλα της κάνοντας δήθεν ότι βόσκει, σκεφτόμενος με τι τρόπο θα την κατακτούσε. Εκείνη τότε πλησίασε τον ταύρο και άρχισε να τον χαϊδεύει γοητευμένη από την ωραία κορμοστασιά του και τη μυϊκή του δύναμη. Σε λίγο δε δίστασε και να τον ιππεύσει. Τότε αυτός άρχισε να τρέχει με αστραπιαία ταχύτητα. Η Ευρώπη έκλαιγε, μα δεν μπορούσε να πηδήσει, γιατί φοβόταν μη σκοτωθεί. Ο μεταμορφωμένος σε ταύρο θεός διέσχισε τη θάλασσα συνοδευόμενος από Τρίτωνες και Νηρηίδες και έφτασε στην Κρήτη.


Όταν επιβιβάστηκε στο νησί, ο ταύρος δεν φαινόταν πιά, αλλά ο Δίας πήρε από το χέρι την Ευρώπη και την οδήγησε στο Δικταίον άντρο, κατακόκκινη και με το βλέμμα χαμηλωμένο γιατί είχε πια καταλάβει που πήγαινε. Καρποί των ερωτικών ενώσεων του Δία και της Ευρώπης ήταν ο Μίνωας και ο Ραδάμανθυς. Σύμφωνα με το Λουκιανό, η πρώτη ερωτική ένωση του Δία και της Ευρώπης έγινε στο Δικταίο Άντρο, το σπήλαιο δηλαδή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Δίας. 

Αν θέλεις να φθάσεις την πραγματική οδό , βάλε τον εαυτό σου στην ίδια ελευθερία με τον Ουρανό

Φωτογραφία του χρήστη 7 Ομόκεντροι Κύκλοι Αυτογνωσίας.

Ο Γιοσού ρώτησε τον Δάσκαλο Νάνσεν:
- Ποια είναι η Οδός;
Ο Νάνσεν είπε:
- Η καθημερινή ζωή είναι η Οδός.
Ο Γιοσού ξαναρώτησε:
- Μπορεί να μελετηθεί;
Ο Νάνσεν είπε:
- Αν προσπαθήσεις να τη μελετήσεις θα βρεθείς πολύ μακριά της.

Και ο Γιοσού ρώτησε:
- Αν δεν την μελετήσω πώς θα καταλάβω ότι είναι η Οδός;

Οι ρίζες του εθίμου της Πρωταπριλιάς από την Αρχαία Ελλάδα, τους Ρωμαίους και τους Κέλτες μέχρι τους γελωτοποιούς του Μεσαίωνα.



Κάθε χρόνο την 1η Απριλίου αναβιώνει το έθιμο με τα αθώα ψέματα. Πρόκειται για μία παιγνιώδη συνήθεια των ανθρώπων, με παγκόσμια διάσταση. Η Πρωταπριλιά των Ελλήνων, η April Fools' Day των Βρετανών, το Poisson D’Avril (το ψάρι του Απριλίου δηλαδή) των Γάλλων και το Aprilscherz των Γερμανών είναι ένα από τα ελάχιστα έθιμα που τηρούνται σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο.


Τα ψέματα της Πρωταπριλιάς είναι ένα έθιμο που σύμφωνα με κάποιους μελετητές  μας έχει έρθει από την Ευρώπη. Άλλοι πάλι πιστεύουν ότι οι ρίζες του εθίμου βρίσκονται στην Αρχαία Ελλάδα, Σύμφωνα με την «αρχαιοελληνική εκδοχή» η 1η Απριλίου είναι η 12η ημέρα μετά την εαρινή ισημερία, μια ημέρα η οποία κατά την κλασική αρχαιότητα ήταν αφιερωμένη στο Θεό Διόνυσο και τη Θεά Αφροδίτη, οπότε οι αρχαίοι Έλληνες επιδίδονταν σε «πικάντικους» εορτασμούς.

Το συγκεκριμένο έθιμο πέρασε και στους Ρωμαίους με τη γιορτή της «Κοροϊδίας και του Ξεγελάσματος» της ρωμαϊκής θεάς Venus Aprilis, δηλαδή της Απριλίου Αφροδίτης, που έδινε το έναυσμα για απελευθέρωση του πνεύματος ταυτόχρονα με την οργιώδη απελευθέρωση της φύσης.

Οι Ρωμαίοι την ίδια ακριβώς περίοδο (στα τέλη Μάρτη) γιόρταζαν και την Hilaria (ο όρος προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό επίθετο  ἱλαρός που σημαίνει χαρούμενος, κεφάτος).


Οι Ευρωπαϊκές Εκδοχές 

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές σχετικά με τον τόπο και τον χρόνο που γεννήθηκε το έθιμο στην Ευρώπη. Δύο από αυτές, όμως, είναι οι επικρατέστερες.

Η πρώτη εκδοχή θέλει το έθιμο να έχει τις ρίζες του στους Κέλτες.   Λαός της βορειοδυτικής Ευρώπης, οι Κέλτες, ήταν δεινοί ψαράδες. Η εποχή του ψαρέματος ξεκινούσε την 1η Απριλίου. Όσο καλοί ψαράδες όμως και να ήταν, την εποχή αυτή του χρόνου τα ψάρια πιάνονται δύσκολα. Έτσι και αυτοί, όπως προστάζει ο "κώδικας δεοντολογίας" των ψαράδων όλων των εποχών, έλεγαν ψέματα σχετικά με τα πόσα ψάρια είχαν πιάσει. Αυτή η συνήθεια, έγινε με το πέρασμα του χρόνου έθιμο.
Η δεύτερη εκδοχή θέλει γενέτειρα του εθίμου την Γαλλία του 16ου αιώνα

Είναι επίσημο: Αποφάσισαν να ψεκάσουν τον πλανήτη για την Κλιματική Αλλαγή

Αποτέλεσμα εικόνας για Είναι επίσημο: Αποφάσισαν να ψεκάσουν τον πλανήτη για την Κλιματική Αλλαγή
Εδώ πάνω από μισή ντουζίνα χρόνια γράφουμε για τους χημικούς αεροψεκασμούς που είναι μέρος στρατιωτικών προγραμμάτων για να λειτουργούν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις τύπου HAARP για τον έλεγχο της ιονόσφαιρας, κατά συνέπεια του καιρού, αλλά και της ανθρωπότητας. Και όλα αυτά τα χρόνια, προειδοποιούμε ότι οι ψεκασμοί κάποια στιγμή θα επισημοποιηθούν με την δικαιολογία της Κλιματικής Αλλαγής, στα δήθεν πλαίσια της Γεωμηχανικής, για τη διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας. Η ιδέα της Γεωμηχανικής είναι ένα απλό σκάρφισμα για στάχτη στα μάτια. Ή να το θέσουμε πιο σωστά, για το αλουμίνιο στους ουρανούς…
Και η στιγμή αυτή φαίνεται πως ήρθε. Πώς όμως ήρθε τώρα και ποιο το timing με τον Ντόναλντ Τραμπ που υποτίθεται “ξήλωσε” όλη την μέχρι τώρα δουλειά των Δημοκρατικών σε σχέση με την Κλιματική Αλλαγή; Οι απαντήσεις που θα πάρετε θα σας αφήσουν άφωνους για το πόσο καλά δουλεύουν τα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων, ή καλύτερα… μας δουλεύουν!
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της GuardianΑμερικανοί επιστήμονες ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη μελέτη Γεωμηχανικής του ήλιου στον κόσμο. 
Has the time come to seriously consider geoengineering as a future climate fix ? Photograph: Alamy
Οι Αμερικανοί επιστήμονες θα κάνουν ενέσεις αεροζόλ 20 χιλιόμετρα ψηλά στην στρατόσφαιρα της Γης, για να μελετήσουν το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής τεχνολογίας-διόρθωσης της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Το έργο των 20 εκατ. του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ θα ξεκινήσει μέσα σε λίγες εβδομάδες και έχει ως στόχο να διαπιστώσει κατά πόσον η τεχνολογία μπορεί να προσομοιώσει με ασφάλεια τις ατμοσφαιρικές επιδράσεις ψύξης μιας ηφαιστειακής έκρηξης, για την ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής, αν μία ημέρα αυτό χρειαστεί.
Οι επιστήμονες ελπίζουν να ολοκληρώσουν δύο μικρής κλίμακας διασκορπισμούς πρώτα με νερό και στη συνέχεια με σωματίδια ανθρακικού ασβεστίου από το 2022. Μελλοντικές δοκιμές θα μπορούσε να περιλαμβάνει την σπορά του ουρανού με οξείδιο του αργιλίου (αλουμίνιο) – ή… ακόμα και με διαμάντια!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα