Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Πλανητικά και… παραπλανητικά!

Αποτέλεσμα εικόνας για Πλανητικά και… παραπλανητικά!

Πριν λίγες μέρες δεχτήκαμε μια “εξωγήινη” επίθεση εκ μέρους της NASA και διαμέσου όλων των “δορυφόρων” της, τα ΜΜΕ: ανακαλύφθηκαν επτά νέοι πλανήτες που ενδέχεται να έχουν νερό και ενδέχεται να είναι «αδέλφια» της Γης. Ουάου!

Φοβερό! Είναι σαν να είσαι προχωρημένος ενήλικας και ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι ο πατέρας σου έσπειρε κι αλλού παιδιά!
Η παγκόσμια ελίτ τα τελευταία χρόνια αρέσκεται να σπαταλάει μερικά δισεκατομμυριάκια για μελλοντικά ταξίδια στο διάστημα, εποικίσεις άλλων πλανητών κ.λ.π. για… να σωθεί η Ανθρωπότητα σε περίπτωση καταστροφής του πλανήτη από… από; Διάφορα σενάρια. Σου λέει, δικά μου είναι τα λεφτά (αφού σας τα κλέβω και δεν μιλάτε), ό,τι θέλω τα κάνω.
Αλλά και οι κυβερνήσεις των ισχυρότερων οικονομικά χωρών δεν πάνε πίσω. Επενδύουν σε μελλοντικούς Star Wars, πάλι με τα δικά μας λεφτά και σε εξοπλισμούς ελέγχου των πληθυσμών, για τους οποίους πάντα έχουν μια καλή δικαιολογία – μετεωρολογία, καταγραφή υδάτινων πόρων, ανίχνευση υδάτινων πόρων, φυσικών καταστροφών και δεν συμμαζεύεται.
Και μετά έχουμε το γραφείο τύπου που λέγεται NASA για να διαμορφώνει απόψεις και να κάνει προπαγάνδα, με βαρύγδουπους τίτλους και πολύ σασπένς – κρατηθείτε, σε 24 ώρες θα έχουμε σημαντική ανακοίνωση!
Και τελικά ανακοινώθηκε ότι βρέθηκαν τα 7 πλανητικά μπάσταρδα, αδέλφια της Γης μας. Αν η Γη είναι Μάνα μας, όπως λέμε εδώ και αιώνες, αυτοί οι πλανήτες είναι κάτι σαν μακρινοί θείοι και θείτσες, ε; Και “ενδέχεται” να μπορούν να μας φιλοξενήσουν. Και εκεί, αρχίζουν τα… παρα-πλανητικά!

Η πρεσβεία της Αμερικής ενημέρωσε τον Υπουργό Εξωτερικών σχετικά με επιθέσεις από UFO σε αντλία κοιτάσματος πετρελαίου στο Κουβέιτ!



Σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του FBI, ένα UFO επιτέθηκε σε αντλία κοιτάσματος πετρελαίου στο Κουβέιτ. 

Η πρεσβεία των ΗΠΑ ενημέρωσε τον Υπουργό των Εξωτερικών για το συμβάν. 

Όλη τη ζωή μου έζησα μέσα σε μια καρύδα. (Λ.Μπουσκάλια)



Ο Τζακ Πάαρ λέει ένα καταπληκτικό πράγμα. Λέει: «Η ζωή μου είναι σαν μια μακρυά κούρσα μετ’ εμποδίων, όπου το κυριότερο εμπόδιο είμαι εγώ».
Δεν είναι καταπληκτική κουβέντα; Θέλω να σας διαβάσω κάτι που μου αρέσει πολύ και που τα δείχνει ξεκάθαρα όλα αυτά. Λέγεται «κλειδωμένος μέσα». Το έχει γράψει κάποιος που λέγεται Γκούσταβσον και λέει τα εξής:
Όλη τη ζωή μου έζησα μέσα σε μια καρύδα.
Δεν είναι σπουδαίος τόπος να ζήσει κανείς; Ήταν στενόχωρα και σκοτεινά, ιδιαίτερα, το πρωί που έπρεπε να ξυριστώ. Εκείνο όμως που μ’ ενοχλούσε πιο πολύ, ήταν η έλλειψη επαφής με τον έξω κόσμο. Αν κανένας δεν έβρισκε την καρύδα και δεν αποφάσιζε να την σπάσει, ήμουνα καταδικασμένος να ζήσω όλη μου τη ζωή μέσα σε μια καρύδα. Ίσως και να πεθάνω εκεί.
Πέθανα μέσα σ’ αυτή την καρύδα. Κάνα δυο χρόνια αργότερα κάποιοι βρήκαν την καρύδα και την έσπασαν και με βρήκαν μέρα ζαρωμένο και ξεραμένο. «Τι κρίμα», είπαν, «αν τον βρίσκαμε πιο νωρίς, ίσως να μπορούσαμε να τον σώσουμε. Ίσως να υπάρχουν κι άλλοι κλεισμένοι έτσι σαν κι αυτόν».
Άρχισαν λοιπόν να τριγυρίζουν και να σπάνε όλες τις καρύδες. Ήταν ανώφελο όμως. Ήταν χωρίς νόημα. Ήταν χαμένος καιρός. Άνθρωποι που αποφασίζουν να ζήσουνε μέσα σε μια καρύδα, τέτοιοι τρελοί υπάρχουν μόνο ένας στο εκατομμύριο. Γιατί, βλέπετε, δεν μπορούσα να τους πω πως έχω έναν αδελφό που ζει μέσα σ’ ένα βελανίδι.

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ




ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1

ΘΑΝΑΤΟΣ

Αγαπημένοι μαθητές: Θα μιλήσω σε σας για το πρόβλημα του θανάτου. Ο θάνατος είναι η κορώνα μας. Μετά από το θάνατο, η ψυχή μπαίνει στο αστρικό φως. Όταν η ώρα του θανάτου έρχεται, ο Άγγελος του Θανάτου πλησιάζει το νεκροκρέβατο. Υπάρχει μια χορωδία των Αγγέλων του Θανάτου. Αυτή η χορωδία διευθύνεται από τον πλανήτη Κρόνο. Κάθε Άγγελος του Θανάτου έχει ένα βιβλίο. Σε αυτό το βιβλίο υπάρχουν τα ονόματα όλων των ψυχών που πρέπει να αναχωρήσουν από τη σάρκα. Κανένας δεν πεθαίνει την προηγούμενη μέρα. Ο Άγγελος του Θανάτου αφαιρεί μόνο την ψυχή από το σώμα. Η ψυχή συνδέεται στο σώμα με ένα λεπτό, θεϊκό σκοινί αργυρού χρώματος. Ο Άγγελος του Θανάτου σπάζει το σκοινί έτσι ώστε η ψυχή δεν μπορεί να ξαναγυρίσει στο σώμα. Μετά από το θάνατο, οι ψυχές βλέπουν τον ήλιο ακριβώς όπως συνήθιζαν, τα σύννεφα, τα αστέρια όπως πάντα, όλα ακριβώς όπως πριν. Για μια στιγμή, οι ψυχές των νεκρών δεν πιστεύουν ότι έχουν πεθάνει. Αυτές οι ψυχές βλέπουν όλα τα πράγματα του κόσμου ακριβώς όπως έκαναν πριν, επομένως δεν θεωρούν ότι έχουν πεθάνει.

Οι ψυχές των νεκρών ζουν στο αστρικό φως. Το αστρικό φως είναι το φως όλης της μαγείας και των μαγικών λόγων. Το αστρικό φως συσχετίζεται με όλο τον αέρα, το τρώμε, το αναπνέουμε, αλλά μπορούμε να τον δούμε μόνο με τα μάτια της ψυχής. Οι ψυχές βλέπουν τον εαυτό τους να φοράει τα ίδια ενδύματα που φορούσαν στη ζωή. Σιγά-σιγά, η συνείδηση εκείνων των ψυχών ξυπνά και αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι δεν είναι ανήκουν πλέον σε αυτόν τον υλικό κόσμο της σάρκας και των κοκάλων.

Υπάρχουν αρκετά μυστικά για συνομιλία με τους νεκρούς. Ένα πορτραίτο του πεθαμένου ανθρώπου τοποθετείται σε ένα δωμάτιο και κάθε νύχτα τα μεσάνυχτα ο μαθητής μπαίνει στο δωμάτιο του και τοποθετεί δίπλα στο πορτραίτο το φαγητό που το πεθαμένο άτομο αγαπούσε περισσότερο. Τον σερβίρει στα ίδια πιάτα που χρησιμοποιούσε. Ανάβει ένα κερί γι' αυτόν, τον φωνάζει τρεις φορές με το όνομα του.

Το άτομο κάθεται κάτω κοντά στο πορτραίτο και αρχίζει αμέσως να διαλογίζεται προσωπικά για την ζωή του πεθαμένου ατόμου, την ιστορία του, να φαντάζεται τι ήταν κλπ. μέχρι που ο μαθητής να κοιμηθεί. Κάθε νύχτα ο μαθητής μπορεί να κάνει το ίδιο πείραμα την ίδια ώρα, στο ίδιο δωμάτιο και να καθίσει στην ίδια καρεκλά στο ίδιο μέρος μέχρι που ο μαθητής να μπορέσει να δει το πεθαμένο άτομο, να το ακούσει και να συνομιλήσει μαζί του προσωπικά. Το σπουδαίο πράγμα για τον μαθητή είναι να καταφέρει να κοιμηθεί ενώ διαλογίζεται για την ζωή του πεθαμένου ατόμου. Ενώ κοιμάται ήρεμα, το πεθαμένο άτομο θα εμφανισθεί και κατόπιν ο μαθητής θα μπορέσει να συνομιλήσει μαζί του προσωπικά.

Αυτό δεν είναι πνευματισμός. Αυτό είναι πρακτική μαγεία. Το σπουδαίο πράγμα είναι να έχει ο μαθητής μεγάλη πίστη, υπομονή και να είναι πολύ συνεχής στην προσπάθεια. Εάν ο μαθητής δεν κουρασθεί καμμία νύχτα, η ψυχή του πεθαμένου ατόμου θα παρουσιασθεί σ' αυτόν και ο μαθητής θα έχει την ευχαρίστηση να συνομιλήσει με το αγαπημένο του πρόσωπο που έφυγε μακρυά. 

Το πιο σπουδαίο πράγμα είναι να τον δει, να τον ακούσει και να τον αισθανθεί.

Στην Ανατολή υπάρχει μια σπηλιά όπου εκείνοι που επιθυμούν να δουν τον Βούδα μπαίνουν για να τον επικαλεσθούν. Σε μία περίπτωση ένας Κινέζος που ήθελε να δει τον Βούδα μπήκε μέσα στη σπηλιά: και κάλεσε τον Βούδα, αλλά ο Βούδας δεν εμφανίσθηκε. Τότε ο Κινέζος ορκίστηκε ότι δεν θα έφευγε από την σπηλιά μέχρις ότου ο Βούδας εμφανισθεί. Έτσι ο άνθρωπος συνέχιζε να καλεί τον Βούδα απελπισμένα για μερικές ημέρες μέχρι που τελικά ο Βούδας εμφανίσθηκε στο μέσον της σπηλιάς γεμάτος φως και ομορφιά. Τότε ο Βούδας ευλόγησε τον Κινέζο, ο οποίος έφυγε από την σπηλιά πολύ ευτυχισμένος. Χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα της επίκλησης μπορούμε να δούμε τους νεκρούς και να συνομιλήσουμε μαζί τους.

Η Αφροδίτη Ανάδρομη* Είναι μια Ευλογία*









3. 3. 2017



Αφροδίτη σε Ανάδρομη Πορεία

από το Σάββατο 4 Μαρτίου

μέχρι το Σάββατο 15 Απριλίου*







Με την Αφροδίτη σε Ανάδρομη Πορεία


θα καταλάβεις καλά


ποιούς αγαπάς


και ποιοι σ' αγαπάνε*


Η Αγάπη θα μαλακώσει την Καρδιά σου*


Θα δεις τους Αγαπημένους σου


κάτω από ένα άλλο φως,


το Φως μιας Κατανόησης


που δεν είχες ποτέ πριν*


Η Καρδιά σου θα λιώνει


στην Διαπίστωση που συμβαίνει μέσα σου,


πως ο Αγαπημένος σου


είναι πάντα σαν το παιδί σου*


Αφημένος κι αυτός όπως εσύ,


κι ευάλωτος στην Χώρα της Αγάπης


όπως ευάλωτο είναι ένα παιδί


μπροστά στην επιθυμία της μάνας του*

Εβρασε πατάτες και τις πέταξε σε νερό με παγάκια! Οταν δείτε γιατί, θα το κάνετε συνέχεια



Έκανε την κίνηση ματ, όπως της την έμαθε έμπειρος σεφ και πέταξε τις βραστές πατάτες απευθείας από το καυτό σε νερό γεμάτο παγάκια. Μόλις δείτε το αποτέλεσμα και το λόγο που το έκανε αυτό, θα το κάνετε συνέχεια.

Πώς Η Μαγειρική Σόδα Σταματά Την Τριχόπτωση Και Βοηθά Στην Ανάπτυξη Νέων Τριχών Σε Χρόνο Μηδέν! (Βίντεο)

baking-soda-hair-growth-fi
Δεν είναι μυστικό ότι η μαγειρική σόδα έχει πολλαπλές χρησιμότητες. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε όλο το σπίτι σας για το μαγείρεμα, την καθαριότητα, ή ακόμη και για τη θεραπεία ορισμένων ιατρικών προβλημάτων. Αλλά έχετε ποτέ σκεφτεί να τη βάλετε στα μαλλιά σας;
Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε. Η μαγειρική σόδα έχει καταπληκτικά οφέλη για τα μαλλιά σας! Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στη θέση του κανονικού σαμπουάν σας για να τους δώσετε έξτρα δύναμη. Είναι ένα ασφαλές και προσιτό προιόν που καθαρίζει με φυσικό τρόπο και αφήνει στα μαλλιά σας μια αίσθηση υγείας.
Εάν είστε δύσπιστοι, δείτε μερικά από τα οφέλη της χρήσης της!

ΗΒΗ

Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.

Βάσω Δενδροπούλου
Η Ήβη με το όνομά της παρουσιάζεται ως η προσωποποίηση της νεότητας. Είναι κόρη του Δία και της Ήρας και κατά συνέπεια αδελφή του Άρη και της Ειλείθυιας. Μέσα στη «θεϊκή οικογένεια» παίζει το ρόλο της υπηρέτριας ή το ρόλο που έχει το «κορίτσι του σπιτιού». Είναι αυτή η οποία, πριν από την αρπαγή του Γανυμήδη, σερβίρει το νέκταρ. Ετοιμάζει το λουτρό του Άρη, βοηθά την Ήρα να ζέψει το άρμα της. Χορεύει μαζί με τις Μούσες και τις Ώρες στον ήχο της λύρας του Απόλλωνα. Όταν έγινε η αποθέωση του Ηρακλή και η συμφιλίωση του ήρωα με την Ήρα, οι θεοί γιόρτασαν το γάμο του με την Ήβη ως σύμβολο της ανόδου του στην αιώνια νεότητα των θεών.
Βασικό χαρακτηριστικό της είναι το κάλλος και γι' αυτό καλείται χρυσόθρονος, χρυσοστέφανος και χρυσοπέδιλος, λάμποντας μεταξύ των Θεαινών του Ολύμπου, όπως λάμπει ο χρυσός. 

Η λατρεία της Ήβης ήταν συνδεδεμένη με αυτή της μητέρας της Ήρας, στους ναούς της οποίας φιλοξενούνταν και δικά της αγάλματα, αλλά προπάντων μαζί με το σύζυγό της Ηρακλή. Στην Αττική είχε δύο βωμούς, έναν στο Ηράκλειον του Κυνοσάργους και έναν σε άλλο δήμο της Αττικής (δίπλα στην Καλλιρρόη της Δομείας ή σ' αυτόν των Αιξωνέων, που μνημονεύεται και ψήφισμα στο οποίο γίνεται λόγος για κοινή ιέρεια και κοινό άρχοντα της Ήβης και της Αλκμήνης), δίπλα στο βωμό των Ηρακλειδών και σ' αυτόν της Αλκμήνης, της μητέρας του Ηρακλέους. Σε κάποιες πόλεις της Ελλάδος λατρευόταν ως κύρια θεότητα, όπως στη Σικυώνα και στη Φλιούντα. Στη Σικυώνα λατρευόταν με το όνομα Δία, το οποίο συνδέεται με την Αφροδίτη, ως θυγατέρα του Διός και της Διώνης και με την Πανδία, θυγατέρα του Διός και της Σελήνης. Σ' αυτή την περίπτωση είναι η Θεά της άνοιξης, όπως είναι η Αφροδίτη και η Κόρη. Επίσης, την προσφωνούσαν και με το επίθετο Βασίλεια. Στη Φλιούντα το ιερό της βρισκόταν στην ακρόπολη της πόλης, μέσα σε δάσος από κυπαρίσσια. Εκεί, την τιμούσαν οι παλαιότεροι με το όνομα Γανυμήδα και οι νεότεροι με το όνομα Ήβη.
Επίσης, στην ακρόπολη υπήρχε ιερός περίβολος της Δήμητρας και μέσα σ' αυτόν ναός και άγαλμα της Δήμητρας και της Κόρης και στην κάτω πόλη υπήρχε Ιερό της Δήμητρας και καθισμένα αρχαϊκά αγάλματα . Στο Ιερό της κατέφευγαν οι αιχμάλωτοι και δούλοι των Συκυωνίων που απελευθερώνονταν και κρεμούσαν στα κυπαρίσσια τα δεσμά τους. Προς τιμήν της Ήβης, ως απελευθερώτριας Θεάς, τελούνταν και ετήσια γιορτή από τους απελεύθερους, που λέγονταν "κισσοτόμοι", κατά την οποία έκοβαν κισσό και ανανέωναν το στεφάνι της Θεάς. Ο κισσός, ιερό φυτό του Διονύσου και η έλλειψη εικόνας της Θεάς, αλλά προπάντων ο μυστηριώδης χαρακτήρας της λατρείας της, γέννησε την υπόνοια ότι αυτή ήταν μία Θεά της διονυσιακής λατρείας, την οποία συνέδεαν με την Αριάδνη, εξαιτίας των κοινών συμβόλων αυτής με αυτά της Ήβης. Τα νομίσματα της Φλιούντας έφεραν την απεικόνιση της κεφαλής της Γανυμήδας - Ήβης, επίσης κατά πάσα πιθανότητα σ' αυτήν ανήκει ένα πήλινο ειδώλιο γυμνής φτερωτής θεάς, που κρατά στο ένα χέρι πρόχουν και στο άλλο φιάλη και στο κεφάλι φοράει στεφάνι από φύλλα κισσού. Ακόμα, η Ήβη απεικονίζονταν και στο ανατολικό αέτωμα του Παρθενώνος.

ΝΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΙΝΓΚΑΛ - ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΣΟΥΜΕΡΙΩΝ
Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.

 Όπως είναι γνωστό η επίδραση της σελήνης υπήρξε καταλυτική στους αρχαίους λαούς και επηρέασε σε βάθος τις μυθολογικές και λατρευτικές τους παραδόσεις όπου σε κάθε μια από αυτές η σελήνη εμφανίζεται με μυστηριακές δυνάμεις και διαφορετικές υποστάσεις. Στην αρχαία ελληνική μυθολογία η σελήνη παρουσιαζόταν με γυναικεία μορφή και συνδεόταν με τη μυστηριακή δύναμη της Εκάτης. Στο μύθο των Σουμερίων η σελήνη διατηρούσε παρόμοιες ιδιότητες όμως ήταν δυσυπόστατη. Αντιπροσωπευόταν δηλαδή από μια ανδρική και μια γυναικεία θεότητα. Την ανδρική πλευρά της αποτελούσε ο θεός Νάννα ενώ τη θηλυκή η θεά Νινγκάλ που στα ελληνικά σημαίνει τη «Μεγάλη Κυρά».
Ο Νάννα θεωρούνταν ο γιος του θεού των ανέμων, Ενλίλ και της θεάς της δημιουργίας και προστάτιδας των αδικημένων, Νινλίλ. Το όνομά του σήμαινε «εκείνον που σκορπά το φως» και στα ελάχιστα ανάγλυφα στα οποία αναφέρεται η μορφή του παρουσιάζεται ως γενειοφόρος θεός που ιππεύει ιερό φτερωτό ταύρο. Σύμβολά του ήταν η ημισέληνος, ο ταύρος και ο τρίποδας.
Σύμφωνα με το μύθο ο Νάννα ήταν το ταίρι της θεάς Νινγκάλ και η ένωσή τους συντελέστηκε μέσω του «ιερού γάμου», τελετής που αναφέρεται σε όλες τις αρχαίες λατρείες και που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αρχαιότητας. Η τελετουργία του "ιερού γάμου" ήταν μυστική. Ακολουθούνταν κυρίως από βασιλείς και περιλάμβανε την ένωσή τους με κάποια ιέρεια μέσα στο άβατο του ναού του θεού τον οποίο αυτή υπηρετούσε. Από την ένωση του Νάννα και της Νιγκάλ γεννήθηκαν η θεά της γονιμότητας και του πολέμου, Ινάννα και ο θεός του ήλιου, Ούτου.

Πύλες προς άλλες διαστάσεις πραγματικότητας.CERN



Αποτέλεσμα εικόνας για Πύλες προς άλλες διαστάσεις πραγματικότητας.CERN

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ! ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ CERN; ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ; ΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ¨ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ ΝΟΕΣ¨! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα