Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Δώστε νέα ζωή στην κουζίνα με τα πιο έξυπνα DIY

Διακόσμηση κουζίνας με οικονομικές DIY κατασκευές
Διακόσμηση κουζίνας με οικονομικές DIY κατασκευές.
Ήρθε η ώρα να γίνεται δημιουργικοί με αυτές τις οικονομικές DIY κατασκευές για την κουζίνα. Θα την ανανεώσετε αμέσως και θα της δώσετε άλλον αέρα και στυλ. Διακόσμηση κουζίνας με κατασκευές που αφορούν την αποθήκευση αλλά και το συνολικό στυλ. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε κάτι που θα λειτουργήσει καλά τόσο για εσάς όσο και για την κουζίνα σας. Άλλωστε, είναι ένας χώρος που περνάτε αρκετές ώρες την ημέρα, γιατί να μην είναι διασκεδαστικός και λειτουργικός;
#1 Ξύλο κοπής με φυτά

ξύλο κοπής

Το μαγείρεμα με φρέσκα βότανα είναι ένας εύκολος τρόπος για να βελτιώσετε το γεύμα σας. Οπότε, με αυτό τον τρόπο διευκολύνετε την προσθήκη βοτάνων στο αγαπημένο σας πιάτο με ένα φυτευτήρα που διπλασιάζεται ως κοπτικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαλέξετε μερικά φύλλα από το αγαπημένο σας βότανο και να τα κόψετε πάνω στο ξύλο κοπής πριν τα βάλετε σε οποιοδήποτε πιάτο που φτιάχνετε.
#2 Αφηρημένη ζωγραφική σε πιάτα
πιάτα
Για την επόμενη μάζωξη στο σπίτι σας, παραλείψτε τα χάρτινα πιάτα και δημιουργήστε μερικά επαναχρησιμοποιήσιμα λαμπρά πιάτα που μπορείτε να ζωγραφίσετε πάνω τους  αφηρημένα σχέδια.
#3 Βαμμένα ντουλάπια
κουζίνα
Δώστε στην κουζίνα σας ένα makeover βάφοντας τα ντουλάπια σας. Είναι μια διασκεδαστική και δραματική αλλαγή που δεν κοστίζει πολλά χρήματα.
#4 DIY stand για τις κούπες
stand για τις κούπες
Κρατήστε τις κούπες σας οργανωμένες και σε τάξη στην κουζίνα, κρεμώνοντάς τις από μια βάση κυπέλλου. Είναι ιδανική για να την φύγετε δίπλα στο καφετιέρα.
#5 DIY χαλί κουζίνας
χαλί κουζίνας
Διακοσμήστε το πάτωμα της κουζίνας σας με ένα όμορφο και εντυπωσιακό χαλί. Το ύφασμα θα σας δώσει ένα μαλακό σημείο για να πατάτε την στιγμή που πλένετε τα πιάτα σας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα