Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΩΝ



Προκαλεί ανατριχίλα το όνομα Μπέρια. Εκτός ορίων βασανιστής, έπινε αίμα ανθρώπινο. Και μανιώδης βιαστής γυναικών. Παντρεμένος με καλλονή μάλιστα, λέγεται την πιο όμορφη γυναίκα της Γεωργίας. Ταπείνωνε και κακοποιούσε σεξουαλικά θεατρίνες, χορεύτριες, αθλήτριες. Όποιες έβρισκε μπροστά του με την υποψία, με τη δικαιολογία ότι ήταν εχθρός του κομουνιστικού καθεστώτος.
Ο Λαβρέντι Πάβλοβιτς Μπέρια, περί αυτού ο λόγος, ήταν το Νο 2 στην σταλινική Σοβιετική Ένωση. Ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών του κράτους. Ο γαμάω. Ο σκοτώνω. Ο υπεύθυνος των στρατοπέδων εργασίας των αντιφρονούντων, των εσωκομματικών αντιπάλων του συμπατριώτη του, επίσης Γεωργιανού, Ιωσήφ Στάλιν.
Το ένα αρχικάθαρμα έγινε δίδυμο με το άλλο αρχικάθαρμα στο όνομα του λαού και του κομουνισμού. Το ντουέτο του Μεγάλου Τρόμου. Του Μαύρου Θανάτου. Των Γκούλαγκ.

Πολιτικός και στρατιωτικός ο Μπέρια, διακρίθηκε για την εφευρετικότητά του στον Β' παγκόσμιο πόλεμο και τα σαμποτάζ που έκανε στα νώτα του γερμανικού στρατού. Εξελίχθηκε σε καπετάν σφαγέα διότι ταίριαξε με τον Στάλιν. Με τα μάτια συνεννοούνταν οι δυο τους με τον κώδικα σιωπής των δημίων. Ψόφησε σα σήμερα 23 Δεκεμβρίου το 1953. Τον σκότωσαν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Επίσης κομουνιστές. Επίσης κρατιστές. Εξουσιαστές κι αυτοί.

Ο σαδιστής δολοφόνος Μπέρια, υπεύθυνος για “εκκαθαρίσεις” χιλιάδων ανθρώπων, όλοι επώνυμοι, στελέχη του κόμματος και του κρατικού μηχανισμού, γεννήθηκε το 1899 κι ήταν ένας καλοπερασάκιας σε ακραίους βαθμούς. Ζούσε στη χλιδή. Στην πολυτέλεια. Κυκλοφορούσε με αμερικάνικα αυτοκίνητα. Αιωνία η κατάρα του σύμπαντος επάνω του.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα