Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ποιο είναι το μωρό που ήθελε να αυτοκτονήσει για να δώσει μόσχευμα στον καρδιοπαθή δίδυμο αδερφό του; Είναι από τους πιο διάσημους και ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης


Το μωρό στη φωτογραφία θεωρείται σήμερα από τους ομορφότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.
Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1978 στο Σένταρ Ράπιντς της Αϊόβα και μεγάλωσε φτωχικά.

Έχει έναν ένα διζυγωτικό δίδυμο αδερφό, τον Μάικλ, ο οποίος γεννήθηκε με καρδιομυοπάθεια και εγκεφαλική παράλυση.

Τα δύο αδέρφια δεν είχαν ομοιότητα, αλλά ήταν τόσο δεμένα που όταν ήταν μικρός σκεφτόταν να αυτοκτονήσει για να κάνει μεταμόσχευση την καρδιά του.
Όπως είχε δηλώσει: «Γεννήθηκα δίδυμος και από την πρώτη στιγμή της ζωής μου έπρεπε να τη μοιραστώ με κάποιον. Μοιραζόμουν τα γενέθλια, τα Χριστούγεννα, το δωμάτιό μου, τα ρούχα μου, μοιραζόμουν όλα όσα είχα σε αυτόν τον κόσμο και δεν ήξερα ότι υπήρχε άλλος τρόπος, επειδή πάντα είχα τον αδερφό μου μαζί μου.»

Το περιβάλλον του σπιτιού ήταν ιδιαίτερα αγχώδες λόγω της κατάστασης της υγείας του αδερφού του.

Για τον λόγο αυτό επέλεγε να περνά πολλές ώρες εκτός σπιτιού.
Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του: «Δεν ήθελα να γυρίσω σπίτι και να μάθω περισσότερα άσχημα νέα για τον αδερφό μου. Κρατούσα τον εαυτό μου τόσο απασχολημένο και δεν του επέτρεπα να αισθανθεί».




Με τον δίδυμο αδερφό του. Έχει τσέχικες ρίζες και μεγάλωσε σε καθολική οικογένεια

Τελικά βρέθηκε ταιριαστό μόσχευμα και ο αδερφός τους υπεβλήθη σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Ωστόσο, τα οικογενειακά προβλήματα συνεχίστηκαν. Σε ηλικία 16 ετών οι γονείς του χώρισαν και τότε απέκτησε παραβατική συμπεριφορά.

Διέρρηξε με έναν φίλο του το σχολείο και έκλεψαν χρήματα. Η αστυνομία τον συνέλαβε την ίδια μέρα και καταδικάστηκε σε τρία χρόνια επιτήρησης.

Το 1996 αποφάσισε να σπουδάσει βιοχημική μηχανική στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβας.

Σκοπός του ήταν βρει θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του αδερφού του.

Παράλληλα εργαζόταν στο εργοστάσιο της General Mills και έδινε αίμα επί πληρωμή.

Ενώ βρισκόταν σε ένα μπαρ κοντά στη σχολή του, τον είδε ένας κυνηγός ταλέντων και του πρότεινε να συμμετέχει σε έναν τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς.
Αφού βγήκε πρώτος, συμμετείχε στο διαγωνισμό μοντέλων του IMTA της Νέας Υόρκης, στον οποίο έχασε από τον ηθοποιό Τζος Ντούχαμελ.


Με τον αδερφό του Μάικλ

Τότε ξεκίνησε καριέρα μοντέλου και συμμετείχε σε διαφημιστικά.
Το 1996 μετακόμισε στο Λος Άντζελες και έγινε διάσημος από τον ρόλο του Μάικλ Κέλσο στην τηλεοπτική σειρά «That ’70s Show».

Είχε δηλώσει ότι ήταν ερωτευμένος με την Τζένιφερ Άνιστον, αλλά στα 27 του χρόνια παντρεύτηκε μια από τους πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ, η οποία τον περνούσε 16 χρόνια.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε περισσότερες από 20 ταινίες, έχει 14 εκατομμύρια ακολούθους στο ίνσταγκραμ και έχει επενδύσει αρκετά εκατομμύρια από την περιουσία του στις εταιρείες Spotify, Foursquare, Uber και Airbnb.

Είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης, καθώς αμειβόταν για κάθε επεισόδιο 750 χιλιάδες δολάρια και συνολικά 24 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.

To ντεμπούτο του στη σειρά «Two and a Half Men», στην οποία αντικατέστησε τον Τσάρλι Σιν το παρακολούθησαν 28 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Μια από τις καλύτερες ταινίες που πρωταγωνίστησε είναι «Το φαινόμενο της Πεταλούδας», αν και στον κινηματογράφο η καριέρα του δεν είναι τόσο μεγάλη.
Ο εικονιζόμενος είναι ο ηθοποιός Άστον Κούτσερ.



mixanitouxronou

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα