Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΘΑ ΚΤΙΖΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ;(Βίντεο)



Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ζαχ. 14,2        Θα συγκεντρώσω όλα τα έθνη εναντίον της Ιερουσαλήμ εις πόλεμον και η πόλις θα κυριευθή. Αι οικίαι θα διαρπαγούν, αι γυναίκες θα μολυνθούν, το δε ήμισυ των κατοίκων της πόλεως θα οδηγηθή εις αιχμαλωσίαν. Αλλά οι απομείναντες από τον λαόν μου δεν θα εξαφανισθούν από την πόλιν.
Ζαχ. 12,2        Ο Κυριος λέγει• “ιδού, θα κάμω την Ιερουσαλήμ ως σαλευομένην εξώπορταν της αυλής σπιτιού, δι’ όλους τους γύρω από αυτήν λαούς. Την Ιουδαίαν θα κατακλύσουν εχθροί και πολιορκία θα στηθή εναντίον της Ιερουσαλήμ.
Ζαχ. 12,3          Κατά την κρίσιμον εκείνην ημέραν θα κάμω την Ιερουσαλήμ λίθον, που θα καταπατήται από όλα τα έθνη. Καθένας, που θα την καταπατή, θα την εμπαίζη και θα την εξευτελίζη. Θα συγκεντρωθούν εναντίον αυτής και θα καταπατούν αυτήν όλα τα έθνη της γης.

Ο πρόεδρος Τραμπ διέπραξε το ασυγχώρητο έγκλημα της αναγνώρισης ότι η Ιερουσαλήμ, που αναφέρεται 811 φορές στη Βίβλο, είναι η πρωτεύουσα του Ισραήλ, όπως αναφέρει η Βίβλος ότι είναι. Η ανακοίνωσή του ξεκίνησε μια καταιγίδα διαμαρτυρίας όχι μόνο στον μουσουλμανικό κόσμο, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν νομίζατε ότι ο αντισημιτισμός πέθανε με τη Γερμανία του Χίτλερ, κάνετε μεγάλο λάθος.

Η Βίβλος αναφέρει ότι «όλος ο κόσμος» κατά τη διάρκεια της «κρίσης του Ιακώβου», δηλαδή της «κρίσης του Ισραήλ», θα έρθει εναντίον του Ισραήλ κάτω από τον Αντίχριστο. Παρακολουθούμε μια μικρή πρόγευση αυτού του γεγονότος τώρα. Ευτυχώς ο Θεός έσωσε τους πιστούς να μπορέσουν να ξεφύγουν στην Αρπαγή της Εκκλησίας πριν έρθουν όλα αυτά.

Αναρωτιέται κανείς, ποιο έθνος ή έθνη θα έρθει εναντίον του Ισραήλ εδώ και τώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τολμηρή ανακοίνωση του Τραμπ; Παρακολουθήστε και δείτε τι θα συμβεί με τον «βαρύ λίθο» που είναι η Ιερουσαλήμ.















Τα αραβικά κοινωνικά δίκτυα κάνουν σάλο για ένα μωρό που γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ με ένα μάτι και μια μύτη, το οποίο εικάζεται ότι είναι ο ισλαμικός Νταντζάλ.



Δεν είναι χοξ δείτε στο παρακάτω σάιτ:


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα