Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Προσπαθήστε να είστε συνειδητοί σε ό, τι κάνετε

Αποτέλεσμα εικόνας για Προσπαθήστε να είστε συνειδητοί σε ό, τι κάνετε

Η πρώτη μέθοδος για την Αυτοπραγμάτωση είναι να κάνετε ό, τι κάνετε συνειδητά. Μην κάνετε ποτέ τίποτα σε κατάσταση "ύπνου", ή με έλλειψη προσοχής. Κάντε τα πάντα συνειδητά. Για παράδειγμα, κάθομαι συνειδητά, έχω ένα κλειδί στην τσέπη μου, αφήνω το κλειδί στο τραπέζι και δέκα μέρες αργότερα θα ξέρω που είναι το κλειδί.

Προσπαθήστε να κάνετε όλες τις πράξεις σας συνειδητά. Κάποτε ρώτησα ένα κορίτσι γιατί συχνά τίναζε τον ώμο της. Δεν ήξερε. Αυτές είναι ασυνείδητες πράξεις.

Ό, τι κι αν κάνετε, να το κάνετε συνειδητά με όλη σας την καρδιά, το νου και την αγάπη. Εάν γράφετε μια επιστολή, γράψτε τη συνειδητά. Περπατάτε συνειδητά, να κάθεστε συνειδητά, να μιλάτε συνειδητά. Συνειδητά βάλτε το σώμα σας στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και μετά κοιμηθείτε. Εάν κοιμηθείτε συνειδητά, αφού εισέλθετε στον ύπνο, είστε συνειδητοί. Είχατε ποτέ την εμπειρία αυτή;



Προσπαθήστε να εκτελείτε όλες τις πράξεις σας συνειδητά. Παρατηρήστε τον εαυτό σας. Καθημερινά συνειδητοποιήστε πώς περπατάτε. Κάποτε ρώτησα έναν άντρα: "Γιατί περπατάς σαν ελέφαντας;" Απάντησε: "Περπατώ όμορφα". Δεν συνειδητοποιούσε ότι δεν βαδίζει σωστά.

Ξεκινήστε να έχει επίγνωση του πώς περπατάτε, πώς κάθεστε , πώς τρώτε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Παρατηρήστε πώς πλένετε τα ρούχα σας, πώς σιδερώνετε ή πώς κόβετε το δάχτυλό σας όταν κόβετε πατάτες. Το δάχτυλό σας πήγε κάτω από το μαχαίρι γιατί δεν ήσασταν συνειδητός.

Προσπαθήστε να είστε συνειδητοί σε ό, τι κάνετε. Όταν ασκείτε αυτήν την τεχνική, πολλές πτυχές της ζωής σας θα αλλάξουν. Θα είστε συνειδητοί και Αυτο-πραγματοποιημένοι στο φυσικό πεδίο.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Self-Actualization and Self-Mastery 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα